• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

III. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
142 hozzászólás • Oldal: 4 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10

Re: III. Csapat

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.09.15. 19:08

Tisztelt uraim!

Nagyon örülnék, ha egy utolsó dologban dűlőre tudna jutni a társaság, bár erre kevés esélyt látok a leadási határidő előtt.

A csapatnév kérdésében.

Épp ezért javasolnám a Lustaság Zsoldosai nevet szerintem mindnyájan kiérdemeljük. (és ezalól én sem vagyok kivétel, hogy félreértésre ne adjak okot.

Várom válaszaikat!
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.09.16. 6:18

Üdv

Nekem a megfelel a csapat név. Azért hozzá tenném fel sem merült bennem, hogy csapat nevet kéne választanunk. Valamiért mostanáig nagyon szépen megfelelt a III csapat, is mint csapat név.
Ez amúgy mit sem változtat a tényen, hogy a csapat név megfelel mivel nincs ellen vetés és más ötlet sem. Már legalább is az én részemről.

Selmo utólag is elnézést a félre érthető fogalmazásért. A harcos nem a csapat össze tartó. Ő mindössze csak benne volt a buliban. Nem mintha elzárkózna tőle. Amennyiben rá szavaztok akkor ő is lehet a csap össze tartó.
Eredetileg egy novellaféleséget szeretem volna le adni csapat elő történetként ahol a karakterek személyisége és helye a csapatban jobban ki derül. Ez főleg időhiány miatt végül nem készült el. Nem mintha csak ez lett volna az egyetlen akadályozó tényező.

A harcos amúgy inkább a támogató szerepet vállalja. A kincsrablásnál is inkább a BM volt az értelmi szerző. A csapatunk feje meg összetartója ki? Jó kérdés. Ezt mostanság szeretem volna meg beszélni. Mivel ő lesz az, aki ismerni fogja azt a Pyaroni nemest.
Az hogy kire hallgat az egész csapat az amúgy sem itt derült ki mivel egészen a csatatéri találkozóig lényegében a csapat összes tagja egyszemélyes kalandozó csapatként volt jelen. A BM a harcossal azért ált össze a végkielégítés felvételére, mert szüksége volt izomerőre. A varázslóval meg azért akarna együtt utazni, mert így nőnek a túlélési esélyei egy idegen földön. Mivel először van távol hazájától. Meg aztán mindig jól jöhet, ha egy varázsló azt hiszi, hogy az életét neked köszönheti, még ha a sérülése nem is volt halálos. A papod meg kézenfekvő. Amíg a varázsló nem épül fel a sérülésből és a fertőzésekből addig jobb, ha több hasznos holmi van a közelben, mint a BM házi patikája. –Ami amúgy van olyan jól felszerelt mit a tied. – Már csak az a kérdés kire hallgatnak szívesebben a csapat tagok. Egy jámbor medve termetű papra, egy varázslóra, egy harcos vagy egy gyógyfüvesre.

Mind kiváló választás. Ha ezt meg szavaztuk már meg is van a csapat vezetője.

Amit a BM-gyógyfüves el mesét magáról a tábortüzek mellet és a fogadók füstös termeiben:
A kereskedő hercegségek északi részéről származik. A manifesztációs háborúban részt vett. Igaz a legnagyobb részét, mint hadi fogoly töltötte. Rajta és társain próbálták ki, hogy mit ehetnek meg és mit nem. A háború azon részén, amikor nem volt hadi fogoly mestere oldalán harcolt. Igen rövid és hősies időszak volt. Egy éve mondhatja magát szabadnak. Nem sokkal az amundok Gorviki veresége után szabadult.
Ide a kényszer sorozás áldozataként kerül. Mindössze szerette volna megnézni kicsiny hazáját és azon belül is a Gályák tengerét. Erre meg a kocsmában nem sorozó tisztekkel ül le kártyázni és italozni.
Nem büszkélkedhet olyan termettel, mint a pap, de azért szégyenkeznie sincs oka.
Kicsit szűkszavú és barátságos. Már-már gyermeki érdeklődéssel szemléli az új környezettet. Mindent meg néz, ami számára új. Fő témája az, hogy mit érdemes ere felé meg nézni és, hogy honnan és hogyan tudna a leg egyszerűben és biztonságosan haza jutni. Hiába érdekes kaland itt lennie azért szívesebben lenne otthon. Ez persze nem tartja vissza attól, ha már itt van, elmegy Új és „Ó” Pyaronba. Meg még egy két egyéb helyre. A listát ép most állítja össze.
Tudása legalább akkora, mint a papé bár közel sem olyan segítő kész. Sokkal inkább a megismerés kínzó vágya hajtja a tudás után, mint, hogy az ember társain segítsen. Nem mintha nem segítene csak ép nem ez az első gondolata.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.09.17. 23:04

Helo mindenki.
Külön üdvözlöm a km-ünk kitűnő örömmel.
Selmo a csapat név nagyon tetszik marha jó, benne vagyok, ha a többiek is.
A csapat vezérnek a harcosra szavazok vagy..... Nem is tudom. Igazából végig gondolva az elő töri alapján ő lenne tökéletes.
Mivel mindenki gondolkodós figura mi adnánk az ötleteket, de egy a csata mezőkön tapasztalt vezér döntene melyik tervet is valósítsuk meg így az én szavazatom a harcosra esik.

Kérem mindenki más is szavazzon, és ossza meg velünk miért rá szavaz. Döntetlen esetén új szavazás!!!!

A karimat a hétvégéig leadom, vagy előtte. Remélem.

Helo mindenkinek.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.09.18. 18:37

Üdv!

Nos, szeretném felhívni a tisztelt játékosok figyelmét, hogy azon egyének akik még nem adták le a karakterlapjukat nagyon hamar tegyék meg, mert ha nem engem kiherélnek és rátok ennél még rosszabb dolog fog várni. :)

Komolyra fordítva a szót a karakterlapokat szeretném megkapni a már említett elérhetőségeimre 2008. 09. 25-ig.

Köszönöm:

Minden Tisztelettel: Vyan Lefydd Gianag hercege
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.09.19. 19:05

Üdv! :)

Emberek emberek nem nagyon vagyunk aktívak ebben a topicban.

Az előző reagomra sem írt senki semmit legalább annyit böfögjetek, hogy: "jól van megértettük mesterünk és urunk amit írtál elfogadjuk."

Vagy valami ehhez hasonlót. :lol:

Nem egyébként egész nyugodtan elírogatok itt magamnak.

Nos, szeretném bejelenteni, hogy Erin O'Shanon (Selmo) karakterét hivatalosan is ebíráltnak tekintem, és engedélyezem játékát a 2008-as őszi Om versenyen.

Minden Tisztelettel: Vyan Lefydd Gianag hercege
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.09.20. 1:38

Szia!

Bocsi a késésé.
A hétvégén elméletileg meg kell, hogy kapj még hármat. Valószinű vasárnap adom le az enyém.
Sirak pedig szombaton vagyis ma adja majd le.

Pelso is le adja a héten :D

Egyébként írtam neked privát üzit légysziválaszolj rá :D
Köszi.

CSáó!
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.09.22. 9:52

Üdv!

Szeretném felhívni a figyelmet hogy 22-ke vagyon és még senkitől nem kaptam semmit. A 25-kei határidőbe én már az elbírálást és minden ahhoz kapcsolódó dolgot beleértettem.

Nem szeretném 25-kén megkapni a karaktereket, mivel akkor a határidőből már értelem szerűen kicsúsztunk.

Úgy hogy nagyon sürgősen mindenki készítse el. Nem nagymunka egy nap alatt meg van, az elbírálás az, ami hoszzabb időt vesz igénybe és amíg mindenki egyéni kívánságát öszetudjuk hozni.

Szóval: HÚZZUNK BELE HÚZZUNK BELE HÚZZUNK BELE :lol: :lol: :lol:

Tisztelettel: VYan Lefydd Gianag hercege
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.09.23. 21:14

Szia

Bocsi a késésé. Egyet küldök, ez Siraké. NEkem küldte el, mert nem nézte meg a tiéd. Még nics meg a karija külön elő sztorija de azért, meg van. VAn egy két hiányosság benne. MAjd küldj neki pm-et és ki javitja :D

Köszi a türelmet.
Ma 00:00 ig én is meg probálom el küldeni.
Köszi a türelmet még egyszer.

CSáó
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ligadio » 2008.09.24. 17:09

Sziasztok úgy hallottam megüresedett egy hely,szeretnék jelentkezni hozzátok ha ez lehetséges.

Lig
Ligadio

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.09.24. 17:56

Üdv!

Nos, egy karakterlap még nem érkezett meg. Egy boszorkánymester. MÁR IGEN IGEN ESEDÉKES LENNE CSAK JELZEM NEKI!!!!

A többi karakterlapról pedig csak azt tudom mondani, hogy HANYAG TREHÁNY ÖSSZECSAPOTT MUNKA!!!!

(Hiányos karakterlaposnak!!!!)

Az egész gyerekem ott kezdődik, hogy kitöltöm rendesen a karilapot és csak úgy küldöm el!!!

Jellemrajz nincs, kinézet igen igen hiányos, előtörténet nincs. Pénz elköltése nincs. Felszerelés rovat nincs.

Szinte semmit sem tudok a karakteredről!!! Így mit kezdjek vele???

(A varázslónak)

Mióta "mágusozol" már barátom? Az előtörténet enyhén szólva is hagy kívánni valót maga után. Egy kicsiny kis városka ahol laksz és él ott egy varázsló aki téged mindenre megtanított? Még Doranban vagy Lar-dorban sem tanul meg mindent a karakter ilyen szinten, de még ott talán elképzelhető is lenne így viszont nem.

Egy kicsiny kis vallás hát szóval Orwella tanainak egy "kicsiny kis" ága is lehet az. Karakter gyengéje: nincs viszont két jó tulajdonsága van???

A varázslónak van botja!!! A kinézet mesztelenül járkál vagy mi fene??? 5 fokra nem lehet fel venni elsőszinten semmit!!!

Nézzétek. Mindenkinél több időt kaptatok, hogy megalkossátok a karaktereket. Nem azzal van a baj, hogy képtelen dolgot állítotok, vagy hogy el van számolva hanem azzal, látszik rajta, hogy összecsaptátok.

Szombatra kérném korrekt módon átdolgozni!!! Ha nem vagytok rutinos játékosok akkor kérjetek segítséget mert, Erin karakterét elküldhetem ő is hozzájárult és annak alapján meg lehet alkotni a karikat. Mindenesetre átgondoltabb karaktereket kérnék. Rendben? Ha kell valamiben segítség akkor kérjetek és kaptok.

Több bírálatot nem írok mert nem férne ki!!!

Tehát összeszedetebben!!!

Maradok: Vyan Lefydd Gianag hercege
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.09.24. 17:59

Üdv!

Ligadio

Sürget az idő ezért minél hamarabb szeretném kérni tőled a karaktert. A többiekkel egyeztess, hogy mivel is szeretnél jönni.

Ha ez megtörtént kapsz 3 napot, hogy megalkosd a karaktert. De jó legyen ám nekem!!! Mert ha nem megharagszom!!!

Yvettel intézd el a pénzügyeket.

Minden jót!

Maradok: VYan Lefydd Gianag hercege
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.09.24. 22:05

Szia!

Üdvözlöm a új csapat tagot először is. Kitörő örömmel. :D

Néha bölcsebb csöndben maradni mint fitogtatni létező vagy nem létező tudásunk!
A dolgokat tudomásul vettem. Vissza vonulok alkotni.
A határ időre melyet most adtál, meg lesz, addig is , NEM JELENTKEZEM!

Néha be nézek!

Gorodak... :( 8) :arrow: :idea:
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.09.25. 6:58

Üdv!

Azt "hogy néha bölcsebb csendben maradni, mint fitogtatni létező vagy nem létező tudásunkat" remélem magadra értetted és NEM MÁSRA.

A határidő az új tagnak is áll.

Ja és Pelsotól nem kaptam semmilyen kiegészítést sőt még karakterlapot sem.

Maradok: Vyan Lefydd Gianag hercege
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.09.25. 12:19

Szia!

Ligadio légyszi szolj Yvetnek ha akrsz velünk játszani, hogy írjon fel, mert még nem vagy hozzánk fel írva, én is írok neki. :D

Értetem ahogy, de ha magadra vetted hát arról nem tehetek.
A jelentése meg egyértelmű úgy gondolom!

Pelso elméletileg ma szabad napos és ha minden jól megy neki akkor le fogja adni a mai nap folyamán. Legalábis így tudom.

Még van két napom le adni a változtatást.

Hány fajta magas mágia felvételét engedélyezed és hány fajta mágia tipust. Mert nekem fontos lenne, mivel akkor mást veszek helyettük, ha meg van a határ, akkor másként készülök fel a figurából!
Hány mágikus tárgyat készithetek? Amennyi ki jön a pénzemből nyersanyagilag, vagy van más ki kötés is?

A játék szempontjából számit valamit, hogy Lar diri vagy a másik iskolából jövök e?

Gorodak
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ligadio » 2008.09.25. 17:14

üdv
Yvettnek lett szólva:)

Nostehátakkor kérdéseim:
numera 1: ki kellene a csapatba?
ímé a lista akiket szívesen játszom:
Elf határvadász
arel pap
darton pap
darton paplovag
valamelyí komorabb lovagrend tagja
bármilyen nemzetségű és minőségű harcos
nekromanta
elemi varázsló
fejvadász
(egyéb ötleteket szívesen várok:D)

numera kettő: mivel most értem haza még nem volt időm körbenézni: van e valami formai megkötése a karilapnak?

s végül de nemutolsó sorban numera három:
Csapatelőtöri vanemár?

maradok szemtelenül:
Ligadio Redorez
Ligadio

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
142 hozzászólás • Oldal: 4 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10

Vissza: Csapatszervezés