• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hullamborton

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
228 hozzászólás • Oldal: 13 / 16 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Re: Hullamborton

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.22. 17:58

KM esemény [Cadoras]: Csomopontok
Helyszín: Ifin - Abaszisz, kikoto
Időpont: Keso delutan, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak
Résztvevők: Yasha, Zarek

Prodenga fra`Doleras

Egy holgy lep az asztalotokhoz //Lasd Yasha avatar/karakter -kepe oldalt//, s koszon nektek. Udvariasan felallsz s koszontod.

Prodenga fra`Doleras, Ayda

A dzsad szinten koveti Prodenga peldajat, s kezet csokol, majd bemutatkozik:

- Ramir el Habar, felfedezo es kalandor, szolgalatara, holgyem.
Ezutan a dzsad egy intesere az uresen maradt szek "kitolodik". Mintha egy lathatatlan kez ragadta volna meg, hogy kitolja az asztal alol. Ramir meghajtja a fejet, majd helyet foglal. Tergas csak sutan biccent, s kisse mocorog, lathatoan zavarban van valamiert. Az elobbi "varazslatra nem reagalt semmit, talan eszre sem vette. Bar valoszinubb, hogy csak a kacsintasra reagalt igy, mert kozben a ket ferfire tekintget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.11.22. 18:12-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.22. 18:04

Örömmel fogadom a másik Úriember kézcsókját is, majd hirtelen az üresen maradt szék csak úgy magától kitolódik az asztal alól.Kissé érdekes pillantást vetek a dzsad férfi felé, de konstatálom, hogy ügyes mutatvány.Helyet foglalok.
-És önöket mi szél hozta erre?
Tergas zavarodottságát látván elmosolyodom s felé fordulok

-Örülök hogy látlak,remélem nem gond hogy nem vártalak meg Genillánál?Sikerült még embereket verbuválnod?
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zarek » 2008.11.22. 20:47

- Nos jómagam épp "háztűz" nézőben járom a vidéket. Apám kiadta hogy asszony nélkül haza ne merjek térni, de még szándékomban sincs megnősülni, élvezni akarom az életet...- elmosolyodok - Amúgy mire kell önöknek ember verbuválni, ha tudok segítek - biccentek a hölgy és a férfi felé - de, természetesen az elesett katonák ügyében is szívesen nyújtom segítségem és tapasztalataim.- Ráhúzok a sörömre és kigombolom a felső gombját az ingnek, ekkor egy ezüstlánc csillan meg a nyakamban -
Egy Isten kezében a hatalom,
Ő bízta rám pallosom,
Vérben fürdök hajnalon,
Darton vezet az utamon!
Zarek
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 15
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.22. 21:01

Helyszín: Ifin - Abaszisz, kikoto
Időpont: Keso delutan, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak
Résztvevők: Yasha, Zarek

Ayda, Prodenga fra`Doleras

Tergas Ayda megjegyzesere bolint:
- Hat bizony unatkozni nem fogsz. A terv kidolgozasa hosszu es bonyodalmas feladat lesz. Maga a hajozas is sok izgalmat rejt magaban.

Ayda
Ramir probalja palastolni mosolyat, amikor rad nezve a reakciod furkeszi. Celzasod nem ertette meg.

Ayda, Prodenga fra`Doleras
A hangulat a fogadoban nem hagyott alabb. Vidam hahotazasok, dudoraszasok, meg beszelgetesek moraja festi ala a fogado egyebkent is hangulatos ivojat.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.22. 21:29

Tergas fel fordulok
-Remélem is lelked legyen rajta, hogy ne unatkozzak...elnevetem magam, úgy látom a toborozás halad.Ahogy nézem bővültünk egy kezét s elméjét ügyesen használó férfiúval-ezen mondat alatt Ramírra nézek- és egy "háztűz" néző harcos férfiúval is-elengedek egy mosoly a másik férfi felé is.
Ezt úgy vélem meg kellene ünnepelni-majd koccintásra emelem kupám.
-Nos Tergas , akkor hol is kezdjük?Jah igen míg el nem felejtem azt hiszem találtam még egy társat , aki nagy segítségünkre lehet.A neve Cizus, valamiféle nagymacska szerű lény, kinézete ellenére felettébb kedves és jólelkű, most éppen vadászni ment Genillának.Kedves fiú vagy macska vagy mit tudomén minek nevezzem :) És találkoztam pár "bajtársaddal is".Nem engedték , hogy segítsek nekik sebet kötözni.Férfiak..azt hiszik egy nő nem tud segíteni neki...pedig mekkorát tévednek :lol:
A két férfi felé fordulok
-Önöknek van hol megszállniuk?
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zarek » 2008.11.22. 23:00

- Én szobát vettem ki a fogadóban és a kiszolgálással is meg vagyok elégedve, viszont ha szükségük van védelemre szívest örömest csatlakozom önökhöz, ám ebben az esetben elindulok összepakolni a felszerelésemet!Nos, mi legyen?
Ő bízta rám pallosom,
Vérben fürdök hajnalon,
Darton vezet az utamon!
Zarek
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.11.23. 13:21

Kobzos

Rámosolyog Rebevára.:
-Ennek szívemből örülök hölgyem! Ez itt az ön szobájának kulcsa. Ha most megbocsát aszem dolgomhoz látok! Haj minden világcsavargók istenei, végre ismét otthonomra leltem!
Miközben várja a vacsorát körbe tekint a fogadóban és nem is annyira az emberek érdeklik hanem inkább az hogy hol tudna magának egy kis asztalkát félre keríteni? Ha talál üres asztalt akkor azt félrehúzza -ha a fal mellet van akkor nem is húzza félre- egészen a falig, mellé támaszt egy széket majd arra leülve a húrok közé csap.
Olyan dalokat énekel amelyekre remekül lehet ropni, noha csak pár aszisz, vagy erv dalt ismer, ha ezekből kifogyna azon gondolatból kiindulva- hogy a zenéhez nem kell érteni a nyelvet, hisz a ritmusban van a lényeg- átvált pyar, shadoni dalokra.
Közben figyeli mikor kerül elő a vacsora amit a pultnál szeretne elkölteni.
<<A bájos fogadós-remélem nem fogadósné:S- társaságában.:D Ah fenébe! Nem rendeltem inni... bár mondjuk nem is kell, majd később szándékszom "felszentelni" eme remek tavernát. De miközben itt henyélek nem ártana munka után látni... haj micsoda jó hogy most már két embernek kéne valami munka után néznem. Nem mintha baj lenne hiszen hogy azon márvány arcot mosolygásra bírjam mindent megér! :D>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.23. 13:52

Helyszín: Ifin - Abaszisz, kikotoi fogado
Résztvevők: Yasha, Zarek, Lorin

Kobzos

Ugy tunik nemi ketseg uralja marvany-arcat, amikor elveszi a kulcsot.
Egy szeket a fal melle huzol, egyenlore ezzel kell beerned, hisz telthaz van. Ahogy elkezded a dalokat, a kozonseged eloszor elhallgat, majd a ritmust dobolva labukkal elegedett morajlast hallatnak. Nehanyan meg tancra is perdulnek.
Rebecca azonban a pultnal marad, s melabusan iszogatja az italat. Egy ferfi odamegy, hogy tancra kerje, de a valasza ugy tunik nemleges volt...a ferfi csalodottan ter vissza korsojanak tarsasagaba.

Ayda, Prodenga

A bokod Ramir apro mosollyal, egy bolintassal jutalmazza, s iszik a kupajabol, ahogy a tobbiek is az asztalnal.
A fogadoban vig mulatozas kerekedik hirtelen. A nemreg betert dalnok vidam, ritmusos dallamara a fogado kozonsege halasan dobol a labaval, s nehanyan tancra is perdulnek.
Ramir erre felall az asztaltol, s meghajol feletek:
- Jomagam a fogadoban lakom, vissza is terek hamarosan. Ha most megbocsatanak azonban, en meg setalnek egyet a nap fenyeben, mielott vegleg lemenne. Ha barki velem tartana, szivesen latom.
- Jo mulatast az itt maradoknak.
- ezzel elhagyja a fogadot.
Tergas is felall, hogy a dolgara induljon, de megtorpan, s elgondolkodva nez Aydara.
- Hat akkor en meg tovabb indulok...sok dolgom van meg. - mondja, s elindul kifele.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.11.23. 14:14

Kobzos

Amint látja a szegény fickót és az azzal elbánó Rebbecát gyorsan kerít pár rímet majd befejezi a dalt s egy kis ritmus váltással -amit úgy eszközöl ki hogy a közönség ne sokat hallhason ki belőle- egy új dalba kezd. Először Rebbecát nézi majd az csalódott férfit, aztána dal végén a fogadósnőre kacsint.

Ha szíved helyén kőhalom
mert elzárta azt valami bántalom
mi értelme annak hogy vagy?
Mi értelme ha szeretőd karjai közt,
nem ringhatsz?

Minden erőddel csak bújsz futsz
ám a világból kivezető útra nem jutsz.
Van ki szeret s te megveted,
szép szemeid rá sem emeled
akkor mi értelme élned?

E két melenakólikus hatású versszak után hirtelen vált és ismét a jól meg szokott dallamos és vidám versszakokkal fejezi be dalát.

S ha bor s mákony
hoz édes álmot
szeretőd karjai közt
ismét megtalálod

Azt mi oda vezet
ahol minden perc élvezet!
Rajta hát! Táncra fel!
Had látom nem vész-e el
feleslegen e dal?

S ki lábait félti a kopástól
nagyot húzzon a karcos pálinkából
s lépjen a tettek mezejére
ne várja meg míg,
a szerelem jön elébe!
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.23. 18:00

Bólintok Ramír felé, majd mikor Tergas indulóra fogná a keze után kapok
-Máris elmész?Ezekkel az úriemberekkel mi lesz?S velem?Miért oly sietős?
Nagy szemekkel nézek rá s várom, hogy most mitévő lesz
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.23. 19:19

Résztvevők: Lorin

Ugy tunik a fogado nepe elegedetlen az uj, melankolikus dal hallatan, bar nehanyan kihasznaljak a lehetoseget, s kozelebb vonjak magukhoz tancpartneruket. Ketten tavoznak azonban a fogadobol.
Az ujra felcsendulo vidamabb tema hallatan mar ismet boldog mulatozasba fog a nep.
A pultnal ulo Rebecca viszont felfigyelt dalodra. Radnez, bar nem igazan tudsz semmit sem kivenni a tekintetebol...
Egy ideig figyel, aztan visszafordul az italahoz.
Az egyik vendeg odamegy hozzad, s egy kupa bort nyujt feled: - Koszonjuk, hogy eletre keltette a vidamsagot a falak kozott. Had kinaljam meg ezert egy kis borral.
Miutan atvetted, elmosolyodik, s hozzateszi meg: - Remelem nem lesz rest az ital utan sem dalolni, mert ha igy lesz, vendegem a vacsorajara. - nyujtja a kezet, mintha alkut ajanlana. A mosoly valtozatlanul ott van az arcan.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zarek » 2008.11.23. 20:39

A melankolikus dalok hallatán felpattanok és odamegyek a kobzoshoz.
- Elnézést uram játszhatnék én is egyet?- kedvesen mosolygok :)
Ő bízta rám pallosom,
Vérben fürdök hajnalon,
Darton vezet az utamon!
Zarek
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.11.23. 20:40

Kobzos

Rebecca reakciójára valmelyest számított így nem könyveli el mint veszteség.
<<A fene... vajon ezzel mi történt? Ha megtudnám biztos találnék rá gyógyírt :) >>

<<Na erre vártam én!>>
Mikor a fickó megkínálja a kupa borral nem is tudja hova legyen örömében. Aztán megrázza a fickó kezét majd hozzáteszi vigyorogva.:
-Naná hogy nem hagyom abba! Szabad megtudnom jóakaróm nevét?
Miközben várja a fickó válaszát megkóstálja a kupa bort majd hozzá, kijelenti.:
-ennél remekebb bort még nem nagyon ittam! Persze, ha ittam volna is ezt mondanám :D.Most hogy így megáztattam kiszáradt torkomat, s egyúttal az út porát is lemostam, hát ideje hogy neki kezdjek helyet teremteni a vacsorának!

Leszáll a székről és még megvárja a férfi válaszát aztán közli vele hogy "mindjárt jön" majd kezébe kapja hangszerét és az asztalok felé indul. Minden egyes lépésnél egy új akkordba kezd, s a második lépés utána dal is szárnyra kél. Most minden tudása legjavát mutatja s nem marad rest semmiféle színjátékkal a darab közbe, néha mikor lehetősége nyílik rá megpörgeti kezében a kobzát, s ha éppen talál egy üres széket akkor felugrik rá s úgy dalol.Miközben az asztalok körül járkál néha biccent a csinosabb hölgyeknek , egy két férfias jelzőnél emberkékre mutogat, vagy éppen saját magára. Eleinte egy átlagos kis dalnak indul ám a végére már belecsempész egy két arcpirító ám még mindig inkább csak nevetésre sem mint verekedésre ösztönző jelzőt is.

Mihelyt elzengett vagy két három dalt visszatér a kiindulási helyéhez és felhajtja maradék borát majd a fickóhoz fordul.:
- Huhh... de jó közönség gyűlt ma itt össze! Ma estére megvan a boldogságom...-ismét a fickóra mosolyog.- csak már azt nem tudom holnap mi a fészkes nyavaját csináljak?-néz először a közönségre majd tekintete a fickóra vándorol mintha azt tőle kérdezné.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.23. 21:04

Résztvevők: Yasha, Zarek, Lorin

Kobzos

Mikor az asztalok kozott jarsz, s dalod nyoman az emberekre mutatsz nehany ferfi kihuzza magat, a holgyek mosolyognak, nevetnek, vagy eppen elpirulnak megjegyzeseid nyoman. A dal vegeztevel megtapsolnak. Mikor visszahuppansz a szekedbe, a borral kinalo kacajara leszel figyelmes. Mikor kerdoen pillantasz ra, elmagyarazza neked a dolgot:
- Tudja ritkan tapasztalom, hogy egy dalnok beleveszi a kozonseget a dolgokba. Igazan euforikus erzest valtott ki egynemelyeknel. Nehany holgyemeny arcpirja is mutatja, mennyire tetszett nekik a dolog. - Mosolya ezekutan megszunik, majd elgondolkodva hozzateszi. - Talan a masodik legjobb, akit valah hallottam. Sokkal nehezebb azonban konnyekre fakasztani a kozoseget. Ismerek valakit...No de ez halatlan feladat, az on modszere pedig felettebb szorakoztatobb. Habar nem lehet ellenfele Linderasnak.
Ekozben asztalotokhoz erkezik egy ficko, aki a kovetkezot mondja:
- Elnézést uram játszhatnék én is egyet?

Ayda
Tergas meglepodik, s feled fordul, mikor elkapod a karjat. Kerdoen nez rad, majd elmosolyodik:
- Hogy veled? Hat ahogy elnezem jofele mulatsag kerekedett. Biztosan kedved leled benne. Nekem azonban feladatom van, amit teljesitenem kell. Ha nincs kedvedre a fogado, talan menj setalni el Habarral. Most van naplemente, erdekes szinben tundokol ilyenkor a varos. - haritja el kozeledesed, majd kicsusszan a fogasodbol, s az ajtohoz siet.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.11.23. 21:12

Kobzos

Jókedve hirtelen elveszti fényét. Nagyon érzékeny pontra tapintott az alak amikor a konkurenciát felemlegette. Na de azért minden szavát jól megrágja magában majd válaszol az alaknak.:
-No igen... én is tudnék olyan csikorgó hangon énekelni amilyenre megrepednek a poharak és számtalan ember sírva fakadna kínjai közepette, de minek? Abban semmi élvezet nincs. Akinek ebben telik öröme az csak viduljon magának vagy járjon temetésre!

A másik alak kérésére viszont őszintén meglepődik.
<<Csaknem erről a fickóról beszélt? Na ha jobb mint én, akkor itt verekedés lesz. Nem is! Verés!>>
-Hát csak tessék!-válaszolja vigyorogva- de aztán vigyázz mert vannak emberek akiknek érzékeny fülük van.-teszi hozzá az enyhe élcelődést.
<<azért remélem hogy nem akarja a lantomat is elkérni.>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva