• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 40 / 45 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.10.07. 15:22

/Liu/

<Nohát! Úgy tűnik minden rendben van.>

-Az ebédet a szobámba vinném, túl nagy itt a tolongás nekem!- szólok a fogadós után.
Amikor visszajön, kérek még tőle egy pohár bort is, valami olcsóbbat.

Ha felajánlja, hogy felhozzák, akkor a fizetés után felmegyek a szobámba, ha nem, akkor megvárom, amíg megkapom, és én viszem fel.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.10.10. 8:07

Namiel C'vyrass

*Egyre többen jönnek be a fogadóba az eső elől. A belépő hajlott hátú férfira felfigyelek, majd látva amint a fogadós felésiet és lesi szine minden kívánságát, figyelem őket. Odaintem az előbbi felszólgálófiút, majd megkérdem tőle.*

-Kölyök, mond már meg, hogy ki az a hajlott hátú férfi, hogy ilyen nagytiszteletnek örvend, hogy még maga a fogadósuran is elébesiet?
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.15. 8:15

KM esemény [Lorin] Különös események
Helyszín Abaszisz-Feruggia- Antoh temploma
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-8. a Cápák órája
Résztvevők: Corh Stakarg

Mielőtt beérnétek a melék épületbe az atya felé fordul és kérdőn rád néz.:
-Helytartó? Feruggiának nincsenek helytartói... a várost a baleo vezeti, így legfeljebb annak egy tagjával beszélhettél.Kicsit elmélázik majd ismét felteszi kérdését.:
- Kereskedő? Akkor ő volt az akit másodjára megöltek. Pár napja is történt egy gyilkosság... különös. Mapanság ritka az ilyen.Általában béke és nyugalom van még az alvilági szervezetek körében is.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.10.17. 6:11

(Lernun)

A pofon hirtelen ért, a padlón kötök ki.
<Remek. Arel mondd miért büntetsz?? Nem csináltam semmi rosszat. Semmi rosszat amit egy tolvaj ne tett volna.>
Miután nekikezd a nő a meggyőzésnek megfogom a két karját részban az ütlegek elkerelése miatt is és mélyen a szemébe nézek:
- Semmi közöm a medálod elvesztéséhez. Soha nem lopnék meg egy nőt.<Kivéve ha tehetős vagy ha a férje tehetős vagy ha óriási szükség lenne a pénzre :D > Különben is inkább örülnöd kéne. Arel a kegyeibe fogadott. Ha nem küldi azt a gyönyörű sólyomot valószínűleg nem találunk meg és ott vérzel el. Egyébként átkutattam a területet ahol találtunk és semmilyen medálra nem akadtam. Csak ez a bőrszíj esett ki a nyakadból amikor a felcserhez vittünk
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.17. 18:45

KM esemény [Lorin]:A pergamen
Helyszín: Abaszisz-Feruggia-Kikötő-Keleti dokk
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Reggel-7. A cápák órája
Résztvevők: Namiel C’vyrass

-Hogy ő uram?-mutat a szemüveges öregre a kölyök- Tisztelettel Uram Ő egy Kahréből elszármazott nemesember, Hefur Cadiedric mester.
A fiú megáll melletted majd várja hogy kérdezz még valamit. Ha nem teszed egy fél perc múlva elsiet dolgára.
A fogadóban minden visszatér a rendes kerékvágásba, a mester pedig teáját szürcsölgetve felüt egy kisebb rézcsatos könyvet majd olvasgatni kezdi.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.17. 18:52

KM esemény [Lorin]:Ebéd
Helyszín:Feruggia- A Kikötő
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Reggel-8.-A Cápák órája
Résztvevők: Liu

A fogadós elsiet majd kisvártatva egy tál levessel kezében tér vissza ami mellet tányér evőeszközök és egy ínycsiklandó cipó is van, leteszi eléd. Már éppen magad akarnád felvinni amikor előkerül egy kölök és még mielőtt bármit is tehetnél elveszi előled és elindul a lépcsőn felfelé.
A szobád előtt megáll és várja hogy beengedd.
Miután ez megtörtén elhelyezi az asztalon az étket és jó étvágyat kíván, majd kisiet a szobából.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.10.20. 15:52

(Xavios)

Hosszú elmélyedésem során teljesen felfrissülök. Kicsit edzem elmém erejét, hiszen egy ideje nem alkalmaztam mágiát - legalábbis komolyabb varázslatokat nem hajtottam végre az elmúlt pár napban. Évek óta először meditációm során ismét érzem azt a késztetést... lényem egy része azt sugallja: engedjem el magam és hagyjam, hadd irányítson. Másik része viszont tudja, hogy ezt nem szabad. Igyekszem rendesen befejezni az elmélyülést.
Visszatérve a normális tudatállapotomba felkelek és nyújtózkodni kezdek. Az eltelt időt nem is próbálom meghatározni, inkább elrejtem a hátizsákom, majd elhagyom a kabinomat és bezárom. Lehetőleg kulccsal. Nem szeretném, ha mindenki, aki csak erre jár ki tudná nyitni (kivéve engem). Felmegyek a fedélzetre és körbenézek.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.11.04. 9:57

Corh Stakarg

-baleo... Furcsa ez a rang megnevezés... Visszatérve az ügyre, éppen ez itt a baj. Valószínűsítem, hogy nem az alvilági szervezetek állnak a háttérben, bár lehet hogy könnyebb lenne a dolgunk. És ha nem az alvilági szervezetek tevékenykednek, akkor két lehetőségünk marad. Az első a toroniak, a második, pedig valamilyen élőhalott, esetleg démon.

Mondandóm befejeztével, elhallgatok, és várom mit szól a pap az elméletemhez, ha nem mond semmit a gondolataimba merülve sétálok tovább.

<Azt hittem, hogy ezek a kékköpenyes alakok többet tudnak segíteni, de itt sem jutottam előrébb.>
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.09. 15:34

KM esemény [Lorin].:Lysander
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában- Valamivel reggel után
Résztvevők: Lernun, Bredon, Xavios

Lernun, Bredon

Bredon kicsit későn próbál beavatkozni, ezért nem is nagyon van már rá szükség. A nő mikor meghallja a "sólyom" kifejezést megdermed.
-Ly...Lysander!-Kiállt fel majd felugrik Lernunról és az ajtóm felé siet. Közben valamit kotorászik a mellkasán lévő fűző belsejében .// 8) //

Lernun kicsit megnyugszik bár, a feje még mindig fáj az eséstől, nem kevésbé a háta.

Xavios

A fedélzetre indulsz, a lépcsőnél azonban furcsa és váratlan dolog történik. Éppen rálépnél az lépcső lépcsőfokra amikor valaki megragad hátulról és megránt hátrafelé amitől majdnem elesel de még idejében megkapaszkodsz. Pár pillanat alatt visszanyered egyensúlyod közben egy nőt látsz-pontosabban azt a nőt akit a bárd komád cipelt fel a hajóra- elviharozni a fedélzet irányába.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.09. 15:41

KM esemény [Lorin] Elméletek

Beszélgetés közben elértek a melléképülethez majd az atya beterel, és közben folytatja mondanivalóját.
-A baleo a városi tanács megnevezése. Hogy démon lenne a háttérben? Nos az sem a mi, sem pedig a vérzabáló Thar papjait nem tudná megtéveszteni. Ha túlvilág entitásról is van szó vagy oly nagy hatalommal bír amibe még belegondolni is szörnyű, vagy pedig nagyon jól álcázza magát.

A pap közben tovább halad és a melléképület ebédlője felé terel. Ez az épület már korántsem olyan díszes mint a katedrális. Bár falain az uralkodó szín a kék.
Leül egy székhez a hosszú asztal mellet majd téged is hellyel kínál magával szemben.
-Amennyiben viszont a toroniak keze van a dologban... úgy még tehetetlenebbek vagyunk. Tudod itt eléggé pengeélen vannak a vallási és hatalombeli viszonyok. Főleg most hogy közeleg a várva várt eljegyzés...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.11.09. 21:10

Bredon

<<Mi juthatott eszébe a sólyomról, ami ennyire sürgős? De legalább leszállt Lernunról.>>

Miután a nő elviharzott odamegyek öcsémhez, segítek neki felállni és megkérdezem:
- Jól vagy? Azért szépen nekünk esett. Amúgy nincs valami tipped, hogy miért rohant így el a sólyom szó miatt?
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.11.11. 10:00

Corh Stakarg

-Személyszerint a túlvilágihatalmakra gondolok, de lehet hogy elfogult vagyok.

Mikor hellyel kínál a pap, leülök a székre, botomat az ölembe teszem, majd szétnézek az asztalon. S tovább hallgatom a papot.

-A toroniakkal kapcsolatosan keveset tudok. Eljegyzés?

<Egy eljegyzés érdekesen alakíthatja az erőviszonyokat északon>
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.11.13. 16:24

(Xavios)

Végre, hogy felébrdet. - Egy pillanatra elgondolkodom azon, hogy honnan jöhetett ez a nő. Ezzel kapcsolatban eszembe jut, hogy mivel nem ismerjük, nem bízhatunk meg benne teljesen és ha ennyire siet talán nem lenne jó magára hagyni. Követem a hölgyet a fedélzetre. Mikor felérek körbetekintek.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.13. 21:35

KM esemény [Lorin].:Lysander
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában- Valamivel reggel után
Résztvevők:Xavios

Felérsz a fedélzetre, megpillantod a nőt amint az az eget bámulja majd előhalászik valami fél arasznyi apró pálcika szerűséget és a szájához illeszti.Megfújja aztán vár egy percet és elkiáltja magát.:
-LYSANDER!
A kiáltásra egy hatalmas madár ereszkedik le az egyik vitorláról- akit eddig észre sem vettél-
majd a nő karján állapodik meg.Az megöleli, megcsókolja az arcát majd leül, lábit átveti egymáson, és a madár hoz intéz pár nyájas szót.:
-Lysander... drágaságom, kicsim, nem lett semmi bajod Lys? Jajj kicsim...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.13. 21:51

KM esemény [Lorin] Elméletek

Az atya érdeklődve néz rád.:
-Te még nem hallottál az eljegyzésről?-pár minutányi néma szünet után folytatja.
-Gondolhattam volna.. ideküldtek hogy segíts, de semmiben nem segítettek téged. Remek mestervizsga nem gondolod ? Bár nem vagyok otthon a ti művészetetekben de úgy érzem te már letettél egy kettőt... no mindegy
-Az eljegyzés három nap múlva esedékes, az Amrath Ház beli Larilat és egy távoli sziget, Unoszuke amatojának fia Laran Sassur között. Ami persze sok más család érdekeit, javarészt leginkább a Mantecisekét sértheti. Köztudott hogy a két ház gyűlöli egymást ami elég nagy probléma esetünkben.
A pap hátradől székében és várja hogy kérdezz.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 40 / 45 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...