Dreemer
Alapvetően nem terveztem jelentkezés korlátot. Azt a limitet már túlléptük, hogy egyedül tudjak mesélni ezért is kértem, hogy valamelyikőtök vállaljon még KM-séget. (Erre te jeleztél, hogy ha tudsz jönni és a többieknek ok, akkor vállalnád.) Így a két csapatban alapvetően 2 KM (te, én) és 5-5 ember tudna érdemben jétszani. Jelenleg 6 fix JK van, meg te, mint kissé még bizonytalan, de km és én, mint km. Meg 3 erősen kérdőjeles ember, aki kérdezősködött, de még nem jelezett biztosra. Így még egy ember beleférhet a két csapatba összesen szerintem.
Abban viszont igazad van, hogy ennél többet nem lehet érdemben elvállalni, így ha netán megérkeznek a véglegesítések és a +1 ember, akkor "lezárom" a dolgot. (Természetesen, ha utána még hirtelen jönne km és csapat, akkor többen is lehetünk, de a jelenlegi km-kapacitás azzal betelik.)
Összességében, ha "kigyűlik" a 12 ember, illetve elérkezik a 14-e, akkor véglegesítenünk kell közösen, hogy kik a KM-ek és kik a JK-k valamint hogy ki mit és milyen feltételekkel mesél. (Azért 14-e, mert az péntek és így a hétvége is rendelkezésre áll a leendő KM-nek a felkészülésre.)