• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

V. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
189 hozzászólás • Oldal: 7 / 13 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13

Re: V. Csapat

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.09.18. 17:48

Lau akkor 2en leszünk tankok mert nekem 5. fokú sequor használatom van és 5 fokú 2kezesharcom :twisted: 8)
Ruyan találkozhatunk úgyis, hogy az én karakterem mivel idősebb régebb óta van a klánban és mikor a te karid bekerült és felavatták, akkor mellém rakták be, egy tapasztaltabb harcos mellé.Szóval te szerintem beirhatod majd az előtöridbe, hogy a kezdetektől fogva együtt vagyunk, én meg beirom, hogy x évben kaptam egy társak akivel azóta is együtt dolgozunk és éppen az egyik informátorunkhoz tartunk.
Szerintem, hogy Thor-t ne fárasszuk az összemesélésünkel, tudjuk le inkább az előtöribe. Már csak azért is mert a tavalyi taliról hallva eléggé elhúzódott az is hogy a kezdő várost elhagyják.
szóval szerintem majd a közös előtöribe ble kell csampészni, hogy miként találkozott a 2*2 fős csapat mikor elindultak a nemeshez. Mivel nekünk az informátorunk, Lauval meg tudtommal együtt utazott egy ideig, már csak ezt kell megoldani.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.09.18. 17:50

Rapírhasználat 5. fok? :D Azt hiszem örülök, hogy meg tudtuk tárgyalni a párbajt, Lau...:D Ha minden igaz, nekem 5. fokú íjászatom meg minimum 4-es mesterlövészetem lesz.:) Közelharcban meg ott lesz a jó öreg Bűvharc. 8)
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.09.18. 18:09

A találkát meg lehetne oldani úgy is szerintem, hogy Laut kérte meg a nemes egy üzenet továbbítására Yllinorba amit Ichigonak és Ruyannak szánt. Azért bízott meg a nőben, mert az életét mentette meg a leégett bankház után, és most ezzel nullázhatná a "tartozását". A karim meg azért tartott a nővel mert mégsem hagyhatja, hogy egyedül ebben a nagy és veszélyes világban bandukoljon, még a végén baja esne. És persze a nő megígérte, hogy lefekszik vele, ha elkíséri...:D :D 8) Szal ott találkoztak, ti gyanakodtatok a hitelességében, balhé volt, aztán legyaktunk titeket :D, és megdumáltuk a dolgot. Szétváltunk, és majd x idő múlva a helyszínen találkozunk ismét. És akkor olyan mintha ismernénk egymást. Na? Kritikák, vélemények? :)

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.18. 18:13

Ichigo
Rendben jó lesz úgy, bele is írom, mert éppen az eddig elékszült karit írom át az OM-es karilapra. De mindjárt kész az is. Ja és hogy hívják a karaktered? Ha már régóta ismerem, csak tudom a nevét :D

Mindenki
Nincs valakinek ötlete, hogy mire tudnék elkölteni hasznosan 120 aranyat? Lehet fura a kérdés, de semmi olyan nem jutott eszembe hirtelen ami jól jönne. A taklálkozás után pedig miért kéne elvállni? Mehetnénk egyből a nemeshez együtt. A legyaktok minket részt meg kihagyhatjuk 8)
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.09.18. 18:14

Persze, nem gondoltam én azt komolyan.:)

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.19. 18:23

Üdv.

Laurana

Átnéztem a karakteredet, és van változtatni való dolog rajta. A tulajdonságoknál 4 KAP-ot elszámoltál. Méghozzá az ügyességnek 19 pontot írtál és 21 KAP-ot számoltál. Míg az 25 KAP. A jó hír, hogy amit írtál felszerelést, belefér a 90 aranyba. 39a, 4e, és 60r maradt meg.

Az abbitacél fegyveredet még megvitatom a többi KM-mel, hogy milyen pluszt kapjon a fegyver.

Egyébként a többiben nem találtam hibát. Egy kicsit gondolkodtam, hogy az 5-ös szint az nem e nagy, de egy 6. szintű karakternek már lehet ilyen tudása. Egyetlen egy dolog ami viszont zavar, hogy ahhoz képest, hogy mennyire jártas vagy bizonyos dologban, túl fiatal vagy hozzá. Én minimum 28 évesnek, de inkább 30-32 évesnek gondolnám. Légy szíves ezt gondold át, és majd találd ki, hogy mennyi évet öregítesz magadon, mert az 5-ös szintű képzettséget sok idő elsajátítani, ráadásul van egy nagyon magas százalékos képzettséged is, amihez rengeteg gyakorlás kell= idő.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.09.19. 19:03

Üdv!

Thor:

Kösz, hoyg ilyen gyorsan átnézted :)
Az ügyességem alapból 18-as, csak ha jól tudom, a fegyverhasználat miatt kapok rá egy pluszt...
Az időt tekintve pedig igazad van, nem gondoltam át eléggé, szval akkor legyen mondjuk 29 éves a karakter, ha az megfelel.
A megmarad pénzzel nemtom mit kezdjek, akkor bele lehetne ölni a tetkóba, vagy ha nem, akkor sztem valami adakozás lesz belőle...
Jah, meg akkor majd meg kéne beszélni, hogy mit tudok a titokzatos nemesről...

Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.19. 19:09

A közös előtörivel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- Akkor jó lesz így ahogyan van? Vagy valaki akar még módosítani valamit rajta?
- Elég egyszer elküldeni, vagy mindenki küldje el a karakterlapjával?

Thor

Az én karakterem is készen van, hová küldjem el, hogy át tudd nézni? Vagy várjam meg míg a többieké is elkészül és küldjük egybe?
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.20. 11:05

Laurana

Igazad van, az ügyességet én néztem el, elnézést. :oops: A tetoválással kapcsolatban, neked kellene kitalálni, hogy mit tudjon, de az majd természetesen pénzbe kerül. Így igazságos a többiekkel szemben.

A nemessel kapcsolatban egy kis türelmet kérnék, mivel őt Dreemer alkotja meg, ezért én sem tudok sokat róla, de megkérdezem tőle.

Ruyan

Nekem egyszerűbb ha egyszerre külditek. De ha esetleg sokat kell várni a többiekre, akkor küld külön.

Annyit had kérjek mindenkitől, hogy írjátok bele vagy az OM-es neveteket, mint ahogy Laurana is csinálta, vagy azt, hogy V. csapat, mert nem fogom tudni megtalálni a többi kari között.

:merci:

A következő e-mailcímre küldjétek a karaktereket:
om.verseny KUKAC gmail PONT com :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2008.09.20. 17:10-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.20. 11:17

Thor

Akkor várok, végülis nem tragédia, ha ugyanakkor érkezik meg mint a többieké, legfeljebb addig is csinosítgatom.

Ichigo, Anathor, Laurana

Mivel annyi aranyam maradt mint a szemét, arra gondoltam, hogy megrúnáztatom az íjam, azzal elmegy egy csomó :D Vagy nem tudom, hogy a papnőnk tudna-e/akarna-e csinálni nekem is gyógyitalt. Illetve, maradt még és kell valamire Ichigo, szerintem megoldható, hogy adjon a "tanítványod" egy kis pénzt.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.09.20. 19:17

Üdv!

Thor:
Mivel ugye mágia ellen kéne alamilyen védelmet biztosítania, gondoltam adhatna plusz AME-t, TME-t, nemtom, akkor ezt lehet-e, meg hogy mennyiért?

Ruyan:
Hát öööö... Igazából ha minden igaz, nem ismerik annyira a karik egymást, na de ha lenyűgözöd valamivel, miért is ne?

Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.21. 8:05

Laurana

Nem hiszem, hogy nagyon lenyűgözné a kari a papnődet, nem az a típus, aki egyből teszi a szépet a nőknek... Akkor marad a rúnaíj
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.22. 13:52

Üdv!

A nemes neve Elorand Dan Arsenor.

Laurana

A tetoválás mint védelem:

Érzelmek tetoválása: Asztrális védelmet ad.

+5 ME/ 97.5 arany
+10 ME/ 142.5 arany
+15 ME/ 180 arany
+20 ME/ 240 arany

Tudatvédő tetoválás: Mentál védelmet ad.

+5 ME/ 105 arany
+10 ME/ 142.5 arany
+15 ME/ 202.5
+20 ME/ 270 arany

Tudom ez nagyon drágának tűnik, de a szabályok alapján számoltam ki. :(

Az abbitacél rapirod mágikusnak minősül, és a KÉ-re, TÉ-re +1 harcértéket kap.

A nemest mennyire ismered, nagyon közeli, vagy inkább távoli ismerősnek mondható? Mert az alapján tudok információt adni neked
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.09.22. 15:44

Üdv!
Hmmmm... hát ennyi pénze meg kinek van? Na akkor a tetkó már nem csinál semmit, a rengeteg pénzt meg szerintem el lesz adományozva árvaházaknak, vagy valami hasonló, nem fogok 40 arannyal mászkálni... Vagy ha van ötletetek, mondjátok....

A nemessel meg együtt utazott Predocból Yllinorba (asszem ez lesz a közös előtöriben), szval volt idejük megismerni egymást...

Lau
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.22. 16:09

Thor

Ha meg akarom rúnáztatni az íjamat, akkor az 94 és fél arany? Illetve milyen bónuszt ad? Hasonlóan a rúnakardhoz, +2 KÉ, +5 CÉ, +1 sebzés?
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
189 hozzászólás • Oldal: 7 / 13 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13

Vissza: Csapatszervezés