• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 17 / 200 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 200

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2008.09.18. 9:42

Huhh...lehet, hogy most meg leszek kövezve, de
Togar: egyezik a véleményünk.
Sok felesleges vita, még több felesleges sértődés, beszólogatás.
Ahányszor felnézek a fórumra, annyiszor csappan meg a kedvem a találkozóval kapcsolatban.
Nem arról volt szó, hogy legyen már megint egy kellemes hangulatú találkozó, ahol elkerülendő a társalgás lefagyásait, lesz egy jó játék is?
Erre fenyegetések: pontlevonás, kizárás, stb...

Hááááát.....

Ehh, inkább befogom a számat :(
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.18. 10:26

Egyezik a véleményünk Togar.

Én sem azért írtam, mert reklamálnék a kaland állapota miatt.

Lehet az lenne a legjobb, ha mindenkinek csak abba a csapatszervező topicba lenne betekintési joga, ahova tartozik. Így nincs az h bezzeg neki szabad, nekem miért nem... Mondjuk ezzel megint csak az adminoknak adunk munkát...
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2008.09.18. 10:33

Castor de Vinter írta:Noodel!

Apám te hányszor regeltél az oldalon? :shock:

Egyszer vagy mint Noodel.
Másodszor mint Eresyr az elf-varázsló-harcművész.

Harmadszor meg mint Arnoil reagálsz Yvett kritikájára.

Gyűjtöd a regisztrációkat? :roll:

Azért majd küldj egy listát hogy még hány klónod van az OM-en, nehogy egyszer nekiálljak önnfeledten szidni téged neked. Vagy mi...:roll:

Szia!

Kezdjük az elején fiam :)

Sokszor regeltem már, de asszem már nem emléxem hányszor, és azt sem tudom hány él még 8) Skizofrénia rulez :lol: lehet majd játszom is magamban ;)

A lényeget Yvett már leírta Noodel és Erresyr összevonásra került és kapott egy másik nevet nevezetesen egy régi kedves karakterem nevét (Arnoil).

Kaspar-t én viszem majd, ha minden igaz hétvégén visszaélesítjük Abasziszt.

Aki még nem jelzett a régi abasziszi játékosok közül és szeretne újra játszani az szóljon (PM-ben). Eddig egy ember jelzett...

Üdv:
elfmage

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.09.18. 10:51

Nibur

Tök felesleges munkát csinálnánk elég egyetlen dolog mindenki a saját dolgával foglalkozzon ne a másikkal és kész.Nincs vita és nincs ujjal mutogatás mindenki előtt ott állt a lehetőség. Én nem jelentkeztem modulírónak és emiatt nem is reklamálok a kaland miatt. Nem jelentkeztem kmnek emiatt nem reklamálok hogy a másik csapat kme mit enged mit nem nekem van saját km-em és azzal beszélek ha gondom van.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garvel » 2008.09.18. 10:53

bocs üzi törölve

volt egy kis értelmezési problámám és rosszul reagáltam le a dolgokat.
Garvel
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 184
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.09.18. 11:08

Catti!

Milyen követ szeretnél?
Malom-, vese-, vagy drágakövet?

Csak hogy tudjam mivel készüljek Szolnokra.

Üdv:
S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2008.09.18. 11:10

Hmmmm...Sess
Ez most azt jelenti, hogy húzzam meg magam, és inkább tényleg fogjam be a számat?
Rendben...jó ideig nem láttok reagot tőlem
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.09.18. 11:19

Természetesen nem azt jelenti.
Csak próbálom végre a fenti adott témáról elvonni a figyelmet, mert részint uncsi, részint felesleges szájtépés.

És ha így ki tudom provokálni a ritka hsz-eid egyikét... hát legyen.. :D

S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.18. 12:36

Quator ar Zaraquer írta:Lorin

Van egy "érzésem", hogy Niobe "2 ember dolgozik" megjegyzése inkább a Thor-Dreemer párosra vonatkozhat... 8)

Ahha... pg én már régta nem láttam dreemert... leht csak rejtettként jön fel?
amúgy meg a kaland állapota teljesen mindegy mint ahogy mondtátok is. Részint azért mert a JK-k ugyis csak játszanak majd, részint pedig azért mert ha a tavalyiból indulunk ki aminek olyna hatalmas részét lejátszottuk...:D:D:D:D

Sess
Nem romlik a helyesírásom csak ahonnan reggel írtam pocsék volt a billentyűzet nekem meg nem volt időm minden karaktert kétszer leütni.

Togar
Mer te olvasod a többi csapat megbeszéléseit? Jó sok szabadidőd van bakker...

Catti
Én a helyedben elfogadnám Sess drágaköves ajánlatát...:D ha elég jól játszod a sértődötted akkor még leht hogy emg is kapod :D

Nibur
Vazz nekem azt mondták te vagy az 5.aki nem jön... és most néztem hogy igazából az Saggaras :D. Dejó... engem ezek a "kétes" elemek mindig félre tjékoztatnak. Lehet hogy kéne még egy tag mert ha megfojtom Lernunt akkor megint csak 4-en leszünk...
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.18. 12:39

Lorin, azt hiszem fojtogatni nem kell, de én kíváncsi vagyok ki lenne az 5-dik fő. :roll:
Saggaras, Garlthuk, Sion, Terda .... Ki az ötödik? :o
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.18. 12:44

Hö????
Én ittam sokat vagy csak egy csóktól részegültem volna ennyire meg???

Yvett aszem mégsem én voltam... én nem abab a csapatba vok.Na mindeg ynem kavarok leirom kik vannak az 1. csapatba.:
-Lernun ( ha kell zombiként jön :D)
-Kijoe
-Siffad
-Lorin
+Syris ha addig hírtad magáról de ez korántsem biztos.

//na remélem azért nem leszek ki Offolva. Szépen is néznénk ki ha a hely tulajdonosát zavarnák ki :D:D:D:D//
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.18. 12:51

Hö?... Asszem akkor benéztem valamit az írásodban. :P

No mindegy, kapizsgálom mit szerettél volna közölni :)
Igen, a csapatotokban Saggaras volt, de nem jelentkezik... Ez van.

Syris meg jelentkezzen mielőbb nállam is, ha a találkozóra jönni szeretne.

Legeslegkésőbb nekem október első hetére kell a pontos névsor - de hogy ne kapkodjak, elbírnább hamarabb is :roll: ^^
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.09.18. 14:18

Lorin dehogy olvasom a más csapatok topikjait örülök ha a sajátomra van időm :D Még oda sem mindig nézek be.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.19. 15:11

Sziasztok!

Azért Zsoldossal írok, mert amit mondani akarok az a nyílt játékot érinti.
Elolvastam Syris előtörténete kapcsán a vitát.
Én sajnálom mind Torozont, mint a usert.
Ahogy látom a karakter akkor tud a leghamarabb játékba kerülni, ha annak bírálatába csak az a HM szól bele akihez a kari játszani megy.
Jó én is belepofáztam, de csak annyi infó erejéig, hogy kiderüljön ki lesz az illetékes bírálni. (Illetve volt még egy user akinél ezt mgetettem -Yasha-, de ott is hasonló indokok miatt; ott is olyan kezdőhelyszín volt megjelölve, ami nem üzemelt, vagy elfelejtette beírni. Mihelyst volt illetékes bíráló, visszavonultam az ügytől.)
Eddig úgy van hogy az Adminok bármikor, és az a HM-bírál akihez a JK megy.
Példának okáért a nálam játszó Alauron új karijához, vagy Ichigohoz a kutya se szagolt be, (nem mintha hiányozna) és rekord idő alatt játékba is került. Mindezt azért ment ilyen gyorsan, mert a userjénak csak velem kellett egyezkednie, és nem voltak ott mások akik -mivel més szemszögből látják ugyanazt a karit- elmondják a maguk érveit hogy aztán jól elvitatkozgassunk rajtuk ítéletnapig.
Nem rossz szándékot feltltelezek rólatok, de az a baj ha hatan bíráltok egy "gyereket" mindenki mást fog kifogásolni rajta: nem áll jól a haja, pecsétes az inge, nem jó a gatyája színe, és különben is hogy lehet egy fiút Gerzsonnak hívni...

Szóval sok bába közt tényleg elvész a gyerek, jelen esetben a Hm és a user játékkedve.

Ami a parázs vita kirobbantóját a gorviki ramirea használatot illeti. Előrebocsájtom teljesen egyetértek a szabályok következetes és konzekvens betartásával; de ennek a deklalárása csak addig szokott kitartani, amíg a kari játékba nem kerül.

Soha senki nem szokta figyelni egy karakter játékba kerülés utáni pályafutását, hogy akkor is érvényesülnek vajon-e azok az elvek amelyeket a bírálat folyamán olyan nagyon védtünk.

Például ha teszem azt úgy tartja úri kedvem, hogy úgy alakítom az eseményeket hogy a karaktereimhez slan kard, ramiera vagy egyéb alapból nem az ő kultúrájához tartozó ritka és értékes eszköz kerül, nem hinném, hogy vernétek az asztalt, hogy ezt vajon miért csináltam. Azért mert én vagyok ott a HM és ezek az eszközök ott most szerephez fognak jutni. Ennyi lenne a magyarázat amivel nem is lehet vitatkozni.

Ezzel azt akarom mondani, hogy látom most nagyon kardinális kérdés lett ez a ramirea-birtoklás dolog. Csak az a dolog furcsasága hogy azt a rengeteg energiát amit itt a negligációba öltök, a terület HM-je egy laza tollvonással, akár az első bemesélő reagjával felül tudja bírálni, ha a kari játékba kerül: mész az utcán és találsz egy halott gon-corgát, nahát itt egy ramiera!

Aztán vitatkozhattok a HM-el hogy nincs joga halott gon-corgákat a területre mesélni, akiknél ramirea van, amit a JK megszerezhet...vagy csak szimplán ott egy ramiera a porban halott gon-corga nélkül; teljesen mindegy. A HM bármit adhat teljesen "legálisan" a nyílt játék keretein belül a játékosának, ha úgy tartja kedve. Ezért tartom értelmetlennek a vitát. Oké rendben, most nem engedjük, de a játékban csak a Km döntésnén az általa mesélt helyzeten múlik, hogy a kari mikor juthat hozzá bármihez.

Mi van ha én olyat mesélek,- hogy a Jk-kból lesznek a város urai első szinten, horribils anyagi és eszközforrások fölött rendelkezve? Ez összehasonlíthatatlanul tápabb, mint egy ramiera birtoklása; mégis simán megtehetem; a maximum ami történne az lenne, hogy azt mondanátok, hogy Castor meggárgyult, de az ő területe és az ő meséje...és különben is ő sose volt teljesen normális. 8) Márha egyátalán az efféle akció kiderülne, mert ugye nem szoktunk minden nyílt topicot olvasni minden karakter kalandjairól. (Mi több, egymással párhuzamos de össze nem találkozó eseménysíkokon akár MINDEN nálam játszó karakterrel eljátszhatom ugyanezt minden következmény és retorzió nélkül.)
Az más kérdés hogy valószínüleg a Jk-im nem tudnának simán átvándorolni 1.000.000. arannyal más helyszínre, de nem is igen hiszem hogy akarnának... 8)
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 341
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.19. 16:04

A megkezdett gondolatmenetet folytatva: mielőtt Yvett vagy Quator megbántódna, hogy akkor ezzel az erővel MINDENT lehet, nos igen, igazatok van a karakterek bírálatára szükség van de ezt ne a karakterek oldaláról, hanem a helyszínmoderátorok oldaláról tegyük.

Azaz ha neked Yvett, vagy Quator vagy bármely más Hm olyan dolgot tapasztal ami szerinte felborítja a játékegyensúlyt, nem illik bele Ynev koncepciójába akkor ne a Jk-t vonja felelősségre, hanem a terület Helyszínmoderátorát. Végül is ő engedte a karaktert, az ő sara és felelőssége legyen a különböző esetleges szörnyszülött koncepciók játékba kerülése. Ő is magyarázza meg hogy X dolgot miért engedett. De akkor meg igenis kapjon jogkört, hogy egyszemélyben dönthet arról, hogy a karakter elindulhat a játékban. Ha a HM-rangal jár felelősség, akkor járjon jogkör; döntési jog is, ez így korrekt. (Ha meg ezzel a jogával visszaélt a HM az Adminok, majd szétrúgják a seggét.)

Végül is erre jó a Hm topic, és akkor legalább a Jk se fogja úgy érezni, hogy vele packáznak. A HM-ek meg majd leverik egymáson a többit a rejtett topicban.

Szóval szerintem nyugodtabb lenne az élet, hogy hagyjuk az aktuális HM-et bírálni és mesélni.
Ha valami nem tetszik azt ne a JK-n hanem a terület HM-jén verjük le, hogy miért csinált ekkora ökörséget. Biztosan ott is lesznek viták, de azt a veszekedést legalább nem látja a nagyközönség. És az Adminok meg a többi Hm kötelezheti a kritikus terület HM-jét korrekcióra, amit ha nem tesz meg elveszítheti a HM rangját. Végül is HM-nek lenni jár bizonyos kötelezettséggel, az egyik ilyen alapvető kötelezettség, hogy a HM felel a "játékegyensúly" betartásáért. Hogy ez pontosan miben áll ás mikor lesz valami "táp" arról majd a HM-ek elvitatkozgathatnak a HM-topicban és az Admin kérheti az adott Moderátort, hogy ha valami bődületes baromság van, ott szíveskedjen korrigálni. És ez vissza is érvényes a HM meg is védheti az álláspontját.
Szóval szerintem a karibírálatoknál csak az a Hm legyen jelen akinél a a kari játszani fog.
Nyugodtan el is kezdhet sztem játszani, korrekcióra utólag is lehet kérni.
(PL: én is kértem ilyet Ichigotol, már rég játszott, mikor feltűnt hogy 20-as ereje van és megkértem hogy ezen változtasson mert én az embereknek max. 18-ig engedem. A JK minden vita nélkül eleget tett a kérésnek és az élet zökkenő nélkül folyt tovább. :) )
A hozzászólást 12 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsoldoskapitány 2008.09.19. 16:30-kor.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 341
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 17 / 200 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 200

Vissza: Archívált Fórumok