• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vidéki történet (ÚTK)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
397 hozzászólás • Oldal: 6 / 27 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27

Re: Vidéki történet (ÚTK)

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.24. 19:11

// Erő: 16 pró: 1k10 = 3 [3], KD: 1k100+33-10+5 = 7962(-10) [164], 1. TD: 1k100+63+5 = 39(+63) [102], 2. TD: 1k100+63+5 = 21(+63) [84]//

//Hupsz, a KD-nél véletlen 1-ek több 0-t írtam. Újra dobom: [dice]1k10+33-10+5[/dice]//
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.24. 19:53

//Bocsi, de szerkesztésnél meg már nem akarja kiszámolni. Szóval KD: 1k10+33-10+5 = 31(-10) [27]

Az emberfogós alak hiába próbál leszorítani. Erősebbnek bizonyulok nála. Meglehetősen könnyen állok ellen erejének.
<Heh... Nem tudom mit vártál...>
Megpróbálom a fegyverét kettétörni, vagy legalább úgy megtolni, hogy valahogy ki tudjak szabadulni a szorításából. Ha sikerül, rátámadok arra, aki ezt az átkozott fegyvert használja. Továbbra is dudorászok, bár a fogótól belémszorul a hang.
-Te átkozott! Mit merészelsz?-Ordítok az emberfogósra, ha alkalmam adódik rá.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2008.11.24. 22:52

/Matt/

Megnyugodva szemlélem Ayana harcát, ott is rendben vagyunk. Egészen az emberfogó sikeres támadásáig.
< Upsz, annyira nagy bajban nem lehet ha még torkon ragadva is így majdnem lenyakazza az egyik ellenfelét. Sav lassú lenne, meg egyébként sem pocsékoljuk, viszont nincs ötletem mi a fenét csináljak. >

Úgy helyezkedem hogy Ayanától és a fogós fickótól is 3-4 méterre legyek, és az utolsó talpon lévő botos fazon Ayana másik oldalán legyen.

< egyszerű de nagyszerű, marad a tüznyíl >

- Flamméééaaa!!!
Botom kicsit megemelem, közben jobbkézzel felrajzolom a két rúnát mellyek vonalai egy pillanatig lángnyelvet vetnek. Majd a fogós mellkasára mutatok mutatóujjammal, melyből egy tűznyíl röppen előre.
//módosítók: 30 nyíl alap+28 cé érték-> 58 1k100+58 = 59(+58) [117]//

< Remélem ez elég lesz ahhoz hogy elengedje a hölgyet vagy a fegyverét... >
Hátrébb húzódom és igyekszem szemmel tartani a környéket.
< Ennyi segítség elég kell legyen, hagyjuk kibontakozni társainkat. Upsz a bika! :) Ébredezett még az előbb... >

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.25. 14:35

--------------------------------
KM: Siffad
Helyszín: Az Emlékezet fedélzetén
Időpont: Psz. 3701.
Résztvevők: Alex Leron
A kapitány morog valamit magában, amiből csak a „fizető utas” kifejezést ismered fel, pedig ervül beszél. A hajósinas is gyorsan előkerül a fedélközből, komoly arccal áll a kapitány elé.
A kapitány hozzád fordul (erv):
- Üdvözlöm a fedélzeten, lovag uram. Csak később akartam üdvözölni Önöket, mikor kifutunk. Most megtenné, hogy követi a kölyköt a kabinjáig? Elég nagy itt a nyüzsgés és nem akarok baleseteket, mert akkor sose futunk ki. A tengerésznépség eléggé babonás.
Természetesen indulás után a vendégeim egy vacsorára.

Udvariasan megvárja a válaszodat, majd lelép a hídról és folytatja a berakodás irányítását.

Lentről a lovad nyerítését hallod - nem tetszik neki a hely.

Helyszín: Ifin utcái
Résztvevők: Ayana, Csendes Matt
/Ayana/
Ellenfeled továbbra is fogva tart eszközével, alig kapsz levegőt és a nyakad is fáj (4 fp).
A támadó taszít egyet a fegyvere végén, de sikerül megvetned a lábad, nem kerülsz a földre.
Vágsz egyet a fegyver nyelére, de nem sikerül eltörnöd - viszont a vágás végigrezeg a nyakadig (1 fp).
Utolsó botos ellenfeled hátrahúzódik és kárörvendően röhög rajtad.

Kiáltani akarsz, de csak valami nyöszörgésfélét sikerül hallatnod.

Hirtelen valami fényes repül el melletted és eltalálja fogva tartódat. Füst és perzselt hús szagát érzed, mikor a villa meglazul a nyakad körül.
Gyors mozdulattal kitörsz és a perzselt mellkassal, visítva hátráló férfi felé vágsz. Valószínűleg az előbbi megpróbáltatás miatt elvéted a halálosnak szánt csapást, csak könnyebb sebet ejtesz.

/Matt/
Helyezkedsz, miközben társnőd küzd. Az arca kivörösödik, a nyakán csúnya horzsolások keletkeznek. Pillanatnyi tétovázás után tűznyíllal találod el a fogva tartóját, aki elengedi fegyverét és ordítva kap mellkasához.
Társad kihasználja a lehetőséget, lerázza a fogót és felé vág, könnyebb sebet ejtve rajta.
Megnyugodva fordulsz a Bika felé, aki kábán emeli az arca felé kezét, majd értetlenül véres kezét bámulja.
Valami mond, de beszédéből semmit sem értesz, vélhetően asziszul szólalt meg.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.25. 18:24

//KD: 1k10+33+5 = 5(+33) [38], 1. TD: 1k100+63+5 = 63(+63) [126], 2. TD: 1k100+63+5 = 44(+63) [107]//

<Na végre... Egész hasznos ez a fiú...>
Miután kiszabadultam, és egy nem túl sikeres támadást vittem véghez, újra lecsapok az előbbi fogvatartómra. Dühöm cseppet sem csillapodik. Sőt... Ha lehet, még az előzőnél is idegesebb vagyok.
<Mégis nem értem, hogy merheti... Mi ez a csődtömeg? Úgy viselkedik, mintha bármi esélye is lenne ellenem. Mintha valami felsőbb nemzetből származna. Pedig csak egy egyszerű, szánalmas emberi koldus. Egy a pórnépből...>
Aztán észreveszem, a másik ellen kárörvendő röhögését.
-Na akkor ezen röhögj.-Indítom felé második támadásom. Igyekszem úgy ütni, hogy lehetőleg még ne öljem meg. Sokkal jobban örölnék,ha egy olyan vágást sikerülne összehoznom, ami következtében a kíntól fog fetrengeni.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.11.26. 9:40

(H’yssadin Sychín)

*Meghajol a famor felé, és kihátrál a szobából.*

<Egyenlőre végeztünk. Remélem hazafelé is én kísérlek, amikor már nem kell az épségedre vigyázni...Reméltem, h az érkezésünk után nyomban kifutunk...jobban is megszervezhették volna ezt az utat. Túl nagy a felhajtás kint, könnyen bejuthat bárki...>

*Végigjárja a folyosót, megnézegeti, h melyik szobák vannak előkészítve, hol helyezkednek el a kabintól számítva, de a famor szobályát csak annyira hagyja maga mögött, h még észrevehesse, ha bármi gond lenne.*
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2008.11.27. 2:47

/Matt/

Visszahúzódom a harcból, figyelemmel kísérem a környezetet, és a bikánkat is.

//Nem tervezek semmit tenni, új fejlemények esetén lépek akcióba//

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.27. 12:25

/Ayana/
A düh elvakít, követed a hátráló férfit és ismét lesújtasz rá. Az próbál kitérni, a kezét emeli hárításra. Pengéd eléri, végigvág a karján. Térdre esik, kezét a magasba emeli.
-Ne bántson, megadom magam!!

Oldalt pillantva az előbb még röhögő férfi elkerekedett szemmel hátrál tőled, a botjával maga előtt kaszálva próbálja a fegyvered távol tartani magától. Egy szerencsés csapással sikerül is félreütnie.

Egyértelműen te uralod a harcteret, bár ez nem a társadnak köszönhető!

/Matt/

A harcos nekivadulva támadja az ellenfelet. A sebesült férfit ismét megvágja, mire az térdre esve felemeli a kezét és valamit kiabál. Egy másikra veti magát, aki sikeresen hárítja első csapását hátrálás közben.

Látod, amint Bika nehezen térdre küszködi magát, majd rád néz. Véres arcán rettegés.
- Nagynagyuram! Ne ölj Láncbarát!

Résztvevők: H’yssadin Sychín
Bejárod a környéket. A tat alatt összesen hat kabinnal rendelkezik a hajó, ti a bal oldalon a középsőt kaptátok. A berendezés mindenütt egyforma és egyszerű. A másik 4 szobában nem látsz szalmazsákot.

A folyosó elején lépcső vezet a fedélzetre, a végén egy nagyobb helység van, mely étkezőként is használható. Innen további két ajtó nyílik, az egyik a kapitány szobája (zárva), a másik szintén egy keskeny feljáró a fedélzetre.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.27. 15:31

-Most még nem foglak.-Mondom neki hűvös hangon, majd a másikra támadok.
-Meghalsz,te féreg.
Újra támadom. Közben,ha van esetleg egy pillanatnyi iidő, ránézek arra,akit otthagytam az előbb, hogy nem-e mozdul. Ha esetleg megpróbálna elmenekülni, akkor felé rohanok, és a második támadást neki szánom.

<Remélem a helyén marad az a félkegyelmű. Nekem támad, utána meg kegyelmet vár... Milyen ember ez?... Csak egy szánalmas kis féreg....>
Ha nem menekül, akkor nem is foglalkozom vele, míg meg nem ölöm azt, akivel éppen harcolok. Dühöm továbbra sem csillapodik.
<Mi ez?... Hogy lehetnek ennyire kétszínűek? Csapatban se sokat érnek, így egyedül meg pláne nem. De hogy még azt is hiszik, hogy kegyelmet érdemelnek, mikor rámtámadtak... Eltévelyedett barmok...Pedig milyen fölényeskedően viselkedtek még az előbb.>

// KD: 1k10+38 = 4(+38) [42], 1. TD: 1k100+68 = 34(+68) [102], 2. TD: 1k100+68 = 37(+68) [105]//
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.11.27. 16:26

Alex Leron

*A kapitány kérésére elindulok vissza a kabinom felé- Közben hallom a lovam nyerítését. Nem nagyon tetszik neki a hely.*

-Hé kölyök, megtennél nekem egy szivességet? Utánanéznél a lovamnak, hogy minden rendben van e? Úgy hallom nem nagyon tetszik a hely neki. Adhatnál neki egy kis abrakot, attól megnyugodna Kifutás után gondolom lemehetek megnézni mi van vele.

*Ezután visszatérek a kabinomba és várom hogy kifussunk.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2008.11.27. 19:22

Matt

Nyugodtan szemlélem az eseményeket.
< Jól harcol, de talán nem kéne megölni aki megadja magát. Mondjuk megértem a dühét, az a fogó még ránézésre sem lehetett kellemes. >

Végignézem ahogy bika feltápászkodik.
< Mi a fenéért retteg? Ezektől? Ketten félperc alatt megfutamítottuk a teljes csürhét... >
- Nem ölök, csak védem magam. A hölgynek magyarázd, mert nemsokára felszeleteli a még talpon lévőket. Kissé ideges, és van rá oka...

Továbbra is szemlélődök, közben odasétálok a golyózápor helyszínére, és elkezdem összeszedegetni a golyókat, közben azért igyekszem figyelni a környéket is.

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.27. 20:38

/Ayana/
Innentől már csak mészárlás amit művelsz. Néhány vágással megszabadulsz a hátráló férfitól, majd hidegvérrel a még mindig térdelő férfihoz lépsz. Magasba emelt pengével állsz meg felette.
- Kérem, ne bántson, kérem, kérem! A klánom bosszút áll értünk, ha megöl!

Bika magához térhetett, mert mintha a hangját hallanád - valahonnan messziről, valami Láncbarátokról beszél.

Megszédülsz. Tétován nézel körül, valami szobaféleségben lehetsz. Előtted két férfi, de tudomást sem vesznek rólad. Az idősebb a fiatalabb vállára teszi a kezét.
- Fiam, itt az ideje, hogy bizonyítsd, készen állsz majd átvenni a helyemet. Egyenlőre csak pár embert adok a kezed alá. Ne okozz csalódást, te vagy az egyetlen örökösöm.
- Ne aggódj, apám, friss tippem van egy besúgótól. Szép hasznunk lesz belőle.
Megfordul és megpillantod az arcát.

Ismét az utcán találod magad. Oldalt nézve megpillantod a földön fekve az előbbi arcot - vérbe fagyva.

/Nem kell több dobás//

/Matt/
Sikerül begyűjtened a felszerelésed szétszórt darabjait, majd visszanézel.
Bika most a harcosnak kiabál valamit, de nem hallja. A nő levágja a hátráló férfit, majd a térdelő felé fordul és magasra emelt pengével áll meg felette. Vársz, de semmi sem történik
- csak áll.

Helyszín: Az Emlékezet fedélzetén
Résztvevők: Alex Leron
A hajósinas rád vigyorog
- Persze, nagyuram, csak előbb had kísérjem le a kabinjába, mert a kapitány megnyúz, ha megint itt találja. És Önnek hozhatok valamit?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.27. 21:31

-Ugyan... Ha életben hagylak, és esetleg elengedlek, akkor te küldöd őket ránk. Ha velünk tartasz, akkor meg keresni fognak.

Hirtelen elkezd kóvályogni a fejem.
<Mi történik?... Valami nincs rendben...>
Mikor meglátom a két férfit, nemszólok semmit. Először nem tudom hova kerültem, vagy mi történhetett, és próbálnék elbújni valahova, de valahogy nem mozognak a tagjaim. Miután rájövök, hogy úgysem vesznek észre, nyugodtabban állok, bár így se voltam igazán ideges. Megpillantom az arcot. Ismerősnek tűnik. Hirtelen vége lesz, újra az utcán vagyok. Ekkor jövök rá, hogy csak látomás volt. Meglepődve látom, hogy azt az embert,akit az előbb láttam,nemrég öltem meg.

Elgondolkozom kicsit, hogy lehet, jobb,ha most még nem ölöm meg ezt az embert, hanem magammal viszem.
-Azt hiszem hasznos lehetsz még számomra. Gyere!
Kardom elveszem a feje fölül, de ahelyett,hogy eltenném, a nyakához tartom jelezve, ha megpróbál szökni, meghal. Közben jelzek neki, hogy álljon fel, és kövessen.
-Mesélj a klánodról!
Közben megnézem merre van a lovam, és odamegyek a férfival.
-Bika, tudsz jó erős csomót kötni úgy, hogy ez a kutya nehogy ki tudjon belőle szabadulni?-Kiáltok az "idegenvezetőnknek". És leszedem a kötelet a lovam nyergéből.

Ha tud, akkor megköttetem vele, ha nem, akkor megpróbálom én, és a biztonságát úgy próbálom növelni, hogy a lehető legerősebben meghúzom.
<Vajon hova tehettem a hátizsákom? Remélem itt van valahol a közelben.>
Szétnézek a területen, hogy merre lehet. Miután az ember meg lett kötve, elmegyek és átkutatom a hullákat, van-e náluk valami hasznos dolog.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2008.11.28. 2:07

Matt

Vasgolyókat szépen visszarakom a zsákba amiben voltak, és a zsákot beteszem a hátizsákomba ismét.

< Fura pozíció ez a pihenésre! Mágia lenne? >
Kicsit koncentrálok, és próbálom a zónámon belüli mágikus aktivitást felderíteni ha van olyan.

Ayana és bika beszélgetését, illetve kötözgetést egy rövid meditációra felhasználom, úgysem értem mit mondanak...
//kivonás 3Yp->5Mp//

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.11.28. 9:53

Alex Leron

-Tudtam én hogy te egy rendes kölyök vagy! Kösz, most nem kell semmi. Na eredj és nézd meg a lovam, ha végeztél gyere vissza és kapsz valamit.

*Visszatérek a szobámba*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
397 hozzászólás • Oldal: 6 / 27 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27

Vissza: Régi Kalandok...