• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 16 / 200 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 200

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.09.17. 19:29

Anno én ezért vetettem fel a -egységesen minden csapatnak- fix karakterekkel való indulás lehetőségét, még mikor az első tali indult.
A szabad karakteralkotás -a jelek szerint- vitathatatlanul több problémát és kesertűséget okoz, mint a szabadságából és egyediségéből táplálkozó élvezet. Ahogy látom a találkozó biztosan halad az összeomlás felé. Foghíjasok a csapatok, a KM-ek meg ott állnak a modullal, ahol a part szakad. Tűzoltó munkába gányolják a homokzsákokat, hogy a gát időre álljon.
Mikor mi csináltuk, az utolsó 1,5 hónap már arról szólt, hogy mivel kéne még dúsítani a mesét, milyen apró finomításokat eszközöljünk.

Mindenki szeretne saját karaktert de ha nem tudnak határidőket tartani nincs értelme.
Fix karakternél meg választasz egyet X számúból előre és kész. Nincs őrjöngés be nem tartott határidők és retorziók miatt.

Érdekes egy Tuan által rendezett Kalandozók Karneválján ahol ki kell csengetni kb 1500-2000 ft-ot a nevezésért, nincsenek afféle problémák, hogy nincs kész időre a kari. Ott túl nagy luxus a lustaság, hogy bebukd a pénzt.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.09.17. 19:38

A fix karikkal egyetlen gond van csak mondjuk csinálj te egy fejvadászt és csinálok én egyet majd hasonlítsuk össze és nem lesznek egyformák.És szerintem együkünk sem játszana a másik által létrehozott karival. Erre egy jó példa az Arel pap én az életben nem használnék természet élet szférát csak természet lélek párost mit csináljak egy olyan karival amivel nem tudok játszani? Ez sem jó megoldás.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.09.17. 21:05

Üdv!

Nem akarok veled nagyon vitába szállni Castor, de kicsit védeném a modulírókat. Az előző talin 4-en írtátok a modult. Most 2 ember írja, akikből az egyikről tudom, hogy 3 műszakban dolgozik, így hétköznap naponta 1-2 óránál több ideje nem nagyon van. Általában hétvégén tud csak jobban nekifeküdni a dolognak. Ezenkívül a ti modulotok kb 1/3-át ha lejátszottuk, annyira hosszúra sikeredett. Így most ez a két ember azon fáradozik, hogyan lehetne ennyi embernek élvezetes, színes kalandot mesélni, ami belefér abba a rövid kis időbe. Azonkívül neked nem kell gondolom bemutatni, hogy rendesen megfogalmazva papírra is kellene fektetni a történetet, kidolgozni a helyszíneket, NJK-kat stb…

Jó lenne leszállni róluk. Megvan nekik a saját bajuk, nem kell őket még piszkálni is. Nekik is érdekük, hogy időben elkészüljenek, be is fogják tartani a határidőt.

N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.09.17. 21:25

Költői kérdés: a másik kettő mit csinál míg a két dolgozó gályázik? :roll:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.09.17. 22:04

Noodel!

Apám te hányszor regeltél az oldalon? :shock:

Egyszer vagy mint Noodel.
Másodszor mint Eresyr az elf-varázsló-harcművész.

Harmadszor meg mint Arnoil reagálsz Yvett kritikájára.

Gyűjtöd a regisztrációkat? :roll:

Azért majd küldj egy listát hogy még hány klónod van az OM-en, nehogy egyszer nekiálljak önnfeledten szidni téged neked. Vagy mi...:roll:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.17. 22:06

:lol: Ez jó...
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.17. 22:30

Castor de Vinter írta:Noodel!

Apám te hányszor regeltél az oldalon? :shock:

Egyszer vagy mint Noodel.
Másodszor mint Eresyr az elf-varázsló-harcművész.

Harmadszor meg mint Arnoil reagálsz Yvett kritikájára.

Gyűjtöd a regisztrációkat? :roll:

Azért majd küldj egy listát hogy még hány klónod van az OM-en, nehogy egyszer nekiálljak önnfeledten szidni téged neked. Vagy mi...:roll:

No iggen...

Noodel volt az első....
Aztán, hogy más avatar kép legyen a másik karakterjének jött Erressyr...
Mivel a nem túl kedves(?) admin néni rájött eme cselre, megkérte, hogy vagy az egyikkel, vagy a másikkal maradjon meg... mert ilyet nem csinálunk az oldalon (igaz, a szabályzatban nincs tiltva - lehet módolni kellene azon :roll: )
Így a másik admin engedélyével inkább felvett egy új accot - Arnoil - ami valójában Noodel, csak az usernév lett átírva.

És, hogy szidod-e neki őt? :D
Megeshet, mert Abaszisz HM-je Kaspar, eredeti userként Arnoil immár 8) :P
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.18. 4:48

Üdv!

Találkozó terén egyet értek Castorral, főleg a költői kérdésével. 8)
A fix karakterek, de mgése ugyan az legyen dologra is emgvan a megoldás, de ez most mellékes. Azért, ha lehet ne annyinál álljon le az olvasás Castor reagját illetően, hogy "fix karakter=rossz ötlet", hanem azt nézze meg mindenki, hogy miért van a tavaszihoz képest ekkora fejetlenség jelenleg... :?

A Noode+/-2 acc dologra meg annyit, hogy szerintem nyugodtan be lehetne vezetni, hogy egy ember egy acc. Minek kellene több? Hogy kétféle kép legyen kint oldalt? Aláírásba be lehet linkelni a karakterképeket. Megsúgom saját "tapasztalat", hogy jobban megnézegetem az aláírásokba linkelt képeket, mint az avatart oldalt. Összességében értelmetlen és néha zavaró is, hogy ugyan azt az embert több azonosság mögött kelljen keresni. Már az is eléggé nehézkes, hogy összeegyeztethető legyen melyik HM mögött melyik user áll, nemhogy még user-user viszonyban is keresgetni kelljen, hogy ki kivel azonos. :? Vagy reggelehetnék én is még 6-szor mondjuk és akkor biztos, hogy mindig lenne, akikkel át lehet vinni egy-egy "szavazást", ha vita van... 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.09.18. 5:53

Mondjuk annyi engedményt tegyünk, hogy olyan azért előfordult már, hogy valaki több HM-acc.-al rendelkezett, mert két területet vitt. Ez az egy eset lehetne kivétel, de ha mint "mezei" user működök a fórumon, szerintem is csak egy acc. lehessen.

Ugyanis ha valaki több acc.-al rendelkezik, simán lehet 9-10 karakter, lefogva a nyílt játéktéren a helyet azoktól, akik nem szenvednek attól, hogy max. csak 3. helyen játszhatnak.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.09.18. 6:17

Castor de Vinter írta:Bakker, Lorin légyszi gyere már fel MSN-re most. Nézd már meg a postaládát, sajna nem tudom megrezegtetni a fórumot...

Erre kilép.... 8)

Legközelebb belinkelek valami 100-as keblű nőt is a reag mellé, arra hátha idebagózól.
Se a postaládát nem üríted, se a tavernába nem szagolsz be....mindegy :?

Muhaha
De nagyot röhögtem mikor ezt ovlastam!
Bocs Castor ez van ha valaki elkezd számolgatni meg előtörit csinálni... pontosabban ez van ha valaki egy másik ember előtörijét olvassa és próbálja értelmezni a hozzá szőt statot. Én már sajnálom Garmát... jobb lesz ha felkészül Lernun karijára a talin mert lehet nem lesz könnyű dolga./A helyében én egy kissebb listával készülnék.: ynevy-italok erősség ésár fügvényében címmel:D)

Noodel érdekes eset de mivel nekem majd meséélni szándékszik ezért nem bántom.Anno bennemis felmerült a kérdés mikor 4. karit akartam csinálni hogy nem-e lenne jó reggel még egyszer? aztánrájöttem ugysincs időm meg kibaszás is mindenkivrl ezért inkább elkezdtem mesélni .:D

Om tali.
na jövőre majd segítek én is a modulírásban, elvégre ha csak anynit kell csinálni hogy nem csinálok semmit az nekem is megy. Szegény Con. amellet hogy melózik még másik két ember helyett is "dolgozik" itt a forúmon? Eh ember őszinte tiszteletem!
Tegnap én is elmentem melózni. Suliban felhívtak hogy nincs-e kedvem kimeni a sütödébe csomagolni, mire én persze igent mondtam. Huh bakker jó hely a pékség. legalábbis így egyszer kétszer beugrani biztos. Nem ebédeltem de vacsoráznom sem kellet.:D majd egyszer leírom részletesen mi volt de most még mindig sok dolgom van.

A fíx karakterek szerintem anyira nem rossz öttlet. Bár lehet csak én vok képes a legucsó nyomorék elborult agyú karival is játszani.:P

Castor sztem nicns igazad abban hogy a drágább Tuanos versenyeken időbe beérkezik a kari. Én ott is lemaradtam :D. És mi volt? Semmi... a km el se olvasta a karikat a verseny előtt! Szóval az is egy roppant színvonalas rendezvény volt. Bár ott legalább jól éreztem magam nem úgy mint a sokat emlegetett MCS-n.Jajj Mcs... ezek már Vampirét is mesélnek! Legalábbis versenyt akarnak csinálni de mivel pont akkor van mint az Om tali ezért nlg csak fel sem merült bennem a kérdés elmenjek-e? name ki ad kia zért kest hogy ne játszon scak arra várjon hogy a KM elszívja mindrn 10.-ik percben a 20 perces cigijét???

Lorin voltam
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.09.18. 6:49

Lorin!

Kapd össze magad, romlik az íráshelyességed! :D :P
Ne kapkodj, attól nem lesz jobb...

S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.18. 7:20

Lorin

Van egy "érzésem", hogy Niobe "2 ember dolgozik" megjegyzése inkább a Thor-Dreemer párosra vonatkozhat... 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.18. 7:25

Igen...ez az érzés bennem is felsejlett :)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.09.18. 7:29

Sziasztok tényleg csak két ember dolgozik illetve amikor tud akkor Con is.
Személy szerint én hozzátenném, hogy már a legelején is csak a mesélést vállaltam feltételes módban arra az esetre ha kevés lesz a KM, hogy ne ezen bukjon meg a találkozó. Nem ok nélkül csak azt hanem mert az elmúlt félévben átlagban nem aludtam napi négy órát a hagyományörző csapat fellépései és a felszerelésgyártás edzések stb miatt.

Üdv

Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.09.18. 9:20

Én csak egy dolgot nem értek aki jk minek izgul a kaland állapota miatt ha vállalták elkészülnek vel ahhoz meg hogy kik írják a jk-knak végképp semmi köze.A jknak annyi a dolga hogy megcsinálja a karit és kész semmi több meg várja a talit. Az hogy minden csapatnak megvan a km-e az jó és ha a km ad a csapatának még időt az ő dolga az ő csapata. Akinek nem tetszik beszéljen a saját kmvel és kérjen időt. Ha mindenki a saját dolgával foglalkozik nincs vita. szerintem..
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva