• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 37 / 46 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 46

Re: Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.11.18. 17:04

Teteb Azurec
*Én még alaposabban is körülnézek, hogy esetleg nem örködik valami íjász vagy hasonlóa fákon vagy egyébb helyen elrejtőzve, ha meggyőzőttem rola, hogy minden okés, akkor odasúgok nagyon halkan Gorodakhoz.

- Menjünk vissza a többiekért vagy elintézzük az ébren lévőket és megöljük a többit is?
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.11.19. 10:52

( Rhienna )

* Míg várakozunk, eszembe jut, hogy még mindig az út kellős közepén álldogálunk. Igaz, hogy sötét van, de akkor sem tartom jó ötletnek, így odasuttogok Twounak: *

- Szerintem nagyon halkan húzódjunk félre az útról, abba az irányba, amerre a többiek mentek, elvégre még mindig az út közepén dekkolunk. Nem kell leszállnod a lóról, még a végén túl nagy zajt csapnál a páncéloddal.

* Ha beleegyezik, lassan, halkan elvezetem a lovamat és a többiek lovát egy félreeső helyre. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.11.19. 16:36

Twou Line

* Körbe nézek és el süllyedek terveim tengerében és, fel sem tűnik, hogy az út közepén vagyok. Mikor Rhienna halkan tanácsot ad, csak bólintok, majd félre húzódunk egy kis félre eső helyre. *
* Mikor már el tűntünk az útról. Suttogva kérdezem! *

- Szerinted sikerült nekik észre vétlenül megnézniük a helyet? Csak mert, ha nem elég ha csak engem vesznek észre. Szerintem a többi lovat egy helyre vid és buj el köztük és egy fa között az árnyékban én pedig majd a lovon maradok és a lovak mellet leszek, mintha várnám a társaim. Ha benne vagy persze, így ha nem sikerült nekik és rajtunk ütnek meg lepheted őket, vagy elmenekülhetsz hamar ha a helyzet úgy kivánja. -
* Ha benne van e szerint cselekszem, ha nem akkor csak hegyezem a fülem és pásztázom a fülem és a szél fujását is figyelem, meg az apró neszeket. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.20. 7:29

Gondo

<… Ezek akartak nekünk csapdát állítani?!... Jó fogjuk, rá eleget látunk… Még ha a részeg őr nem is figyelt fel rá ez a három részeg ép elég, hogy felriassza a többieket egy rossz mozdulatnál…>
*Megvárom, hogy Teteb kinézegesse magát.
Suttogva
- Egyet értek. Ne kockáztassunk sokat.
*Intek, mehetünk. Lassan és óvatosan a már ki taposott és megtisztított úton indulok vissza a többiekhez.
// Szólj, ha nem tudok észrevétlenül visszatérni arra amerről jöttem. //
*Visszatérve a többiekhez ki emelkedem a bozótos és a magas fű közül.
- Nem messze innen van egy húszfős csapat, de én egy kicsit kételkedem, hogy tényleg ők azok. Mert ha tényleg ők azok, akkor, Jobbkor nem is jöhetünk volna. Hárman vannak ébren, rajtuk kívül mindenki alszik még az őr is.
*Szórakozottan meg vakarom a fejem búbját és elmosolyodom.
- És valamiért meg akarják könnyíteni a dolgunk. Egyikük sem vallja betű szerint a rajta ütés íratlan szabályait.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.20. 9:49

Résztvevők: Teteb Azurec, Rhienna D’Vire, Twou Line, Gondo

Teteb Azurec, Gondo

*Teteb körbe tekintesz, de nem látsz semmilyen másik őrt, vagy íjászt a sötétségben.
Úgy tűnik nem számítottak az érkezésetekre. Lehet holnaptól figyeltek volna oda, vagy annyira elvannak bizakodva a biztos győzelmükben, hogy nem éreznek semmi veszélyt.
Úgy döntötök, hogy visszamentek a többiekhez, és ott majd megtanácskozzátok, hogy mit is tegyetek. Lassan, és óvatosan lopakodtok, nem zavartok fel senkit a nyugalmából. Mikor visszatértek egy pillanatra körbe néztek, mert nem találjátok őket, de ekkor látjátok, hogy okosan az út szélére húzódtak
.

Rhienna D’Vire, Twou Line

*Félre álltok az útból, nehogy észre vegyen valaki benneteket. Rhienna te mivel bízol Twou tapasztalatában, ezért elrejtőzöl a sötétségben.
Kis idő telik el, csak. Talán egy fertály óra. Csendben várakoztok, mikor felbukkan két árnyék a sötétben. Társaitok az, és információval jöttek vissza
.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.11.20. 16:59

Twuo Line

* Csenden várakozok a többiekre, közben igyekszem a következő lépéseken törni a fejem. Gondolataimba mélyedek, de nem hagyom, hogy ez meg gátolja az érzékeimet. Két gondolat között folyamatosa pásztázom a területet tekintem el és hallásommal. *
< Nagyon ajánlom, hogy ne bukjanak le, de ha még is úgy lenne. Nem való színű, hogy mindenki ránk támadna. >
* Hirtelen mozgásra leszek figyelmes a kardomat lassan ki húzom és a lovam mellé engedem a kardos kezem a kardal. Várok, hogy kik jönnek ekkor fel bukkannak a társaim. Bólintok feléjük. Meg várom míg közel érnek. *
* Halkan mondom, de úgy, hogy hallják. *

< Vajon mit tudtak, meg? Mennyire felkészültek? Mennyire jól felszereltek ? Hányan vannak? S jelenleg mit csinálhatna? >
* Majd érdeklődve várom mit tudtak meg a többiek. Arcom azonban nem tükrözi kíváncsiságom. Az információk közben már gondolkodom is a terven amit használhatnánk. *
< Érdekes. hm. Vajon tényleg ennyire naivak, vagy az egész csak csapda??? >
* Lassan le szállok a lovamról. *
- Ez esetben azt javaslom, hogy ti ketten intézetek el az öröket, majd egy kötök jöjjön vissza értünk, s akkor mi is csatlakozunk hozzátok. Addig le veszem a páncélom. Ott utánna hárman, vagy végzünk mindenkivel álmában, vagy össze gyűjtjük őket egy helyre és meg kötözzük őket, ha van nálunk elég kötél. Néhányukat minden képen meg kell kímélnünk az infó miatt. Ha pedig csapda lenne ez a dolog abban az esetben Rhienna segít nekünk. Rhienna te végig maradj el bújva nem messze valahol a helytől. Így fedezni tud minket, ha bajba jutnánk. Rendben ???? -
< Kiváncsi vagyok, vajon meg akarnak e ölni mindenkit és csak pár embert akarnak életben tartani. Most ki derül, hogy két milyen emberrel sodort össze a sors. Az már úgy látszik, hogy amatőrök. Kíváncsi leszek mindenki válaszára. >
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.11.20. 19:59

( Rhienna )

* Twou tanácsát jó ötletnek tartom, így kissé bentebb vezetem a 4 lovat, majd csendben várakozom, és megpróbálok a megoldáson töprengeni. *

< Nem kenyerem az erőszak, és nem fogom hagyni, hogy 20 embert lemészároljanak. Igazság szerint nincs jó ötletem, hisz ha csendben elvonulunk mellettük, akkor is legkésőbb holnap reggel megtudják, hogy eltűntünk a városból, és utánunk jönnek. Vagy a visszafelé úton állítanak nekünk csapdát. A lefizetés sem célravezető, hisz az ő megbízójuk gondolom mégtöbbet ígérne, hogy elvégezzék a munkát. Hm, de talán mégiscsak lenne valami. Na majd a többiekkel megtárgyalom, ha visszatérnek csendben és bonyodalom nélkül, kellően elegendő és használható információkkal. >

* A halkan visszatérő társaimat látva én is előbújok a fedezékemből, és odamegyek hozzájuk. Végighallgatom Gondó beszámolóját, majd Twou reagálását, utána én folytatom az eszmecserét szintén halkan suttogva. *

- Abban nem vagyok benne, hogy lemészároljuk a bandát. Tisztában vagyok azzal, hogy az életünkre törnek, de ez akkor is embertelen mészárlás lenne. Csendben kell őket elfogni, majd megkötözni, kihallgatni, és visszaszállítani a városba. Csapdától pedig nem tartok, mert most gondoljatok bele. 1 arany fejenként. Ez rengeteg pénz egy ilyen embernek. Ráadásul nem számítanak arra, hogy az éjszaka közepén jövünk erre, hisz elméletileg nem tudunk az ellenünk készülő támadásról.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.21. 7:36

Gondo

*Érdeklődve szemlélem a többieket. Várom, hogy dűlőre jussanak.
- Nekem éppenséggel édes mindegy. Meg kísérelhetjük el fogni őket. De szeretném le szögezni, ha valamelyikük rám támad, nem feltétlen fogok az elfogásán fáradozni. Mikor elfogadta azt az egy aranyat tudhatta volna, már előre, hogy akár főbe is haraphat. Szóljatok, ha dűlőre jutottatok.
*Várom a döntést.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.11.21. 15:21

Teteb Aurec
-Hát a nagyon meg akarjuk öket kimélni akkor megkímélhetjük. Viszont 3 őr van. 2-őt le tudunk ütni, de a harmadikat már valószínűleg meg kell, hogy öljük nehogy felkeltse a többieket. A többit viszont életbe hagyhatjuk...
*Majd Gondora nézek, hogy indulhatunk-e...
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.23. 10:28

Gondo

- Nincs, mit hozzá tegyek, ha nem elég egy kivallatható fogoly, akkor annyit ejtünk, fogságba amennyit tudunk.
*Viszonozom Teteb tekintetét.
- Amennyiben nincs már más, amit meg beszélünk akkor, indulhatunk is.
*Amennyiben nincs, már más elindulok. Lassan meg közelítem a tábort. Nagyjából ott álok meg ahol a leg utóbb meg álltam. Onnan nézek szét ismét.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.24. 11:03

Résztvevők: Teteb Azurec, Rhienna D’Vire, Twou Line, Gondo

Teteb Azurec, Gondo

*Miután mindent megbeszéltetek, elindultok vissza az erdőbe. Sötét van, és sajnos nem gyújthattok fáklyát, hisz az hamar elárulna benneteket. Lassan haladtok a rengetegben, nem akartok sem zajt csapni, sem pedig törött bokával tovább mászkálni. Végül lassan elértek vissza az „őrhöz”. Még mindig hangosan horkolva alszik, és a pia szag sem változott. A tábor felé néztek, és látjátok, hogy a háromból, már csak kettő van ébren, a harmadik a tűz mellett fekszik, és nyitott szájjal alszik. A két fickó is igen be van rúgva. Szinte alig tudnak ülve maradni. Csoda, hogy nem estek még bele a tűzbe.

//Legközelebb szóljatok, hogy lopakodtok, és dobjátok ki a százalékot, mert különben nem fogtok lopakodni. Természetesen, ha egyszer már sikerült, akkor az adott helyzetben nem kell dobni már többet. De itt kimentetek az erdőből, és újra visszamentek. Ez már új lopakodás. Köszi :D //

Rhienna D’Vire, Twou Line

*Egyelőre abban maradtatok, hogy akit csak lehet, megkíméltek, és elfogtok. A két társatok, kik képesek a sötétben halkan lopakodni, már indulnak is. Ti egyelőre vártok, és majd ha szólnak, vagy hangzavar van, akkor mentek a segítségükre. Addig is vártok. Hűvös szél fúj, egy kicsit meg is rázkódtok a hidegtől, de egyelőre csak kellemetlen, és nem fájdalmas. Reménykedtek, hogy nem lesz gond, és hamar elfogtok mindenkit.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.25. 11:05

Gondo

*Indulás előtt felmérem még a terepet.
<… Utálom falra festeni az ördögöt… Ez egy igen kifinomult csapda lenne… Ha az e egyáltalán…>
*Tetebnek intek, hogy mehetünk.
Teteb suttogva
- Menyünk a fény határáig. Enyém a bal oldali.
*Egészen a tábortűz megvilágította terület széléig settenkedek. A fény és árnyék határára. Felkészülök a támadásra. Jobb kezemben egy tőr, balban egy dobótőr.
//rejtőzködés %-dob 44 lopódzás %-dob 56//
1-*Ha a két ébren levő fel figyel ránk azon nyomban támadásba lendülök.
2-*Ha nem keltjük fel figyelmüket meg várom a megfelelő pillanatot amikor egyik sem néz felénk és akkor rontok ki az árnyékok körül.

*A bal oldalira vetem rá magam.
//tőr KÉ:47+ dob10 TÉ:59+ dob79 sebzés dobk6-2 +ovtám. dobk3-3 //
*Vész esetre a dobótőrt készenlétben tartom.
//dobótőr KÉ:57+ dob10 TÉ:64+ dob79 Sebzés dobk6-3 //
// Az esetben ha nem lenne elegendő az első támadás.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.11.26. 0:23

Twou Line

* Csöndben nézem ahogy távoznak a társaim. Közben fel figyel arra, hogy kezd egyre hidegebb lenni. *
< Ha elintézték őket, akkor jól alaposan meg kötöznek mindenkit, vagy kötözünk és utána egy tábor tűz mellet fel melegítjük magunkat. A foglyok, meg ott lesznek kéznél, ha valaki unatkozna és szeretne kérdezősdit játszani. Nekem nincs túl sok kedvem ki kérdezni őket. Szerintem ezt most rá hagyom a többiekre. >
* Gondolataim közben folyamatosan pásztázom tekintetemmel a tájat, hátha észre veszek valami gyanús mozgást. S közbe fülelek is az éjszakai neszekre. *
< Jó, hogy a csapdát ki védtük, de az éjszaki vadakra is figyelni kell. Meg hátha elejthetek egy potya enni valót. >
* Nem szólalok meg, ha nem szolnak hozzám. Csöndben figyelek és várom a Gondo és Aramet vissza értét. *
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.11.26. 12:50

( Rhienna )

* Miután két társunk elment, és hallótávolságon kívülre kerülnek, halkan, de kissé ingerült hangnemben megszólalok. *

- Remélem nem nyírnak ki senkit. Tudod nem szeretnék azért börtönbe kerülni, mert békésen és részegen heverő egyszerű emberekre támadtunk, és még le is mészároltunk. Én tisztában vagyok, hogy nem ez az igazság, és az életünkre törnek egy megbízó által és pénzért, de a banditák vallomása nem ez lesz. És szemtanú nélkül elég nehéz lesz bizonyítani állításunkat. De ennek a két fafejnek aztán beszélhetek. Nem véletlenül koptattam a számat és kértem ötleteket az elfogásra. Ez nem úgy működik, hogy menjük és majd lesz valahogy, max kinyírunk mindenkit.

* Közben fülelek és figyelem a környéket, hátha időben észre veszem, ha segíteni kell Gondonak és Arametnek. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.11.26. 23:38

Teteb Azurec
Előveszem tőrömet és tartva Gondo sebességét megindulok lassan osonva a jobb oldali felé.
<Remélem nem rontunk el semmit és többieket nem keltjük fel. És remélem csak könnyíteni ment magán a 3. vagy aludni, arra jól lesz figyelni...>
//rejtőzésem 20% dobásom: 45, lopózásom 20% dobásom 6//
*Befogva áldozatom száját elvágom torkát erősen szorítva nehogy mocorogjon nekem, ha sikerül...
//támadásom tőr TÉ:8,alap: 42, dobásom: 71= 121//
*Miközben lassan elvérzik és holtan lassan a földre fektetem áldozatom körültekintően nézek mindenfelé a 3. után, hogy vajon merre leledzik.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 37 / 46 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 46

Vissza: Régi Kalandok...