A nevezési díjam miatt ne aggódjatok az rendezve van. Elvileg legkésőbb hétfőn landol Yvett számláján. A karikat a előtöriket a kiírásnak megfelelően küldjétek el.
Üdv
Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garma, a csapat előtöri nélkül is küldjem a karilapot? Egyenlőre Erionig juttattam el magam, onnan majd a többiekkel együtt kitaláljuk.
Kellen egy lista, hogy ki mivel és honnan jön, az összeegyeztetés miatt. Lehetne Erion a közös pontja a csapatnak. Ott verbuválódunk össze és ott tesz nekünk szívességet az a nemes - talán segít kijutni a városból, mert xyz üldöz.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!
KARAKTER: Worag, a lelenc, Darton-pap Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad he? ŐŐŐŐ eddig az volt a főszál hogy Pyarronban találkozunk mert 3-an onnan jönnek. Az én elf varimmellé adják kisérőnek a lovagot és még vkit. Téged aztán felszedhetünk Erionban.
bocs, akkor eltévesztettem. semmi gond, nincs lefixálva az előtörim és mivel Északról megyek, mind1, hogy Erionban v Pyarronban kötök-e ki. egyébként, én, mint pap, meg tudom csinálni az ÉP/FP italokat. javaslom, h fejenként 5-5 ép-s italt kapjon mindenki, a többit meg megbeszéljük.
Amióta a Sólyomasszony először fogadta kegyeibe, Szédült Ghibb Istennője szeszélyét követve vándorolt városról-városra. Kezdetben az Ezüst Ököl Testvériség tagjaként számos akcióban vett részt, de nyugtalan vére miatt most inkább külső tag státuszt visel – köszönhetően az egyik vezetőjével történt szóváltásnak. Ezt követően karavánkísérőként szolgált, de azt unalmasnak tartotta (igaz, ami neki izgalmas, az egy kereskedőnek rémálom), ezért később magányosan vagy kisebb-nagyobb csapatokhoz verődve kóborolt. Költségeit javarészt kártyából fedezte, ami számos alkalommal kavarta újabb zűrbe, de Úrnője elégedetten mosolygott rá, így sem a kegyében, sem harcban nem volt hiány sosem. A A sors furcsa fintora, hogy két városban már kinn lóg a képe a városkapu őrszobájában. Ezeket a városokat kerüli, mióta az egyikben „hosszabb pihenőre” szólították fel a helyi börtönben. Ezt annyira zokon vette, hogy kénytelen volt karddal törni utat magának, sérülteket hagyva maga mögött. Az üldözőit ugyan lerázta, de lehetséges, hogy néhány rosszakarója ráakasztott valamilyen kullancsot (fejvadászt esetleg orgyilkost). I. OM verseny: Első komolyabb csapatával is „pénzszerzés” közben találkozott. Aznap szerencséje volt, mert egy pénzesebb társaságra akadt, akik készséggel befogadták játszani. Sajnos nem tudtak veszíteni, ezért kicsit később parázs vita, majd verekedés tört ki, melyben Ghibb örömmel vett részt. Pár napra rá felkereste őt az egyik vesztes, néhány társa kíséretében. Szerencsére nem a „sors kegyét” firtatták, hanem elhívták a papot egy veszélyesnek ígérkező küldetésre, melyre örömmel mondott igent. Így örök kérdés maradt, hogy mi történt volna nem válasz esetén. A küldetés végül eredményes volt és Ghibb rövid idő alatt a csapat aktív tagjává vált –legyen szó akár bajok megoldásáról akár okozásáról. Röviddel a kaland után az is kiviláglott, hogy ha nem akarnak nagyon feltűnőek lenni, akkor szükség lesz álcára. Mivel a bárd és a vadász valamelyest konyított a színészethez, a boszorkánymester a trükkös főzetekhez, a pap pedig a vajákos tevékenységhez és a fura, mulatságos szerkezetekhez, így magától jött az ötlet, hogy mutatványos társulatot alakítsanak. Itt Ghibb, mint mesterlövész lép fel, több-kevesebb sikerrel. Az utolsó küldetésükről hazatérve elhatározták, hogy egy kicsit kikapcsolódnak, és a "szabadságukat" Masgar városában töltik el néhány fehérnép és a jó borok társaságában. Masgari tartózkodása rövidnek bizonyult, de eseménydúsnak. Azzal kezdődött, hogy a kapunál két társát is lefogták. A kiszabadításuk kissé nehézkesen sikerült, közben belekeveredtek egy politikai viszályba, melynek során egy lovag is elhalálozott (szerencsére nem Ghibb jóvoltából), majd egy másik lovag felkutatására indultak. Átvezetés II. OM-ra Nem messzire Masgartól Arel megtréfálta papját – egy villámcsapás miatt lova megvadult, minek következtében Ghibb lába eltört. A csapatuk így végleg felbomlott.Egy jó szándékú parasztcsaládnál húzta meg magát gyógyulásáig, majd délnek indult. Az útja Erionig eléggé eseménytelen volt, ennek következtében felülkerekedett személyisége rosszabb oldala – unatkozni kezdett. Egy szerencsés „véletlen” folytán egy kártya-partin eléggé sok pénzt nyert ahhoz, hogy megfizesse a térkapu árát – igaz, az a legközelebbi volt, ami egy dühödt gorvikiak által üldözött ember számára elérhető – a Pyarroni kapu.
a kicsit kozmetikázott előtörim
Garmacor, most akkor egyszerre küldjük el a karikat, vagy aki kész, mehet?
Én nagyon szenvedek a karakterrel. Most például egy ork boszorkánymesteren gondolkodom...
Érdekes lenne a csapatösszeállítás, ha azzal jönnék. Szerintetek jöhetnék vele? Beleférnék a csapatelőtöribe? Arra gondoltam, hogy klánja utolsó megmaradt tagja lenne és mivel elvesztett mindent ezért állt kalandozónak. Nyers modora van és igen félelmetes kinézete. A klánjában a vajákos pozícióját töltötte be és a Dúlás során pusztult el a klánja. Azóta sokfelé megfordult, volt Erionban is és a Manifesztációs háborúban is részt vett. Brutális testi ereje van amit kombinál a boszorkánymesteri mágiával.
Most nagyon szeretnék ezzel lenni, mivel a pszi-mesternek nem találtam megfelelő előtörit. Na meg most nagy kedvem van egy zöld bőrű brutális orkkal játszani, főleg hogy a mostani versenyen valószínű a harc lesz túlsúlyban.
Mit szóltok?
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”