• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Minden ami Alcara városában történik

A kalózok, orgyilkosok, és gyönyörű nők városa. Kalózfészekből lett gorviki kolónia.

Moderátorok: Zsoldoskapitány, Admin

Hozzászólás küldése
165 hozzászólás • Oldal: 7 / 11 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Re: Minden ami Alcara városában történik

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.03. 20:55

_________________________________________________________________________________
JK: Drin (tolvaj) és Zanazan (alidari harcos)
Esemény: Szállás
Helyszín: Vidám Fiúk vendégfogadó
Időpont: napközben
A helyszínen eltöltött játékidő: 1. nap
________________________________________________________________________________

(Drin)

(Off: Akkor írd fel magadnak, mert ez kb olyan hiányosság mintha úgy csináltál volna harcost, hogy páncélt és fegyvert nem adsz neki.)

Nos, egy életed, egy halálod, a láda fedelének pereme alá feszíted a tőrt a rongyba csavart kézzel.
Mikor megfeszíted a tőrt a fedél megemelkedik és mozgásba hozza a rugós csapda mechanikáját.
Nos...a csapda nem egy tűt lő ki.
Hanem 360 fokos szögben egy körben -aminek a láda az epicentruma-; egszerre egy időben úgy egy tucat vékony acéltüske lő ki a láda peremáben elhelyezett, feszített rugós üregekből, szeli át a levegát és áll bele a falba, fába, párnába, ágyba, mindenhová amit talál.

Ráadásul ferde szögben olyasféleképp, ahogy egy rózsa szírmai körülnövik a porzó közepét.
Nem a kezedbe mennek a tüskék.
Egy átüti az inged a mellednél, egy a nyakadba áll.
Azonnal nehezebben szeded a levegőt és kezdesz elkékülni.
Érzed az izmaidat görcsbe rántó mérget, amint terjedni kezd.
Nincsenek illúzióid, valószínű kígyóméreg, egy jó felcser, vagy egy pap kellene...olyan két percen belül, mielőtt az idegméreg blokkolja a légzőizmaid...

A karakternek két perce van cselekedi valamit.

(Javaslom támolyogj át a szomszédba Sophiehoz, mielőtt elpatkolsz... 8) )

(Zanazan)

Sophie elmosolyodik.

-Ugyan, értem én hogy együttérzel és hálás is vagyok a támogatásodért. Azért egyedül sokkal nehezebb lenne. Köszönöm, hogy itt vagy velem.

-Ami a nyomot illeti...nos, túl sok infóm nincs. Tudom hogy néz ki Bronte, egyszer láttam, igaz olyan hét-nyolc éve. Tudom hogy a városban van, és élnie kell valamiből, mert kizárt hogy a shadoni posta kihozza ide neki a havi életjáradékát, amihez hozzá sem nyúlt. Valószínű áruba bocsájtja a kardját. Szóval keresni kell egy vén harcost aki nehézfegyverzetet használ, idegen a városban és olyan öt éve jött ide...

-Azt reméltem Drin tud majd nekem segíteni, ilyen dolgokban profinak néz ki a fickó, nem olyan baleknak, aki első nap belenyúl valami csapdába...-mélázik el a lány.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 341
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.09.04. 8:25

(Zanazan)

/:lol: hajrá Drin.../

-Nos, vagy ez a fura Drin, akiről nem sokat tudtam eddig megállapítani, kivéve, hogy nagy a beszélőkéje, és gyakran téved a szeme a farodra meg a kebledre, de ha ővele befürdünk, kell egy helyi okostojás...-sóhajtok.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.04. 19:34

A Drin és Zanazan-páros, -illetve négyes- kalandjaival megvárjuk Alauron válaszát, mert nem bírom kihagyni, hogy egy ilyen végszóra szilvakék fejjel hörögve beesen a szobába a mestertolvajunk... 8) :twisted:
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.09.04. 23:01

(Drin)

<Sike...áu! Ilyet még nem láttam. :shock: Tudtam hogy mérgezett, érzem is. Mi lesz most? Végem...>
Annak tudata nélkül miféle értékes cuccért is kockáztatta az életét, ahogy tud kivergődik a szobájából, talán be is hajtja az ajtót, de ez nem biztos, nem emlékszik rá mit is tett. Nekizuhan a szomszédos Sophie ajtajának, aztán valahogy, talán belökte az ajtót, vagy kinyitották neki, de hirtelen a földön találja magát.
- Seghhh, mérg...
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.09.05. 5:57

Wolftern

(Off: Üdv ezt igazából nem értem: "Kérdés ugyan hány gorvikival kerültél kapcsolatba az alatt a kis idő alatt, míg itt voltál." Hát nem sokkal, talán 2-vel, de valamelyik előző reagba azt írtad, hogy halottam, már gorvikról, és elég rossz a híre. :? Egyébként sikerült letörnöm a páncélomba fúródott, nyilvesszőt? :shock: Vagy a számszeríj vesszó valami atom durva erős anyagból van? 8) )

Pajzsomat továbbra sem teszem el. Elindulok visza a fogadó felé, s közben figyelek nehogy megtámadjanak.

<Azt hiszem pihenek egyet. Majd holnap útnak indulok, és remélem addig meggyógyul a lábam is.>
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.07. 14:56

_________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________

(Zanazan)

Egy tompa dübbenést hallasz az ajtón. Sophie odamegy kinyitja az ajtót, mire Drin esik be rajta, szörnyű állapotban. Nehezen szedi a levegőt, a nyakát és a mellkasát kaparássza, és teljesen el van kékülve a feje.

-Arelre! Mit csináltál te nagyon...egyszerű?

Drin elterül a padlón és rángatózni kezd.

-Mi történt? -kérdi még egyszer Sophie és külsérelmi nyomokat keres a férfin. Szétrántja rajta az inget és a mellkasát és a nyakát vizslatja.

(Drin)

Hörögni még tudsz... 8)
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.07. 15:10

JK: Wolftern (ereni lovag)
Esemény: Merénylet
Helyszín: Smaragd Oázis

Vissza tudsz vonulni a Smaragd Oázis hajó-fogadója felé, de a merénylő többet nem lőtt.
Igen ki tudtad szedni a lövedéket a páncélból, -a fickó elhibázta a lövést és csak megrongálta a vértedet.
Az utcán járó kelő nép megbámul, hogy mit csinálsz, mire ez az óvatoskodás.
Majd egy ismerős hang dörren rád az egyik utcából:

-Na, mi az öcsém, betojtunk a saját árnyékunktól?

Két Alcara Mocskos Lovagja áll ot lovon, azok a fickók, akik jót röhögtek a kakaskodásodon a kikötő kocsmájában, mikor érkeztél. Elbert Joris és Theodorus Arjan azok akik be is mutatkoztak neked.

-Egyébként mit kushadsz itt a pajzsod mögött lesúnyva a füled mint egy töketlen balfék? -néz szét Arjan az utcán.

-Senki nincs itt a csürhén kívűl...

-Különben is...milyen lovag az aki talpas...a lovadat tán kolbászba daráltad...ööö...mi is a neved...Wolftern?
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.09.07. 15:37

Wolftern

<Remek...pff...már csak ti hiányoztatok.>

Pajzsomat elrakom, majd kihúzom magam. És odafordulok Jorishoz, a nagyszájúhoz. Majd nyugodtan válaszolok.

-Áh dehogy, csak otthon Erenben nem támadnak meg minden utca sarkon.... Egyébként örülök, hogy megtaláltak, az imént említettél valami feladatot félét. Szívesen veletek tartanék.

<Nincs más választásom, egyenlőre velük tartok, aztán majd lesz valahogy. Mert így előbb-utóbb kinyiffanaok. Hajaj nem jó hely ez az Alcara.>

-Igen a nevem Wolftern. És nem is volt lovam.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.09.07. 21:46

(Zanazan)

Állam leesik Drin belépőjétől:
-Furán akar bevágódni? Dartonra, mért ilyen színű a feje?! Fojtogatták? Sophie, te papnő vagy, csinálj már valamit, vagy kinyuvad!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.09.08. 22:35

(Drin)

Zana ötleteit hallva, aki messze jár az igazságtól, megpróbál újra kinyögni néhány szót, mi baja:
- Mmm...mérg...khh....megfull...khm...ööhhh....
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.09. 14:29

JK: Wolftern (ereni lovag)
Esemény: Merénylet
Helyszín: Smaragd Oázis

Elhatározásodon mindkét lovag őszintén meglepődik:

-Na mi történt jó uram!? Két fertályóra alatt annyit esett az a kényes büszkeséged hogy mostmár hajlandó vagy leereszkedni a mocsokba? No' lám olcsón mérik az ereni büszkeséget ott a Fehérbárdosoknál...

-Szóval be akarsz állni közénk? -Valamit tudnod kell: mi itt leszarjuk mennyire kék a véred, vagy hogy milyen hangzatos kutyaólból eresztettek ki; itt azt számít mennyire jól töröd a kopját és hogy meddig bírod a csatában állva...Alcara Lovagjai nem születési előjog alapján szerveződnek.

-Na jól van öcsém, akkor poroszkálj utánunk, meglátjuk mire vagy használható! -int Arjan maga mögé és lépésben elindulnak, hogy tudd őket követni.

Neveltetésed számára az meglehetősen megalázó, utoljára fegyverhordozó korodban mentél lovasok után -igaz eddig nem volt gondod ló vásárlására.

A szürkevértesek mindenesetre elúnták az ócsárlásodat, és beszélgetnek egymás között aszisz nyelven.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.09. 14:44

Sophie tekintetében megértés villan; nem is húzza tovább az időt; -de nem Arelhez imádkozik.

-Megmérgezték! -mondja Zanazannak

-Ehhez nem elég a hatalmam, de van más. -Tartsd a fejét hogy ne mozogjon és ne engedd, hogy becsukja a száját.

Sophie kiszórja a zsákját az ágyra, kotozni kezd benne, és előkapar egy kék színű fiolát.

-Ellenméreg, bénulásra...egy alkímistától vettem még Erionban. -Még egyszer se próbáltam, de jobbat most nem tudok!

Sophie kihúzza a dugót és Drin szájába erőlteti a löttyöt.

(Drin)

Köhögnél de nem tudsz, a keserű lé lefolyik a torkodon. A bénító méreg mostmár mozdulatlanságban tart, a levegővétel nehezedre esik.

-Gyere Zana, fektessük fel a szobájában az ágyra! Ennél többet nem tudok tenni érte, ha nem áll le a légzése és elég idő telik el, a méreg kiürűl a szervezetéből. Fogalmam sincs, hogy életben marad-e. Ha megéri a reggelt, valószínű igen...én fogom a lábát.

Átcipelitek Drin merev testét a saját szobájába. ott észreveszitek, hogy egy padlódeszka fel van szedve és egy nyitott láda van a szoba közepén.

-Mit csináltál Drin? -néz Sophie a magatehetetlenül fekvő férfira.

(Drin)
Teljesen lebénultál, a lélegzetvétel is alig megy.

(Kérek 8 db Egészségpróbát +3-mal a beadott ellenméreg miatt.)
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.09.09. 16:31

(Zanazan)

Segítek átcipelni, közben hangosan gondolkodom:
-Ez amolyan haldoklásos virrasztás lesz? Ilyenkor nem Dartonról kell mesélni a haldoklónak? Mikor a szomszédunk anyja vénségére költözésre készült a halál birodalmában, a fiáék ezt csinálták. Szerinted jót tenne Drinnek, ha én is bevetnék valami ilyet? Vicces halálos sztorizgatás, na?
Beérve a szobába összevonom szemöldököm:
-Mit buheráltál? Máris szétszeded a berendezést? Ez nálad valami beteges kényszer? ... Sophie, egy darabig nem fog tudni felelni, mi? Akkor leshetjük...
fegyvernyéllel megbököm a ládikát, mintha attól tartanék, megmozdul :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.09.09. 22:23

(Drin)

Mereven fekszik, és reménykedik, hogy hatni fog az ellenszer és kibírja.
<Kár, hogy nem barátkoztam össze egy istennel sem>
//Egészségpróbák:
k10+3 = (+3) [3]
k10+3 = (+3) [3]
k10+3 = (+3) [3]
k10+3 = (+3) [3]
k10+3 = (+3) [3]
k10+3 = (+3) [3]
k10+3 = (+3) [3]
k10+3 = (+3) [3]
//
Ne légy ma ez,