• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Alauron (Obrin)

A megunt, elhagyott, elhunyt karakterek "otthona"...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
8 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Alauron (Obrin)

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.09.26. 21:56

Adatlap

Obrin
Szint:1.
Harcművész
Élet-rend
Kezdő helyszín:Erion, fogadónegyed

erő: 15
ügy: 15
gy :15
ák :13
eg :10
k :11
int :14
ae :15
as :14
ér :13

Háttér /KAP
Harcművész iskola: 10
pszi érzékenység :0

Fixen elköltve :10kap
Minden szinten további: 40kap

Váltás1. szinten
8fp: 8kap
16Hm(elosztás:3,7,6,0): 32kap

Fp :37
Ép :10

Harcérték puszta kézzel, harcművészettel
Ké: 36
Té: 71
Vé: 101
sebz.:k10+2
időigény:3

Cé:28

Tonfával
Ké:36
Té:62
Vé:111
sebz.:k10
időigény:5

Pszi(Slan): 15

AME: 14+5(st.pajzs)=19
MME: 15+5(st.pajzs)=20

akt.kp:2

Élő nyelv (erv) alap 3
Kultúra (erv/erioni) alap 3
Helyismeret (erioni) alap 3
Harcművészet 3 (Avad-ka-kinito)
Harcművészet 3 (tonfa)
pszi-Slan 3
irás/olvasás 1
orvoslás 2
élettan 2
herbalizmus 2
esés 10%
akrobatika 10%
Harctéri gyakorlat 2/ 3kp
Fájdalomtűrés 3/ 8kp
Kultúra( niarrei) 1/ 1kp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alauron 2008.09.27. 12:01-kor.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

Re: Alauron (Obrin)

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.27. 7:02

Alauron!
A Szórakozónegyed lezárt helyszín.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 341
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.09.27. 12:01

kijavítottam, köszi.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.09.27. 13:43

Obrin

Kor: 19év
Nem:férfi
Faj:ember
Kaszt:harcművész
Jellem:Élet-Rend

Előtörténet: Erionban született, apjának boltja volt, egy gazdag kereskedőházzal szoros üzleti kapcsolatban állt. Anyja meghalt betegségben amikor a fiú még csak egy éves volt, így egyke gyerek ként egyedül maradt apjával, aki azonban nem tudott sok időt vele tölteni, állandóan a boltjában kellett dolgoznia, a gyerek meg csak sírt a pult alatt a kosárkában. Nem mintha nem szerette volna a fiát, de a körülmények nem adtak több lehetőséget arra hogy jobb apa legyen. Hírét vette, hogy a harcműszek más fegyverforgatókkal egyenrangú, ha nem jobb harcosok, és a legjobbat akarva a fiának, nomeg nem győzve idővel a gondokat úgy határozott beadja őt a helyi Fekete Gólya harcművész iskolába, ahol több mester is tevékenykedett. Arra gondolt, jó segítség lesz a fiából a boltban,az áru őrzéséről is gondoskodhat, ha érteni fog a harchoz, nem kell drága pénzen fizetni egy-egy kiöregedett katonának, vagy más olcsó fegyveres őrnek a biztonságért, ígyhát minden pénzt rááldozott volna, ami kis haszna csak volt. Ám a mesterek azt mondták a fiú maga dolgozik majd meg az ételért, és az oktatásért, nem fogadnak el semmit, ha mégis akar vigyen valamelyik jóságos isten templomába pénzt én köszönje meg neki a fia nevében. Ígyhát Obrin bekerült a tanítványok közé, és mivel mesterei látták az elméje nyitottságában rejlő lehetőséget jóval tovább mentek annál, mintsem pusztán a harcművészeti technikákra tanították volna. Vallották, hogy a tökéletes mozdulatokhoz csak az elme művelésén át vezet az út. Obrin tehát dolgozott az ételért a ház körül, hol ezentúl élt a többi tanítvánnyal együtt, és edzett, és tanult, és meditált, aztán amikor befejezte, elkezdte újra. Teltek az évek, és kemény munkával a hat évesen bekerült fiúcska tizenhárom év oktatás után mesterei tanácsára elhagyta az iskolát, hogy a világot jelentő gyakorlótermeken kívül még bölcsebbé váljon.Tanulóévei alatt apjával is próbálta tartani a kapcsolatot. Régebben félévente kapott tőle levelet, és pár évente meg is látogathatta egy-egy órára a fiát, de Obrin nem mehetett el hozzá. Viszont már majdnem egy éve annak, hogy semmi hírt nem kapott felőle. Első útja a bolthoz vezetett, de már csak egy romhalmazt talált ott. Szeretné kideríteni hol lehet az apja, mi lett vele. De valahogy meg is kell élnie, mert úgy ment az iskolából ahogy jött: pénz nélkül. Ezért másik célja az, hogy munkát találjon a fogadónegyedben. Arra gondol, talán lesz egy olyan hely, ahol alkalmaznák mint őrt, vagy esetleg a városi őrségnek is segítene. Talán még testőrnek is beállna...

Kinézet: kb. 170 ynevi hüvelyk magas, izmos fiatalember. Bár arca csinosnak mondható, a fellépése mégis visszafogott, háttérbe húzódó, ezért az emberek nem figyelnek fel rá. Haja rövid, kis kecskeszakállat visel, szeme is hasonló színű. (lásd a képet)

Felszerelés:Három rend ruha(1 rajta, 2 a hátizsákban),egy kis hátizsák, egy pár cipő(rajta), két tonfa(a vászontarisznyában), vászontarisznya. Négy adag élelem, egy kulacs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alauron 2008.10.07. 20:04-kor.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.10.04. 20:15

Alauron!

Mikor megláttam a kari statját hirtelen ez jutott eszembe.:
"Arel segíts még egy harcművész..."
Aztn mikor végig olvastam az előtörténetet rájöttem hogy végre valakinek sikerült alkotnia egy olyan harcművészt amivel lehet is kezdeni valamit a nem túl komoly kalandokban is. (Na persze nem mintha ilyeneket mesélnék...:P)

Nos amit még pótolni kellene.:
Jellemrajz. A fiúról nem sok derül ki az előtörténet alapján. Két dolognak tudnék igazán örülni. Az egyik ha Castor által alkotott előtörténet-sablon ide vágó részét kitöltenéd és bemásolnád. A másik ha leírnád címszavakban. A lényeg csak annyi hogy kicsit többet is megtudjak a fiúról mint ami az átlagos harcművész sablon (okos, ügyes, becsületes, a harc ösvényét járja..)

Felszerelésnek biztos elég lesz ennyi?

Egyébiránt semmi bajom nincs a karival.(Persze ettől még más biztos talál benne...)

A statot mindjárt átnézem csak rég volt már a kezemben UTK és még azt is el kell olvasgatnom.
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.10.07. 20:41

A felszereléshez hozzátettem egy kicsit. A kinézetet beírtam fentre, megvan a kép is. Másnak már nem kell elbírálnia, csak neked. Most jöjjön a jellemrajz:

Személyiség

1. Van a karakternek jellegzetes szokása?
- Szeret minél kevesebb feltűnést kelteni, ha például le kell ülnie egy teremben akkor nem a legtöbb szem kereszttüzébe akar helyezkedni. Azt szereti, ha csak azok figyelnek rá, akiket ő akar, és nem nagyon bírja ha mások is. A legjobbnak azt tartja ha valakivel négyszemközt tud lenni.
2. Miben rejlik a karakter kiválósága?
- Nagyon motivált, és szorgalmas. Semmi lelki erőfeszítésébe nem kerül, hogy rászánja magát a tanulásra.
3. Mi a karakter gyengéje?
- Nem ért a mágiához.
4. Mi a karakter kedvence?
- Csodálja a visszafogott nők eleganciáját.
- Szereti a savanyú ízt.
5. Mi az amit szívből utál?
- Ha nőket, gyerekeket kínoznak.
6. Mi a karakter legnagyobb félelme?
- Beleegyezésén kívül mágiát alkalmaznak rajta.
7. Mi a karakter legmerészebb álma? Mire vágyik a legjobban?
- Hogy amikor majd meghal legalább nagyrészt elégedett lesz azzal amit lát, amikor lepereg előtte az élete.
8. Vannak-e a karakternek előítéletei?
- Rossz szemmel nézi azokat akik hangoskodnak, és feltűnősködnek, piperkőcként viselkednek. Szerinte az ilyen alakok saját ürességüket próbálják ezzel palástolni, megtölteni.
9. Vallásos a karakter?
- Nem vallásos, de nem tagadhatja az Istenek létét. Igyekszik megtartani az alap pyar erkölcsi normákat, de nem imádkozik, stb.
10. Mit tart a karakter a mágiáról és a használóiról?
-Hallott róla, hogy van ilyen, és hogy jót, és rosszat is lehet vele kezdeni, mint mindennel. Egyfajta csalásnak fogja fel a harcban a mágiát, mármint, hogy aki mágiát használ az csal mert megváltoztatja a dolgokat. A harcon kívüli segítő mágiát elfogadja, bár idegenkedik tőle. Használóit túl akarnok és irigy személyeknek tartja, mert indokolatlan kényszerítik akaratukat a világra.
11. Ha egy mottóval kellene kifejezned a karakter személyiségét mi lenne az?
"Amikor úgy érzem, hogy semmi sem sikerül, a kőtörők munkájára gondolok, akik százszor is ráütnek a nagy kődarabra, s azon még csak egy repedés sem látszik. A százegyedik kalapácsütésnél azonban a kő kettéválik, és én tudom, hogy nem az utolsó csapástól, hanem attól a száztól, amit előtte mértek rá."
(Jacob van Rijs)
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.10.13. 6:43

Karakter elfogadva!

Statot átnéztem (nagyjából)
A tonfán megakadt a szemem mert nem tudtam mi az de utánnaolvastam és rájöttem, hogy semmi probléma ninsc vele.
(hirtelen a fejvadászok Tonkardja jutott eszembe...)

A bemesélés megtörtént!
Jó játékot!
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.01.15. 22:59

A játékos kérésére a karaktert temetőzöm.

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

Hozzászólás küldése
8 hozzászólás • Oldal: 1 / 1