• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Kristálykönny(ETK)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
96 hozzászólás • Oldal: 7 / 7 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Re: Kristálykönny(ETK)

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.11.30. 8:39

(Loganar)

//valamit rosszul fogalmaztam meg? lehet.. ara voltam kíváncsi kit kel majd követnem a szökőkútnál...sebaj megyek utamon majd megoldódik :) //

*Tetovált képű szavaitól megrettenek... szólni nem tudok csak elköszönök és távozok!*
<Mibe keveredtem? Eböl koly bajom származhat... Ennyire magasról szolnak le! Ebből kevés jó származhat!>

*Az úton hazafelé...*
<Hogyhogy pont én? Valami komoly gond lehet az egyházban.. ha egy hozzám hasonló hivőt is csatasorba kell állítani... Másrészt ha a tetovált képűnek rám van szüksége... akkor megeshet hogy kissé ki van szolgáltatva... talán ha eléggé figyelek, sokat nyerhetek az ügyeleten :twsited: >

*Némi önteltség járja át szívemet amikor az esős mocskos időben bandukolok szállásom felé...*

*Tervei szerint a szállásomon felkészülök az esti találkozóra, de előtte még a fogadóssal egyeztetek egy keveset... van egy bizonyos selyem szállítmány ami emlegetett. A kérdés csak az haza érek e a fogadóba vagy útközben ér valami meglepetés?*

*Még útban házfelé gyakran tekintek hátra felé.. próbálom kifürkészni hogy követ e valaki... tekintve hoyg rossz idő van, gondolom nem sokan vannak az utcákon.. így aki követ nem tud tömegben megbújni, csak csak az utca kiszögeléseiben.*

<Vajon kik tudna erről a feladatról, mennyien akarnak majd utamba állni? Egyáltalán már most is akad aki életemre akar törni?>
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.11.30. 9:30

a könyvtárban olvasással töltött órák után kifejezetten jól esik a mozgás a lehető leggyorsabban igyekszem vissza a kúriába
- Sziasztok!
- Mit sikerült megtudnotok?
megvárom a válaszokat majd elmondom én is amit megtudtam
- Nos ahogy én látom sokat nyerhetünk ezzel a dologgal pénzt és támogatókat, de a végleges döntéssel várjuk meg, hogy a Hősök terén mit mondanak és mik a feltételek.
- Nektek mi a véleményetek.
megvárom a válaszokat majd tovább lépek
- Nos mindenki készüljön fel és vegye magához ami szükséges. Az biztos, hogy maximum a csapat fele megy erre az útra, de majd ott helyben döntünk.
- Megyek és én is felkészülök.
Ezzel felmegyek a szobámba és új álcát csinálok magamnak
//off kinézet: 180 cm magas hosszú fekete haj, barna szem, tipikus erdőjáró öltözék, csuklyás fekete köppeny kis hátizsák, oldalamon kard melkasomon sréhen keresztbe fegyveröv 5 dobótőrrel, csizmaszárban nem látható módon 1-1 dobótőr hátamon lant a zsák mellet.
hátizsákban: maszkoláshoz kisebb készlet, tolvajkulcsok, váltás ruha (ugyanilyen ami rajtam van), tűzszerszám, kés, mászóvas, pokróc
miután befejeztem a készülődést lemegyek a többiekhez, ha valakinél valami hiányt látok akkor azt mondom neki
- Hassan kérlek hozd le amikkel elkészültél.
a mérgeket gyorsan szétosztom
- Hassan te döntsd el mekkora kockázatot vállalsz ha akarsz maradj itt ha szükség lenne rád érted jön valaki.
megvárom míg mindenki elkészül
- útközben még felveszünk egy kis pénzt, hogy ne legyen vele gondunk.
- Induljunk, 2-3 fős csoportokba menjünk a Hősök terére északról csatlakozó úton találkozunk.
- Reval te gyere velem kérlek.
majd útnak indulok útközben a bankból felveszünk 30 aranyat amit azonnal a az övembe rejtek majd a Hősök terére megyünk
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.11.30. 13:37

Chiaki

A seta utan mar elegendoen faradtnak erzem magam ahhoz, hogy ily terhelt elmevel is nyugovora terjek.
Visszaballagok a fogadoba, s egy kis mosakodas es szaritkozas utan aludni terek.
Az alom azonban nem jon a szememre. Mivel forgolodni sincs igazan erom csak fekszem a hatamon, s a plafont bamulom.
Eszembe jut mit tanitottak annakidejen, s a barakkban tanult meditacios formulat alkalmazom.
Elso lepeskent magam ele kepzelem a testem, ahogy kardot ragad, s az ezerszer is elismetelt mozdulatokat hajtja vegre. Ket kezzel megragadni a markolatot, vagas lentrol srelyen felfele, korbefordulva ugyanazon erovel lecsap, de a masik iranybol. Terdre ereszkedve vagni gyomor magassagban, elorebukfenc, felkelve ismet vagas...
Ahogy kepzeletben vegigmegyek a gyakorlatokon, megnyugszom. Eztan johet a kovetkezo lepes.
Teljesen kiuritem tudatom, s meditacioba revedek.
Eszre sem veszem, mikor alszom el...
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.11.30. 18:01

(Vinchenzo Di Vallenor)

*Ha még van ideje felhozat egy könnyű, gyümölcsökből összeállított tálat. Ezután összepakolja vinni kívánt eszközeit, majd vár, amíg a lány megérkezik.*
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.12.02. 13:02

Tassayel

*Figyelmesen hallgatom, amit a testvérem mond, közben pedig megyünk az uticélunk felé*

-Értem. Hát én sosem voltam jó az ilyen legendákban meg történelemben, de legalább már ezzel is többet tudok :). És akkor úgy gondoljátok, hogy a hősök kútja megmutatja ki vagy kik lesznek ezek a hősök akik megállítják a pusztulást?
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.12.04. 18:41

//Holnap reagok bepótolása, ne haragudjatok a kimaradásért csak volt egy kis családi gond.Castor kilépett, és mostanában Cadoras sem lesz a legaktívabb//

//2008.12.09.Ne haragudjatok hétvégén igérem lesz reag, csak kis kavalkád alakult ki.Mint mondtam Castor teljesen lemondott posztjáról, így egy kis átszervezésre lesz szükség.Bocsánatotokat kérem//
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

Előző

Téma lezárva
96 hozzászólás • Oldal: 7 / 7 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Vissza: Régi Kalandok...