• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hullamborton

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
228 hozzászólás • Oldal: 4 / 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16

Re: Hullamborton

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.04. 17:28

KM esemény [Cadoras]: Elojatek a viharhoz
Helyszín:Ifin - Abaszisz, Hajozasi vallalat
Időpont: Kora delutan, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak
Résztvevők: Quator
- Megfelelo feladatokkal? Amott talalhato az irodam, ha gondolja, beszeljuk meg ott. De ha most azonnal munkahoz latna, akkor lenne egy aprocska feladatom maris az on szamara. Egy dokumentum elszallitasa a megfelelo helyre. Egy hajora kell vinnie, s igen fontos informaciokat tartalmaz, ezert hat szamithat tamadasra. 5 ezustpenz uti a markat, ha celba er haboritatlan pecsettel es eppen. Nos, mit szol ehhez?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.04. 17:45

Helyszín:Ifin - Abaszisz, Ezusthold fogado
Időpont: Kora delutan, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak
Résztvevők: Yasha am Loth

Derusen hallgat, mindekozben neked ugy tunik, mintha teljesen megfeledkezett volna a seberol. Kimentek a fogadobol - melynek kornyeken nem lattok varosort - s elindultok egy nem messze levo mellekutca fele. Tergas gyanakodva nez korul, s gyorsabbra fogja a tempot, de amint beertek, megall, majd radnez, s gondolkodoba esik. A szemedbe nez, s azt mondja.
- Tudod, nem szeretnem, ha igy mennel vegig a varoson. Mindenki teged nezne, s talan bajba is keveredhetunk a... - ennel a pontnal vegignez rajtad, s mintha enyhen gyorsulna a legzese. - szoval a ruhatlansagod miatt. Kerlek, vedd ezt.
Leveszi az incognojat, s feled nyujtja, kozben leesik a ruhadarab, amit a sebere szoritott, s meglepodve veszed eszre, hogy nem verzik, sot... az odaszaradt ver alatt mindtha epp vallat latnal. Amikor eszreveszi, hogy a vallat nezed, elkomorul. - A fene! Ezt akartam elkerulni... Most vadolni fogsz mindenfele boszorkanysaggal, meg varazslattal...
- Csak huzd ossze magadon a kopenyt, s feletsuk el, hogy valaha talalkoztunk...

Ezzel elkapja a kezet, s sietve elindul az utcaban.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.04. 17:57

Mikor a szemembe néz hirtelen felgyorsul a szívverésem

-Köszönöm, nem szeretném ha bajba keverednénk miattam:)..de van váltásruhám a lovamon..
Ahogy meglátom vállát tágra nyílt szemekkel nézek rá, miire ő elkapja kezét és elindul,utána kapok
-Kérlek várj..s megfogom kezét majd szemébe nézek...
-Nem érdekel ,hogy tűnt el, nem zavar ha mágia volt akkor sem, lényeg hogy jobban vagy, kérlek vigyél oda ahova menni szerettél volna
...majd csendben nézem tovább s várom a reakcióját
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.04. 18:18

Helyszín:Ifin - Abaszisz, Egy mellekutca

Vissztekint rad, ahogy a karja utan kapsz, s a szemedbe nez. Eloszor gyanakodik, de aztan megenyhul, s ujra elmosolyodik.

- Na jo, nem banom, tarts velem. - Megrazza a fejet, s ujra nyujtja a kezet.
- Ha felvetted a kopenyt, talan tovabb is indulhatunk mar. Sejthettem volna, hogy igy reagalsz
sejtelmesse valik mosolya - Ha akarod, hozd a lovadat, de neki kulon szallast kell talalnunk. Vagy inkabb menjunk most, mielott rajtunk utnek a varosorok, vagy a gorvikiak. A lovadert visszakuldok majd egy fiut. Jol banik az allatokkal, bar inkabb macskakat tanitgat trukkokre. Azt hiszem foglalkozasi artalom.
- Meselj kicsit magadrol. Honnan jottel, s mit keresel ebben a porfeszekben?
- Hirtelen megeredt a nyelve, mintha az elobbi kozjatek meg sem tortent volna.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.04. 18:29

Szívem kicsit lassabban kezd verni,kezdek megnyugodni mikor újra nyújtja kezét
-Köszönöm a köpenyt, nekem megfelel ha nem okoz gondot a fiúnak, bár sok gondja nem lesz vele, értelmes állat.
Majd megfogom kezét s követem
-Haonwellben születtem,édesapám még mindig ott él és lovakat tenyészt, édesanyám..elhallgatok egy pillanatra, majd folytatom..sajnos őt nem ismerhettem meg, születésemkor itt hagyott minket.Hogy miért is vagyok itt?A lehetőségek miatt, azt csiripelték, hogy itt megtalálom amit keresek, munkát , de nem úgy tűnik, hogy ez tényleg így lenne, bár.... már megérte idejönnöm ezen mondatom közben szemébe nézek s elmosolyodom az egyik része már sikerült
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yasha am Lloth 2008.11.04. 18:39-kor.
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.04. 18:38

Helyszín:Ifin - Abaszisz, uton, utfelen

Figyelmesen hallgatja mondandod, veled egyutt elkomorul, mikor anyadrol beszelsz, majd elore tekint, ugy figyel tovabb.

- Ha nem feltenelek, rogton fel is ajanlanek egy munkat. Ami azt illeti pont azert mentem a fogadoba, hogy ratermett kalandozokat keressek. Fontos feladatrol lenne szo, de ugyanilyen veszelyes is az ugy, ugyhogy ha elkisertelek Gellinahoz, folytatom kuldetesem.
- Kerdezhetek valamit? Mi erdekes van ebben a helyben, hogy itt keresel munkat?
- Nem hiszem, hogy erdemes volt idejonnod, tul veszelyes itt. Jobb lenne, ha valami kisebb varos fele tartnal. Ott szivesen latjak az embert, s nem tartanak nyilpuskat az embernek az elso fogadoban, ahova beter...

Mindekozben az utat figyeli, nem tekint rad. Tekintete az arnyekos beszogelleseket, sarkok mogotti helyeket lesi.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.04. 18:43

Végighallgatom mondandóját, majd felcsillan a szemem mikor a küldetésről beszél..
-Pont ezért jöttem én ide, csak igaza volt annak aki ezt pletykálta, szívesen vállalnék feladatot, engem pedig nem kell félteni..a fogadóban az csak egy kis félre értés volt...kérlek hagyj menjek veled..hidd el csak előnyödre válhatok ha ott leszek..és nem tűrők nemleges választ...
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.04. 18:51

Helyszín:Ifin - Abaszisz, Ezusthold fogado

Tergas megall, s ezzel teged is megallasra kenyszerit.
- Pletykalta? Megis mirol beszelsz? Csak azert tertem ide be, mert itt jo esely van ra, hogy valami kalandozofelebe utkozik az ember.
- Nem, nem, nem engednem, hogy velem gyere. Tul veszelyes, mint emlitettem. Bar ahogy latom nincs rossz allapotban a fegyvered, de hossza arra utal, hogy a becsuletes kuzdelmeket vallalnad...amire itt nehezen lel az ember. De tudom ajanlani, hogy valamelyik nemes fiat okitsd parbajra, vagy ha ertesz a lovakhoz, tan istalloban is vallalhatnal munkat.

Mikozben beszel, az utcara befordul egy par, kik fennhangon nevetnek valamin. Az ifju erosen csapja a szelet a holgynek, aki ugy tunik nem atalkodik kedvere tenni a ferfinek, hisz eleg kozel huzodik hozza, egyik keze a ferfi oldalara simul.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.04. 18:57

Kicsit sértődötten veszem tudomásul a mondandóját

-Nos drága uram, ha nem sértem meg vele ezen fegyverek nem csak a tiszta harcért edződtek.Nem tudhatod mire vagyok képes ezekkel míg nem ismersz, a nemesi ficsúrok miatt hagytam el hazám s évekig foglalkoztam lovakkal..nem kérek belőle..ha te nem hát akkor máshoz szegődöm..kérlek ne alacsonyítsd le a tehetségem egy nemesi ficsúr nevelésére..

Látván a párt közelebb húzódom Tergas-hoz
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.04. 19:16

Helyszín:Ifin - Abaszisz, egy mellekutca

Tergas rad nez, s latva a komolysagot az arcodon fontolora veszi mindazt, amit mondtal. A kozeledesedre viszont nem reagal - mintha termeszetes lenne szamara. A par ekozben tovabball, s egyedul maradtok ebben a szukos mellekutcaban. A szel elenkebb lesz, s felborzolja a hajatok. Vegul Tergas bolint

- Legyen hat, ahogy akarod. Tarts velem, de nem mondhatod kesobb, hogy nem figyelmeztettelek!
Tovabb indultok, s haladtok az utcakon. Csend borul ratok.
Az emberek megbamulnak titeket, s egynemely meg ravaszkas mosollyal az arcan bologat is.
Vajon mi jarhat a fejukben?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.04. 19:22

Ahogy eltűnik a párocska kicsit engedek a közeledésen s a hajat mit a szél arcomba fúj hátra simítom.
Örülök, hogy ezt megbeszéltük..a komolyság eltűnik arcomról, majd szóvá teszem a nézelődőket..
mi a fenét bámulnak úgy ránk az emberek..úgy látom mi lettünk a helyi érdekesség...
Most hová is megyünk?

közben gondolkozom rajta, miről is lehet szó,kísérni kell valakit, vagy megkeresni, vagy leleplezni..majd rákérdezek ha biztonságos helyen leszünk..
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.04. 19:49

Helyszín:Ifin - Abaszisz, kikoto
Időpont: Delutan, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak

- Oszinten szolva fogalmam sincs, miert neznek igy.
- Hogy hova megyunk? Mar mondtam, Gellinahoz. Nagyon kedves holgy, meglatod majd.
Ugyelnem kell a bal kezemre
- teszi hozza halkan.
Mar lassacskan egy fertalyoraja haladtok, mikor a kikoto halbuzos, kofarokkal teli utcajara ertek.
A tenger latvanya miatt mindenkeppen erdemes volt idejonni. Tokeleteses kek, vegtelen hullamzas, mely nyugodalma a szivnek, s a leleknek.
A nap mar lefele halad, de nem jar estefele az ido. Kialtozasok, karomkodasok es az arusok kinalasa hallatszik mindenfelol. A szurke kockakoveken siralyok lepdelnek, matrozok cipelnek ladakat es hordokat, gyerekek rohangasznak, polgarok nezelodnek. Az egyik padon egy oregasszony, nezi a tengert, s kozben varrogat.
Itt valahogy mozgalmasabbnak tunik az elet, mint eddigi utad soran barmikor.
Tergas afele a pad fele veszi az iranyt.

- Gellina! Reg lattalak. Hogy vagy?
- Tergas, fiam! De jo ujra latni az en bator hosomet! Orulok, hogy ez a hajout is sikeres volt.
Tergas arca elkomorul, s ezt latva az oregasszony gyorsan temat valt.
- Hat ez a tunemenyes lany? bemutatod az oreg Gellinanak, vagy tovabbra is ugy veled, hogy tul rossz a szemem, hogy eszrevegyek valakit?
Szurkalodo megjegyzese nyoman kiserod felnevet.
- Te sosem valtozol! O itt Ayda. Vandor fegyverforgato. Szuksage lenne szallasra, s gondoltam, te megsegitenel engem ezugyben.
- Tudod, hogy mindig orommel segitek neked, jerr hat, Ayda, had mutassa meg neked a ven Gellina, milyen jo vendeglato! - nez rad mosolyogva, s felkel a padrol.
- A hazam amott van - mutat egy nem messze levo egyszintes, egyszeru epuletre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.11.04. 20:05-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.04. 19:58

-A bal kezedre?Hisz nem az sérült
Észreveszem, hogy a hajó utas mondatnál elkomorodik...majd rákérdezek ha kicsit jobban megismerem.Ahogy haladunk megpillantjuk az öregasszonyt s odavezet.
-Üdvözlöm asszonyom, nagyon szépen köszönöm a segítséget, végre egy kedves ember..persze rajtad kívűl Tergas..elmosolyodok...Te nem jössz velünk?
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.11.04. 20:07

(Vyrn Thyn)

*Ismét végighallgatom a monológját. Valahogy természetes számomra, hogy ne akarjak disputát tartani, csak tenni amivel megbíznak és csak azt kommentálni amit szükséges.*

-Maradjunk az irodai megbeszélésnél elsőre. UTána még mindig elvihetem "próbaképp" azt a levelet.

*Ezzel felhajtom a pohárban lévő jóadag pálinka maradékát és letáve a tálcára a poharat elindulok a mutatott irányba, hogy a tulaj saját környezetében próbálhasson meg mondhatni kirabolni szóban.*

<5 ezüst egy francos levélért és még meg is támadhatnak?!? Hát az biztos, hogy nincs se túlfizetve a munka, se normálisan értékelve az ember szaktudása. 8) >

*Beérve nem kívánok leülni mégha kínálná is a helyet egy nemleges bólintással elhárítom és katonás an megállok a leendő megbízó előtt, hogy meghallgassam miket is akar és tud ajánlani. Mint eddig is az enyhe rángásokon túlmenően nem kommentálom a mondandóját.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.04. 20:16

Helyszín:Ifin - Abaszisz, kikoto
Időpont: Delutan, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak

Tergas nem valaszol a kerdesedre, csak egy zavart mosolyt kuld feled

Gellina otvenes eveiben jaro, egeszseges asszony hosszu osz hajjal, s meleg, barna szemekkel.
Zold szoknyat es felsot, meg egy kotott mellenyt visel.

- Ne is figyelj oda ra, mindenki ezt mondja, mielott kijelentenem, hogy az istalloban alszanak. - nevet rad
- Nekem meg teljesitenem kell a feladatom, de igyekszem reggelre visszaerni.
- Addig majd elcsevegunk kedvesem - mondja Gellina megnyugtataskeppen.
- Hajnalig beszelgetni? Hmm, nekem nem szenteltel ennyi idot! - Jegyzi meg Tergas alsertodottseggel, majd feled fordul, elveszi a kezet, s a szive fole teszi, osszeszoritva a markat. Kozben meghajol feled.
- Visszaterek meg, addig is vigyazz magadra! - eztan elindul visszafele.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
228 hozzászólás • Oldal: 4 / 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16

Vissza: Régi Kalandok...