• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Megbeszélés

Jelentkezés, megbeszélés, tájékoztatás

Moderátor: Admin

Téma lezárva
414 hozzászólás • Oldal: 22 / 28 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28

Re: Megbeszélés

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.16. 19:55

Dreemer

Ezért írtam, hogy nincs értelme se a pontozásnak, se másnak mostmár. A határidőket mindenkinek szólás nélkül kellett volna betartani, ha már vállalta. :?

Csak azt sajnálom, hogy ennyien nem törődnek egyáltalán a dolgokkal. Igen ez nagyon kiábrándító, emrt akkor mi miért küzdöttünk, hogy időre meglegyen minden? :(

A modulhoz hozzácsapni egyéb részeket a késésért szeritem is értelmetlen. Nemcsak azért, mert a notórius késők idegeskednének, hanem mert mi meg kimaradnánk esetlegesen izgalmas részekből.

A befizetésekre írtam, hogy mindenki beadott volna sztem plusz 200 Ft-t, ha egyébként nem jön ki a terembér. A "B-terv" pedig adott lett volna. Megnézzük, hogy az eljövőkből hány csapat és KM jön ki és összerendeződve a kinevezett KM-ek hoznak otthonról egy-egy moduljukat és az mesélik, a többiek játszanak és akkor tényleg inkább tali lett volna, mint verseny.

Mindegy már ez az egész igazából. A folyamatos érdektelenség és kivételezések minden oldalról már rég elvette a hangulatomat. Azért remélem, hogy ha már nem lesz értelmes, korrekt játék legalább azokkal az emberekkel talákozhatok élőben, akikkel szeretnék csak elválaszt a távolság és az élet. :?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.16. 20:03

Quator ar Zaraquer:

Azért nem kellene elkeseredned! A modul időre készen lesz! Ezen kívül megvagyok győződve róla hogy életem egyik legjobb lemesélésre kerülő modulja lesz ez!

Szerintem a történet hangulata lesz a jó... ha lesz időm írok pár novellát hozzá esetleg kedvcsinálónak... A későkkel meg ne törődj ott lesznek és játszani fognak.. így vagy úgy!
Mások késése miatt a határidőt betartokkal illetve majdnem betartokkal szemben semmiféle büntetés vagy hátrány nem akarom hogy kialakuljon!

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.09.16. 20:05

gyerekek. Fáradt vagyok, azért kicsit durva is:
ha az egymásnak való üzengetés helyett a karikra fordítanátok időt, talán már meglenne.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.16. 20:12

Siffad

Mi határidőre elküldtük a kiírásnak emgfelelő zip formátumban a csapat összes karakterét. Tehát éppen nincs mit tenni, mint egymásnak üzengetni, amíg a nemtörődöm késők azt csinálják, amti eddig kellett volna.

Kérlek ne szólj le azért, mert elbeszélgettünk Dreemerrel a siralmas helyzetről, ami körülveszi a "versenyt".

Vagy úgy gondoltad még más csapatok helyett is mi írjuk meg az előtörténetet, küldjük el az elküldendőt? :?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.16. 21:03

Látom pörögtek itt az események egy kicsit.
Az én agyam is pörgött délután, hogy mit is tegyek/tegyünk.

Valójában egy kellemes napot akartunk magunknak és a fórumozóknak szerezni.
Egy olyan napot, ahol kellemes társaságban M.*-ozhatunk egy jót asztal mellett - amire sokunknak igen ritkán van lehetősége (vagy már évek óta egyszer sem - pl. nekem a tavaszi találkozót kivéve).

Erre itt ez a sz@ros probléma.
Határidő - határidő...
Igen. Volt határidő és ki ilyen, ki olyan ok miatt nem tartotta be. Volt aki lusta volt, volta akinek egyéb jött közbe... mindenki csak a maga dolgát ismeri. Ítéletet pedig lehet nem kellene mondani senki felett.
(Bár én még mindig tartom azt, hogy mindenkinek arra van ideje amire szakít.)

De...

Kell ez az idegbaj akárkinek közülünk?

Szerintem nem.

Írtam már a KM-eknek egy levelet, amit remélem Ralog továbbított nekik - nem szőröztem a pm-mel.

De... megkérném a tisztelt KM-eket, hogy gondolják át ezt a büntetéses dolgot nagyon.

Ahhoz, hogy az valósuljon meg amit szerettünk volna az kell, hogy mindenki jó szívvel készülődjön, és jöjjön el okt.24-én.
Ezt viszont lerombolja az eleve tudott büntetés.
Lehet hogy a tali a fontosabb - lett volna, csak velem együtt sokak ez felett elsiklottak és vérkomolyan a versenyre készültünk - de ha már verseny akkor egy unott... minden mindegy mert úgyis pontlevonással indul a csapat... gondolattal nem szívesen játszanak az emberek. Ha a JK-k nem játszanak szívesen, az átragad a KM-re is.

Akkor pedig nem érte meg az egész erőfeszítés akár a részemről, akár a KM-ek részéről, de még a játékosok részéről sem.

Sajnálatos, hogy a határidők nem lettek betartva. Hazudnék ha azt mondanám nem érdekel.
Bánt a dolog és azt hiszem az eddigi írásaim alapján az is kiviláglik miért.

Viszont emberi tulajdonság az, hogy megbocsátunk.

Én megtudok bárkinek. Ezt azt hiszem többen igazolhatják a fórumon.

Nem tudom lehetséges-e, de el kellene felejtenünk ezt az értelmetlen vitát, vádaskodást, mindent. Készülnünk kellene a találkozóra, amin egyben egy jót játszanánk... és a legügyesebbek még valami apró csecsebecsével is hazatérhetnek (nem, most nem az én kezem munkájával fogunk benneteket riogatni...).

Ezért kellene dolgozni. Mondom ezt így.
Mindenkinek.
Nekem. A KM-eknek a modulon. A JK-knak a karaktereken.

Kérdezem mindenkitől - JK, KM - megvalósítható lenne egy ilyen nap? Megvalósítható lenne ez?

Yv
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.16. 21:14

Yvett de Crei:

-A levelet megkaptuk.
-Modul félépítése a szép napot kimondottan támogatja :) mivel ez az egyik tervezési célkitűzés nem pedig az hogy vért pipiljenek a JK a verseny lázban :) //Bár a megfelelő feszültségről és szívatási faktorról a kedves KM ek úgyis gondoskodnak szerintem, legalábbis a magam részéről... :twisted: //
-Valóban idegbaj az nem kell, legalábbis nekem nem...
-A büntetéses dolog bírálása folyik... eredményét úgyis megismeritek... //addig meg aki beküldi a karaktereket az biztosan mentesülni fog a hatásai alól... :) //
-A vitáról csak annyit szerintem se sok teteje van... előbbre nem visz mint már írtam... inkább a modulon dolgozok/dolgoznék ha nem lennék fáradt :)

Dreemer

U.i.:
és a legügyesebbek még valami apró csecsebecsével is hazatérhetnek
Ez csak a JK-ra vonatkozik? Mert akkor a következő körben az leszek :) :) Ami egy hölgytől ered az csak jó lehet! <Tutira csoki mikulás lesz az akit lejegeltek tévedésből!>
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2008.09.16. 21:17

Üdv!

Yvett pontosan ilyen napot szeretnék. Ezért írtam, hogy a "verseny" része nem érdekel csak az, hogy jól érezzem magam. Egyébként most is a karakterem csiszolgatom, mert csak így esete van rá időm. De pénteken leadom.

További szép estét mindenkinek!
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 297
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.09.17. 6:34

Üdv

Quator a modul csúszása a hossz miatt van mi asztalon lepróbáltunk egy hasonló hosszúságú modult mint amit itt írtak és délelőtt 11-től hajnal 1re lett vége dehát rövidíteni kell az eredetit.Bár fogalmam sincs miről szól a verenymodul de gondolom a hossza megegyezett azzal amit lejátszottunk.

A másik dolog az hogy valaki kitolja a karik leadási idejét sz engem nem érdekel én még mindig játszani megyek nem versenyezni így nem értem miért is kerül az előnybe aki később készül el.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.09.17. 8:13

Sziasztok!

Én is belelószolk, mert a pontlevonásos ötletet én vetettem fel. Tudom, hogy megvannak a hátrányai viszont a találkozóról való kizárással nem szeretnék személy szerint senkit sem büntetni. Viszont azt is tudjuk mindanyian, hogy a karakterek ellenőrzése és értékelése nem kevés idő. A határidők be nem tartása pedig a KM-ket és a szervezőket nehéz helyzetbe hozza.
Ha ezt a problémát a jövőre nézve valahogy nem oldjuk meg akkor ebből állandó probléma lesz, ami minden alkalommal vitához/veszekedéshez fog vezetni. Ezért éreztem/érzem szükségét a szankciónak.

Üdv

Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.09.17. 8:18

Garma!

A probléma (?) az, hogy vagyunk páran, akik nem versenyezni, hanem játszani megyünk.
Szerintem esetünkben érdektelen az, hogy hány pontot kapunk, vagy mennyit vonnak le tőlünk...

S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sorgen » 2008.09.17. 11:47

Sziasztok!

Szerintem felesleges és meddő vita ez. A lényeg aki nem csinálta meg, az igyekezzen. Minek vitázni? Igaza van mindkét félnek. De tény volt idő rá, hogy elkészüljenek a karakterek. De minek vitázni ezen ? Ettől még nem lesz kész. Csináljátok és punktum. :) A vitával csak elcsesszük az egésznek a hangulatát vagy két táborra szakad a "banda". Érdemes lenne ? Nem hiszem. Ha a KM azt mondják lesz pontbünti , legyen, elvégre "a KM nek mindig igaza van". Nem lett kész a karakter, pedig volt rá idő. Mindenki kibír egy kis pontlevonást. Nem ez a lényege, hanem , hogy jól érezzük magunkat és összekovácsolódjon a csapat. Sajnos ahogy olvasom ránk is fér ez rendesen.
Vitázhatunk ezen kinek van igaza, és akkor rontsuk el az egész találkozót. Érdemes ? Kétlem. Úgyhogy mindenki iparkodjon és kész. Inkább tartunk össze, hogy sok találkozó legyen, ne pedig gyerekes módon viselkedjünk.
Én azt javaslom, kapjanak egy hetet vagy pár napot még. Akik meg beküldték időben és javítani akarnak azok majd a találkozón finomíthatnak. Vagy kapjanak pár aranyat pluszban :D
A lényeg lépjünk túl ezen. Inkább azt szervezzük , ki hogy ér oda, mit visz stb.

Persze nekem is ugorhattok, hogy mit okoskodom, vagy pedig felnőtt emberként viselkedünk. (aki nekem ugrik szólok , 5 fokon nyomom a sikoltozást és karmolást és egyéb majdnem férfias dolgot:))

A lényeg mindenki iparkodjon.
Vita nem kell, az legyen más fórumokon.

Sorgen
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat
II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok
III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek

Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
Sorgen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.17. 17:11

Hírek a várva várt nemesünkröl:

A nemes története:
Egy Pyaroni család másodszülötte. Kereskedő volt járta a világot délen. Okos bölcs ember 20 évei végén jár, Jó megjelenésű 170 cm magas ember. Igen barátságos, emberszerető és kiegyensúlyozott léhaságokra bármikor kapható ember. Tudható róla hogy sokat megfordult Erionban.

További információkat ismerhet az a karakter aki ismeri a nemest, illetve annak barátja. Ez ügyben mindenki a KM énél érdeklődjön neki tiszte a további infokkal gazdálkodni!

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.24. 14:19

Yasha am Lloth és Ligadio!

A jelentkezésetek elfogadva.
Yasha te már jelentkeztél egy csapatba. Ligadiotól nem láttam, ha elkerülte a figyelmemet bocsánat. Ha viszont tényleg nem, akkor az egyik szimpibb csapatba jelentkezz be és készüljön az a kari, hogy a KM is el tudja időben bírálni, ellenőrizni.

A pm-et elküldtem az információkkal amik még szükségesek.

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.09.24. 15:08

Akkor már csak két ember kell? Tesék jelentkezni hajrá hajrá :D
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.24. 15:21

Hát, elvileg csak egy Togar.

Ugyanis Lorin jelezte, hogy hozzájuk Syris menne, de ennek sehol nyoma. Bár nekem írt pm-et, de nincs a csapatszervezésiben semmi jel, hogy ő ezt komolyan is gondolja.
Reménykedem, mert én ilyen naiv hülye vagyok - de majd meglátjuk. :roll:
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva