• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Új kaland, avagy Játékos kerestetik

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
208 hozzászólás • Oldal: 4 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14

Re: Új kaland, avagy Játékos kerestetik

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.03. 19:25

Apa keresése

Célközönség:
mindegy

létszám:
3fő

Aktívitási elvárások:

1-2 naponta reag

Kaland színhelye
Északi szövetség. Induláskor Erigov

Használt szabálykönyvek, kiegészítések
OM-ÚT

Megkötött szint
1. szint

Elvárt előtörténet

Maximum egy oldal. Vagy lehet használni a nyílt játéktérre vonatkozó kérdéssort.

Kasztbeli, fajbeli megkötések

Hirtelen nincs, de lehet azt mondom mégse :wink:

Jellembeli megkötések

Csak halál jelleműek és fajgyűlölők kíméljenek

Sher

Akik eddig játszanak:
1.: Yasha am Lloth
2.: Daffit
3..Con Gosep Romuald (karakternév még nincs)

Megtelt

Sher
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sher Dolan 2008.09.29. 18:42-kor.
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.09.10. 17:28

Vampire kaland!

BETELT!

3-4 játékos számára hirdetek zárt kalandot, a magyarul megjelent szabálykönyvek alapján játszott online vámpír játékban.

Célközönség: bárki

Reag: 1-2 naponta.

A játékkal kapcsolatos egyéb információk:

A helyszín az USA Új-Mexikó állama, egy déli határ melletti kisváros.
Időpont: 2007 (nem veszem figyelembe a Gyehennát)
A karakterek: a Kamarilla tagjai, bármely Kamarillás klán választható.

A karakteralkotásra vonatkozó egyéb szabályokat a jelentkezőkkel egyeztetem.

A kaland címe: Las Cruces by Night

EDIT:
Eddig jelentkezett, és a karaktere elfogadásra került:
Sher Dolan
Cadoras
Quator ar Zaraquer
Siffad
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anovik con Giovichi 2008.09.14. 21:22-kor.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.09.11. 18:57

A Két Tűz című zárt kalandba megüresedett 1 hely, minden jelentkezést szívesen látok. A kaland részleteit nem írom le még egyszer. 8) Annyi változtatás lenne, hogy egy héten minimum 2 reagot várok.

A kalandba jelentkezett: Bercerus

Betelt
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Wolftern 2008.09.20. 12:36-kor.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.09.11. 19:23

A lentebb szereplő Egy mindenkiért, mindenki egyért c. kalandba (első!) keresek két vállalkozó kedvű játékost!

A kalandban Magiszter és Sakál szerepét kellene átvenni, mert az eddig őket irányító játékosok egyéb elfoglaltság miatt nem tudják folytatni a játékot.

Egyéb információ PM-ben, vagy az Egy mindenkiért, mindenki egyért c. zárt kalandban olvasható.

Anovik
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.11. 19:58

Szövetség címmű zárt kalandomba egy vállalkozó kedvű JK-t várok.
A feltételek változatlanok.
aminek viszont örülnék.:
-Törpe
vagy
-Elf
Karakter

Jelentkezni PMben!

Üdv Lorin
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

Star Wars kaland - Sötét remény

HozzászólásSzerző: Marcus » 2008.09.30. 9:59

STAR WARS

Sötét remény

Rendszer: Star Wars Role Playing Game Revised Edition (D20)

Célközönség: bárki, aki zárt kalandban szeretne egy hosszabb SW kalandot játszani.

Létszám: 4 fő

Aktivitás: hetente 2 hozzászólás (lassú kaland)

A kaland színhelye: Star Wars univerzum. Többhelyszínes kaland.
Kezdőhelyszín: Hutt-szektor, Nar Shaddaa (más nevén a „Csempészhold”)
A kaland időpontja: Rebellion Era (Lázadás Korszaka), BBY 1. (Yavini Csata Után 1. év – a New Hope és az Empire Strikes Back közötti időszak)

Használt szabálykönyvek: Star Wars Revised Core Rulebook, Ultimate Alien Anthology, Hero’s Guide, Galactic Campaign Guide, Starship of the Galaxy, Arms & Equipment, Rebellion Era Sourcebook

Egyéb kiegészítők nem, vagy csak korlátozottan használhatóak egyeztetés után. „Netes” anyagok (pl. házi szabályok, neten fellelhető nem hivatalos felszerelési tárgyak, űrhajók stb.) egyáltalán nem használhatók.

Szint megkötések: 1. Tapasztalati Szint minden karakternek.
Kaszt megkötések: Erőhasználó kasztok közül, tekintettel a korszak jellemzőire, kizárólag a Force Adept (Erő adeptus) játszható – azonban tudni kell, hogy a Birodalom tűzzel-vassal írtja az Erőhasználókat. Egyéb megkötés nincs.
Faji megkötések: Nincs. Azonban csak olyan fajt válasszon a Játékos, amelynek sajátosságait képes kijátszani.

Elvárt előtörténet: Terjedelmi és formai megkötés nincs (azért legyen minimum fél - egy oldal wordben). Az előtörténetnek illeszkednie kell a Star Wars univerzumába és a Lázadás korszakába. Ezen felül tartalmaznia kell, hogy a karakter miként érez a Birodalom illetve a Lázadók Szövetsége iránt.

A kalanddal kapcsolatos megjegyzések: Csak egyik karakter rendelkezhet hajóval, melynek szerepelnie kell az alapkönyvben, vagy a Starship of the Galaxy kiegészítőben (esetleg egyéb, egyeztetett tipus), valamint csak szállítóhajó lehet. Ha van rá mód, egyik karakternek – a hajótulajdonosnak – előnyös lenne, ha a Scoundrel (Szélhámos) kasztba tartozna, foglalkozását tekintve csempész (smuggler).

A karaktereknek nem szükséges ismernie egymást, az összemesélést megoldom a kezdőhelyszínen (Nar Shaddaa).

A kaland fejezetekre fog tagolódni külön alcímekkel és egymásba kapcsolódó eseményekkel. Hamarosan megnyitom a topicot a ZK–k között, ahol a világgal és a kaland hátterével kapcsolatos lényeges információkat is el fogom helyzni. Azonban oda addig még ne írjon senki, amíg a kaland hivatalosan el nem kezdődik.

Karaktergenerálás: Star Wars Revised Editon (D20) szerint

Várható kezdés: október közepe

Eddig jelentkezett játékosok:
Sessaryen
Togar (Szélhámos/csempész - hajótulajdonos)
Jomadar
Elfmage

A kalanddal kapcsolatos kérdéseket és az előtörténeteket - karakter statisztikákat PM-ben várom minden Játékostól.

Üdvözlettel:
Marcus

BETELT!
"Nem az vagy, akinek születtél, hanem akivé magadtól lenni tudsz."
Karakterek: Nichen de Corynian - Erigowi lovag (XIV. Zászlóháború)
Marcus
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 82
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.10.08. 19:25

VIDÉKI TÖRTÉNET
Magus kalandot indítok, várom a leendő kalandozók jelentkezését. 3-4 főt merek vállalni, reag 2-3 naponta (min.). A helyszín az Északi Városállamok területe, kezdőhelyszín Ifin.
szabályrendszer: Tuan-könyv (gyenge vagyok a rövidítésekben).

Edit1:
kérem, hogy a jelentkező írja meg, milyen karakterrel szeretne jönni.

elfogadott karik:
Arnoil: Csendes Matt, RENDBEN
Nibur Sakraf: H'yssadin Sychín
Ichigo: Alex Neron
Syris:

Edit2:
a jelentkezők számára való tekintettel azok fognak elsőbbséget élvezni, akik hamarabb megcsinálják a karijukat.
Ja igen: én csak a karik nevét kérném pm-ben, a karilapokat a szokásos módon, a ZÁRT kaland - előtörténet topicba.

Edit3:
Üdvözlöm a karaktereket. A Nibur karijával történtek fényében csak vasárnapra tudom ígérni, h megnézem a karikat.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Siffad 2008.10.17. 16:52-kor.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.10.12. 16:07

Uj kaland hirdetik! Hullamborton cimmel
Betelt...

Celkozonseg: Akik meg erdeklodnek a nagy "Zoldkonyv"-re
Meghatarozott szint: 3.
Szabalyrendszer: Elso torvenykonyv, titkos folians, kozepfok hazi kiegeszito rendszer (amit a karakter mf-en kapna, azt csak kf -on kapja meg nalam)
Kasztok: Harc es kardmuveszek nem lehetnek a kalandban. Sokra ertekelnem, ha mindenki valami egyedi harcosfelet kezdene...
Helyszin: Quiron-tenger, Ifin
Tergas eljott hat, hogy felkutasson kalandozokat, kik kepesek lennenek segiteni Gellor Degrarnak, az Ezust Ustokos kapitanyanak. A hatalmas hadihajo legenysege megcsappant ugyan, de tettrekesz, mint mindig. Szembeszall a tengeri martalocokkal, s rendet teremt a hullamok birodalmaban.
Keszen allsz az utazasra?
Reagok szama: naponta egy.
jatekosok szama: fix
Az erintettek jelentkezeset varom

Edit: tulajdonsagoknal nem kell dobni, egyszeruen 125 pontot kell elosztani a 9 tulajdonsagra

Jatekosok:
Quator ar Zaraquer
Laurana
Zarek
Lorin O`Krell
Yasha am Loth
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cadoras 2008.10.31. 22:06-kor.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.10.17. 18:07

A Démon Csatlósai

Szint: 4.
Szabályrendszer: UTK
Kasztok: Bármi, ami az ésszerűség határain belül van.
Helyszín: Ynev sok területe
Reagok: napi, v. kétnapi egy
Játékosok száma 3 JK +1 NJK

Különlegességek: ingyen nemesi vér és +1 adottság háttér. Adottság csak akkor, ha az adott képesség 18 vagy magasabb.

Eddig jelentkezett:
Kijoe
Siffad
Nemsokára regisztráló ismerős a 3. JK, így a kaland Betelt.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.10.27. 10:50

Üdv!

A tali meghozta a kedvemet a meséléshez, és arra gondoltam, ha volnának jelentkezők, akik nem voltak a talin, nem ismerik, nem olvasták, és érdekli őket az ottani modul, szívesen lemesélném azt 5 vállalkozó személy számára.
A szabályrendszerről szavazhatunk, nekem a régi zöld fekszik a legjobban a kiegekkel, de igény szerint lehet bármi, ami meg a karakteralkotást illeti, szabad kezet adok, ha a party az észerűség határain belül van.
(Mindenesetre az összemesélést és a nemessel való ismeretet a JK-knak kéne megoldani, hogy zökkenőmentesen indulhasson a dolog.)

Ami a sebességet illeti, valószínűleg naponta tudok írni, hétvégén esetleg többet is.

PM-ben, vagy msn-en tud jelentkezni, ha érdeklődik valaki.

Eddig jelentkeztek:
Daffit
Lírian
Yasha am Lloth
Con Gosep Romuald
Ganomar

BETELT

Lau
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Laurana 2008.11.02. 14:24-kor.
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.10.29. 12:05

Üdv!

Asztali ETK

Kaland címe: Egy asszony szerelméért második, még le nem játszott rész feldolgozása

Játék helyszíne: Szolnok (A pontos hely megbeszélés, lehetőségek függvénye.)

Játék időpontja: Nekem ezek a szombatok lennének jók:

2008. november 22.
2008. november 29.
2008. december 06.
2008. december 13.

(A pontos időpont szintén megbeszélés függvénye, mint ahogy a kezdés-befejezés is.)

Célközönség: mindazok, akik szeretnének egy jót játszani asztal mellett a km-ségem alatt (Azok előnyben, akik nem olvasták a fent említett modult. 8) )

Létszám: 3-6 fõ (Kicsit homályos végülis hányan jeleztük, hogy jönnénk, de ha rajtam kívül 7 vagy több ember jön, akkor kérlek benneteket, hogy valaki még vállaljon KM-séget és legyen két csapat, mert már a 6 ember is határeset szerintem.)

Aktívitási elvárások: Ha már ott vagyunk nem árt, ha játszik mindenki.

Kaland színhelye: Észak-Ynev

Használt szabálykönyvek, kiegészítések: KKUKéKK/ETK, MT, HGB, TF, PPL1-2, Summ1, Rúna azon számai amik nekem is megvannak (a Bestiáriumot meg majd én kezelem 8) )

Megkötött szint:
Varázsló 5.
Tolvaj, Boszorkány 7.
Minden más kaszt 6.

Elvárt elõtörténet: A Castor-féle nyílt játékban is használatos kérdéssor teljes kitöltése. (Nekem az is elég, ha élőben minden kérdésre érdemi választ tudtok adni, mert már előre átgondoltátok őket és nem csak beimpróztok valami sületlenséget.)

Kasztbeli, fajbeli megkötések: amirõl sikerül meggyõzni, de a visszautasítás jogát természetesen fenntartom

Jellembeli megkötések: amíg élvezhetõ a játék bármi beleférhet

Dobálós/pontosztogatós karakter generálás: 10 tulajdonság van és erre 140 pont osztható el.

Használt képzettségek: a felsorolt szabálykönyvekbõl lehet válogatni

Felszerelés és varázstárgyak: Ésszel lehet felírni dolgokat. (Ami nem tetszik egyszerűen lehuzatom, így nem érdemes túlságosan elrugaszkodni szerintem.)

Más még ami fontos lehet: A csapatról megegyezhettek, hogy ismeritek-e egymást már induláskor vagy az összemesélés is része legyen-e a játéknak. Ha esetleg mindenki szöges ellentéte a másiknak max irthatjátok egymást.

„A változtatás jogát fenntartom.”

Lehetséges elérés: PM, MSN, Erigow Csillaga topic
A jelentkezésnél kérlek írjátok meg azt is alapvetően mely időpont(ok) lennének jók.
Természetesen kérdéseiteket is várom.

Jelezték, hogy jönnek:

Garma
Anathor
Laurana
Dreemer (ha minden jól megy KM)
Hades?
Herold
A hozzászólást 7 alkalommal szerkesztették, utoljára Quator ar Zaraquer 2008.11.11. 19:03-kor.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.10.29. 14:40

Quator én kapásból jelentkeznék amennyiben 22-én lesz a móka. A 29-e tuti kilőve részmeről és a többi is bizonytalan.

Üdv

Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.10.29. 16:08

Hejhó!
Akkor jelentkeznék én is, sajnos előre nem tudom lesz-e valami dolgom a fent említett időpontok egyikében. Viszont megpróbálom megoldani hogy 22-én ne legyen semmi programom, ha már ketten is írtátok, hogy az jó nektek.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.10.31. 14:53

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]
Betelt!
//További személyi bővítés esetén újjab plakátot rakok ki!//

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT] nevü zárt kalandban több hely is felszabadult. Hála a jegelési programomnak :) (túl sok ideje inaktív JK kikerül az aktív játékból, valami módon elájul/leütik/komás lesz/benyeli egy Kráken/eltűnik stb... megy egy nyugis helyre és ott várja hogy játékosa jelentkezzen érte.)

Játék további különlegessége hogy számtalan(én se tudom pontosan menyi) titkos esemény zajlik, illetve zajlott le eddig. A titkos eseményekről csak a résztvevők szereznek tudomást! A többi Játékos nem! Lehet sutyiban a másik ellen áskálódni :)
Továbbá a titkos a többi játékos tudomásomra nem jutó eseményeket PM-ben vagy MSN-en játsszuk le!

További részletes tájékoztatásért, a technikai dolgokról írjatok PM-et!

Célközönség: Bárki aki szereti a humoros néha kicsit fékevesztett eseményeket. Továbbá minimális nyomozást, misztikus és erősen fantazys elemeket(múlt kísértő lényei, ősi megmagyarázhatatlan dolgok amikre valahol rejlik magyarázat...).
Esetenként előfordul hogy valami monumentális esemény zajlik... megkockáztatom már-már epikus csata... (ez ritka!)

Helyszín: Észak, Erigowtol és Erentől Nyugatra,1 hónapnyi útra egy bányászváros Nirmaje (saját alkotás). Részletekért lehet érdeklődni PM-ben!

Cselekményről: A kalandban a város kormányzójának kell segíteni pár kellemetlen magas rangú vendégeket kell elüldözni a palotájából többek közt Dorani követséget is. A körülmények miatt, a véres módszerek nem elfogadhatóak. Mindezek mellet a baljós jelek szaporodnak a városban valami szörnyűség készül kibontakozni...
Mindezt nehezíti a városban folyó eldurvuló és átláthatatlan politikai játszma és a party baklövései( össze rúgták a port a kormányzóval)...
Újonnan feltűnt egy csodaszép elf származású nő.. aki sok követre gyakorolt nagy... és maradandó hatást :)
Mese lassan 1 éve megy... 2008.04.20-án indult... ez szerintem jelent valamit :)

Megjegyzés: Ha valaki valami kéréssel fordul hozzám meghallgatom és megpróbálom az igényelt elemel színesíteni a a történetet. Ezek a kérések leginkább a történetre vagy hátértörténetre vonatkozásában értendők!

Fajok: Minden faj megengedett, továbbá Vámpiral is lehet játszani (nem a Bestisel, picit más... részletekért nálam lehet érdeklődni, illetve lásd a ki írás végén)

Megkötések a karaktere vonatkozóan:
3. szintű legyen, semmi egyéb Az extrém, különleges karaktereknek is teret engedek! Szeretem a játékosokat hagyni a szabad kibontakozásban a körülményekhez mérten! Eddig egyetlen karakter sem lett vissza utasítva! Kránból is lehet származni!

Elvárt elő történet: A legfontosabb dolgok szerepeljenek benne. Nem szükséges minden részletre kiterjedően kidolgozni. Rövid és tömör az nekem jó...

Jellemek: Nincsenek meg kötések, egyet kivéve! Olyan karakter nem jöhet mely a party tagokat jelleme miatt el akarná pusztítani! (a vérivás utáni vágy nem jellemből adódik!) Az is elvárás hogy a jelem rajz valamennyire részletes legyen! Amúgy is kérdezni fogok...

Jelentkezés: PM-ben, kérem a jelentkezőket küldjék meg a karakter ötleteiket a jelentkezéssel együtt. Vagy E-mailben. A karakterekt utóbbi címemre küldjétek létszíves. PM fiókom szinte mindig tele van :(

Karakterek elfogadása jelentkezési sorrendben!

Különlegesség: Továbbra is lehet "önkéntesnek" jelentkezni, ezzel némi támogatás jár, a dolgok hátteréről, vagy képzettségek de többnyire mindkettő.Ennek ára van, különleges kihívásokkal szembesül az aki jelentkezik erre is.

Aktivitás:
2-5 naponta legyen reag ha van rá mód... DE minél több van annál jobb! Jómagam törekszem egy nap minél több reagot írni, bár ez nem sikerül mindig.

Rendszer: OM-UT

Vámpír karakterek kapcsolatos dolgok:

A fajjal kapcsolatos összes ismeret itt nem kerül leírásra csak egy része! A további részletekért nálam lehet érdeklődni!

A faj képviselői élőholtak, emiatt élvezik és elszenvedik ennek minden előnyét és hátrányát! (Méreg immunitás, csak túlütéssel sebezhető, Nincsen Fp-je mert nem érez fájdalmat, nem hatnak rá a gyógyító mágiák, immunis a betegségekre, Holtak nyelvét beszéli, stb...)

A karakternek volt egy elő élete, mielőtt vámpírrá lett, az előéletéből származó képzettségeket és harcértékeket természetesen megtarthatja!

Vámpír karakter megőrzi eredeti fajának külső jegyeit!

Minden esetben megmarad az eredeti személyisége, bár nem tökéletesen. Kisebb belső lelki problémák támadhatnak a vérengző életmód miatt... Kimondottan szép szerep játékra adhat okot ha egy Domvick pap karakter válik vámpirá és tovább kivájna szolgálni urát megváltozott formájában!

A vámpír karaktert minden civilizált helyen üldözik, már ha fény derül kilétére!

Az általam megalkotott vámpír faj több módon képes életerejét regenerálni, ennek egyik módja hogy áldozataitól vért iszik és az így elvont életerővel pótolja saját veszteségeit.

A faj rengeteg hátránnyal rendelkezik, ezek felsorolása itt nem kap helyet! De a hátrányok közt nem szerepel a napfény hatására bekövetkező halál!

Dreemer

Eddig nálam játszók:
(User neve / JK név)

1.Pelso / Revo
2.Ruyan / Erior y'Woren
3.Sher Dolan / Malor Dein
4.Anovik con Giovichi / Omar
5.Yasha am Lloth/Yasha am Lloth[NŐ]
6.Lorin O Krell / Leisan de La'erten

Eddig jelentkezett:
7.Anathor
8.Bercerus
9.Daffit
10.Laurana
11.Arnoil
12.Iymer

Jegelt Karakterek:
J1)Rayamancor / Dreego con I'Garno
J2)con Claudius / Vipera / részeg Vipera (Ha ital van a közelében)
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Dreemer 2008.11.11. 14:23-kor.
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Marcus » 2008.11.05. 12:47

Sajnos időhiány és egyéb más okoknál fogva, sajnos a meghírdetett Star Wars ZK kalandot kénytelen vagyok egyelőre visszamondani. Köszönöm a megértést.

Üdvözlettel:
Marcus

"Nem az vagy, akinek születtél, hanem akivé magadtól lenni tudsz."
Karakterek: Nichen de Corynian - Erigowi lovag (XIV. Zászlóháború)
Marcus
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 82
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
208 hozzászólás • Oldal: 4 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14

Vissza: Csevegõ