• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Víziváros - Gattear

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
517 hozzászólás • Oldal: 22 / 35 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35

Re: Shulur - Víziváros - Gattear

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.04. 14:37

(Thor)

*Nem kerülöm ki a tekintetét. És bár bennem a tűzhányó erejével hasonló düh kezd fellobbanni, mégis megpróbálok minél nyugodtabban válaszolni.

-Nos mindenki annyit várjon mástól, amennyit mutat magáról.
Hogy mit is láttam? Elég sok hely van, ahol meg lehet bújni, de ez nekünk nem jó hír. Bár egyikünk elbújhatna, de valószínű a nő sem ostoba. Előfordulhat, hogy lesznek segítői, testőrei. Én amondó vagyok, hogy egy kocsit kellene szerezni, és azzal elrabolni. Készítettem mérget, mely azonnal lebénítja, ezért kiabálni sem fog tudni. Lehet szükségünk lenne egy erősebb fickóra is, aki megragadja a nőt. Joryra gondoltam. Ennyi.

*Befejezem mondandómat, és megvárom mit gondol róla.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.09.05. 21:09

- Kölyök, tanuld meg, hogy sose adj a látszatra, mert az nagyon csalóka. Ha sokáig akarsz élni nem csak annak hiszel amit látsz... mert az nem mindig igaz...
*Ezzel pár pillanatra újra a papír fölé hajol, majd abbahagyja egy apró sóhaj kíséretében.*
- Nem lett volna szabad hagynia a mesterednek egyedül. Nem vagy még kész...
Légy dühös, de nézz magadba... Aztán nézz szét magad körül, s figyelj! Ne csak a szemeddel...
A megszokás rossz útmutató, a veszted lehet egyszer. Soha ne dolgozz rutinból, s soha ne ítélj el egy koldust, mert lehet az a koldus lesz a veszted...
Ha velem maradsz tanítalak, benned van kurázsi, tartás, büszkeség... csak csiszolatlan gyémántként. - *talán meghibbant? ... Egy kicsit homályos tekintettel mered rád - vagyis majdnem rád, mert szemei inkább távolra fókuszálnak... talán a múlt képei közé, vagy a jövő ködös látomásaiba.
Pillanatokkal később újra visszatér a közöny a szemébe egy apró rázkódás után.*

- Jó ötlet a kocsi és Jory bevonása, ám ... Velem együtt érdekes lesz a közreműködése, hisz láttad odalent mit művelt.
A kocsirendelést elintézem én, Joryval te beszélsz.
Van még valami? Dolgom van a városban, és csak estére leszek kész... A helyszín közelében találkozhatnánk, mondjuk a Gattear nyugati sarkánál.
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.09. 18:21

(Thor)

*Érdeklődve, és egyben meglepődve hallgatom patkány monológját.

<Ha nem tudnám, hogy az életemre akar törni, talán még könnycseppet is kicsalt volna a szememből, annyira megindító volt a beszéde. Mindig nézzek a dolgok mögé, ahogy mondod. Éppen ezt fogom veled is tenni. >

*Bár csalogató, hogy tanítani akar engem, de nem lehetek biztos benne, hogy ezt komolyan is gondolja. Hisz saját fülemmel hallottam, hogy mit akar velem tenni.
Miután befejezte elgondolkodok egy kicsit, majd normális hangnemben válaszolok
.

-Ahogy óhajtod. Jorikot pedig bízd csak rám, majd én elintézem. Akkor este a Gattear nyugati sarkánál találkozunk.

*Ezután felállok, és kimegyek Drayen szobájából. Megkeresem Jorikot, és ha megtaláltam pár szót váltok vele.

-Jorik, ma munkám lenne a számodra. A feladatot Drayen adta, és egy kis mellékes ütheti a markod. Ma este lenne az akció. Egy nőt kell elrabolni. Ami számodra gond lehet, hogy Patkány is velünk lesz. Most ennyit mondok, dolgom van, majd egy óra múlva részletesen elmondom a tervet, persze csak ha érdekel.

*Ezután visszavonulok a laborba, és leülök gondolkodni. Természetesen a foglyot megnézem, hogy mi újság vele, de valószínű nem fog gondot okozni. Ha minden rendben, akkor leülök elmélkedni az eddigi eseményeken.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.09.13. 13:18

*Patkány csak bólintott szavaidra, s nem várta meg míg kiérsz a szobából, előbb nekikezdett újra az írásnak.
Joryt megtalálod odalent. Mostanra már összeszedte magát.
Végighallgat, majd bólint egyet.*

- Rendben. Segítek. Patkány meg... Azt hiszem nem lesz baj, mégis csak egyoldalon állunk, nem úgy mint akkor. Azt hiszem...
*A laborban a fogoly érdekes mód még alszik. Nem ájult, jelenleg természetes módon alszik. Ki van tekeredve kicsit a megkötözése miatt, de úgy látszik ez nem nagyon zavarja.
Van időd gondolkodni, senki nem zavar.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.16. 8:29

(Thor)

*Leülök, és töprengek.

<Vajon Joryra mennyire számíthatok. Attól félek, ha patkánnyal szembe kerül nem lesz képes végezni vele. Nem ő nem jó szövetséges. Bár néhány dolgot még elintézhetek vele, vagy esetleg majd mikor eljön az ideje, patkányt megzavarhatja. De esetleg ma is odaveszhetne a buli közben. Á, az nem jó, mert lebukhatunk könnyen. Egyelőre hagyom a dolgokat, had alakuljanak maguktól.>

*Felállok a székről, és egy bénító mérget veszek a kezembe, majd megkeresem Joryt.

-Rá érsz? -* Kérdezem tőle. Ha igen, akkor kezébe nyomom a bénító mérget.

-Ezt kend a tőröd pengéjére. Ha megvágsz vele valakit, akkor lebénul. Szükséged lehet a mai balhéra. Este a Gattear mögötti szabóság utcájában lesz találkozó egy nővel. A nő azt hiszi azokkal fog találkozni, akik betörtek hozzánk. Ez persze nem így lesz. A feladat egyszerű. Egy kocsival az utcára megyünk, és mikor a nő mellett elhaladunk, berántjuk magunkhoz, és elraboljuk. Elméletileg lesz nála némi érme, azon majd osztozkodunk.

<Legalább is remélem, hogy lesz nála pénz, mert akkor nehezen fogom tudni a ruháimat kifizetni a szabónál.>

-Nos ez lenne a munka.

*Ezután elhalgatok, és várok, hátha valamit hozzá akar fűzni Jory.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.09.19. 19:32

*Jory végighallgat. A mérget a kezében szorongatja, és csak bólint egyet értően - úgy látszik nem először használt már mérget.*
- Nincs kérdéséem, sem hozzáfűznivalóm. Mikor indulunk? Patkány is velünk jön gondolom. Azon a környéken érdekes lesz a megjelenése... kicsit lesz csak feltűnő abban a ruhában úgy büdösen ahogy van. :?
Ha nem bánod én előkészülök. Átnézem fegyvereim, vértem. Nem bízom a véletlenre és a szerencsére inkább.
*Ha nem akarsz mást mondani, megbeszélni vele, akkor elmegy az épületből.
Patkány már nincs itt. Elment valahová.
Nem különösen van mit csinálnod, így akár pihenhetsz is az estére készülve, hogy pihent legyél. Vagy... mást is csinálhatsz estig.*

//Ha van igényed, akkor lehetőséget adok lejátszani, ha nincs ugrunk egy picit pár mondatban.//
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.22. 10:14

(Thor)

-Patkány nem kezdő, biztos lemosakszik, és átöltözik estére.

*Majd hagyom, had menjen dolgára. Én még ott ülök és gondolkodok.

<Ha ma este Jory jól végzi a munkáját, lehet rá állítom patkányra. Hátha tud valami értékes infót szerezni. Na de ezt még átgondolom.>

*Visszamegyek a laborba, és megnézem, hogy a fogoly rendesen meg van kötve. Ezután készítek neki egy kis nyugtatós, altató teát, majd ha eddig nem ébredt fel, akkor felkeltem.

-Ez fájdalomcsillapító, és altató. Idd meg! -* Majd a szájához teszem a bögrét, és megitatom vele. Természetesen a tea már nem forró. Ha nem akarja meginni akkor kényszerítem rá. Kiakasztom a száját és lenyeletem vele, de amilyen gyenge most, biztos engedelmeskedni fog.

-Ha igazat mondtál a nővel kapcsolatban szabad vagy.

*Ezután ott hagyom, és én is lepihenek, meditálok, és felkészülök az estére.

//Okés, ennyit akartam. A bulira kardomat, nyílpuskámat, és tegezemet viszem. A pénzemet itt hagyom a szobámban. //
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.10.19. 17:06

*A pihenés-meditálás után pihentebb vagy. Tudod rád is fér.
A fogolyt még megnézed és elrendezed a sorsát - nem ellenkezik ő, megissza a teát mohón egyhuzamban (szomjas volt már a lelkem).
Magadhoz veszed a felszerelésedet, melyet úgy ítélsz meg, hogy elég lesz a munka véghezvitelére, aztán elindulsz.
A kijáratnál már Jory vár - csupán egy hosszú kard van nála amit látsz. Normál városi polgárviseletbe öltözött, tökéletesen el tud vegyülni az esti tömegben, ha szükséges.*

- Menjünk együtt, vagy menjünk külön utakon? Patkánnyal hol találkozunk konkrétan?
Egyébként van neve a nőnek, vagy esetleg személyleírása, csakhogy ne lőjjünk bakot... :roll:
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.10.20. 15:35

(Thor)

*Joryra nézek, és egy kissé elgondolkozok.

-Nem, a nevét nem tudta megmondani a barátunk. De azt még elnyögte, hogy nagyon vékony testű, és fekete hosszú hajú nő. Kinézetre szépnek mondható, de nem nemesi. Ruhája kopottas volt, és haja koszos, zsíros. Egy barna köpeny volt rajta, ha jól emlékszem arra amit mondott a fickó. Ja igen, elég beteges kinézete van. Sárgásak voltak a szemei, és a hangja is rekedt volt. És nem volt senki vele. Nem tudni, hogy esetleg mihez ért. Fel kell készülnünk mindenre.

*Direkt nem beszélek arról, hogy esetleg mágia tudó is lehet. Ha van esze magától is rá jön. Egyébként meg nem akarok félelmet kelteni benne.

-Nos ennyit tudok róla, meg, hogy hol kell elméletben lennie.
Menjünk nyugodtan együtt, majd Patkánnyal útközben találkozunk. Ő szerzi be a kocsit. Remélem sikerrel jár, és nem késik. Esetleg, ha ez még is megtörténne, akkor két dolgot kell tennünk. Az egyik, hogy ketten kell, hogy elkapjuk a nőt, a másik.

*És itt egy kicsit csöndbe maradok, és Jory szemébe nézek.

-Végeznünk kell Patkánnyal.

*Kíváncsian figyelem a klán társam reakcióját.

//érzékelés: 18 1k10 = 4 [4] //

-Nos ne fecséreljük a szót, még meg nem történt dolgokra. Menjünk, és reménykedjünk benne, hogy Tharr még időben figyelmeztet minket a homályban megbúvó ellenségekre.

*Indulás előtt megnézem minden nálam van e, majd elindulunk.

//Ha estleg nem írtam, akkor két darab hatalom italát is viszek.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.10.30. 10:38

*Jory kicsit meglepődik, amikor Patkány meggyilkolásáról ejtesz szót.*
- Gondolod, hogy áruló? - *aztán vállat von* - Ha így kell lennie, rajtam nem múlik.
*Láthatóan eltökélt, és túl lépett a pár órával ezelőtti félelmén. Tudomásul vette és most teszi a dolgát.
Úgy fertályóra alatt eléritek száraz lábbal a Gattear előtti teret. Itt már gyülekezik a jónép az esti előadásra, bár a forgalom még nem túl nagy.
Hintók-díszesebb kocsik érkeznek; dámák/urak - nemhiába, hisz most az ő idejük is elérkezett, hogy pávázzanak a város színe-java előtt.
Tudod melyik utcába kell betérnetek. A Gatteartól jobbra nyílik - amelyiken a szabóság is van. Itt egy kocsi áll; feketére pácolt, zárt, egyszerű kocsi. A bakon egy Idősebb férfi ül, unottan tekint szerte szét. Rajtatok megállapodik a szeme egy pillanatra, mely semmit nem árul el gondolataiból, majd siklik is tovább a tekintete - mintha azt fürkészné, hogy ki lehet a következő utasa a szegényebb rétegű tömegből.
Neked azonban ismerős ez az arc - Patkány az. Jorynak nem tűnik fel, ő egyértelműen nem ismerte fel a most már tiszta, rendes ruhába öltözött, ápolt férfit.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.11.02. 11:45

(Thor)

*Meglátva Patkányt, Joryt megbököm, és a kocsi felé nézek.

-Ott van.

*Ezután elindulok Patkány felé. Odaérve bólintok, és halkabban szólok hozzá.

//Ha itt az idő://

-Örülök, hogy látlak. A nő már lehet vár a találkozóra, úgy hogy nem is fecsérlem az időt tovább, menjünk.

*Intek Jorynak, és beszállok a kocsiba. Kezembe veszem a nyílpuskát, és egy nyílvesszőt bele helyezek, majd felajzom.

-Gyorsnak kell lennünk, és nem szabad hibáznunk.

//Ha még nincs itt az idő://

-Örülök, hogy látlak. Még van egy kis időnk, nem tudom, hogy te miképp gondolod, de tőlem mehetünk egy kört, hogy ne itt ácsorogjunk.

*Majd várok a válaszára.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.11.05. 11:18

*Jory láthatólag elképed Patkány kinézetén, de ehhez képest hamar összeszedi magát és kicsi fáziskéséssel, de követ a kocsihoz.
Még van némi időtök, így Patkány is azon van, hogy tegyetek meg egy kis kört a környéken - ez úgy fertályórátokba került - ez alatt ha szükséges megállhattok és megbeszélhetitek hármasban a taktikát, az emberrablás kivitelezését.*

//Írd le, hogy hogy gondolod, hisz most te vagy a főnök - ez csak ahhoz kell, hogy az NJK-kat hogy mozgassam.//

*A Gattear mögötti utcára lassan fordul be a kocsitok. Patkány elővigyázatos.
Az utca jelenleg csendes, nem látni járókelőket, ittlakókat - üres. Vagyis szinte üres. Egy köpenybe burkolózott alak körvonala látszódik tőletek úgy 50-60 lábnyira az egyik kapulajban félig-meddig. Alakjából ítélve nem lehet megállapítani, hogy nő-e vagy férfi, ahhoz még túlontúl messze van.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.11.05. 15:37

(Thor)

*Beszállok a kocsiba, és megvárom, míg elindulunk. Patkánynak mondom, hogy valami olyan helyet keressen, ami nincs messze, és feltűnés nélkül megbeszélhetjük a dolgokat.

-Nos, sajnos sokat töprengtem azon, hogy miképp ne lőjünk bakot. Hiszen, ha ellenségeitől tart, akkor lehet nem is ő lesz ott, csak messziről megfigyel. Lehet csak egy ismeretlen alaknak fizetett egy kevés összeget, hogy ott álljon. De amondó vagyok, ha nagyon fontos neki a kis fiola, akkor ő maga lesz ott. Úgy, hogy reménykednünk kell abba, sikerrel járunk, és Tharra kell bíznunk a küldetés sikerességét.

-A feladat, elfogni a nőt úgy, hogy minél kevesebben figyeljenek fel rá. Mellé robogunk, és berántjuk a kocsiba. Én felajzott nyílpuskával fogok készen állni, és ha kell, a lábába lövök, hogy ne ugráljon. Itt a kocsiban leütjük, majd elvisszük a klánunk helyére. Jory, a te dolgod lesz, berántani a kocsiba. Arra mindenképpen oda kell figyelnünk, hogy ne sikoltson, illetve ne legyen ideje varázsolni, ha esetleg képes lenne rá.
Ha egyet értetek, akkor mehetünk.

*Mikor már közeledünk a helyszínhez, felajzom a nyílpuskát, és készenlétbe helyezem, de vigyázok, nehogy Joryt találjam majd el. Idegesen szorongatom a nyílpuskát, és közbe naz agyam egyfolytában azon jár, hogy mi lesz, ha elrontjuk. Dühösen elhessegetem magamban a kételyeket, és csak a küldetésre összpontosítok. Majd ha vége, lesz időm azon gondolkodni, hogyan tovább.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.11.07. 11:49

*Patkány egy sétáló ember gyorsaságával hajtja a kocsit a kihalt utcán, így mire eléritek az ácsorgó alakot kellőképpen felmegy Joryval együtt az adrenalin szintetek.
Mivel közel s távol nem láttok mást mindketten(hárman) úgy vélitek ő lesz az emberetek.
A kocsi ólomlassúsággal melléérkezik - Jory kitűnően időzíti az ajtó kinyitását, hogy szó szerint villámsebesen kapjon az alakért, aki idő közben az érkező kocsi felé fordult.
A köpeny alól hosszú fekete hajat lebbent meg a szél, mielőtt Jory lecsapna áldozatára. A nőt megragadja úgy, hogy sikítani ne tudjon, és már mozdul is vissza a kocsiba - de...
Nem várt esemény következik be, mely Jorynak fájdalmas - egy nyílvessző állapodik meg a jobb vállában, ami elég mélyen befurakodik a húsába. Javára legyen mondva a harcosnak, hogy egy halk szisszenésen kívül hangot nem ad ki magából és a nőt tovább rántja a kocsiba.
A vessző jelen helyzetetekben a hátatok mögül, magasról érkezett. A nő ficánkol Jory keze között és láthatóan már a harcos nem tudja sokáig lefogni lüktető sebe miatt.*

- Üsd le, vagy bánom én, már nem bírom sokáig! - *Jory hangja erőltetett, halántékán verejtékgyöngyök jelennek meg.
Eközben a kocsi meglódult, zakkantok egyet, de sietős tempóban távoztok is a helyszínről.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.11.08. 13:28

(Thor)

*Lassan halad a kocsi, én pedig egyre idegesebb vagyok. Állandóan azon jár az eszem, hogy mit hagyhattunk ki, mi az ami a vesztünket okozhatná? Bár nem sok idő telt el, míg az alak mellé ér a kocsi, nekem mégis hosszú perceknek tűnik az egész.
Megérkezve Jory akciója erőt ad nekem, és szinte legyőzhetetlennek érzem magam, de ekkor egy nyílvessző csapódik a vállába. Riadtan húzom magam vissza a kocsiba, és Tharrhoz imádkozom, hogy ne kövesse nyílzápor a nyílvesszőt. Szerencsére Jory nem adta könnyem magát, és mikor beugrik a nővel, berántom a kocsi ajtaját, majd Jory kérésére, és a saját magaméra is, leütöm a nyílpuska tusával a nőt.
Ha sikerrel járok leveszem róla a köpenyt, és megkötöm vele a kezét, mivel kötelet azt sajnos elfelejtettünk hozn
i.

-Na mutasd azt a sebet. -* Szólok Jorynak, és ha engedi megpróbálok valamit kezdeni vele.

//orvoslás 2-es//

// mivel a nyílpuskának nincs támadó értéke, ezért az alap támadó értéket gondolom. Té: 1k100+39 = 80(+39) [119] , sebzés 1k6 = 6 [6] //
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
517 hozzászólás • Oldal: 22 / 35 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35

Vissza: Toron