• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Megbeszélés

Jelentkezés, megbeszélés, tájékoztatás

Moderátor: Admin

Téma lezárva
414 hozzászólás • Oldal: 25 / 28 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28

Re: Megbeszélés

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.10.08. 17:42

Sziasztok. :)

Bocsi Castor, de engem kihagytál a szórásból, elvégre debreceni vagyok, és a talira is megyek. :D

Amúgy Én, Thor, Sess és Togar megyünk autóval. Még befér 1 ember, de gondolom mindenki vonattal akar menni együtt. :)

Üdv.

N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.10.08. 20:39

Oh, pardon hölgyem; valóban, rólad el is feledkeztem. :oops:
Nos, igen arra emlékeztem hogy tavasszal Sess és Togar kocsival mentek, -valószínűsítettem, hogy most is így lesz; de abban is biztos voltam, hogy viszont számosan lesznek olyanok is akik nem tehetik meg, vagy egyszerűen nem akarják hogy autóval menjenek, és azok meg miért ne mehetnének együtt. :roll:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.10.08. 21:12

Niobe írta:Sziasztok. :)

Bocsi Castor, de engem kihagytál a szórásból, elvégre debreceni vagyok, és a talira is megyek. :D

Amúgy Én, Thor, Sess és Togar megyünk autóval. Még befér 1 ember, de gondolom mindenki vonattal akar menni együtt. :)

Üdv.

N.

Niobe, én olyna szivesen mennék veleltek, a tavalyi aútókázás élménye még mindig él bennem . 8) :lol: Jól el voltunk.:D Bár ha nem fájt volna annyira a fogam lehet én is nagyobra nyitom a szám, vagy többet. :D
Azért megyek mégis vonattal mert hogy néz az ki hogy Lernun meg Ruyan (akik osztálytársaim) vonattal mennek én meg kocsival? És akkor még nem is beszéltünk Syrisről, akitől valószínűleg megkapnám a két csattanósomat... 8)

Castor
Engem nagyon hidegen hagy mikor indulunk... minden reggel (kivéve hétvégéket) 4:30 kor kelek, és 6:15 re vok benn Debrecenbe. Szóval nekem az odaút teljesen mindegy.
Ellenben a hazafelé való száguldás az már necesebb lesz.
Ucsó buszom az ugyanis 20:25 kor van a nagyálónál és az a vonat ami ide érne addigra az pont 20:30 ra van itt. :S Imádom a MÁV-ot! (bár ilyet nem mondok amióta Mórrol utánnam hozták a mobilom Fehérvárra de akk is...)
Bár hirtelen átvillant az agyamon hogyha lekésném a buszom (ami ha 30 ra érünk be valószínű) akkor még ott van a lehetőség hogy anyámékat bevonva hazavitettem magam kocsival...
Amit mondanom sem kell mennyire akarok...:S
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.10.08. 21:33

Pedig beszámolhatnál az ősöknek a -általános tapasztalataim szerint általuk szimplán időrabó hülyeségnek tartott- szerepjátékélményeidről, hozzátéve hogy ebből rendszer 8) t akarsz csinálni.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.10.09. 9:05

Üdvözletem!

Körkérdésem:
-Kik jönnek Buda-Pestről rajtam kívül?
-Valaki hajlandó egy elvetemült JK szemben szigorúan Káosz-Halál jellemű KM el együtt menni? (nem kell félni csak Játékos karakterekre vagyok veszélyes :) )

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Martos col Legium » 2008.10.09. 21:54

Dreemer!

Én szintén arról jövök amerről te, szóval sztem találkozzunk Nyugatiban (ha jól tudom onnan indul a vonat) de az időpontot mond meg te!

Martos col Legium
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél.
"A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Martos col Legium
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 830
ZK Karakter: Heian Amanodel - Arabel megtisztítása
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.10.09. 22:06

Üdv!

Én is a Nyuagti-Szolnok vonalon tervezem az utazást, bát lehet, hogy csak Ferihegyen szállok fel, a fene enné meg, hogy a Szolnoki vonatok Vecsésen nem állnak meg...

Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.10.10. 22:53

Hmm lapos az aktivitás mint Selmo EKG görbéje a Kráni 13 látogatása után :lol: , úgyhogy arra vetemedtem sebtiben alkotok valami adrelarin fokozót. Amit jobb helyeken hangulat fokozó novellának neveznek. A novella egyáltalán nem tudom mihez kötődik :) nem kell rövid hosszú távú és KM gyilkos következtetéseket levonni...

<Talán a szokásos semmihez semmi szöveg amiről mindenki tudja hogy kamu kellet volna, mindegy késő van nem gépelek fölösbe...Mondjuk lehet Selmo példáját követi sok egyén a novella elolvasása után.. ami nem szerencsés... :( Megússzák a KM-ekel való "csodás" :twisted: találkozást... bár még nem is értem el a "lényeghez">

Tábortűz körül az áhított csendé s nyugalom elő állt. Ebben a körbejáró pálinkás üveg és furkósbot jelentős szerepet játszott. Utóbbit a mesemondó szerepét betöltő kortalan erdő járó farigcsálja, finoman utalva a történet meséléshez elengedhetetlen nyugalomra. Egészen pontosan annak tökéletes hiányára, illetőleg a várható következményekre...
Most hogy a tucatnyi ifjú abba hagyta egymás abajgatását, belekezd az idős erdőjáró egyik régi történetébe...
...sok sok emberöltővel ezelőtt mikor még én sem életem... az biza nagyon régen volt! Hatalmas háborúság volt ezen a vidéken... Ginbár urai egymásra a acsarogtak a szépséges Terionosz lány miatt. Aki mint az tudva levő és bizonyított volt az előzőleg eltávozott Dreiász herceg egyetlen élő örököse... ehh nem lett volna semmi vész, semmi veszedelem, minden másképp formálódott volna ha nem kerül egyszer csak elő a lány!
Történt ugyanis hogy, hercegünk lányát elküldte feleségül egy messzi uralkodóhoz kinek neve homályba veszett, az uralkodó meghalt és mint jó leány apja mellé kívánt vissza térni tanácsért.
Terinosz leány nem egyedül érkezett meg, vele jöttek hatan... senki nem gondolta akkor... ez a hat ember... mekkora felfordulás forrása lesz... köztük volt valami nemtelen otromba nagy alak, mondják rettentő erős volt, puszta kézzel bezúzta az ökör fejét, már csak mulatságból is. Tán nem is ember volt igazán, azok közt az idegenek közt ezen sem lehetne meglepődni! Verniknek nevezte magát, és hát... mit szépítsem nah, fülig szerelmes volt belé a herceg lánya...
Mikor megtértek megtudták leány apja halott.. és a szokások szerint akié a lány keze azé a hercegi trónus! Eztán jöttek a sötét idők...
-ehh ehh- *megköszörüli torkát... majd butykosért nyúl, meghúzza.*
-Torkom kapar, fejem fáj , majd holnap fojtatom a históriát... már ha itt lesztek még...

Dreemer
U.i.: Ha valakit érdekel a fojtatása valami módon tudassa... persze ha senkit nem érdekel...
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.10.11. 4:24

Engem érdekel :)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.10.11. 10:47

rajta, folytasd csak. persze úgyis lesz kritika, de ne lombozzon le.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.10.11. 14:16

Másnap reggel reggelizik a kicsiny tábor apraja nagyja, az erdész rázendít a história folytatására, de előtte tesz egy apró figyelmeztetést:

-Gyermekek most nagyon véres mesék következnek ne füleljetek ha nem szeretnétek rosszat álmodni! //12 éven aluliaknak a következő rész olvasása nagykorú felügyelete mellet ajánlott... :twisted: //

Meg se mozdultak a fiatalok, van köztük aki alig élte meg a 8 telet...

-Hol is hagytam abba? Ó igen megérkezett a hercegkisasszony. Barátaival először a főváros egy fogadójában szálltak meg, rengeteg pénzük volt ki tudja honnan. Amint megtudták a nagyurak, visszatért a herceg kisasszony, rögvest elébe siettek kíséretükkel. fényes pompával vonultak elé ajándékaikkal halmozták el. Csuda világ volt az, még a város népe is ünnepelt, nagyurak bort és ételt hozattak birtokaikról.
Három nagyurunk semmibe vette az idegeneket, megakartak tőlük szabadulni, mert mind az útjukat állta...Az akkori urak szíve gonoszsággal és mértéktelen hatalom vággyal telt volt, hercegi koronára áhítoztak egytől egyig! Elsőül is Északi tartományok ura, Gerion uraság tette próbára az idegenek erejét. Azzal vádolta őket, Ranagol titkos követei, akik romlást akarnak hozni az egész országra! Nagy csapatot küldött hát a fogadóba hol vigadoztak idegenből jött vendégek. Katonái betörtek a fogadóba és a mulatozókra fegyverrel rontottak reá. Azok se voltak rest, azon mód fegyvert ragadtak! kik látták beszélik, Vernik puszta kezével eltörte a felé sújtó kardot. Míg baljával bezúzta támadója fejét! Nem volt szemernyi irgalom ebben a vérengzésben, csodák csodájára az idegenek egyike sem halt bele, de számolatlan katona elesett a csatározásban, beszélik a legvitézebb idegen fegyverbíró kardjával egy suhintásra két embert is levágott! Mikor látták a katonák vesztüket megfutamodtak, az idegenek pedig látva diadalukat folytatták a vigadást, immár holtakon taposva. Gerion mikor elébe állottak a megrettent nyárfalevélként remegő katonák így szólott:
-Mit végeztetek jó katonáim? Nem látom kezeitekben békénket háborgató Ranagol kutyák fejét!

Vitézei oly nagyon féltek szólni sem bírtak, így hát egyik hírvivő szólott helyettük!

-Az idegenek a Démonkal cimborálnak nagyúr! 20 nem bírtak el velük! Emilyen, hát megfutottak, más választásuk nem volt...

A hírre éktelen haragra gerjedt Gerion nagyúr! Tüstént parancsot adott, égessék meg az idegeneket, mivel csak tűz tisztíthatja meg démonokkal cimboráló lelküket!
Több nem kellett hű szolgáinak, lóra kaptak k9rbe vették a fogadót mivel bemenni egy se mert, félve a démonszálta idegenek erejét. Más módot nem látva, felgyújtották az egész fogadót! Fogadóban lett nagy kavarodás, menekült volna mindeni csak hát minden kijárat elvolt torlaszolva. Idegenek közt volt egy mágia tudó, ki bírt hatalommal a mágia titkos tudománya fölött, ismerte a módját miképp menekedjenek meg, büv erejével meg ájt parancsolt a lángoknak, és felégette mindegy szálig Gerion embereit. Ezután már nem maradtak z idegenek mulatozni, egy minuta se kellet máris lóháton voltak, sietve hercegkisasszony elé járultak. Elbeszélték mindezt a szörnyűséget mit velük tettek...

Hát gyermekeim úgy látom elfogyott a reggeli, ideje vadászatra indulni, majd ha lessz mit ebédelni. Meglesz a mese folytatása is.

Dreemer
U.i.: Folytatása lesz, ha nem túl uncsi... másrészt már csak 2 rész van hátra :)
<Hmm biztassatok csak, kell a dicséret a keményen dolgozó KM-nek... és képzeljétek magatokat az idegenek helyébe :twisted: HEHEHE>
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.10.11. 14:19

Felvetődött egy kérdés ha valaki tudja a választ pls írja meg:

Egy újabb kérdés, melyben a segítségeteket kérem. Az OM-Út-ban a tűzvarázslónak a három útja használatban van? Hisz a második törvénykönyv ír róla. Ha igen, akkor gondolom ingyen megkapja azokat a tárgyakat amit a rend szolgáltat a számára a leírás szerint.:?:
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.10.11. 14:20

Jöhet :)
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.10.12. 13:47

klassz sztori, a stílus is tetszik, gyermekmesébe ágyazva
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.10.13. 13:04

Hosszú volt a nap, sokat járták az erdőt, vadnak nyomát nem lelték, málna bokrot annál többet. Nincs mit tenni, vadhús helyett málnán élnek vadászaink. Rövidke délutáni pihenés közben ismét belefog a történet mesélésébe az öreg:

Hmm hol is tartottam emlékeztek még a történetre? Az idegenek megérkeztek a városkánkba, híre ment a megtért hercegkisasszonynak, a nagyurak sietve össze szedték kíséretüket hogy úrnősük elé járuljanak hatalom és kiváltságok reményében. A többire biztosan emlékeztek...

Noshát... felkeresték panaszukkal hercegkisasszonyt, ki a sok véres históriától megrémült, mondják arca fehérlett mint a tej. Kész szerencse hogy el nem gyengült teljesen! Megvolt ám rémülve nagyon keze sosem bírta az uralkodás nehéz jogarát, vállát nem nyomta annak előtte sosem a hatalom súlyos palástja. Igen nagyon kétségbe esett nem tudva mi tévő legyen.

A vérengzésnek, gyújtogatásnak hamarjában híre szaladt! Megtudta az esetet a ravasz, Meriol uraság is! Beszélik démonoktól tanulta a cselszövés és ármánykodás mesterfogásait. Mert csak azok a lények képesek efféle gonoszságokat kiötölni, ember fia magától sosem tud ennyire démoni terveket kovácsolni! egyszóval a démonokkal praktizáló nagyúr sebtében magához hívatta papjait, és embereit, seregét, hercegkisasszony elé járult és a következőket szólta:

-Fényességes hercegkisasszony! Hallottam a szörnyű hírt mi felfordulás kerekedett szerettet városunkban. Engedd meg kérlek, hogy kardomat és szolgáimat és tudásomat kezedbe ajánlhassam rendelkezz vélük ezekben a nehéz időkben!

Csalfa beszéd volt ez, hiszen hűbérese volt a hercegi családnak! Ezt minden további kérés és körítés nélkül megkellet volna cselekednie! De mindez eltörpül a mellet amivel folytatta, ez volt igazán a nagy ravaszság!

-Elhívtam színed elé, birtokaim legnevesebb papjait hogy hit dolgában igazat szólhassanak Vernik szavairól, megtagadják vagy étessék szavait!

Hercegné nagy megelégedésére volt ez a dolog, hitte, tudta kísérői igaz istenek imádói, és nincs mitől félnie. Papok hitükben szálkányi hibát nem lelhetnek. A papok csakugyan hamarjában erre jutottak, hitük igaz és tiszta mondták. Ekkor szólott az álnok Meriol:

-Hercegném engedélyt kérek reá hogy fenségességed színe elé citáljam a hazug gyalázatos Verniket, ezért az arcátlan hazugságáért! ehhez pedig kérlek engedd meg nekem hogy sereget toborozzak, mert Vernik nem fogja megadni magát ha nem sereggel vonulok ellene!

Szavaira nem hercegkisasszony válaszolt, hamarjában elébe vágott arcát fedő csuklyája alól az idegen mágiát bíró:

-Mi magunk is a fenség elé tudjuk citálni a nevezett urat! Nincs itt semmi szükség segítségre Meriol uraság!

Erre lett nagy kavarodás és vita a teremben, végül nagynehezen abban maradtak. Meriol sereget gyűjt, addig az idegenek mindent megtesznek az ügy érdekében. Meriol engedélyt kapott 1000 fős sereg fel állítására. Ami nagyon is nagy!

Másnap akartak az idegenek utra kelni Veriol-t elcsípni. Éjjek éjén esti sétát tévén egyiküket megtámadta egy orvgyilkos, és megölte. Beszélik nem lehetett ember, mert a legkisebb árnyékban eltudott rejtőzni! Elegendő volt neki csupán ha prédája árnyéka volt semmi egyéb ez biza még abban is menedéket lelet a kutató tekintetek elől!
Másnap reggelén, midőn megtudták az idegenek egy vitézük elesett, égetlen tomboló harag gyúlt szívükben! Fékevesztett haraggal telve fegyvert ragadtak, lóra kaptak és Vernik tábora ellen vonultak.
Nincsen élő sem holt lélek ki eltudnám mesélni mi szörnyűségeket szabadítottak a világra, mi módon pusztították el egészében Vernik táborát, és magát a nemest! Harcukban vagy száz vitézt küldtek Darton oldalára, harcukban bármily jól harcoltak ők is csak halandók! Második legjobb harcosukat elemésztette a harc.

Megmaradott négy idegen Vernik fejével kezében holt társukkal lovukon vissza mentek úrnőjük elé elmesélni miként lett vége Vernik táborának és magának Verniknek.
Meriol ekkora tudta jól Vernik családjának élő tagjai félelmetes bosszút forralnak, a hercegné és idegen harcosai ellen. Lopva hát megkereste a harmadik urat, titkon szövetségre lépett vele.. Sőtét tervet kovácsoltak, az idegenek elveszejtésére!

Noh de elég volt ennyi véres sötét cselszövés, vacsoránál elbeszélem minden gyalázatnak végét, az igazság győzelmét avagy bukását! Addig is gondoljátok át szavaimat merítsetek belőle bölcsességet!

Dreemer
U.i.: jó látni ennyien érdeklődnek :) a befejező rész nemsokára jön... vagy ma vagy holnap :)
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
414 hozzászólás • Oldal: 25 / 28 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28

Vissza: II.OM találkozó/verseny