• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hullamborton

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
228 hozzászólás • Oldal: 12 / 16 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Re: Hullamborton

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.21. 21:16

KM esemény [Cadoras]: Csomopontok
Helyszín: Ifin - Abaszisz, kikoto
Időpont: Keso delutan, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak
Résztvevők: Wercole

Az alak nem hatral meg, sot, egyenesen a szemedbe nez, mikozben mindvegig ott van az arcan az a mosoly.
Nem nyul a hosszukardja fele, csak a lantot markolja erosebben. Mosolya szelesebb lesz, szinte vigyorog immar.
Aztan olyan tortenik, amire nem szamitasz. Megszolal.
Hangja mely, halk, am megis magabiztos, s erzed belole, nagyvaddal kerultel szembe...

- Talan ki akarsz hivni? Meg akarsz kuzdeni VELEM?
Egy pillanatra felall a hatadon a szor a hangjatol, s az utolso szo mintha a lelkedig hatolt volna, hogy ott viszhangozzon.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wercole » 2008.11.21. 21:34

("Cizus" Shrka)

Válaszom mindössze, hogy végsőkig közel állok hozzá, és egy vágás a pengével.
Jobb kezem van hátul, de azzal is tolom előre a pengét. A mozdulat egy csúsztatott öklösre emlékeztet. Ha talál akkor kilököm balkezemmel, és teljesen kicsapom a pengét. Védekezni nem feledek.

//Belharc, és a kard által nyújtott előnyöket ne feledd. + ha felállna a hátamon a szőr, az azt jelentené, hogy félelem járja azt a testemet//
Wercole

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zarek » 2008.11.21. 21:58

(Prodenga Fra’Doleras)
Hosszú utat tettem meg idáig, jó lesz végre lepihenni... gondolom magamban és az első szemben lévő fogadó felé veszem az irányt.Az istállóban fizetek a lovam elhelyezéséért és lecsutakolásáért majd bemegyek a fogadóba.
Hatalmas csörömpölés közepette lépek be a fogadóba és egyből a pulthoz rongyolok hogy szomjam oltsam a nagy melegben. Ezután kérek egy szobát majd végigmérem söröm kortyolgatása közben a társaságot.A fogadós asszonyon hosszasan pihen a tekintetem, miután nem történik semmi érdekfeszítő elindulok a szobámba.

// Fekete varkocsba kötött haj, sötétbarna szem, fekete gondosan borotvált körszakáll,sápadt arc, Fekete teljes vért, 3, ujjnyi tüske a vállvérten, vasököl a bütyköknél kidudorítva, jobb oldalán láncos buzogány, bal oldalán méretes, vastag pengéjű lovagkard, hátán roppant pallos melynek markolata egy holló testéhez hasonlatos, keresztvasa pedig a szárnyakhoz, nagy hátizsák jelen pillanatban a kezében lóg és csörömpöl.//
Egy Isten kezében a hatalom,
Ő bízta rám pallosom,
Vérben fürdök hajnalon,
Darton vezet az utamon!
Zarek
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 15
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.21. 22:26

Időpont: Keso delutan, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak
Résztvevők: Zarek

Lovadat elhelyezven betersz a fogadoba, hogy szomjadat oltsd, s kipihend vegre a hosszu ut faradalmait. A kikotoben meg nem neztel korul, hisz elso utad idevezetett, de ez a hely van a legkozelebb a molokhoz, ha hajon kivanod majd folytatni utad a nagy asszonykeresesben. A pulthoz ulve regvest italt rendelsz.
A fogadosno kedvesen mosolyogva nyujtja at sorod - ahogy atnyujtja telt idomai, s kaccer mosolya egy pillanatra azt juttatja az eszedbe, mintha celba ertel volna-, s mikozben kortyolgatod, van idod korbenezni, kifelekkel van tele a fogado. Ugy tunik, hogy legunkabb matroz, no meg katonafelek koltik itt az estebedjuk, soroznek, vagy rumot iszogatnak, nemelyik asztalnal pipazgatnak is, melynek szaga betolti az egesz helyiseget - nem kevesbe a fustje.
Az egyik asztalnal felfigyelsz egy feketebe oltozott alakra, kinek vonasai nem epp eszaki szarmazasra utalnak. Egy Dzsaddal diskural eppen valamirol, ki poharabol kortyolgatva csupan neha tesz egy ket megjegyzest, egyebkent a sotetoltozeku beszel. Bar a morajtol nem hallod mit beszelnek, erzekeny orrod azt sugja, valami kaland rejlik a dolog mogott...
//Lorinek meg nincsenek itt ekkor//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.11.21. 22:48

Kobzos

A dal végeztével meghajol remek közönsége felé és miközben azon gondolkodik hogy mit jászon nekik legközelebb a pulthoz somfordál.
A nő mosolyára az ő szemeiben is megcsillan valami huncut fény.
<<Á mennyire hiányzott már hogy alaki így mosolyogjon rám! :D >> Érdeklődve nézi a mellette betérő új vendéget.
Színlelt udvariassággal megvárja míg az megkapja amit akar, aztán ő is pultos kisasszonyhoz lép és gyermekies arccal válaszol az előbb félbehagyott mondatra.
- De vajon van e számomra egy szobája hölgyem? Hiszen kitudja meddig maradok, itt töltök egy két napot, vagy odébb majd csak egy hónap múlva andalgok? De még fiatal az este, csak tegyen nekem félre egy szobát, addig pedig, kaphatnánk valami finom vacsorát?- ekkor jut eszébe hogy Rebeca is vele van ezért hozzá megvárja míg ő is odajön és megkérdezi.:
- Természetesen, mivel sikerült olyan ügyesen letaglóznom az utcán, én állom az estebédet meg a szobádat is amennyiben nem hercegnői lakra vágysz:D-mondja viccesen.
- A hölgynek is kérnék valamit enni, majd ő megmondja mi kel neki, meg egy szobát, de ezket írja csak az én számlámra.-Ezzel előkotor két ezüstöt és a nő kezébe adja.
Ezután egy újabb dalba kezd, ami egy részeg férfi megpróbáltatásiról szól, az otthon perlekedő asszonytól, a girbe-gurba úton keresztül egészen az istállóban alvásig.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.22. 14:44

Résztvevők: Wercole

Tamadasra szanod el magad, igy hat eloreszursz a pengevel. //Mivel nem dobtal, en dobtam helyetted - 64+Te - 71, harcmodositok: belharc +10 Te, s mivel csak egy pillanatra "futott vegig a hatadon a hideg", nem kapod meg a harc felelem alatt modositoit. Osszeredmeny: 145.//
A penged athatol a gyomran, es a hatan bukkan ki. Feltuzted a kardod vegere, ahogy egy bogarat szokas.
Szemei osszeszukulnek a fajdalomtol, fogait osszeszoritja, s jobbjaval ramarkol a pengere. A masik keze meg mindig vadul szoritja a lantot. Egy keveset vonaglik meg az acelon, aztan szep lassan a foldre csuszik, s kaban hever ott. Ugy tunik konnyen legyozted.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zarek » 2008.11.22. 14:52

Miután leszereltem a vértemet akkor visszamegyek, vacsorát és fürdőt rendelek. Ha pedig ezekkel is végeztem akkor pedig kiülök sörözni és megpróbálom kipuhatolni hogy miről is beszélgetnek azok akik felkeltették a figyelmemet.Valamint a kocsmárosnéval próbálok meg valamiféle kapcsolatot kialakítani.

//Most Fekete ujjatlan inget,fekete nadrág és fekete csizmát viselek, amire szegeccsel ki van verve egy varjú. Jobb vállamat egy tetoválás díszíti amely így néz ki: http://www.lelek-jelen-let.hu/content/images/hollo.jpg //
Ő bízta rám pallosom,
Vérben fürdök hajnalon,
Darton vezet az utamon!
Zarek
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.22. 15:25

Verted leszerelese nemi idobe telik, igy mire visszatersz a fogadoba, immar tobb vendeget latsz.
A sorodet iszogatva kozelebbrol is megfigyeled a ket alakot, akik felkeltettek a figyelmed.
Elcsiped a beszelgetesuk veget is:

- Nem, mint mar emlitettem, neki semmifele terve sincs. A teljes szervezest a kalandozokra hagyna. Mar csak meg nehany embert kellene talalnom a feladara.... - mondja a feketeruhas.
Kalandozok. erzekeny orrod nem csalt meg. Darton vezethet utadon, hogy maris talaltal kalandot magadnak, hol probara tetethetsz az isttened elott.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wercole » 2008.11.22. 15:45

("Cizus" Skrka)

A lassú kínhalál mintha hidegen hagyna, de a lant markolása valahogy, és a keserű, bánatos arca, amit előzőleg láttam, hirtelen ráébreszt valamire. "Lehet, hogy meg akart halni?"
Kirántom a pengét, és hagyom, hogy a földre hulljon. Szemeim elkerekedtek. Ahogy leesik csupán egy pillanat, nekem mégis egy hosszú percnek tűnik. "Mit tettem?"
Családom sokat mesélt a múltunkról, és az őseinkről, de sose hittem volna, hogy még mindig bennünk lakozik ez az érzés.
Úgy döntök inkább jobb lesz, ha elmegyek, és itt hagyom. "Nem! Mit is gondolok? Ez nem így megy."
Elrejtem az egyik sikátorban, a holtestet, és segítséget kérek, hogy mi tévő legyek. Futok egészen addig, míg meg nem találom a párduclányt. Ő talán tudja, hogy mit kell tenni.
Wercole

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zarek » 2008.11.22. 15:50

- Elnézést Uraim!- lépek az asztaluk mellé és folytatom- Hallottam egy szót ami felkeltette a figyelmem, kalandozót említettek és jómagam az volnék és épp nincs semmi dolgom sem, esetleg lehet segítségükre tudnék lenni.
Ő bízta rám pallosom,
Vérben fürdök hajnalon,
Darton vezet az utamon!
Zarek
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.22. 16:14

Az asztalnal ulo Dzsad halvanyan elmosolyodik a kijelentesedre, mig a masik alak rad nez:
- Mennyi szerencses veletlen! Ugy tunik vegul minden jora fog fordulni.
- Foglaljon kerem helyet - mutat az asztalnal levo egyik ures szekre a dzsad.
- Az ur itt eppen egy kuldetesrol beszelt nekem az iment. S bar utra kivant kelni, ugy tunik a kalandozok keresik vegul meg ot...
Mintha csak szavait akarna igazolni, ket uj vendeg ter be a fogadoba, s a pult fele veszik az iranyt. Egy ferfi - aki rogtonoz egy dalt, s azt adja elo epp //dalt lasd Lorin kettovel ezelotti reagjaban//, s egy no, kisse feszelyezve koveti ot.
A dzsad szolal meg ismet:
- Az en nevem Ramir el Habar, megbizonk pedig Tergas.
A Tergas nevu ficko biccent feled, majd izgatottan bele is kezd mondandojaba:
- Szoval arrol lenne szo, hogy egy kaloztamadasban elvesztettunk nehany derek katonat. Az ellenfelunk sem akarki, hanem maga a Tuzkigyo rettegett kalozkapitanya! E sulyos vereseg radobbentett minket, hogy erovel nem kerekedhetunk fele. Terv kellene, hogy elkapjuk a gazfickot. A kapitany bosszut akar. Meg hat teljes napba kerul majd, mire kijavitjak a karokat, s berakodnak a hajoterbe. Addig is megbiztak, hogy keressek kalandozokat, kik segitenenek bosszujanak beteljesiteseben. Nem kevesebb, mint harminc aranypenzt tudok elajanlani a bosszu megtervezeseert, no meg persze a vegrehajtasaert. Ramirral mar elbeszelgettunk nemileg arrol, hogy milyen ellenfellel is van dolguk, de ha ohajtja, onnek is szivesen elmondom. Persze mostmar szeretnem megsporolni nemileg az idom. Ha felkeltettem a kivancsisagat, holnap naplementekor talalkozunk a hajozasi vallalatnal, ahol is mindent elmondok majd.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.22. 16:35

Résztvevők: Yasha, Lorin, "Laurana"

//Keresre a tovabbiakban en jatszom ki Laurana karakteret, s NJKkent viszem tovabb, mignem ujra csatlakozik//

Ayda

Ugy tunik, hogy a dalnokot teljesen lekoti a fogadosno, mert nem igazan vesz eszre. Amikor csak masodszori keresre kapod meg a sorod rajossz, hogy valoszinuleg ugyanez a helyzet a forditva is igaz.
Megkapva az ahitott nedut korbenezel az ivoban. A fuston keresztul is eszreveszed Tergast, ahogy egy fekete haju ferfivel beszelget //leiras Zarek reagjaban//, meg egy dzsaddal.

Kobzos:
Kisse lemaradva, de kovet teged Rebecca, s ajanlatodra zavartan bolint
- Rendben, elfogadom.
A fogadosno atnyujt egy kulcsot, radkacsint, majd a dolgara megy, hogy elintezze a megrendelest, s bar hattal van neked, s nem latod az arcat, eskudni mernel ra, hogy mosolyog...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.22. 16:48

Ayda

Kissé rosszul érint, hogy a férfi még észre sem vett....<..azt hiszem kezdek veszíteni a vonzerőmből :lol: ...>
Nem tetszésemet váltja ki a fogadós hölgy késlekedése, főleg ha az én italomról van szó, de kivárom a sorom míg megkapom a söröm, majd ahogy hátrafordulok s asztalt keresek meglátom Tergast.Pillanatnyi szívdobbanás<...bár lehet csak a vérem áramlik gyorsabban egyéb testrészeimbe :lol: ...>Felé veszem az irányt.Mikor odaérek köszöntöm őket.
-Jó napot Uraim.Szia Tergas...szélesen rámosolygok
-Helyet foglalhat e szerény személyem önök között, persze csak ha nem zavarok?
Jobban szemügyre veszem a fekete új férfiút..
<...hm sármos, szemrevaló férfi...talán majd...>
Itt megszakad a gondolatmenetem s a bemutatkozással folytatom.
-Örvendek az én nevem Ayda, Önökben Uraim kit tisztelhetek?
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zarek » 2008.11.22. 17:42

-Üdvözletem! A nevem Prodenga Fra’Doleras. - Felállok az szataltól és kezet csókolok a hölgynek majd egy székre mutatok hogy foglaljon helyet. - Mi szél hoz ebbe a fogadóba egy ilyen szemre való teremtést?
Ő bízta rám pallosom,
Vérben fürdök hajnalon,
Darton vezet az utamon!
Zarek
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.22. 17:52

A kézcsókon elmosolyodom, majd kérdésére válaszolok.
-Örvendek Prodenga Fra’Doleras.Hogy mi szél hozott erre?Igazán semmi különös, gondoltam keresek egy kis társaságot magam mellé, nem igazán szeretek tétlenül ülni, s remélhetőleg nemsokára unatkozni sem fogok...ezzel Tergasra kacsintok
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
228 hozzászólás • Oldal: 12 / 16 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Vissza: Régi Kalandok...