• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 36 / 46 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 46

Re: Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.11.10. 18:11

( Rhienna )

* Miután Aramet nem hajlandó válaszolni a kérdésre, így megteszem én. *

- Nos, du. kicsit kilovagolt Aramet a környékre, és ezzel az információval tért vissza. Ebben a városban még a falnak is füle van, főleg a grófnő kastélyában, mert csak onnan szerezhették az információt rólunk. De a lényeg, valakinek nagyon nem áll érdekében, hogy mi vagy bárki más, aki az ügyben nyomoz, kiderítsen bármit is.
- A taktikát illetően csak saját tudásunkra és leleményességünkre hagyatkozhatunk. A rajtaütésről semmit nem tudunk, erről nem sikerült információt kihallgatnia Arametnek. Tehát marad a váratlan, meglepetésszerű rajtaütés az éjszaka folyamán. Ez az egyetlen esélyünk. Ki kell használnunk, hogy alszanak, és kevesen állnak őrséget. De hallgatlak titeket, ne csak én beszéljek.

* A továbbiakban várom a többiek ötletét és véleményét. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.11.10. 21:38

Twou Line

- Egész, jó ötlet. Viszont mi van ha nem találjuk meg a bázisuk és ugyan úgy bele sétálunk csapdába? -
- Arra gondoltam, hogy ha Gondo vagy Aramet ért hozzá, akkor csinálhatnánk bábokat amik minket ábrázolnak és egy vékony kötéllel vagy más trükkel vinném a lovakat az úton a bábukkal együtt. Ha rajtam ütnek akkor ti reagálhattok rá meglepetés szerűen. -
- Viszont így pár száz méterrel előttem mehettek és ha még is elkerülitek őket akkor sincs akkora gáz. Nekem most így hirtelen nincs jobb ötletem. -

* Majd körbe nézek és várom a válaszokat az ötletemre. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.11. 17:28

Gondo

- Nem lettem sokkal okosabb az már biztos.

*Tanácstalanul meg vakargatom a fejem. Utána megadóan megvonom a vállam.
- Twou ha gondolod, használhatunk csalinak, de én a magam részéről az azonnali cselekvés mellet vagyok. Abban pedig nincs helye a lovaknak. Be kell, valljam már-már egyedül indultam volna el levadászni őket. Az viszont biztos, hogy akár gyalog indulunk meglepni őket vagy csalit használva próbáljuk fel számolni őket, a lényeg minél hamarabb indulnunk kel. A leg jobb lenne már most.
*Végig hordozom a tekintetem a többieken.
- Először akkor döntsük el minél kevesebb zajt csapva bozótosban utánuk eredünk és megkíséreljük meg lepni őket, vagy csalit állítunk, és úgy kíséreljük meg az ellenséges csapat leküzdését. Utána be is oszthatjuk, ki mire figyel. Az már biztos, hogy én valószínűleg kis csapatunk előtt haladva kutatom a csapda helyét és résztvevők elhelyezkedését.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.11.11. 20:43

Teteb Azurec

*Késemmel a körmömet való piszkálást abbahagyva hirtelen feleszmélek mi is történik körülöttem...

- Oh, bocsánat barátaim kicsit elbóbiskoltam. Úgy van, ahogy Rhienna mondja. Kilovagoltam megsétáltatni lovammal, amikoris találkoztam a bandával, akit felbéreltek szerencsémre nem láttak, de hallottam tervüket annál a tisztásnál fognak rajtunk csapni, ahol voltam, pontosan emlékszem hol van. A túlerejükkel akarnak diadalt aratni. Körülbelül 20-an vannak bár szegényes felszereléssel. Csapdát meg csak akkor állíthatunk ha ott is tanyáznak és megint ott találjuk őket. Amint készen álltok elveztelek oda titeket.

<De nem figyelek mostanság, ideje lenne összekapnom magam, mert könnyen az életembe kerülhet majd.>
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.12. 11:21

Gondo

*Teteb hirtelen felszólalása pörölycsapásként ér. Röpke döbbent pislogás után, lassan tagoltan szólakok meg.
Önmagam Sinemosi
- Ismert a rajta ütés helye és csapdát állítók száma!?
*Tekintetem Tetebre siklik.
Mindenki Quironeja
- Remek. Legalább a túlerő már ismert. Egy az öt ellen. Végül is mind voltunk már szorultabb helyzetben.
<… Például… Egyedül két tucat élőholttal azon versengeni melyik fél pislog előbb… Üveges tekintetek… Ismerős… Kék… Felpuffadt arcok… >
*Enyhe ijedség suhan át az arcomon, felváltva az eddigi döbbent tekintetem. Akaratlanul is pislogok. Bal lában egy milliméternyit megrándul. Egy szívdobbanásnyi ideig tart csak gyenge pillanat. Egy szívdobbanásnyi idő után megzabolázom izmaim és rendbe szedem arcom.
- Kezdhettük volna a beszélgetést ezzel az apró részlettel. Most már csak azt kell, eldöntenünk rajtuk ütünk vagy horgászunk. Az már biztos mi hamarább cselekednünk kell.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.11.12. 11:29

Twou Line

< Akkor jól emlékeztem a dolgokra. Igen voltam már szorult helyzetben, de utoljára amikor több mint öten jöttek ellenem majdnem ott hagytam a fogam és azt sem tudjuk, milyen jók az ellenfeleink. >

* Mindenkire ígyekszem egyaránt nézni, miközben hangom nyugodt. *
- Nos amondo vagyok, ha Aramet tudja, hol van akkor körbe nézhetünk a területen hátha meg találjuk a bázisukat és ahogy szeretnétek rajtuk is ütünk. Viszont, ha nem találjuk meg őket akkor viszont használhatnánk b tervként az én ötletem. -

* A mondat után kicsit meg állok majd Arametre nézek és hozzá intézem a kérdésem. *
- Tényleg jut is eszembe... Aramet, pontosan milyen messze van ez a hely a várostól? -

< Ha rajta akarnak ütni akkor nem lehetek páncélban, miivel az elég hangos. De ha marad az én ötletem is akkor szükségem lesz rá. >
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.11.12. 14:07

Teteb Azurec

*Sóhatok egyet.

<Buta kérdések, miért lenne érdekes, hogy milyen messze van. No, de hagyjuk nem valószínű, hogy sok tervezésben volt része ennek az lovagnak...>

- Elég közel van, pik-pak odaérünk, de, amint a közelébe érünk halkra kell fognunk járásunk. Aki gyakorlottabb ebben annak kéne előre mennie velem, hogy felmérjük a terepet. Tervet csak a helyszínen érdemes készíteni csak, hogy a terepet is magunknak sajátítsuk előnyként. Ahogy Gondo mondja induljunk mi hamarább, nincs nagyon vesztegetni való időnk, csak kövessetek. Még talán okosabbak is leszünk a találkozás után.

*Szavaimat befejeztén felkapom lerakott felszerelésem és felállok.

<Úgy látszik, mókás percekbe érkezünk. Kezd kibontakozódni feladatunk valódi célja.>

*Megvárom, míg esetleg hozzászól valami Rihenna, majd pedig kimegyek az ajtón ott kint bevárom őket.

<Hát remélem egy tényleg csak egy szedett-vedett társaság az ellenfelünk. És társaim is elég harcedzettek, ott legalább kiderül kire lehet itt számítani...>
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.11.12. 17:55

( Rhienna )

* Gondo beszédét végighallgatva kissé felmegy bennem a pumpa. Miután már csak rám várnak, veszek egy mély levegőt, hogy ne legyek túl nyers és megszólalok: *

- Gondo. Úgy látszik nem figyeltél oda a szavaimra. Miután beléptünk az ajtón, és elkezdtük a beszélgetést, az első mondatom így kezdődött: Aramet tájékoztatott minket, hogy a városból kifelé egy forrásnál kb 20 harcos féle támadó végezni akar velünk. Rémlik valami? Akkor nem értem a felháborodásodat ezen apró részletet illetően. Mindegy. Mielőtt elindulunk, engedelmetekkel átöltözöm. Kissé kényelmetlen ebben a női ruhában az éjszaka közepén lovagolni, vagy akár futni. De javaslom, Gondo és Aramet az ablakon távozva készítsék elő lovaikat és felszerelésüket, hogy nekünk ne kelljen ezzel foglalkozni, majd induljanak előre a városfalon keresztül távozva. Odakint találkozunk. Mi Twou-val elintézzük a kaját, és a lovakat. Csak azért kérem mindezt, mert ha tényleg van valaki, aki figyel minket, akkor a fogadóból kifelé menet megelőz minket, és esetleg előre viszi a híreket a banditáknak. De ebben az esetben Gondo és Aramet megállíthatják. Ha ez így megfelel, akkor Twou megvárnál a szobám előtt. Hosszú útnak nézünk elébe, nem árt pár cuccot magunkkal vinni, így kellene a segítséged.

* Ha nincs ellenvetés, átmegyek a szobámba, felveszek egy fekete csípőnadrágot, sötétbarna nőies inget, lovaglócsizmát, és a fekete csuklyás köpenyemet. Magamhoz veszem a botomat, és Twou segítségével leviszem a cuccaimat a lovamhoz. 4 emberre és lóra való kaját és vizet veszünk a fogadóstól, felmálházzuk lovainkat, és elindulunk kifelé a városból. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.11.12. 20:44

Twou Line

- Rendben van nekem megfelel. Az ételt már csak át kell vennünk elrakták nekünk. -

< Viszont nem vagyok, túl jó a rejtőzködésben páncélban, vagy a csendes mozgásban. Talán le kéne vennem a páncélom a csendesség érdekében? Nem tudom. Mondjuk 5-10 perc alatt le tudom venni bármikor, talán kevesebb is, majd ott leveszem ha úgy alakul. >

* Ha nem szól senki semmit akkor kinyitom az ajtót és bemegyek a szobámba és összeszedem a cuccom és felveszem a mellvértem. ( ez kb 3 percig tart. ) majd Rhienna szobája elé sétálok és ott meg várom öt. *
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.12. 21:37

Gondo

*Elgondolkodva tekintek Rhienna-ra. Néhány szívdobbanás után felismerés csillan a szememben.
- Most, hogy mondod. Említhettél valami hasonlót. De én azt még nem értem még is miért kéne nekem az ablakon keresztül megközelíteni az istállót. Főleg, hogy az abbalakom, a kertre néz. A maradék részt túltárgyaltuk. Percek kérdése és indulásra kész leszek, leszünk.
*Neki is látok a fegyvereim felaggatásához.

//Kinézet: Nadrág, szürke ing, mellény, csukja, bakancs, köpeny. Fegyverzet: Mellkasomra erősítve 5 dobó tőr egy tokban. Oldalamon egy szabja és egy tőr, valamint két alkarvédő. Övemre erősítve 3 flaska (sav, nafta, alkimista tűz,). Tőröm mellet egy lapos tegezt akasztok fel. Egy tucat vessző fér benne. Rejtet fegyverek: két dobó tőr az alkarvédők alatt, a hátra erősített tőrt és két dobótőrt ott hagyom.//

*Ezzel végezve ki lépek a szobából és meg nézem a többiek hol tartanak. Két számszeríjamat egy zsákban tartva álldogálok. Köpenyemet magam köré kanyarítom.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.13. 17:30

Résztvevők: Teteb Azurec, Rhienna D’Vire, Twou Line, Gondo

Teteb Azurec, Gondo

*Megtárgyaljátok, hogy mit is tegyetek az úton rátok leselkedő veszéllyel, míg végül a varázslónő ötlete mellett maradtok. Gondo és Teteb összeszedik azt amit az útra akartok vinni, és otthagyva a többieket lóra pattantok, majd kilovagoltok a városból. A város nyugodt, ahhoz képest, hogy a kikötő le van zárva, de igazából ti nem is ezzel foglalkoztok, hanem, hogy észre vesztek-e valami gyanús személyt, ki esetleg titeket figyel. Nem, senki sem foglalkozik veletek, és gyanús alakot sem láttok.
Mire kiértek a kapun, a nap már kezd alacsonyan járni, így este fogtok a támadókhoz érni, ami még biztos menedéket is fog jelenteni a kémlelő szemek elől.
Az útszélén lévő erdőben elbujtok, és figyelitek az utat, hátha valaki szélsebesen vágtázna elfelé. Jó fetály órát vártok, mikor két lovas jelenik meg a kapuban. Rajtuk kívül senki nem jött eddig erre. Kis idő után felismeritek társaitokat az idegen lovasok személyében
.

Rhienna D’Vire, Twou Line

*Rhienna átöltözöl, és Twou is rendbe rakja magát. Összeszedtek mindent, amire szükségetek van, majd lementek a fogadóba útravalót kérni.
Twou, te megkéred a varázslónőt, hogy az ételt kérje ki, neked egy kis dolgod van még
.

Twou

*A vérszomjad egyre csak erősödik benned, és úgy érzed lassan nem fogsz tudni uralkodni az ösztönödön. Szerencsére a nap már alacsonyan jár, és talán akad egy áldozat, ki magában sétál. Szerencséd volt. Egy ittas állapotban lévő fickó támolyog egymaga az utcán. Odalépsz mellé, majd egy gyors mozdulattal leütöd, és behúzod egy közeli sikátorba. Előveszed tőrödet, és a fickó csuklóját megvágva kortyolni kezded az isteni nedüt. Sajnos nem sok időd van élvezni a vér tápláló ízét, ugyanis mozgolódásra leszel figyelmes. Gyorsan ledobod a földre a fickót, és a kezében lévő agyag edényt eltöröd, majd úgy intézed, hogy balesetnek tűnjön az egész. A fickó még él, és így részegen elesve a széttört agyag darabok elvágták a csuklóját.
Visszamész a fogadóba, és látod, hogy Rhienna már elintézett mindent, neked csak meg kell fognod, és kicipelned. Könnyedén megemeled az egész holmit, mire a kocsmában páran rád figyelnek, és elismerően bólintanak. Kiérve felpakolod a lovakra a holmit, majd Rhiennának segítesz felszállni a lóra. Ezután te magad is felpattansz, és leindultok. Már jócskán lefelé tart a nap, mikor elindultok
.

// 3 ÉP-nyi vért tudtál meginni. //

Rhienna D’Vire

*Twou elviharzik, míg visszaér te összeszeded, ami kell az útra. 6 napi élelem nektek, és a lovaknak. Míg vársz a fogadósra a kocsmai beszélgetésből megtudod, hogy már megszüntették a blokádot, szabadon lehet járni a kikötő, és a város között. Viszont a megerősített őrség egyelőre marad. Megkapod a holmit, pár jó nagy zsákot, és vízzel teli tömlőket.

-Oszta’n a tömlők, meg a zsák ügye -* Mondja a fogadós *- úgy az étellel együtt 1 ezüstöt kóstál.

*Ekkor megérkezik Twou, te pedig kifizeted a pénzt ( gondolom).

//Aki nem írta le, legyen szíves tegye meg, hogy mit fog vinni magával, és ha átöltözik, hogy néz ki.//

Teteb Azurec, Rhienna D’Vire, Twou Line, Gondo

*Ezek szerint nem figyelhettek benneteket, mert senki nem jött erre, és nem is követett benneteket.
Nem időztök tovább, elindultok arra, amerre Aramet vezet benneteket.
Teteb, megpróbálod összeszedni az emlékezetedet, és abba az irányba mész, amerre a patak folyik
.

*A szél, eső illatot fúj arcotokba, és hűvös is kezd lenni. A lovak patáinak halk dobogása hipnotikus mélabút varázsol elmétekre. De szerencsére nem olyan nagyon, hogy sokáig elmerengjetek.
Megérkeztek a helyre, de már érzékeiteket kiszélesítve, minden neszre odafigyeltek. Semmi nem történt az úton, és mivel Aramet, és Gondo tűnik igazi lopakodónak, ezért ők előre mennek, hogy körbe kémleljenek. (Természetesen más is mehet.)

Akik elindultak lopakodva

*Halkan elindultok lopakodva az erdőben. sötét van, és az állatok nesze miatt szinte minden pillanatban megálltok. Majd hosszú idő után fura hangra lesztek figyelmesek. Mintha horkolna valaki. Tőletek talán úgy 30-50 méterre lehet a hang forrása.

//Ha közelebb mentek a hang forrása felé, akkot lopakodás próbát kérek. Ha nincs, akkor az ügyesség lesz a % próba.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.11.13. 21:08

( Rhienna )

* Mivel nem szándékozom visszajönni a városba egyhamar a nyomozás miatt, úgy döntök, minden felszerelésemet viszem magammal, amit eddig is hoztam, lévén, vándorútra vagyok berendezkedve. Nem értem mi dolga lehet Twounak, amit most kell váratlanul levégeznie, de ő tudja, így jobb dolgom nem lévén várakozom és hallgatózom a fogadó földszintjén. A nagy kajás zsákokat látva elgondolkodom, hogy mikor jön hű lovagom, mivel nem óhajtok senkit megkérni a fogadóból, hogy segítsen nekem a lovakhoz cipelni, de a szerencse mellém szegődik. Kifizetem a fogadósnak az 1 ezüstöt a kajáért, Twounak pedig intek, hogy viheti. *

* Az út csendben telik, szinte unalmasan. A forráshoz közelítve viszont próbálok odafigyelni minden neszre, hangra, és a hőlátás segítségével az esetleges támadókra. Megállva leszállok a lóról és odasuttogom a többieknek: *

- Én maradok itt a lovakkal, mert nem értek a lopakodáshoz, de valakinek közületek szét kellene nézni. De egyenlőre csak információt gyűjteni, majd utána megbeszéljük a stratégiát. Kivéve, ha váratlan helyzet adódik, mert akkor mindenki a legjobb tudása alapján cselekedjen.

* Majd összefogom a kantárakat, és nyugtatva a lovakat feszülten figyelek a környékre. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.11.14. 19:11

Twou Line

* Vissza indulok a dolgom végeztével, gyorsan nehogy le bukjak. *
< Végre sikerült csillapítanom szomjam, már közel volt a nap vége amíg meg bírom állni, hogy ne igyak a vér láttán. >
* A dolgom végeztével vissza tértem a fogadóba. Látván, hogy Rhienna fizetett, amit én akartam, el veszem a csomagokat, majd elindulok vissza felé. *
* Kint fel pakolom a lovakra holmink, majd segítek Rheinnának is ha kell. Kifelé menet az eget bámulom és mélyet szippantok a levegőbe. *
< Hamarosan le megy a nap, akkor meg kezdődik, majd az igazi vadászat, de én hátra maradok, hagy kutakodjanak a profik, majd utána lesz élvezetes a dolog. >
* Ki érünk a városból és a többiek is csatlakoznak hozzánk. Együtt haladunk a helyig,figyelem a tájat és ahogy a nap lassan végleg eltűnik és izgatottan vára a telje sötétet, mikor oda érünk le szállunk a lovakról. *
< Kezd hideg lenni, ez jó a vér is beléjük fog fagyni, mikor rajtuk ütünk és a hideg és a sötétség olyan kombináció amiben egy átlag katona nem szívesen harcol. >
* Rhienna szólal meg először, rá figyelek, majd néhány másodperc múlva meg szólalok. *
- Nos most teljes vértben vagyok és ha nem muszáj nem venném le, csak ha a helyzet úgy kívánja, így a felderítést teljesen rátok bíznám. Itt várunk rátok. De ha gondoljátok veletek, megyek, csak adjatok 5 percet. -

// Kinézetem, teljes vértben vagyok... Mindenemet magammal hozom, mivel ezekre a napokra ki jelentkeztem a fogadóból és rendeztem a számlát. Minek fizessek 4 napi szállást? :D A cuccom a nyereg táskákban van. :D //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.17. 17:14

Gondo

*Mi után a holmimat –a zsákmányolt fegyvereket a ládámban helyezem el, - összepakoltam a megbeszéltek szerinti. Málhás lovam és rajta a ládámmal a lovagra bízom. Így indulok neki a felderítésnek Tetebbel az oldalamon.
<… Vajon fognak követni minket? ... Ha igen akkor hányan lehetnek és kik ők… Ott jön(nek) valaki(k)…>
*Izmaim megfeszítem. Kezem fegyveremhez siklik. Lélegzetem visszafojtom. Minden mozgást megszakítva megfeszített idegként várom a megfelelő pillanatot a lecsapásra.
<… Mindjárt… Ki derül, hogy tényleg követtek e… Olyan ismerősek…>
*Mikor látom, hogy társaim azok elébük lépek. Gyors megbeszélés után útnak indulunk. Többieket és lovaim hátra hagyva megindulok a bozótosban. Minden felszerelésemet lekötök. Nem akarom, hogy egymáshoz ütődve leleplező neszeket keltsenek. Két számszeríjam közül az egyiket a hátamra erősítve viszem, magammal a másikat a ball kezemben tartom.
<… Jó ez a sötét, mert legalább elrejt… Rossz is, mert nem tesz különbséget a harcoló felek között… Lásuk melyikünk az ügyesebb… És melyikünknek van nagyobb önuralma…>
*Az erdőbe nem illő neszek hallatán elmosolyodom.
<… A jelek szerint nem én álokvesztésre…>
*Teteb felé pillantok. Bíztató vigyort villantok rá. Aztán intek menyünk. Lassan meg közelítem a hang forrását. De csak annyira, hogy haljam a neszek forrását, de még biztosan ne fedezzenek fel.
//Lopódzásom 45% dobás: 1k100 = 64 [64] Rejtőzködés:45% dobás: 1k100 = 73 [73] //

//Mint feltűnően el vétettem a próba dobást fojtatom az írást. Persze a KM engedélyével.//
*A hang irányába indulva az eddigi sikeres lopakodás sorozatomat feltűnően megtörik. Azonnal meg állok.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.18. 10:09

Résztvevők: Teteb Azurec, Rhienna D’Vire, Twou Line, Gondo

//Teteb Azurec ideiglenesen (erre a reag-ra) NJK státusz, mert a hétvégét leszámítva már két nap eltelt. Sirak, ha nem tudsz írni, légy szíves küldj PM-et. //

Teteb Azurec, Gondo

//Teteb lopakodás: 36 dobás: 93 //

*Lassan haladtok a vizes avarban. Sajnos a sötétség nem csak titeket rejt el jól, de az útba eső ágakat, mely hangos reccsenéssel törik a lábatok alatt. Riadtan álltok meg, mind a ketten. De meglepetésetekre pár hangos horkantás után tovább húzza az illető a lóbőrt. Messze, úgy 15-20 méterre alig égő tábortüzet láttok, és így lassan kirajzolódik a hangforrás is előttetek. Úgy 5-6 lépésre lehet tőletek. Egy emberi testet láttok, amint a fának neki dőlve horkol, és erős pálinka szag jön felőle. Bár emberi szaglásotok van, de ezt még az is megérezné, aki meg van fázva, és be van dugulva az orra.
A tűz felé nézve földön fekvő alakokat láttok. 3 ember van ébren, és a tűz mellett ülnek. A mozgásukból, és idáig elhallatszó röhörészésükből arra következtettek, hogy azok ott eléggé részegek. Így megvizsgálva, talán húszan lehetnek összesen
.

Rhienna D’Vire, Twou Line

*A lovaknál maradtok, és rábízzátok a felderítést azokra, kik jobban értenek hozzá. A két társatok halkan eltűnnek az erdő homályába. Ahogy ott várakoztok az úton fura motoszkálásra, és szuszogásra lesztek figyelmesek. Rhienna te riadtan tekintesz a hang irányába, de hő látásod rögtön lefüleli a kis lopakodót. Egy sündisznó mocorog az egyik bokor alatt. Twou, te is az irányba tekintesz, de tapasztalt erdőjáróként már különbséget tudsz tenni állat, és ember csapta zajok között. Tudod jól, hogy ez valami kis rágcsáló lehet.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 36 / 46 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 46

Vissza: Régi Kalandok...