• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Yasha am Lloth (Aralea Reval)

A megunt, elhagyott, elhunyt karakterek "otthona"...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
7 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Yasha am Lloth (Aralea Reval)

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.10.22. 12:23

Név:Aralea Reval
Faj:Ember
Kaszt:Harcos
Jellem:Káosz
Kor:22
Kezdőhelyszín: Hat Város Szövetsége

Előtörténet

P.sz.:3682 tavaszán láttam meg a napvilágot Predoc városában egy takaros kis házikóban. Édesapám lovakat tenyészt a tisztelt nemes urak számára, édesanyám a ház fenntartásával foglalatoskodik. Két testvérem közül az öcsém apámnak segédkezik a lovak mellett, húgom az egyik nemes komornájaként éli az életét. Én vagyok a család fekete báránya. Gyakran látogattam az ivókat és az éjszakát, ezzel nem egyszer a korai őszülés kísértetét vonva apám fejére. Az éjszakai kiruccanások alkalmával egy este, éppen a születésem 18. évfordulóját ünnepelve egy általam sokszor látogatott ivóban megismerkedtem egy számomra vonzó pyarroni zsoldossal. Borgőzős ünneplésem vége egy ágyban ért véget az említett úriemberrel. Reggelre ébredvén, megpillantva az ágy mellé letett kardot, azonnal a bűvkörébe estem, s esetlenül utánoztam az általam valaha látott katonák mozdulatait. Tret figyelemmel kísérve hadonászásomat a karddal jókat nevetett, majd itt-ott egy kis igazítással javított a fegyvertartásomon, majd kezébe véve a kardot megmutatta, hogy is műveli ezt az, aki érti. Hát igen valahogy így kezdődött…
Hosszú hónapok során elsajátítottam a kard forgatásának rejtelmeit, már sejtvén, hogy ez lesz a végzetem. Egyre több időt töltöttem együtt Trettel, aki a kardforgatás mellet egyéb dolgokra is tanított.Elmagyarázta a Délen használatos fegyverek főbb jellemzőit. Botcsinálta ám igen lelkes mesterként próbálta átadni tudását egyre nagyobb sikerrel. Mialatt a kezdeti lángoló szenvedély igaz barátsággá szelídült.4 év együtt töltött idő alatt, kisebb s nagyobb feladatokban segédkeztem neki, ezen idő alatt kapott harci sebek, sérülések megtanítottak elviselni az általuk okozott kisebb nagyobb fájdalmakat."Parancsnoksága" alatt fegyelmet tanultam s gyakorlatot szereztem különféle harci helyzetekben.Lassan szinte egyenrangú társakká érlelődtünk.
Egy napon Tret házába lépve csak az asztalra tett búcsúlevelet találtam, s mert –az Isteneknek hála-kitanított az írás/olvasás fortélyára is, megtudhattam a hírt hogy pyaronba utazott általa nem részletezett okból. Hazatérvén próbáltam újra beilleszkedni családom mindennapjaiba, de legbelül éreztem ez már nem az én életem. Ez vezérelt mikor családomat elhagyván a városi forgatagban próbáltam könnyű vigaszt keresni. Hamarosan túlesetem első párbajomon, egy nagyszájú elkényeztetett nemes úrfival, aki nem átalotta becsmérlő szavakkal illetni az oldalamon függő nemrég vásárolt kardot. Súlyosan megsebezvén tudtam többé nincs maradásom. Ha a városőrség nemis az úrfi szülei által rám küldött verőemberek előbb- utóbb megtalálnak. Ekkora már régebben foglalkoztatott Erion, a nagyvárosi forgatag. Lovat vásárolta az egyik helyi tenyésztőnél, és mert úgy gondoltam, hogy kalandosabb s mindenekelőtt olcsóbb kapu nélkül utazni, lóháton vágtam neki a hosszú útnak.
S történt mindez az égi fény 3704. esztendejében

Jellemrajz:
Heves vérmérsékletű, szabadságát mindennél előbbre tartó hölgyemény. Könnyen barátkozik. Az italt, a mulatságot nem veti meg. Olthatatlan vágya az új dolgok megtapasztalására szembetűnő, ha valaki korlátozza szabadságában, ultimátumra kényszeríti, könnyen magára vonhatja haragját.
Kinézet:170 cm magas, szálkás izomzattal rendelkező, hosszú ébenfekete hajú, világos zöld szemű lány,ki nőiességét nem áttalja hangsúlyozni testhez simuló lovagló nadrágjával, s ugyancsak idomait kiemelő ujjatlan női felsővel, mely mellei közt fűzővel van összekötve. Oldalán büszkén viseli predoci egyenes kardját.

Felszerelés:

Hátas: Utazó ló(csődör)
Lovon:2db nyeregtáska (váltóruha, fenőkő, szárított hús,fáklya, takaró, kulacs bor)
Karakteren:Nyakpánt, kardhüvelyben predoci egyenes kard, tőr az övben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yasha am Lloth 2008.10.23. 12:18-kor.
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

Re: Aralea Reval

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.10.22. 12:41

Név : Aralea Reval
faj : ember
kaszt: Harcos
jellem: Káosz
tapasztalati szint: 1
tapasztalati pont:

TULAJDONSÁGOK:
Erő:12
Gyorsaság:14
Ügyesség:16
Állóképesség:13
Egészség:12
Karizma:16
Intelligencia:12
Akaraterő:11
Asztrál:12
Érzékelés:17

Háttér: iskola (harcos : 5kap)
(maradt 45 KAP)

ÉLETERŐ:
ÉP:12
FP:24

HARCÉRTÉKEK:

Alap Módosított Ráköltött HM
KÉ: 31 34 +3HM
TÉ: 42 46 +4HM
VÉ: 90 93 +3HM
CÉ: 33 33 +0HM

fegyver idő ké té vé seb
predoci egyeneskard 5 39 57 103 k10+2
tőr 3 40 56 97 k10

HM: 10
(összesen 20 Kap, Marad 25 Kap)

MMe: 11
Ame: 12

Képzettségek:

fegyverhasználat (predoci egyeneskard) 3. fok
3 fegyverhasználat (egykezes kardok, tőr jellegű fegyverek,zuzófegyverek) 2. fok
fegyverismeret 2.fok
Fájdalomtűrés 2. fok
Harctéri gyakorlat 2. fok
Pajzshasználat 2fok
állatismeret (hátasok ) 1. fok
lovaglás 2. fok
futás 2. fok
mászás 31%
esés 31%
akrobatika 31%
pusztakezes harc 2. fok (5 kp)
kocsmai verekedés 2. fok (3kp)
csapdakeresés 36% (8kp)
irás/olvasás 2. fok (8kp)
legendaismeret 2. fok (5kp)
szexuális kultúra 2. fok (3kp)
helyismeret (predoc) 3 fok
kultúra (pyarr) 3. fok
nyelvismeret ( pyarr-közös) 3. fok
nyerlvismeret ( shadon) 2. fok (3kp)
nyerlvismeret (gorvik) 1. fok (1kp)
nyerlvismeret (yllinori) 1. fok (1kp)

vagyon :5a, 3e, 63 réz

maradt 0kp
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Yasha am Lloth 2008.11.04. 14:50-kor.
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ryen Quateron » 2008.10.22. 14:54

Szia!

Máskor a megadott formátum szerint csinálj topikot a karakternek!!!Felhasználó neve(karakter neve) Majd keress meg egy admint, vagy modit, hogy javítsa ki.

Az előtörténeten változtatni kéne, ugyanis ennyi háttér nem igazán biztosít egy harcos iskolára valót. Szerintem 1-1,5 év alatt nem igazán lehet túlzottan nagy harctéri gyakorlatot szerezni, főleg ha akkor tanultad a fegyverforgatást. A fájdalomtűrés sincs túlzottan megalapozva. Kreálj valami alaposabb katonai múltat :)

2. fokú fegyverhasználatnál csak fegyvertípust kell megadni. Értelemszerűen egyik az egykezes kardok lesz, a predoci egyenes kard miatt, ebbe beletartozik a rapír és a rövid kard is. A másik a tőr jellegű fegyverek lesz a tőr miatt, ezenkívül egyet még választhatsz.

Érdekelne még a karakter motivációja. Csak átutazóban van a Szövetség területén, vagy van valami célja is ott??

Egyenlőre ennyi, majd számolgatok kapot is.

üdv.
Ryen Quateron
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 24
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.10.22. 15:13

köszönöm, javítgatok:D
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

Re: Yasha am Lloth (Aralea Reval)

HozzászólásSzerző: Ryen Quateron » 2008.11.02. 10:05

Na megkaptam a pm-et, akkor itt már nem is kérek bocsánatot. Mea culpa.

Tulajdonságok rendben.

ÉP, rendben Fp mitől 29? Írd oda, ne nekem kelljen kitalálni, mert sokáig tart.

HMre költöttél 20 Kapot, gondolom a többi ment Kp-ra, ha így van akkor maradt még 3kp-d az én számolásaim szerint. az akt. kpidat is tüntesd fel!

Köszi!
Ryen Quateron
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ryen Quateron » 2008.11.08. 1:18

Karakter elfogadva!

Üdvözöllek a szövetség területén...

Kezdőreag a Földön, vizen, levegőben című topikban.
Ryen Quateron
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.01.12. 0:25

A karaktert temetőzöm.

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned