• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

V. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
189 hozzászólás • Oldal: 8 / 13 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13

Re: V. Csapat

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.23. 15:11

Laurana

A nemes története:
Egy Pyaroni család másodszülötte. Kereskedő volt járta a világot délen. Okos ember 20 évei végén jár, Jó megjelenésű 170 cm magas ember. Igen barátságos, emberszerető és kiegyensúlyozott léhaságokra bármikor kapható ember. Tudható róla hogy sokat megfordult Erionban.

Amit még megtudtál róla:

Nagyon szereti a kártya, és kockajátékokat. Néha városokban pénzben játszott, ami nem igazán ment neki, tehát általában vesztett, de ez nem vette el a kedvét. Van pénze, és nem rest elkölteni, elszórni. Előfordult olyan alkalom mikor annyi pénzt vesztett, hogy egy falu egy évig el lenne belőle. Viszont soha nem balhézott, és mindig kifizette tartozását. Bár néha előfordult, hogy csak később, mert hirtelenjében nem volt annyi pénz nála.

Mint férfi kedveli a fehérnépet, és nem tagadta, te is bejöttél neki… Ez ügyben már csak rajtad állt a folytatás. :angyi: :ordogi:

Ruyan

Igen így van ahogy mondod. 94.5 arany, +2 KÉ, +5 CÉ. Viszont egyértelműen csak az íj mágikus, a kilőtt nyílvesszők nem.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.09.23. 18:29

Üdv!

A karakter is nagyon szeret kártyázni :) főleg ha a barátunk minden szó nélkül fizet :D

Az angyal/ördög dolgot meg még nem döntöttem el...
Többiek, mit gondoltok?

Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.09.24. 18:32

Nekem mindegy, de egy éjszakát a karim is igényelne nálad.:D Bár, ha jobban meggondolom össze is jöhetsz vele, könnyebb lesz úgy pénzt szerezni tőle...:D :twisted:
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.25. 9:00

Végülis mindegy, a karim alig ismeri a tied úgyhogy a nem nagy a beleszólása, de ha lehet úgy hogy minél több dolgot mondjon el neked :D
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.26. 9:32

Üdv.

Kérdezném, hogy mi újság a karakterekkel? Hétvégére el tudjátok küldeni, mert akkor átnézném őket.

Ruyan

Ha a többiek nem küldik el a karaktert hétvégére, akkor légy szíves te, küld el.

Köszi.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.26. 10:29

Thor

Rendben, még várok egy kicsit, aztán ha nem lesz kész nekik küldöm.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.28. 13:29

Thor

Elküldtem a karaktert a megadott címre.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.29. 7:59

Ruyan

Valamiért nem kaptam meg a karakteredet, de már szóltam a többi KM-nek, hogy küldjék el nekem. Addig is türelmedet kérem.

Anathor, Ichigo

Nem vagyok az a kötekedős fajta, de már régen elmúlt szeptember 15. Legyetek szívesek minél hamarabb elküldeni a karaktert.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.09.30. 12:11

Üdv.Nem jó hirt kell közölnöm. Sajnos a találkozó idején külföldön leszek, igy sajnos nem tudok résztvenni a találkozón. Ez az utóbbi 1.5 hétben derült ki, hogy mehetek. Sajnálom, de ez most nekem fontosabb. Elnézést a csapattagoktól.

Ichigo
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.09.30. 13:28

Hi!

Olvastam Con felhívását.

Ha adtok egy "kulcsrakész" karaktert, akkor szívesen elmegyek, de arra már nincs időm hogy magam csináljam meg a cuccot.
Ha így elfogadjátok a jelentkezést, a csapat meg a személyemet, akkor megyek. :)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.09.30. 18:28

Üdv!

Először Terda, aztán Ichigo... Sajnálom, hogy nem tudtok jönni srácok.

Castor: nekem nem probléma ha ilyen karit tudsz csak hozni, én örülök, hogy lesz még egy ember :)
Amit sztem meg lehetne csinálni, hogy ha Ichigo megcsinálta a karakterét, akkor elkéred tőle azt, vagy ha gondolod, akár én is csinálhatok neked egyet, úgyis van egy csomó olyan órám, amin úgyse figyelnék...
Mihez lenne kedved?

Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.09.30. 18:31

Kik vannak eddig és milyen háttérrel? :roll:
Nem akarom felrúgni a csapatkoncepciót, de tulajdonképpen nekem jó Ichigo karaktere...:roll:
Ő mivel játszott volna?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.09.30. 18:43

Üdv!

Anathor Yllinori bárddal fog jönni, Ruyan meg Anat-akhanos íjásszal, Ichigo meg az ő mentora lett volna azt hiszem, Anat-akhanos fejvadászként.
Az alap koncepció a következő: én karim (Arel-papnő, előtöri a zárt kalandos topicban) találkozik a nemessel Predocban, együtt utaznak Yllinorba, ott szétválnak megbeszélve találkát a kezdőhelyszínen. A két Anat-akhanosnak a nemes az informátora, ők ezért mennek oda, Anathor meg az én karim találkoznak még mindeközben, aztán együtt mennek oda, ahova kell. Valamit írogattunk erről bővebben, ha van kedved/időd, olvasgatsd.
Igazából sztem ha nem akarsz fejvadival jönni, bele tudunk írni mást is (nincs még leadva, ha jól tudom), szóval a döntés rajtad áll :) , azt meg nem tudom, hogy Ichigo már elkészült-e, vagy sem...

Lau
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.09.30. 18:43

Üdv!

Anathor Yllinori bárddal fog jönni, Ruyan meg Anat-akhanos íjásszal, Ichigo meg az ő mentora lett volna azt hiszem, Anat-akhanos fejvadászként.
Az alap koncepció a következő: én karim (Arel-papnő, előtöri a zárt kalandos topicban) találkozik a nemessel Predocban, együtt utaznak Yllinorba, ott szétválnak megbeszélve találkát a kezdőhelyszínen. A két Anat-akhanosnak a nemes az informátora, ők ezért mennek oda, Anathor meg az én karim találkoznak még mindeközben, aztán együtt mennek oda, ahova kell. Valamit írogattunk erről bővebben, ha van kedved/időd, olvasgatsd.
Igazából sztem ha nem akarsz fejvadival jönni, bele tudunk írni mást is (nincs még leadva, ha jól tudom), szóval a döntés rajtad áll :) , azt meg nem tudom, hogy Ichigo már elkészült-e, vagy sem...

Lau
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.09.30. 18:54

Értem. Nos akkor inkább saját koncepcióval jönnék inkább, mert a kráni fejvadi mentalitása kicsit távol áll tőlem.
Akkor leszek egy haonwelli udvari ork gladiátor. Egyszerű lesz mint egy faék, de nagyon erős...:D Legalább egy frontember legyen akinek kizárólag az ellenfél aprítása lesz a dolga.
A háttere az lesz, hogy megszökött egy fegyenctelepről, ahová ittas verekedés miatt került, -pontosabban azért, mert kis híján agyonvert egy polgárt- súlyos sebet kapott, és az Arel papod gyógyította meg, azóta a kari veled lóg. És akkor innen az ismertségünk.

A karigenerálásban nyújtani akart segítséget tisztelettel köszönöm, de már kaptam egy kedves felajánlást segítségre, másrészt nem venném a lelkemre ha miattam romlanának a jegyeid, úgyhogy inkább csak figyelj azokon az órákon... 8)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
189 hozzászólás • Oldal: 8 / 13 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13

Vissza: Csapatszervezés