• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hullamborton

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
228 hozzászólás • Oldal: 10 / 16 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16

Re: Hullamborton

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.11.15. 22:17

(Rebecca de Viica)

*Kissé fölvonom egyik szemöldököm, nem is tudom hirtelen mit válaszoljak, aztán egy apró súhaj keretében felelek:*
-Hogy hova? Nos, nem is tudom... Csak el innen, minél messzebb, el...
*Ezeket a szavakat mondva emelem keserű tekintetem a férfira, majd ismét megszédülök kissé, s talán kicsit sápadtabbnak is tűnök.*
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.11.15. 22:21

Kobzos

-Hohó!-ha az első kis szédülés el is kerülte figyelmét erre már biztosan felfigyel s ha nő megpróbálna a talajjal vízszintes helyzetbe kerülni megpróbálja megfogni, amennyiben az mégsem,akar összeesni úgy kicsit kevésbé vidám hangon megkérdezi.:
-Hölgyem biztosan jól van? Nem úgy néz ki... lovagi kötelességemnek tartom hogy elkisérjem Önt "innen minnél messzebb".
Várja hogy a nő elinduljon és mutassa az utat.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.11.15. 22:29

(Rebecca de Viica)

-Lovagi kötelesség? *Kérdem csendes hangon, miközben egyik szemöldököm felemelve ismét végignézek rajta.*
-Furcsa egy lovag lehet maga... de ha ragaszkodik hozá, jöjjön...*Az urat elnézve úgyis ragaszkodna a kísérgetéshez, így felesleges volna tiltakoznom, inkább beleegyezek, ki tudja, talán valami jó is kisülhet az egészből...*
-Épp a kikötőbe indultam, találnom kell valami munkát, amiből fedezhetem a kiadásaim...*Teszem még hozzá, majd indulok, utamat folytatva a kikötő felé. *
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.11.15. 22:37

Kobzos

-Nocsak valóban?Nézzenek oda akkor mi amúgy is egyfelé tartunk...
Talán sorsunk akarja
vagy a véletlen kavarja
azt csak Domvik tudja
egyben aztán biztos vagyok
ha tengere szállok
ott is nótázok!

Miután befejezte a dalt ismét kicsit (pont csak egy árnyalatnyival) komolyabban szól a nőhöz.:
-Talán önt is a kaland vágy üldözi? Vagy valami más? Én csak már látni szeretném az északi tengert... nem mintha bármi szépség is lakozna egy halom vízben... na de mivan vízen megesik az megérdemel egy két dalt! Remélem találok valami hajót ahová felvesznek még egy ilyen magamfajta világcsavargót is.
Várja a nő válaszát.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.11.15. 22:46

(Rebbeca de Viica)

-Hogy kaland hajt-e? *Hangomba ezúttal sokkal nagyobb mennyiségű keserűség, egy kis bánat, valamit szemernyi gúny vegyül.*
-Én csak "megnyugvásra" vágyom, de nagyon úgytűnik, semmitől sem remélhetem...*Teszem hozzá még halkabban, amúgyan csak magamnak, közben még jobban elkomorodik az arcom.*
-Mint mondottam, munkát kell találnom, a pénzem ugyanis majdnem elfogyott már... Anélkül pedig se szállás, se étel...
*~Se alkohol... Teszem még hozzá magamban, a gyomom pedig ismét megkordul kissé, megeősítve mindazt, amit mondtam. *
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.11.15. 22:52

Kobzos

-Ugyan hölgyem ah csak ez a gond-Legyint egyet majd majd az ég felé mutat- bízzuk ezt a gyönyörű kék égre! Majd az megoldja minden gondunk. :D
-Noha engem sem vet fel a pénz, de azért szívesen meghívom valami kikötői csárdába hátha adnak ott nekünk, szárazföldi patkányoknak is élvezhető ételt.
Közben megigazítja hátán kobzát.
-Kitudja talán még engedményt is kapunk, s ne adják az istenek talán valami munkafélét is,... bár mosogatni nem szeretek.
<<..és fürödni sem...>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.16. 10:17

KM esemény [Cadoras]: Csomopontok
Helyszín: Ifin - Abaszisz, Vandorlelek fogado
Időpont: Est, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak
Résztvevők: Quator

Osszepakolod a felszerelesed, s kozben meg arra is gondolsz, hogy bezsirozd a fegyvereid. Gondoskodasodnak hala eddig nem akadt problemad a fegyvereiddel, bar egyebkent is jominosegu fembol keszultek.
Dolgod vegeztevel visszatersz a fogadoba, am az elobb latott ket vendeg mintha kisse visszafogta volna magat - vagy csak az elfogyasztott alkohol mennyisege fogott ki rajtuk -, mindenesetre csendesen iszogatnak mostanra, fejuket elorebb hajtva, szemukben mintha konnyek csillannanak.
A fogado tobbi vendege - kik nemreg erkeztek, s nehany regi is - szinten hasonlo allapotban, s valamiert a fogados is komorabbnak tunik. Lefele jovet mintha halottal volna valami komor, lagy muzsikat, de ahogy leersz egy utolso pendulessel befejezodik a dal, s a zenesz feled nez. Egy egyszeru lant van csupan nala, ruhazata egyszeru, bar kisse tul szurke.
Felall, s elindul kifele. A fogadoban talalhato egyetlen noi vendeg ekkor mar nem birja tovabb, s sirva fakad.
A dalnok meg az ajtoban egyszer a valla felett visszanez, majd vegleg elhagyja a helyiseget. Magad sem tudod miert, de valamiert szomorusaggal tolt el mindez. Talan a fogadoban levo altalanos hangulat telepedett rad.
Ekkor veszed csak eszre, hogy mozdulatlan, s csendesen szemlelted vegig, ahogy elmegy ez a szurkeruhas idegen, s a lepcso aljaban alldogalsz...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.16. 11:24

Helyszín: Ifin - Abaszisz
Időpont: Keso delutan, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak
Résztvevők: Laurana, Lorin

Rebecca de Viica, Kobzos

Furcsa talalkozasotok utan egyutt folytatjatok tovabb utatokat. A jarokelok bar eszreveszik parosotokat, nem igazan tulajdonitanak neki nagy jelentoseget, ellenben lepten nyomon hallotok beszelgetesfoszlanyokat arrol a macskaemberrol, amit lattatok nem oly regen, meg utatok "egybeesese" elott.
Talalgatjak, mi is lehet tulajdonkeppen, am a teoriak kozul az ork szo valahogy mindkettotoket megdobbenti.
Az utcak igencsak szukek es kanyargosak, s csak orak multan ertek a kikotobe. Nehany tovabbi ora multan mar a nap is lemegy igy munkakeresesetek biz igencsak nehez lesz.
A kikotoben korbenezve a kereskedok kozul csak azokat latjatok, akik keson pakoltak ossze, a matrozok, kik az egesz napos rakodas utan a kocsmakba terve kivannak "gyogyulni", vagyis konnyiteni bajaikon, meg nehany visszameno jarokelo.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.16. 18:04

Nézem, ahogy távolodik Cizus, majd hirtelen visszafordul és zavarodottsággal arcán visszatér.
Válaszára csak bólintok s elindulok vele Genillához, az úton néhány gondolat merül fel bennem tömérdeknyi kérdéssel.

<..hm, hova is fogjuk elszállásolni?Mit ehet?Genilla nem fog halálra rémülni tőle?Mi lenne inkább ha megkeresném a két férfit , akivel társalogtam, lehet ők mégiscsak kényelmesebben eltudnák szállásolni..>

Kétely ül ki arcomra, de azért megpróbálkozom Genillánál, ha nem is tudjuk elszállásolni hát kérek tőle segítséget.
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.16. 19:00

Helyszín: Ifin - Abaszisz, kikoto
Időpont: Keso delutan, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak
Résztvevők: Yasha am Loth, Wercole

Ayda, Cizus

//Yasha: Tiadlan? Az elotorteneted Haonwellt mutatta be, azutan pedig elvileg a masik iranyban jottel Abasziszba, tehat nem kelhettel at Tiadlanon...//
Gellina hazahoz veszitek hat utatok, bar mindkettotok fejeben a ketseg arnyeka fogant.
Ayda nyit be az ajton, s Gellina azonnal a szaja ele helyezi mutatoujjat, aztan a foldon alvo Zakra mutat. Mar javaban alszik, s almaban mozog a szaja, bar nem hallatszik, hogy beszelne.
Par pislogas, s csodalkozo tekintet, majd a belepo Cizust is beljebb hivja.
Odamegy apro szekrenyukhoz, majd nehany pokrocot vesz elo, s odamegy hozzatok.
- Sajnalom, hogy nem szolgalhatok tobbel, de csupan ez van nekem.- suttogva beszel, nehogy felebressze az alvo gyereket, s hogy errol megbizonyosodjon, neha fele nez, hogy ellenorizze. - Most inkabb menjetek kicsit setalni, vagy megnezni a naplementet, nem szeretnem, ha megzavarnank Zakot. Reg volt ilyen nyugodt alma. Ne haragudjatok ram, kedveseim, de nehez idok voltak, mig nem jott Tergas. De ha gondoljatok maradjatok, van egy kis kecskesajtom az ...urnak, ha ehes, de kerlek titeket, akkor terjetek nyugovora. Barhogy is dontotok, este szivesen latlak benneteket. - mosolyog ratok, majd visszater a szekehez kotogetni.
//Off: szemelyleirast mindkettotoktol kerek egymasnak//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wercole » 2008.11.16. 20:15

("Cizus" Shrka)

Belépéskor kissé lesüt a tekintetét, mert azt látja amire számított. Nem tudja, hogy most pontosan mi tévő legyen. Ilyen látvány mellett nincs szíve elfogadni a felajánlást. Örül a kedvességnek, de inkább ő szeretne segíteni.
A gyermekek alvása mindig békés kép számára. Főleg azzal a tudattal, hogy egyébként is nehezen aludt eddig. Vajon mi miatt nem aludt jól? Tragédia, vagy egyszerűen rémálmok? És ki az a "Teras", vagy "Tenas"?? Mindenesetre először a kecskesajt mellé szerez némi egyéb élelmet is, hogy tudjanak enni az itteniek egy jót.
A segítőkész párducra néz, és az ajtó felé legyinti fejét, melyet kihangsúlyoznak a fonatok. mozdulatai kivételesen csendesek, a ruházata ellenére is.
Ha kiértek, akkor szól, hogy szerez ennivalót a családnak:
- Megyek megnézem mit ajánl fel az erdő ennek a családnak. Úgy látszik szükségük lenne némi élelemre.
Wercole

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.11.17. 9:31

(Vyrn Thyn)

*Mint eddig is nem foglalkozom sem a hangulattal, sem mással. A vendégek vagy akár a lantos, éppen távozó, alak mindaddig nem érdekelnek, amíg nem keresztezik utamat. Így az eddig eltervezetteknek emgfelelően keresek egy vacsorázásra alkalmas helyet és várom, hogy feltűnjön vagy a fogadós vagy valamelyik felszolgáló. Az általános levert hangulatot és a nő sírását nem értem, de így legalább nem is zavarnak a gajdolással a részeg vendégek.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.11.17. 21:01

Kobzos

Ő is érdeklődve halhatja az embereket akik a "macskáról" beszélnek. Aztán meg is kérdezi társnőjét.:
-Jut eszembe! Csak hogy magyarázatot adja arra miért is taglóztam le ilyen hirtelen, épp egy macskaembert... nem nem ... inkább oroszlánembert "üldöztem". Ön nem látta valamerre? Fura egy szerzet volt az biztos!
Utána elindulnak a kikötő felé amikor ismét megszólítaná a nőt azonban elbizonytalanodik.:
-Nos ő kedves...bocsánat az udvariatlanságért, engem a kék egek alatt csak Kobzosnak hívnak.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.11.17. 21:14

(Rebecca de Viica)

*Még mielőtt elindulunk, a csuklyát visszahelyezem a fejemre, nem akarok fölöslegesen feltűnést kelteni, nem hiányzik az most...*
-Nos, kedves... Kobzos, régen jártam már tiszta kék ég alatt... Rebbeca de Viica vagyok...*Mutatkozom be én is.*
-Oroszlánember? Mintha láttam volna... *Tűnődöm, mintha kicsit máshol járnék még mindíg, úgy tűnhet...*
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.11.17. 21:20

Kobzos

-Hát bizony ritka az manapság... no de, nézzük csak az eget. Hogy besötétedett? Azt hiszem most már bőven ideje volna a vacsorának. Kegyed nem gondolja így? Amit ígértem megtartom, szívesen állom a vacsorát.
-Ön sem tűnik helyinek.. de azért megkérdezem nem-e ismét valami még éppen össze nem dőlt tavernát? az olyanokat kedvelem ugyanis! Ott van élet és bár gyakran vizezik a bort, legalább olcsó és attól lehet még igazán lerészegedni! Bár nem tudom ön szereti-e a bort? Bár szerintem nincs ember a földön aki nem szereti :D
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
228 hozzászólás • Oldal: 10 / 16 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16