• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 50 / 51 • 1 ... 47, 48, 49, 50, 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.09.14. 21:06

(Wenla)

//Ja, ti közben lejátszottatok ezt-azt! :P Miket nem találok mire benézek! :) //

Citromba harapott képpel vonulok a számomra felkínált fekhelyhez. Semmit se tudok ezekről a törpökről, de vállaom a kockázatot és náluk alszom. Nem vagyok jó passzban. Ma több olyasmit is hallottam, ami vérlázító és függetlenségre hajlamos énemet ostorozza. Gyűlölöm, ha a sors, vagy bármi elrendelés akaratom ellenére másokhoz köt, legyen az személy vagy ügy.
Orrom alatt morogva megköszönöm a szállást, ledobom lábbelim és az ágy szélén ülve bámulok ki a fejemből. Fürödni nincs kedvem, a bűzre szavazok :P Egy ilyen nap után csak méginkább kellemetlen folytatásra számítok.
"Ryell ugrani fog minden kalandlehetőségre, aztán meg majd les, ha varázslatainak tárháza leapad, s fémforgatókra szorul. Vazze, én nem is tudok közelharcban semmit se csinálni. Távolban is bizonyos feltételek teljesülte mellett. Mekkora egy suttyó vagyok! Sebaj, játszom az ördög ügyvédjét, vagy mit, és pofázok, ahhoz az egyhez jól értek :P De nem elég jól, mert akkor kidumáltam volna ebből a szarrakásból is magam. Pf, démonok, kapuk, bennünk bízó istenek, világ megmentése! Ugyan az a klisés nóta, mint egy borgőzös lebujban. Csak ebben az a ciki, hogy nem egy pancser danászását hallgatom, hanem benne vagyok nyakig a ganajban. És olyanokkal, akik vidoran, csillogó szemekkel, nagy reményekkel teljesen komolyan veszik. Broáf! Terv egy szál se, marad mindenki a megyünk, lesünk, majd csak lesz valami, elénk ugrik egy nyom, vagy mifene taktikánál! Bakker, ha az élet ilyen pofátlanul elénk tesz mindent, nyilvánosan lehúzom a gaytám, és az istenek trónszéke elé hugyozok!"
Berzenkedem egy sort, aztán ruhástul befekszem az ágyba. Forgolódások után talán az álom is elnyom.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.18. 9:36

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 3.nap, reggel
Résztvevők: Mindannyian

Ryel az esti mosdás közben és után is gyakorol több kevesebb sikerrel, de végül is senki nem született egyből profinak így a gyakorlás nem árt.Miután szellemileg és testileg is elfáradt végigdől az ágyon és el is alszik.

Wenla az ágyon fekve gondolkodik, miért is vágnak bele társai kérdés nélkül minden kalandba. Talán tényleg hülyék vagy sok mesét hallottak gyerekkorukban a nagy hősőkről. Ugyanakkor van céljuk az életben és ha ahhoz ilyen akadályok kellenek akkor kérdés nélkül nekimennek.A bátorságuk fő oka a tapasztalatlanság hisz most jöttek el otthonról és azt hiszik legyőzhetetlenek, ha megkapják az első pofont talán benő a fejük lágya. Ugyanakkor ha minden nehézség láttán elfutsz az egész életed futásból fog állni.

Chin és Nasha elhagyja a házat és egy közös sétát tesznek majd kis idővel visszatérnek a házba és közösen töltik az éjszakát mire visszaérnek már Ragdox is a szobájában van.Ez onnan derül ki hogy az ajtaja előtt elhaladván hangos horkolás hallatszik.

Kora reggel szinte egyszerre ébredtek mindannyian hatalmas zaj van odakinn mintha egy kissebb hadsereg harcolna. Egymás után mentek ki megnézni mi történt odakinn az asztalon tányérok és gözölgő étel vár titeket.A fal mellett álló kohónál Chadwick társa kalapál valami vasdarabot ami még nem nyerte el kezdetleges formáját.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.09.18. 17:35

(Ragdox)

*Reggel a zajokra egyből felébredek. Tegnapi fáradtságomnak már semmi nyoma, friss vagyok és üde. A nagy hangzavarra kimegyek megnézni mi is történik, de mikor látom, hogy csak a törpök ügyködnek hangosan köszöntöm őket és a többieket is.*

- Jó reggelt! - majd az ételre mutatok - Ezek a finomságok is ránk várnak? Komolyan mondom elkényeztettek bennünket...

*Nyújtózkodok egy nagyot, majd visszamegyek a szobámba és megmosakszom egy kicsit. A víz kellemesen hideg. Kicsit elgondolkozok rajta, milyen szép is az életem. Finom ételek, kényelmes alvás...nagyon el fogok tunyulni. Ha vége a reggelinek kénytelen leszek gyakorlatozni egy kicsit. Visszamegyek a többiekhez majd nekilátok az ínycsiklandozó reggelinek.*

//Off: Bocsi, hogy a tegnap estéhez nem írtam :S
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.25. 9:21

Ryell

LAssan kinlódva felemeli szemhéját.
- Mi a feeeeee... ÁÁÁÁÁ hagyatok má aludni!...aludni akarok!-Kiabálja majd miután a hang nem csendesül nagy nehezen felkászálódik az ágyon majd.:
- Hmmm... vajon mikor kerültem én az ágyra? Mindegy... hm... ezek a finom illatok!-Elindul a konyhafelé.
Mosdatlanul és kicsit kialvatlanul ér ki a konyhába és a törpökre néz.
- Törpuraim, miért pont reggel???-kérdezi hitetlenkedve.
<<Törpök...>>
Szemeit -amelyek allat most két szép karika húzódik- Ragdoxra emeli és megkérdezi.:
- Ezek mióta kalapálnak itt? Ugye már reggel van? Kicsit mintha gyorsan eltelt volna az este...
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.09.25. 15:47

(Ragdox)

- Szépjóreggelt! - köszönti az újonnan megjelenő Ryell-t

- Igen...már reggel van.. - ásít egyet - Nem tudom mi óta kalapálnak, én is csak az imént ébredtem.
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.09.26. 19:57

( Nasha )

* Nagy zaj fogad kifelé menet, ami nem esik jól a lelkivilágomnak. Ránézek Chinre kissé értelmetlen és kérdő tekintettel. Az ebédlőbe érve az idilli és finom reggeli látványát a törpe kalapálása teszi tönkre pillanatok alatt. *

- Jó reggelt fiúk. * köszöntöm a többieket, majd a törpéhez próbálom intézni további szavaimat. *

- Nem akarok udvariatlan lenni, de muszáj pont reggeli ébresztőként ezt csinálni? Legalább várják már meg, míg nyugodtan megreggelizünk és távozunk dolgunk után.

* Sóhajtok és legyintek, majd leülök az asztalhoz, és kiszedve egy jó adagnyi finom reggelit elkezdek falatozni. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.09.26. 20:07

(Chin)

Arra ébredek, hogy fázom... Nasha már nincs mellettem, éppen öltözködik. És éhes is vagyok...
A tegnap estére gondolva szélesen elmosolyodom, majd gyors öltözésbe kezdek és kivonulok a zaj irányába Nasha kezét fogva. Ám előbb még egy jó reggelt -csókkal köszöntöm.

Látom, a vendéglátóink már nagy munkában vannak... És itt van a harcos is.
Odasétálok hozzájuk, és biccentek a harcosnak.

- Jó reggelt! Mit csináltok?
- Én a magam részéről megyek reggeli tornázni, ha nem bánjátok... .
- nézek a mellettem álló Nashára.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.01. 7:23

KM esemény [Togar]

Chin köszöntésére visszabiccent a harcos majd abbhagyja a kalapálást a reggeli idejére. A reggel szó hallatán elmosolyodik majd csendben közli, hogy még két óra és dél van.Mindannyian leültök reggelizni az asztalon sültek, gyümölcsök és cipó található így mindenki választhat ízlése szerint.A reggeli csendben telik el, talán túlságosan csendben.Ekkor tűnik fel hogy csak négyen vagytok egy ember hiányzik.Megérkezik Chadwick is majd leül közétek és üdvözöl titeket.

-Látom megtaláltátok a reggelit jó étvágyat, elnézést csak egy kis dolgom volt és most értem vissza. Gondolom feltűnt hogy csak négyen maradtatok.Wenla nos úgy döntött mégsem vesz részt ebben a dologban és mivel saját akaratából döntött így megmutattam neki az utet a városban.Beszélni úgysem tud az itt megtudottakról így elengedtem. Mert ha nem teljes szívvel áll az ügy mellett akkor csak hátráltat benneteket. Ha ettetek és mindenki készen áll akkor elvezetlek titeket a házhoz, jó kétórás gyaloglásra van ide, és ott elválnak útjaink.Bízom benne sikerrel jártok majd és a végén találkozunk és iszunk együtt valamit a jól végzett munka örömére-közben Chin felé kacsint.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.10.01. 17:16

( Nasha )

* Kérdőn nézek egy pillanatra Chinre, ahogy közli, megy tornázni. *

- Tőlem nyugodtan. Én viszont reggelizek. Utálok éhes lenni, és ha éhes vagyok, morcos vagyok.

* Szerencsére a csend és a finom reggeli vagy ebéd inkább jótékony hatással van a közérzetemre. Az előző csodás éjszakára visszagondolva pedig szinte kivirulok és boldog vagyok. Ezt a hangulatot semmi nem tudja jelenleg elvenni. Chadwick megérkezése és mondandója ébreszt rá, tényleg csak négyen vagyunk. Ezen elgondolkodom egy pillanatra, majd meghúzom a vállam. *

- Nekem mindegy, hogy mit csinál. Az ő dolga, de ha őszinte akarok lenni, nekem nem fog hiányozni. Egy gonddal kevesebb * mondom mindezt közömbös hangon. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.10.10. 5:23

(Chin)

Kicsit elcsodálkozom Wenla ilyetén távozása hallatán, ám amennyire eddig megismertem, nem meglepő a döntése. Öntörvényű és - úgy látszik - magányos farkas tipusú ember ő. Éles nyelve miatt ezt valahogy nem is csodálom...

Megértem Nasha érzéseit a reggelivel kapcsolatban, ám én nem szeretném kihagyni a napi edzést, mozgást. Nekem a testem a fegyverem, ezért minden nap "fenek" rajta kicsit, hogy egy idő után elérjem azt a szintet, amikor már nem lesz olyan, amivel ne bírnék megbírkózni.

Kisétálok az ajtón a többieknek búcsút intve, majd a ház mögötti kis tisztáson elmerülök a gyakorlatok sokaságában. Hagyom, hogy elmém szép lassan kilúgozza a mozdulatok lassú egymásutánisága. Egyik mozdulat következik a másikból, míg egy egységes rendszert nem alkotva visszatér saját magába. Elmém kiürül, lelkem háborgása kisimul. Szinte egyé válok a mozdulatokkal, a mozdulatokon keresztül a természettel. Egy idő után már azzal sem vagyok tisztában, mennyi idő is telt el, de már nem is érdekel.

Befejezve a mozgás és önmegvalósítás testnevelő formáját, kicsit még lazítok, majd futok egy picit. Úgy 5-6 kilométert. Aztán visszatérek a házhoz, és bekopogok. Remélem még nem hagytak itt...

- Jó napot! Van még valami ennivalójuk? - rikkantok be az ajtón, mielőtt belépnék.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.10.12. 20:33

(Ragdox)

*Mikor megtudom, hogy Wenla távozott a csapatból folytatom a reggelit.*
- Végülis nem volt váratlan...Mostanában sokszor kifakadt miattunk, dehát meg leszünk így is - mondom, miközben tovább majszolom a sültet.
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.10.14. 20:09

Ryell

Leül az asztal mellé majd növekvő kíváncsisággal kezdi vizslatni annak tartalmát. Egy pillanatra elidőzik a belépő Chin-en aztán végre eljutnak fülébe a törpe szavai is.
-Miiiii?-kérdezi hirtelen meglepettségében.
-E...ezt eg hogy értitek? Wenla egész egyszerűen odébbállt?- Megsemmisülten tekint a törpékre, közben fejében egyre erősebben kezdenek felszínre törni a gondolatai, némelyik már már- akár a törpök kalapácsának egy egy ütése- próbálja átszakítani dobhártyáját.
- Persze tőle nem is várhatott volna mást az ember...- mondja őszinte bánattal.
Lelombozódva próbál csipegetni valamit közben mindvégig a nem is oly rég ismert nőn(?) agyalva.
<<ha ő nincs meghalok... hiába futott el mikor harcolni kellet volna, attól még biztos ott hagyom a fogam a fertőzés miatt s mára én is beálltam volna a zombik közé. Na meg nem is tudom milyen régóta ő volt az egyetlen amolyan morális támaszom... Alix halála, Cadrisék eltűnése... a rabszolgaság óta :S... most meg ő is felszívódott. Mit is vártam a sorstól? a magam fajtának tényleg a könyvek fölött kéne görnyednie a világ nagy összefüggéseit kutatva s közben elfelejtkeznie arról hogy élnie is kell? Lehet. De... nem értem miért is vagyok így elmerülve saját gondjaimban, hiszen , ő is csak egy nő volt. Ráadásul még csak nem is olyan mint a többi. Kiállhatatlan modor, ostoba felesleges fecsegés. Ehh mindegy... >>
Arcán szomorkás arckifejezéssel költi el vacsoráját közben semmit mondó semmibe révedő tekintettel bámul maga elé.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.16. 7:58

KM esemény [Togar]

Szokatlan csendben telik el a reggeli, csak Chin kiáltása zavarja meg de aztán ő is leül és megreggelizik. Ezután szépen mindenki összeszedi a felszerelését és Chadwick már az ajtóban állva vár titeket.Majd elindultok befelé az erdőbe, utat ugyan nem láttok egyenlőre de a törpe magabiztosan halad a fák között és hamarosan egy ösvényre értek. Ezek szerint ismeri a környéket, körülöttetek az erdő is lassacskán ébredezik, az aljnövényzeten a harmat csillog és itt ott kisebb ködfelhők képződnek a fák között a nap melegítő hatására. A kissé hűvös ám de friss levegő miatt mindannyian felébredtek és szótlanul követitek a törpét, ez kissé szokatlan és itt tűnik fel főleg Wenla hiánya nincs aki vitatkozzon és beszéljen. Egy jó kétórai séta után a törpe megáll és ahogy mellé értek egy kis tisztást pillantotok meg a közepén egy fából épült házikóval. A ház jó állapotban van leszámítva a körülötte lévő szeméthalmokat, az ablakokon lévő spaletták zárva vannak és teljes csend uralkodik a környékén.

-Nos elvezettelek ide titeket nekem most mennem kell mert másutt is vannak sürgős dolgaim sok szerencsét kívánok nektek és ha kérdésetek van tudjátok hol találtok.

Ezzel elindul visszafelé az ösvényen és hamarosan eltűnik. Magatokra maradtok az erdőben a tisztás szélén…
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.10.16. 18:32

( Nasha )

* Csendben fogyasztom el reggelimet, nem zavarom meg társaim elmélkedését. Chin kissé hosszúra nyúló tornája kezd türelmetlenné tenni, de szerencsére még időben megérkezik. Megvárom míg megreggelizik, majd visszamegyek vele a szobába, összeszedem kevéske cuccomat és a többiekkel együtt távozom a házból. Kissé fázósan, és csendben ballagok az erdőben, figyelve a körülöttem magához térő természetet. Először kezdek aggódni, hogy csak úgy árkon-bokron keresztül közlekedünk, de meglátva az ösvényt, megnyugszom. *

< Ha ösvény, az azt jelenti vezet valahová, így csak visszatalálunk innen a faluba. Nem óhajtok eltévedve az erdőben bolyongani. >

* A kis házhoz érve Chadwick távozásakor intek neki búcsúzóul, majd a többiekhez fordulok: *

- Nos Ryell tiéd az elsőbbség, hogy belépj a kis házba. Ha már tegnap este el akartál jönni.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.10.18. 16:27

Ryell

Csendben követi a törpét. Útközben a tájat figyeli ami mint mindig most is tartogat számára meglepetéseket.
<<A könyvtárakban erről legfeljebb olvasni lehet :S. Így élőben sokkal szebb a reggeli harmat és a táj is.>>
Mikor a törpe lelécel egy pillanatig mered utánna.
<<Fontosabb dolga? És ha most itthagyjuk a fogunkat? Hehe... akkor lesz aki eltemessen.>>

Mikor Nasha felkinálja a házbajutás elsőbségét egy pillanatig zavartan mered rá.:
-He? Hogy éééén?
<<Legutoljára mikor először mentem be egy házba... nos, majdnem az orromon koppant egy ajtó! Kellemetlen lenne itt is.>>
- Ugyan hölgyem, csak nem hiszed hogy ilyen udvariatlan vagyok?-kérdezi Nashától vigyorogva.
-Bár valóban ez szívem "leghőbb" vágya-nyomja meg a szót- de talán előbb nem ártana megcsinálni pár dolgot.
<<Keveset tudok az élőholtakról. Egyszerű fegyver nem sebzi őket, táplálék nem kell nekik, és kedvelik a sötétséget. Bár gyanítom hogy nem félik annyira napfényt mint azt a közhiedelem tartja, de ettől még nemkellene hátrányban lennünk ha tényleg egy rakás mozgó hulla van ott benn...>>
Ezzel a spalettákhoz lép és előbb megnézi hogy merre felé nyílnak. Ha ki tudja nyitni őket akkor megteszi, ha nem akkor kardjával próbálkozik felfeszegetni őket. Minnél többet próbál kinyitni.
Ezután visszatér az ajtóhoz.

-Ha vann benn valaki biztos elnézi majd nekünk ezt az óvatosságot, mert én nem akarok bent vak lenni.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 50 / 51 • 1 ... 47, 48, 49, 50, 51