• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Belváros-A részeg sárkány

Az ígéret földje...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 9 / 10 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Re: Belváros-A részeg sárkány

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.09.08. 10:56

Kriak

Üdv Serlinan köszöntöm az elfet mielőtt még elérné a vállamat
- Van valami ötleted merre lenne érdemes elkezdeni felgöngyölíteni ezt az ügyet?
- Nem igazán ismerem még a várost. Gondolom neked ilyen gondod nincs.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.10.06. 10:36

Az éjszaka a fogadóban igazán mozgalmas, az emberek a dolgos hétköznap után igen csak elengedik magukat, és egy-két zöld ifjonc is megjelenik, hogy fitogtassák erejüket.

A kocsmában hangos mulatozás zajlik, poharak csattannak, hol egymásnak, hol a földön. Az egyik asztalnál kártyáznak, másiknál kockáznak.

Garmacor hatalmas hátát pillantátok meg a nagy tömegben, és a szembenülőből csak egy csizmát láttok. Shiro gyanítja ez csak Serlinan és nem más.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.10.11. 11:48

Anapol (KI Shiro)

-Ááá nagy mulatság van ide benn úgy látom. Végül is részegnek részeg a fogadó. Na meg a vendégei is.- könyvelem el a kultúre eme szintjét.

-Jó napot! Vagy inkább estét! (meghajlás) Egy csésze meleg teát kérnék szépen. Van mulatozás úgy látom. Az elf nem szeretne beszálni egy kis muzsikával?- mondom miközben kérem a teát.

-Mi tévő legyek?- fordul oda barátjához.

-Szerintem a város őrségtől kellene segítséget kérnem de nem tudom, hogy biztosan jó ötlet e? Mindenesetre megkérdezem, nem e tudja hol van az az alak.- biccent az elf felé.

-Üdvözletem az uraknak. Hol találom azt a Theiron urat. Szeretnék kérdezősködni tőle arról ki is ölhette meg a nemest illetve kin is állhatok bosszút a törvény nevében?- néz rá mintha ezt a kérdést hozzá is intézte volna.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.10.11. 21:00

Lorin

Amikor Siro a házban kicsit szem mereszteve -tüzes tekintettel- néz rá fel sem veszi.
-Hát persze hogy indulhatunk!

A fogadóba belépve felvidul kicsit.
-Na ez az élet! Már csak valami menyecske kellene és mindjárt jobban is érezném magam... habár... mégse. Jut eszembe nekem egy időre most minden nő álnok és hazug, de attól még lehetek én is az nem?- vigyorog a társára.
Közben a pulthoz sétál kér két pohárka pálinkát majd az egyiket Siro felé nyújtja- ha nem veszi el akkor nem próbálkozik- fintorog egyet és felhajtja mind a kettőt.
-De...-folytatja előző gondolatmenetét- csak kapjam el azt a csalfa némbert úgy kicsavarom a nyakát... nem azt mégsem, még a végén maguk az istenek haragudnának meg rám. Na meg hogy néz az ki hogy kezet emelek egy nőre csak azért mert átvert? Bár megérdemelné... eh, ezek a hatalmas elvek.
-Városőrség? Azok inkább csak hátráltatni fognak... szerintem, bár ezen témákban nem vagyok túl avatott, keressünk olyan embereket akikben megbízunk. Tekintve, hogy te sem vagy ismerős Pyarronba meg én se, nem tudom kihez fordulhatnánk. Sajna itt még az alvilág is csak ilyen orvgyilkosokból áll... sehol egy tolvajcéh, vagy bárdok komisz társulata akik mindenkiről mindent tudnak. Egyetlen emberke aki itt sokat tud az az undok Theiron, aki persze hamarabb tartóztatja le az embert semmint hogy eláruljon valamit.
Kriakhoz fordul nagy vigyorogva és megkérdezi.:
-Na s hogyhogy ilyen hamar szabadultál? Vagy Theiron csak ugratott minket?
<<Szerintem az elf se tud semmit de attól még meg lehet kérdezni... amúgy meg minek olyannyira sietni? Leghamarabb úgyis mindig azt találjuk meg amit nem keresünk.akkor minek vesződni vele? Bár azért szeretném tudni hogy a kedves hölgyemény ki és miért tette amit tett... szóval mégsem ülhetünk tétlenül. >>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.10.14. 12:35

- Üdv Anapol, Lorin.
- Nem a letartóztatást komolyan gondolta. A hazámban a viselkedése miatt valamelyikünk már halott lenne.
- Nektek hogy sikerült az utatok? Ahogy hallom nem túl sikeresen.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.10.19. 18:19

Garmacor

Shiroék nem sokkal azután érkeznek meg, hogy leültél Serlinannal beszélni.
Serlinan igazán nem is tud vagy nem akar válaszolni kérdéseidre, leginkább kitérő válaszokat ad.Ellenben elmondja mi történt a D'Aquilor házban, egészen Serlinan távozásáig.

Ki Shiro

-Theiron nem jelenik meg csak úgy, ha te akarod ifjú ember.-mondja egy kis élccel a hangjában Serlinan.

A korcsmában a helyzet egyre rózsásabb, egyesek nótázni kezdenek, és követelik Serlinant, ő a vendégek határozott unszolására dalba kezd megszokott helyén. Húrjain igazán érdekes kicsit fanyarvidám nóta bont szirmot. A korcsam tánccal és élettel telítődik.

//Kérem kérdéseitekre a válaszolgatást nyugodtan intézzétek el bármikor egymás közt, én nem írhatok helyettetek.//
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.10.20. 10:29

Anapol (KI SHIRO)

A páinkát udvariasmeghajlással visszautasítom.

-Azt hiszem egy próbát megér a városőrség ha meg nem akkor... Latba vetjük magunkat.- mosolyog barátjára a kardművész.

-Azt, hogy sikeresnek tekinthető-e a mászkálás a rezidenciában még nem derült ki.-mondja Garmacornak- A megjelenésről pedig, tiadlani nemesi ház sarja vagyok. Ezt Pyarronak tiszteletben kell tartania. Főleg ha nemesi házak közötti jó viszony megőrzéséről van szó.- mondja kissé fölényesen az elfnek csak hogy tudja hol a helye.

-Mindenesetre most visszavonulok jó éjszakát. Hosszú volt a mai nap.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.11.26. 8:37

Lorin

-Jóccakát!-Kiállt a távozú kardművész után közben végig mosolyog.
-Eh, pedig ez ez az ember nem is nézett ki kékvérűnek... a beszéde se olyan. Mindegy. Bár igaza volt...hukk... mármint neki.-mutat a távozó után hangján érezhető hogy a mai napi italmennyiség lassan kezd elég lenni.- Hol van a mindent mindenkinél jobban tudó Theiron uraság? Még beszélni szerettem volna vele... bár annyira nem fontos, meg csináljuk mi észunélkül is a dolgunkat! Oda megyünk levágjuk őket vagy talán magunkat vágatjuk le? Már alig várom! Csak Ő a kezeim közé kerülhetne...
Az eddigi szavakat részint az elfnek részint a fogadó falának szánta most viszont az elf felé fordul.:
-Kedves barátom, játszanál valami andalító nótát? Vagy te?-Fordul Kirakhoz- Vagy együtt???- ennél már kissé mosolyog de szemében továbbra is uralja egyfajta ködszerű valami.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.11.27. 9:09

Ki Shiro

Szobádban mindent a legnagyobb rendben találsz. Nyugodtan hajtod álomra a fejed.

Lorin

Serlinan kérésedre nem válaszol, látszik elmerengett valamin. Kirak szintén csak bámul maga elé. nem tudod mi lelte őket. Egyszercsak Kirak megszólal....

-Érted már Serlinan?
A szólított révetegen bólint.
-Úgytűnik neked ki kell maradnod ebből.- mondja a z elf.
-Úgy van. - konstatálja a khál.
-A Dalokban élő vigyázza lépteid, te istenek legjámborabb teremtménye.

Kirak biccent. Majd megemelkedik a székéből. Mikor felnéz rád, és megpillat megrendül egy kicsit.

-Mennem kell, magatokra kell, hagyjalak. Az istek vigyázzák lépteiteket, és óvakodjatok a "céhtől".

Ezzel felemelkedik, és elindul, Serlinan pedig lantotragad, és gyönyörűen hangzó dallamot csal ki a hangszeréből, mely boldogsággal tölti el a lelket, és írt ad a fájdalmakra.
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.11.27. 14:38

Lorin

-Hö? Micsinász?-kérdezi némi indulattal meglepődve a kháltól.- Hova akarsz menné? Meg minek ovakódnánk mi bármiféle céhtől? Hagyámá ezzel a süket dumával! KErüljenek csaka kezeim közé! Megmutatom nekik mi az az égető sitennyila mégha én is ottveszek! Az ilyen férfi szivekkel játszó átkozott kis dögök emg is érdemlik... na de ...he Kriak hova lettél? Mi elment? Minek?...
Pár percig csendben hallgatja Serlinan dalát majd a fogadóshoz szól.:
-Héj! Fogadós uram kaphatnék egy kevéske pálinkát? Tudja már kezd kiszáradni a torkom! Mondjuk egy üvegnyinek örülnék. -veti oda széles vigyorral majd erszényét kezdi keresgélni.
-Serlinan koma... téged is meghívlak... mond cask mit kérsz majd én állom! Csak dalolj még pár ilyen szépet...
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.11.29. 12:40

Anapol (Ki Shiro)

A szobámban végig pillantok, csak, hogy minden a helyén van e. Amint látom, hogy igen levetkőzöm és felveszem az alvó ruhámat. Szokásos módon a kardomat a padlóra teszem a tőrömet pedig a párnám alá. Alkalmazom az ébredés diszciplinát melyet az ajtó illetve a padlózat nyikorgására állítok be, biztos ami biztos.

Ha van a szobámban világítás akkor azt eloltom.

<Mit tegyek? Tanácstalan vagyok. Lehet, hogy holnap az összes városi szervezetet fel kell kutatnom, hogy valami nyomra bukkanjak? És ha csak egyszerűen haza mennék? Nem azt nem tehetem, hol marad akkor a becsültem? De ez az elő küldetésnél felmerülő probléma elég nagynak és nehéznek mutatkozik, ahhoz hogy komolyan elgondolkodjak rajta, hogy haza menjek. Talán a klánon belül valaki tapasztaltabb embernek ez könnyebben fog menni. Mindenesetre a holnapi nap kérdésévé teszem ezt az ügyet.>

Miközben gondolkodik észre sem veszi, hogy egy másik birodalomban kezd el járni az álmok világában.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.12.14. 21:48

Lorin

A reggel igazán fejfájósan köszönt rád, halvány emlékeid közt szerepel valamiféle hányás is, de igazán könnyen túlteszed magad rajta, mivel tudod bármi történt is, Arelnek tetsző cselekedetet hajtottál végre.

De hol is vagy? Egy szobában, de kiében? Mert az biztos nem a tiédben, ugyanis ott nem emlékszel, hogy ilyen parfümillat lett volna. sőt határozottan emlékszel, hogy nem volt.
Ugyan mi történhetett tegnap este?- eképpen gondolkozol, miközben fejedet sűrűn fájlalod, és érzed vizet kéne innod, viszont a gyomrod úgy kavarog, hogy nem hiszed, hogy pár pillanatnál tovább tudnád magadban tartani az italt.

Ki Shiro

Gyönyörű napos reggel virrad rád, éjszakád álommentes és pihentető volt, az ágyad kényelmes, és meglepően jólesően vett körül. Új nap virradt, az új nap pedig új lehetőség, ez villan át az az agyadon, miközben nyugodtan ébredezel.
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.12.20. 7:43

Lorin

-He?-lepődik meg mikor felkel.
-Oh-Orvella hályas valagára!-próbál felkelni hogy lázongó gyomrát ne az ágyra ürítse ki hanem keressen valami helyet ahol kényelmesen elvégezheti dolgát.
<<Azzzanyát! Huh de jól telt az éjszaka, de hol is vagyok??? Hm miért nem tetszik nekem az hogy itt vagyok? Bár sejtem mi történt az este 8) >>
Miközben feláll körbe tapogatja az ágyat és megpróbálja megkeresni -szemmel- cócmókjait. Hirtel egy gondolat születik meg agyában és a melléhez kap.
<<Hol a szimbólumom?!>>
Ha ott találja ahol lenni szokott- nevezetesen a nyaában csüngve- vagy aközelben akkor magához veszi és azt szorongatva tovább folytatja a mellékhelyiség vagy aként funkciónáló vödör keresését.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2009.01.04. 11:53

Anapol (Ki Shiro)

<ÁÁÁÁ, de jót aludtam. Vajon a Lorinnal mi a helyzet? És akkor hol is kezdjem most a nyomozást? Reggeli után majd még meditálok ezen.>

Felkelek, felöltözködök valami szellősebb lengébb öltözetbe és elkészítem mosdó felszerelésemet.

<Hiába ha meg kell halnom akkor legalább tiszta legyek.>

Lemegyek a fogadóba, és körül nézek mi a helyzet és ki kivel van?

-Jó reggelt fogadós! Szeretnék tisztálkodni ezt hol tehetem meg?- kérdezi udvariasan a kocsmárost mint mindig.

A kocsma népének, talán kissé szúrhatja a szemét a fiú lenge öltözet (szó szerint értendő) ám ez országában megszokott dolog.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2009.01.08. 9:13

Lorin

Szentszimbólumod ugyan kissé elfordulva ,de nyakadban tartózkodott. A reggeli intermezzok után igencsak "betegnek" érzed magad. Az emlékek hiányánál nincs is sok dühítőbb dolog. Főleg azóta, mióta megtörtént az a bizonyos eset, azzal a "hölggyel". Rövid felderítőútra indulsz a szobában, és meglepetésedre sehol nem találsz nyomokat arra vonatkozólag, hogy ki lakhat, lakhatott itt.

Ki Shiro

A kocsma vendégsége igen harcedzett a lenge öltözékek tekintetében, ígyhát nem szólnak meg ruházatod miatt.

A kocsmáros igen nagy mosollyal köszön rád, és közli, a fürdőt mindjárt előkészítik számodra, a szobádban.
Odainti lányát,... igen azt, amelyiket a múltkor is láttad, és ezt mondja neki:
-Mina készíts fürdőt az úrnak! -a lány engedelmesen bólint, és elindul a hátsó traktusba.

Közben a kocsmáros jó házigazdához illően kérdez az estédről, és hozzáteszi: - A batátod tegnap igen rosszul nézett ki.-és mosolyog hozzá.
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 9 / 10 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: Pyarron