• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 50 / 200 • 1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 200

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.10.28. 14:06

Nem egy gombnyomás egy rejtett fórum ráadásul olyam amit nemsokan láthatnak lévén létezik olyan hogy jogosultságrendszer. És eléggé összetett főleg egy olyan embernek aki nem informatikus. HA valamit erontasz mint mondta Yvett akkor az t jó sok munka visszaállítani így max annyit érsz el hogy addig a fórum sem jön be. Szerintem az még rosszabb mint várni két napot.

Az meg hogy ketten vannak és nem kérnek fel embereket az ő dolguk ha valakit felkérnek gondolom ugyis belemegy legalábbis az itt lévők nagy része.Másrészt nem elég megbízható embert találni olyan is kell aki ért hozzá, de erről páran tudnának neked mesélni. Ráadásul ezek az esetek sem mozdítják elő eme vállalkozókedvet. Mert a vita megy, de miután kiderült hogy csak nem látta a kérést mert TE nem küldtél pm-et utánna Yvett bevállalta hogy megcsinálja és ha elszúrja lehet ezt nem tudom leírni míg Con vissza nem állítja a fórumot.

Tudom milyen vagy Castor de az hogy olyan dolgok miatt csesztetsz másokat amikről gőzöd nincs és fogalmad sincs hogy működik és utánna elnézést sem kérsz az egy érdekes dolog. Ráadásul regisztrálsz egy ingyenes fórumot mert itt nem kapsz topikot az no comment. Én annyit ajánlok egyszer próbáld ki és rájössz milyen hálás ez a feladatkör.

A modulal kapcsolatban csak ismételni tudom magam ha naplózod az mesent semmi nem vesződik el az ötletek megmaradnak csak csiszolodnak úgyis, még rengeteg időnk van.

Dreemer

Itt szó sincs egymásnak menésről csak tisztázni kell dolgokat kitől mit várhatsz el és mennyi időbe kerül. Az ötleteket le lehet írni van oyan hogy word esetleg kockás papír és toll stb.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.10.28. 14:14

Togar és a "rengeteg indőnk van" felszólalók

Szerintem akkor csináljátok ti. Mit szóltok hozzá? Akkor lesz III. OM találkozó, ha te/ti megírjátok a modult szépen lassan. Ha nem csináljátok akkor nem lesz semmi. Mert aki lelkiismerettel csinálná (pl én) az hiába erőlködik ugyebár, mert minek sietünk.

Szerinted, ha a "majd ráérünk" táborra hagyod lesz valami belőle? A múlt tavaszi alapján megmondom: Nem lesz.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.10.28. 14:19

Mivel...

SE kötelességtudatom
SE felelősségérzetem
SE az usereket nem szolgálom ki

így inkább megyek és vakolom tovább az ablakomat és glettelem a konyhámat.

Szép délutánt mindenkinek!
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.10.28. 14:29

Na, most lett tele a tököm az egésszel, csináljon nektek mesét az akinek 6 anyja van; én kiszálltam belőle, csináljátok talit meg fórumot nélkülem.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.10.28. 14:33

Szerintem most kéne egy külön topic ennek a vitázásnak.Én nem látok bele ki mit csinál, de ha most neki kell állni mert annyi időt vesz igénybe akkor hajrá és ne csesztessétek egymást.A véleményt meg normálisan le lehet írni nem ovodásként viselkedni és ez nem egy személyre szólt hanem mindenkinek azt sem tudom már ki van ebben az egészben benne.....
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.10.28. 16:32

Nézd ez nem vita hanem ténymegállapítás, mert addig nem örülnek semminek az emberek míg el nem tűnik, ez nem titok én már átéltem ugyanis régóta játszom online rpgt és addig fel sem tűnik más ember munkája míg el nem tűnik. Tudod ez az oldal azért van mert az Adminok üzemeltetik, mert a domain nincs ingyen a tárhelyért is fizetni kell mert az ingyenes tárhelyek ha komolyan csinálsz valamit felejtősek, a fórummotor és az adatbázis karbantartás sok idő és mindemellett még marad a moderálás és a foromuzók óhaja sóhaja. Ezt kell felfogni nem azt hogy nem foglalkoznak velünk két három napig. Én csak egyetlen dolog miatt folytam bele mert bántotta a hangnem és a cselekedet az igaszságérzetemet. Ráadásul tudom milyen érzés mikor másfél évnyi kaland, hozzászólás és minden eltűnik és kezdheted az egészet előröl ujra felépíteni. Na ezt nem kívánom senkinek. Mikor nincs hova felmenni egy fél évig és nincs hol játszanod mert nincs oldal.Én örülök hogy van ez az oldal és van aki foglalkozik vele az más tészta hogy nem mindenben értek egyet az itteni rendszerel de az az én dolgom és ezt kúltúráltan is el lehet intézni.De ez az én véleményem, csak egyszer gondolja mindenki végig ő csinálná-e egyáltalán és utánna lehet reklamálni az apró cseprő gondokkal.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.10.28. 18:48

Togar!

Köszönjük! :bow:
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.10.28. 19:14

Én ezért nem is folyok bele hisz nem tudom a hátterét az egész oldal működésének, de aki foglalkozik ezzel és csinálja annak nagyon köszönöm:D:Minden egyes nap boldoggá tesz vele:D :love:
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.10.28. 19:42

Hmmm... olyan régen volt már ilyen fújjunk egymásra, mindenki sz*r party :) Már úgy hiányzott :)

Komolyan...ennek nincs értelme. Megvan a topic, lehet írogatni. Senki nem mondta, h a "szemben álló" tábor munkája felesleges, meg nem jó. Csak mindenki egy kis elismerésért sóvárog...legalábbis meglátásom szerint. A leendő modulíróknak köszönjük, h ilyen hamar belekezdenek a kaland írásába, így egy igazán kiforrott mesét tudnak majd írni. Az adminoknak pedig köszönjük a munkájukat általánosságban, mivel tényleg sok munka van egy fórummal (pláne egy ennyi tagot számláló játékforummal). Tudom, mert én is szakmabeli vagyok.

Tehát tessék megenyhülni, és kicsit engedni a konokságból légyszi...

Keblemre testvéreim 8)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.10.28. 19:55

Más:

A HEMO-ban van 1700 HUF-ért 12 fős terem. 25 nm. Sztem az elviekben elég kellene legyen 2 6 fős csapatnak. Már csak azt kell megtudakolni, h /óra, vagy egész napra. :)

Yv: a 17000, amibe a nagyterem került /óra, vagy egész napra volt annyi?
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Daffit » 2008.10.28. 20:36

Köszönöm az adminoknak a munkájukat. Szerintem eddig jól végezték és lelkesen. De lassan, mert: sok az eszkimó, kevés a fóka. 8)

Legyen mindenki türelemmel, a türelmetlenség csak haragot szül :hogyaza: és az nem jó soha :fejveros:
Öld meg mind, Isten majd szétválogatja!
"Van úgy, hogy az embernek nincs elég köve" - Forrest Gump
Daffit
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 106
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.10.28. 20:46

Csak szép csendben annyit szólnék hozzá, hogy a lehetetlent azonnal teljesítjük, de a csodára egy kicsit még várni kell. Szerintem még a közelében sem vagyunk annak ami a Tuan fórumán zajlik. Aki ismeri az ottani helyzetet az tudja miről van szó. Nem hiszem, hogy 2-3 napot várni bármire egy fórumon (ami ugyebár nem egy kimondottan realtime interactive "szerkezet") szerintem nem vészes idő. Felesleges a fröcsögés, asztalcsapkodás kérem szépen. Mindenki nyugodjon meg, aludjon egyet, és holnapra tiszta fejjel folytatódhat minden.

Elég sok időmbe került mire a jelenlegi jogrendszert sikerült kialakítanom... néha-néha beleőszültem egy kicsit, az meg már másodlagos dolog hogy én mennyit heggesztettem bele az eredeti kódba. Persze ez kívülről nem látszik, és senkit sem érdekel, ez az én kínom volt és marad is.

Jó látjátok a helyzetet, ketten vagyunk Yvettel, és szerintem ez bőven elég. Yvettben bízom kellően, hogy rá merem hagyni a fórumot teljes egészében, ehhez már elég rég foglalkozik vele, és tudom hogy lelkiismeretesen csinálja amit csinál. Az hogy valami nem lesz meg pikk-pakk szerintem egy fórumon sosem volt probléma... legalábbis nem lenne szabad annak lennie. Ez egy lassabb környezet, ez a játékban is látszik, ezt mindenkinek el kell fogadnia.

2005 augusztusa már régen volt, azóta ketyegünk.... asszem annyira szar azért még sem lehet... :roll:

Köszönöm.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.10.28. 21:46

Szerintem kár teleszemetelni a fórumot anyázáshoz közelítő beszólásokkal.
Olyan kevesen vagyunk, ne irtsuk egymást!!

Voltam néhány fórumon korábban is, ez eddig a legjobb - szóval köszi érte az Adminoknak.
És köszi a modulíróknak, szervezőknek, Km-eknek is a munkájukért. Várjuk a köv talit. Kár elrontani a hangulatot.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2008.10.29. 9:11

Nyugalom emberek! Meg lett a topic vagy nem? Pont most volt tali és már ilyennel kell kezdeni?! Különben is, hosszú hétvége volt és mindenki ilyenkor pihent (asszem ^^"). Mivel tudom h a mindennapokban mennyire elfoglalt Con és mennyi minden szakad rá, ezért kérlek titeket legyetek türelemmel. És vannak még egy páran itt, akik szintén elfoglaltak vagy csak egyszerűen összejöttek most a dolgok. Senkit nem kell nyúzni ;)
Tudjátok van mikor 4-5 nap után kerülök géphez, nem fórumhoz, géphez, mert öcsém bele van buzulva a játékaiba és 5 percet sem hagy h legalább az emailjeimet megnézzem! Olyan is volt h azt sem engedte h MSNen a barátaimmal beszélgessek, mert nekiaz jobb ha leül és mérgében püföli a masinát! Mindennap gyakorlatom van és mikor hazaérek hulla vagyok ... otthon pedig bolondok háza vár! De ha jobban meggondolom sokan vannak ugyanígy rajtam kívül! Sőt, előfordulhat h több és fárasztóbb dolga van, mint a másiknak! Tehát ha lehet nézzük el egymásnak ezeket a kis időeltolódásokat, mivel sose tudhatjuk kinek éppen milyen problémája lehet.
Nem szeretnék belefolyni a vitába ... egyszerűen csak azt szeretném h senki se acsarkodjon ;)

Amica

UI: Az MSN beszélgetésekről jut eszembe ... Öcsém van olyan hülye h mindenfélét telepít a gépre és ha véletlen nem müxik, akkor gyakran gondol egyet és csak úgy töröl mindent a vinyóról. Tényleg van naplózása az MSNnek, de én sose tudtam rajta eligazodni ^^" Ezért ha hiszitek ha nem, mióta tudok MSnezni, azóta minden egyes beszélgetést külön elmentek dátummal és névvel + talán még kis kommentet is írok hozzá h képben legyek a későbbiekben. És sok szép pillanatom maradt meg így az évek során. :)
Amica
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 223
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.10.29. 10:29

A II.OM találkozó/verseny teljes fórumát lezártam és az Arhívumba helyeztem. Ott eléri mindenki, aki szeretné.

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva