• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A városon kívül

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 4 / 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17

Re: A városon kívül

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.10.17. 18:19

Syris

Dran rád néz majd egy sokatmondó pillantással az óriást végigméri aztán abbahagyja a morgást. Persze ettől még szúrós szemmel vizslatja Filot.
-Ez?-bök a kutyára- Ez kutya? Hisz az Filo te van nagy kutya... bár kicsi ember... kicsi kutya.
Közben értetlenül végignéz a terepen majd rád néz kérdőn.:
-Csomók?
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.10.18. 8:21

Meglepődöm az öregember gyorsaságán, majd újra támadok

-Féregnek neveztél?Akkor lássuk, hogy fogsz csúszni mászni előttem...

//VÉ:103,alap TÉ:49+dobás78=127,Sebzés=6//
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.10.18. 11:42

-Ott van!-mutatok a csomagokra.
-Akkor indulhatunk?-nézek kérdőn Filora. Azzal elindulnék az úton Erion városa felé.
-Ugye erre kell mennünk? Mennyire vagy ismerős a városban?
<Mindenesetre érdekes lesz majd így bevonulni a városba. Remélem ismerős ott, és nem túl rosszhírű. Különben lehet meggyűlik majd vele a bajom. Ugyanis elég feltűnő jelenség. Nekem meg nem kéne még kitűnnöm a tömegből. Az idegenekre mindigis felfigyelnek.>
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.05. 7:30

Syris

Filo egy percig csak vizslatja a ládát aztán hatalamas kezeibe veszi. Játszi könnyedséggel emeli fel, szemmagasságig majd nézegetni kezdi.
-...hmmm...- miután sokra nem jut vele így , kiülről egy erőteljes rázással próbál rájönni a nyitjára.
Hallod ahogy egy két, üveg szétroppana ládádban.
Miután az óriás megunta a játékot, rád néz, közbenhátára kapja a csomagot.
- Na, merre?-kérdezi.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.05. 7:34

Jade

Fürgeséged meglepte az öreget aminek következtében sikerült bevinned egy elég szép vágást annak bal vállára.
-Árgh!-üvölt fel az öreg majd dühösen rádveti magát ám támadása célt téveszt. Hogy ellensúlyozza hátrányát kicsit bal felé táncol és felkészül a következő csapásodra.
- Gyerünk, vénember öld már meg! Nem kell ide eza csicsa egyszerűen varázsold le mint a többit!-kiabál hátulrol a nagydarab alak.- Vagy segítsek?-forgatja meg kezében a fejszéjét.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.05. 20:38

<...Meg se hallotta...Na mindegy.>
:eek: Lepődök meg, mikor látom, hogy elkezdi rázni a csomagom.
-Ez most feltétlen szükséges volt? Nem gondoltál még arra te ostoba, hogy lehet benne pár olyan törékeny holmi, ami nem bírja,ha rázzák?-Emelem meg kicsit a hangom. Az elejét még kicsit magamból kikeltem ordibálom, de aztán hamar rájövök, hogy tűrtőztetnem kell magam. Végülis mégse engedhetem, hogy bárki lásson engem gyengébb pillanataimban, mikor kisebb az önkontrollom.
-Erre!-Indulok el az út mentén, és jelzek neki a fejemmel,hogy kövessen.
-Dran, gyere!
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.09. 14:58

Syris

Az óriás meglepetten bámul rád.:
-Trrrrrrékny? Hö?- aztán látva hogy nem igazán érted amit mond megvonja hatalmas vállait majd megindul utánad.
Dran is megindul utánad a poros úton ami csakhamar visszatér a sirályokkal teli kis szurdok szerűségbe, aztán ki is ér onnan. Lassan haladtok útközben egy a tiétekkel csaknem párhuzamos út tűnik fel a róna másik oldalán ahol most tucatnyi szekér halad. Előttetek egy domb magasodik amit megkerül az út.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.09. 16:29

Megyek tovább előre. Néha rápillantok Filora, hogy mit csinál, majd Dranra, és megpróbálom jelezni neki, hogy továbbra is tartsa szemmel. A szekerekre rápillantok, de egyébként nem nagyon foglalkozok velük. Kicsit unatkozok, ezért elkezdek dúdolgatni magamban egy régi elf dalt, amit még anno anyám tanított meg.

//Mekkora a domb?//
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.09. 16:33

Syris

Filo egyszerűen követ téged közben nézelődik és egyszer megállapodik tekintete a távoli szekereken.
Aztán lassan eléritek a domb felét amikor Filo eltátja hatalmas száját hogy kilátszanak belőle sárga kopottas fogai.
-De... nagy...- mondja viszonylag érthetően ám te nem látsz mást csak a lassan a dombot megkerülő utat.Persze valószínűsíted a domb mögötti részre utal Filo.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.09. 16:53

-Hm? Mi nagy? Mit látsz?-Kérdezem gyorsan Filotól.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.09. 17:04

Syris

-Az!-mutat maga elé az óriás de te semmit nem látsz a domb takarásától. Dran értelmetlenül néz rád.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.09. 17:29

<ÁÁÁ,...HOGY LEHET ENNYIRE OSTOBA...ÜTŐDÖTT? MIÉRT PONT EGY ILYEN ALAKKAL KELLETT ÖSSZEFUTNOM? DE LEGALÁBB CSOMAGHORDÁSRA JÓ.>
Próbálom magam nyugtatni, de akkor eszembe jut, hogy abban sem a legjobb.
<BÁR AKKOR IS MIT CSINÁLT EZ A HÜLYE? NEM TUDOM, HOGY IS JUTHATOTT OLYAN AZ ESZÉBE, HOGY SZÉTRÁZZA A DOBOZT? LEHET, HOGY AZ Ő KŐBUNKÓJA NEM MEGY SZÉT, DE TUDHATNÁ MÁR, HOGY AZ EMBEREK NEM OLYAN KEZDETLEGES DOLGOKAT HASZNÁLNAK, MINT AZ Ő FAJTÁJA. NEM TUDOM, HÁNY ÜVEGEMET TÖRTE SZÉT, ÉS MÉG KI TUDJA, MIMBEN TETT KÁRT. DE ESKÜSZÖM, HA EZÉRT NEM KÁRPÓTOL VALAHOGY, ÉN EGYSZER MEGÖLÖM...éS AKKOR MOST EZ IS...>
Ordítok magamban a dühtől, de ez szerencsére nem látszik kívülről, csak a kezeim tördelem, és az ajkaim harapdálom. A fejemben ugyanaz a szó visszhangzik számtalanszor.
<MEGÖLÖM...MEGÖLÖM...MEGÖLÖM...>
Ez a káosz a fejemben pár perc alatt rendeződik, és kezdek lenyugodni, és már e dühöm is kellőképpen el tudom fojtani, hogy ne látszódjon rajtam mire megszólalok.
-Nem igaz...Te tényleg ennyire hülye vagy?-Szólalok meg síri hangon.
-Nem vetted még észre a köztünk levő aprócska különbséget?-Még nem mondom meg neki, hogy pontosan mire is gondolok, remélve hátha magától is rájön. De azért próbálok neki némi segítséget adni azzal, hogy a kezemmel mutatom, h ő milyen magas, és hogy én mennyivel vagyok kisebb nála. Azért nemsokára kinyögöm neki, hogy érzékeltessem, nem nézek ki belőle túl sok intelligenciát.
-Úgy pár méterrel magasabb vagy. De mindegy, ne is fáradj.-Jegyzem meg neki, mielőtt esetleg mondhatna rá valamit.-Inkább megnézem a saját szememmel. Gyere Dran!
És megpróbálok minél hamarabb felrohanni a domb tetejére, hogy megnézzem mit is látott Filo. Amint felérek, megállok. Aztán, mikor már Dran is felért, leguggolok hozzá, megsimogatom a fejét, felkapom az ölembe, és felállok vele, hogy ő is minél magasabbról láthassa. Mikor már látom, hogy Filo mire gondolt, teljesen lenyugszom.
<Tulajdonképpen nem értem, hogy miért is akadtam ki ennyire az előbb. Lehet a folytonos utazás, már fáradt is vagyok. Lehet azért vagyok már ennyire stresszes.>
Lenézek Filora szánakozóan, majd vissza a domb túloldalára.
<Elvégre ő nem igazán tehet róla, hogy ilyen hülye.>
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.09. 17:57

Syris

Miközben a domboldalra caplatsz eszedbe jut hogy talán mégse kéne haragudnod Filora. Hiszen nem ismered. semmit sem tudsz róla a nevén és a méretein // 8) // kívül. Sőt! Eddig még csak nem is hallottál óriások létezéséről! Leszámítva persze a Pentád-beli ogárokról de ők nem igazi óriások. Filot sem tudod gy se kultúrához se semmi máshoz kötni még csak fajhoz sem... hiszen csak annyit látsz hogy nagy és még sokat kell tanulnia a külvilágról... Igen a külvilágról, de akkor vajon honnan jött? Fogan meg a kérdés az agyadba.
Lassan felérsz a dombra s dühödtől észre sem veszed először...
Aztán megpillantod.
Erion -hisz mi más lehetne- hatalmas falait.Legalább negyven.. nemi s inkább ötven láb magasak! Életedben nem láttál még ilyen magas falakat! Mögülük imitt amott elszórva egy egy torony, vagy emeletes ház látképe tűnik fel. A házak sorai a Sheral lábáig nyúlnak, míg bal felől az óceán határolja, ahol most is hatalmas hajók haladnak éppen a városba vagy onnan a nyílt vizek felé.
Bár a város roppant nagynak és közelinek tűnik rá kell hogy ébredj még sincs az olyan közel. Ahogy le nézel a dombon megpillantasz egy aprócska erdősávot amint utatokat állja. Közben Filo is felcaplat, látszólag az előző szónoklatod nem hatotta meg. Bár valószínűbbnek tartod hogy nem is figyelt rá.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.11.09. 18:46

Felsóhajtok, mikor látom, hogy milyen messze van. Drant finoman megszorongatom, hogy azért nem fájjon neki, és leteszem a földre.
-Akkor induljunk, vagy azt hiszem, sosem érünk oda.
Elindulok lefele a dombról, és közben intek a többieknek, hogy jöjjenek ők is.
Miközben mendegélük, megint eszembejut, pár kérdés.

-Filo! Elég keveset tudok rólad. Mesélj már pár dolgot. Például hány éves is vagy, honnan jöttél? Miért jöttél el otthonról? Ilyen dolgokat. Mit csináltál mielőtt találkoztunk? És egyáltalán mi vagy?
Ha elkezd mesélni, figyelmesen hallgatom, közben kicsit igyekszem meghúzni a tempót, hogy gyorsabban halandjunk, és ne az erdőben sötétedjen ránk. Közben megpróbálom megállapítani mennyi az idő.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.09. 18:51

Syris

-Filo ki? Filo lenni hegyi ember.. Filo lenni túl buta anyjának, túl erőtelen apjának. ezért Filo jön el. Hogy Filo mi? Filo lenni....evős!

Ennyivel le is tudta mondandóját de közben végig melletted halad.
elindultok lefelé és lassan beértek az erdőbe ahol már széles országút van.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 4 / 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17

Vissza: Fogadónegyed