-------------------------------- KM: Sher Dolan, Történet kezdete Helyszín: Erigow valahol Fyltehar tó partján úton Időpont: 2. játéknap reggel Résztvevők: Yasha am Lloth, Davos von Kessel, Nirkin de D'vire, Sergio De Naratiosso --------------------------------
Nos ahogy átnézitek a cuccaitokat nem hiányzik senkinek semmi. minden úgy van ahogy hagytátok, csak a lovak sétáltak egyet az éjjel
-Nos mivel mindenkinek megvan mindene, sőt van aki még bővült is dolgokkal...ezzel a nyakláncra nézek..Úgy vélem akkor ha mindenki egyetért elindulhatnánk Haonwellbe, feltéve ha valaki tudja hol is van és hogyan jutunk oda
Várom a válaszokat
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
- a pegazusok drága hölgyem? Nos a pegazusok legendák misztikus lényei. Ha hinni lehet ezen regéknek, az óelfek hátasai voltak, ezek a páratlanul szép szárnyas lovak, már-már emberi értelemmel bírnak, és nagyon erősek. mára azonban már nagyon kevés maradt belőlük, Én csupán haonwellről tudok hogy tenyésztenék őket, bár nem kizárt hogy ismereteim hiányosak. Persze látványnak nem utolsóak, viszont áruk ha szabad így fogalmaznom: Csillagászati. Kielégítettem a kiváncsiságát nemes hölgy?
majd elmosolyodok
- Nos azt mondom - gondolom - fogjuk hát sietősebbre, mert Haonwell biza nem a szomszéd, jó pár napba bele fog tellni mire odajutunk...