• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A városon kívül

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 5 / 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17

Re: A városon kívül

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.09. 20:22

<Miből gondoltam, hogy nem csak én vettem észre az ostobaságát...>
-Mihez is voltál túl buta? Mit vártak el tőled? Mit is mondtál, hány éves vagy?
Csak záporoztatni tudom rá a kérdéseim, de csak nem lehet egy olyan "társam",akiről nem tudok semmit.
-Éhes vagy? Azt jelentette az evős? Meg kéne tanulnod jobban használni ezt a nyelvet. Néha elég érthetetlenül beszélsz. Lassan én is kezdek éhes lenni. Álljunk meg egy kicsit. Filo, kérlek tedd le ide a csomagom.
Lemutatok a földre, ahova tegye a csomagot. MIután ez megtörtént, ráülök a ládára.
-Pihenjünk egy kicsit. Ha te is éhes vagy, akkor menj, és nézz itt az erdőben valami kaját magadnak. Nekem nincs annyi ennivalóm, hogy neked is maradjon.
Azzal előveszem a hátizsákomból a szárított húst, levágok belőle egy darabot, és megkínálom vele Drant. Ezután előveszem a vizes tömlőm, iszok belőle, és a kutya felé nyújtom, hogy szomjas-e. Ha nem akkor elteszem, ha pedig igen, akkor öntök a tenyerembe, és megitatom.
<Hogy miért nem vettem valami agyagedényt.> Bosszankodok magamban.
Miután ezzel végeztem, előveszek egy kis kétszersültet, és elropogtatom. Ezek után felállok a ládikámról, kinyitom, és megnézem, mik törtek szét. Ha Filo elment ételért, és még mindig nem jött vissza, akkor előveszem a fuvolám, és elkezdek rajta játszani.
<Milyen rég fuvoláztam már. Több hónapja is megvan.>
Amint megjön Filo, összepakolok, és újra útnak indulok.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.11. 7:41

Syris

Filo hümmög egy sort a kérdéseiden, majd annyit válaszol.
-Filo lak törzs, messze, nagy hegyfelé. Ez nyelvet nem tud mondani.-Filo elvigyorodik majd elmegy közben mond valamit.:
-Hoz neked finom állat! Szálló finom állat!

Leülsz a ládádra és miután elővettél némi ételt és falatozni kezdesz.A kutyád dintorogva fordul el a szárított hústól, de még a vizet sem hajlandó elfogadni.

Ellenörződ a ládád tartalmát, sajnos egy két üvegtárgyad eltört de a többsége még épp. Közben előkeresed a fuvoládat amiben úgyszint nem esett kár, majd játszani kezdesz rajta.

Filo visszátér kezében pár vadkacsával, és valami furcsa nadrágszerűvel a hátán. Mikor közelebb jön leteszi a válláról terhét ami elhemeredik a földön. Egy korban már igencsak meglévő férfit látsz akinek ruhája kissé szét van szabdalva, szakálla pedig megpörkölődött. A fején egy elég nagy ütés kvövetkeztében, nagy seb tátong, ám a rajta lévő vér már olvadásnak indult.
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.11. 13:48

Meglepődök azon, hogy Dran nem fogadja el sem az ételt, sem az italt. Eért visszateszem a táskámba.
-Valami baj van,Dran? Vagy csak nem vagy se éhes, se szomjas?
Megpróbálom megvizsgálni,hogy van-e valami baja,de nem nagyon értek hozzá. Ezért esetlenülpróbálkozom. Kinyitom a száját, belenézek. A füleit,szemeit is megvizsgálom, majd a hasát kezdem tapogatni.
-Tudsz valahogy jelezni, hogy mi bajod van? Fáj valamid?

A csomagjaim vizslatva kicsit bosszankodok.
<Örülök, hogy csak párüveg ment tönkre. Nagy szerencséje van annak a behemót állatnak.>

Örülök annak, hogy legalább a hangszerem ép. Miközben játszok rajta hallom, Filo lépteit. Felé fordulok, és csodálkozom, hogy mik vannak a vállain. A vadkacsákat felismerem, mert már párszor ettem. De mi van a másik vállán?
<Vajon mi a...? Egy ember?>
-Filo, ez ugye NEM te voltál?-kérdezem kissé számonkérő fejjel.-Mi történt vele?

Közben odamegyek az emberhez,és elkezdem vizsgálgatni. Megnézem a sérüléseit közelebbről. Sóhajtok.
<Nem igaz. Csak én kerülhetek ilyen helyzetbe. Nincs kedvem ellátni,mert mennünk kéne tovább, de nem is hagyhatom itt. Affene, és még a saját holmijaim pazaroljam rá...Remélem legalább hasznos lesz számomra a közeljövőben,és nem valami csavargó.>
Elindulok a hátizsákomhoz. Kiveszem a vizestömlőm, és visszamegyek a férfihoz és leguggolok hozzá. Letépek egy darabka szövetet a nadrágja aljából. Majd azt benedvesítve elkezdem a fején található sebet tisztogatni,majd letépek egy másik darabot,és azzal bekötöm. Ha még nem kelt fel, nem túúl erősen, de nem is finomkodva felpofozom.
-Hé öreg, kelj fel!
Amint ez megtörtént, megkínálom vízzel.
-Nesze,igyál, ha szomjas vagy!
Ezt követően felállok,és elteszem a vizestömlőm és visszamegyek hozzá.
-Beszélj,mi történt veled!...Nem szeretnék az erdőben éjszakázni, úgyhogy csipkedd magad vagy itthagyunk. Fel tudsz kelni?
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.11. 22:20

Syris

Az öregnek két sebe van ami komolyabb az egyik a mellkasa teljes résztét befedő felületi vágás- ami hiába nem túl mély nagyon vérzik. Sikerül lelassítanod a vérzést de az ettől még nem áll el. A második sebe amit a fejére kapott kicsit súlyosabbnak tűnik de ezt is sikerül ellátnod.
Filo közben válaszol.:
- Nem! Filo megy szerezni repülők de mikor megy Filo nagy ösvény lát ez-bök az öregre- egy ...hmm... őőőő...mmmm....őőőő....-közben az óriás mutogat a levegőbe és rajzol is ám nem látod mi az aztán lábujjaival földbe rajzol valamit.:

_I_____
O O

A kezdetleges ábra után Filo ügyességétől eltelve mosolyog rád majd folytatja.:
-Filo gondol, te tud ... miért van ez föld mellette tüzelt az!-bök a sekélyes ábrára.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.12. 21:56

<Hát ennél azt hiszem most nem tehetek ellene többet.>
-Mi akar ez lenni? Egy szekér?
Nézem a "mesterművet" tanakodva.[i][/i]
-Azzal mit csináltál? Legalább eloltottad?
<Egész kezdetleges ábra. Nem értem miért van ennyire eltelve magától.>
Kicsit szánakozva nézek rá.
-Na menjünk, nem akarok itt lenni, mikor besötétedik. Filo, hozd az öreget, de vigyázz rá. A kacsákat meg add ide. Majd később megesszük.
Átveszem tőle a kacsákat, hogy tudja az öreget és a csomagot is hozni. Elindulok az úton, közben nézem, hogy nincs-e valami használható gyógynövény az úton. Útilapúlevelet, cickafarkot és orbánc füvet keresek. Ha esetleg találok, akkor letépem, és elteszem.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.14. 12:52

Syris

Filo kérésednek eleget téve leteszi a kacsákat a földre majd követ téged. Az első pár lépés után meágll és mekérdezi.:
-Minek kell hagyni kacsa itt???Nem érted mire véli ezt de mutat a hátul lévő "hagyd itt" parancsnak eleget tévő kacsákra.

Közben látod amint Dran arcán a szánalom egy bizonyos állati formája jelenik meg... irányodban.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.14. 16:01

-Mi?-Csodálkozom.
<Nem mondtam, hogy hagyja itt...>
-Nem azt mondtam, hogy hagyd itt, hanem, hogy add ide nekem, és míg te hozod az öreget meg a ládát, én hozom a kacsákat, és majd megesszük később. Na, ideadod akkor? És menjünk, nem akarok tovább ebben az erdőben lenni.
Ha végre ideadja, elveszem tőle a kacsákat, és elindulok. Menet közben az út mentét figyelem, hátha megpillantok pár útilapulevelet.

Ránézek Dranra.
<Vajon mi baja van? Még sosem viselkedett így velem. Valami nagyon nem stimmel vele.>
Miközben megyünk, figyelem Drant, hogy továbbra is különösen viselkedik-e.

Néha az öregre is rápillantok, hogy felkelt-e már végre és, hogy hogy van. Vérzik-e még, nem lesz-e rosszabbul.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.15. 22:31

Syris

Az öreg láthatóan nem akar a közeljövőben magához térni.
Filo felvonja szemöldökét majd megjegyzi.:
-Filo éhes!-aztán tiltakozás képpen az egyik kacsát szőröstül bőröstül bekapja majd lenyeli és megnyalja szája szélet a többit oda nyújtja neked. Felveszi az öregembert és elindul melletted.

Figyeled Drant, de semmi furcsát nem tapasztalsz azt leszámítva hogy az Óriás mellé pártolt. Pontosabban ő mellette megy. Eddig mindig a te lépéseidet követte de most valamiért inkább a nagy Filo mellet halad. Nem érted miért.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.16. 20:56

Elveszem a kacsákat.
-Jó, akkor a többit majd miután letáboroztunk, és elláttam az öreget.
Elindulok. Nemsokára feltűnik, hogy Dran nincs mellettem. Hátrafordulok, és látom, hogy Filo mellett jön. Kicsit elkomorodom, megvonom a vállam és aztán előrefordulok.
-Te tudod, Dran. Ha neked így jobb... Nem szeretnék akaratod ellenére rákényszeríteni semmire.
Többet vissza sem fordulok, gondolataimba mélyedve megyek tovább.
<Nem értem mi üthetett bele. Gyerekkorom óta van velem, és idáig sohasem pártolt el tőlem. Mindig mellettem volt. De most jobban szereti Filot. Biztos jobban tudja, mi a jó neki... Jobban szeretem attól, hogy magamhoz kössem erőszakkal. Még ellátom az öreget, és aztán megyek utamra...Egyedül.>
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.17. 21:13

Syris

Gondolataidba mélyedve haladsz az úton. Filo melletted megy Dran pedig Ő mellette bár mindketten kicsit le vannak mögötted maradva. Aztán egyszer csak Dran megtorpan, ínyét felhúzva vicsorog előre. Pontosabban feléd.Nem tudod mire vélni aztán egyszer csak Filo szólal meg ujjával a morgó kutyára mutatva.:
-Mi van baj?-kérdezi tőled.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.17. 21:25

Szétnézek, hogy megbizonyosodjak kire vagy mire vicsorog.
-Fogalmam sincs. Olyan különös ma. Kezdem úgy érezni, hogy elhagyna.
A kutya felé fordulok. Ha rám vicsorog:
-Mi bajod van? Már mióta ilyen távolságtartó vagy velem? Soha nem fordultál még ellenem. Miért pont most? Ismerhetsz már. Mindigis ilyen voltam. Ezért sem értem mi a problémád. Mit szeretnél?
<Remélem nem valaki mágikus úton csinált vele valamit... Bár ha alapból utál ennyire, az talán még rosszabb.>
Leteszem a hátizsákom, közelebb megyek hozzá, tőle kb. 1 méterre leguggolok, és mélyen a szemébe nézek.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.17. 21:41

Syris

A kutya kérdésedre csak tovább morog feléd. Mikor megindulsz felé ugat is egyet. Aztán te mégis erőt veszel magadon és megindulsz felé. A kutya ekkor vadállatias dühvel indul meg feléd...
hirtelen nem tudod mihez kezdj. Elugorj vagy tőrt ránts? Aztán a sors dönt.. Dran ugyanis olyan gyors volt hogy véletlenül sem hagyott volna neked esélyt elugorni. Olyan erővel esel hátra a hogy megfájdul bele a fejed.
Ugyanekkor Filo is felordít.
Dran miután téged letaglózott elindul tovább az úton és szinte követhetetlen sebességgel indul az egy facsoport felé.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.17. 21:54

Rápillantok az óriásra. Odakiabálok neki:
-Mi történt? Mi bajod?
Amilyen gyorsan csak tudok, felpattanok, előrántom a tőröm, és rohanok Dran után.
-Hé, Dran, mit látsz?
<Mit érezhetett vajon? Remélem nem támadtak meg minket. Bár az érdekes lenne, hogy csak Filot. Mondjuk mégiscsak ő a legnagyobb célpont.>
Figyelem, hogy Dran merre rohan, és néha-néha másfele is próbálok körbetekinteni, hátha látok ellenséget. Igyekszem úgy futni, hogy minél hamarabb meg tudja állni, ha szükséges lenne, és elő tudjam szedni a dobótőrömet, a lehető leghamarabb.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.18. 21:28

Syris

Filo óbégatása közepette három dolgot veszel ki.:
-Fáááááj!.... Talpas... Tüske!!!
Közben az óriás a combját szorongatja ahonnan meglepetésedre egy csepp vér sem tör elő. Nem érted mi baja a nagy mamlasznak de nincs is sok időd foglalkozni vele, a távolból dulakodás hallatszik és hallod amint Dran morogva nyilvánít nemtetszést ez ellen.
Filo tovább ordít mint a fába szorult féreg, elgondolkozol egy percre hogy ennek ellenére is Dran segítségére akarsz sietni?

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.18. 21:41

Rohanásom közben elkezdek töprengeni, mit is kéne tennem. Ez megnyilvánul abban, hogy a sebességem kicsit csökken.
<Most mit csináljak?...Drannak talán nagyobb szüksége lehet rám. Végülis onnan, ahol ő van verekedés hangjait hallom. Ha esetleg belekeveredne, nem úszná meg olyan könnyen... Viszont Filo... nem tudom igazából mi baja van. Tüske... Meglőtték? Nme láttam nyílvesszőt. Remélem nem fúvócsővel lőtték meg. Azok általában mérgezettek... Nem szeretnék egyedülmaradni, ha harcra kerül a sor. Bár lenne éppen esélyem, de nem szeretném a véletlenre bízni. Most úgysincs ellenszerem. Nem tudok mit csinálni. Csak Drannak tudok érdembelileg segíteni. És különben is, végülis őt csak jobban ismerem, és szeretem...>
Végülis elhatározom magam, és megint meghúzom a tempóm, hogy minél hamarabb Dranhoz érjek.
-Tarts ki, Filo, sietek, de előbb Drannak kell segítenem.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 5 / 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17

Vissza: Fogadónegyed