• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 37 / 45 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.20. 10:39

KM esemény [Lorin].:Hajóút
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Kora reggel
Résztvevők:Xavios, Lernun, Bredon

Bredon

Letörlöd a nő homlokát mire az motyogni kezd.
-Vigyázz... a Lángőr!...neee...azt ne! ...átkozottak...az amulettem!
Közben résnyire nyitja a szemét és kapálózni kezd.Hirtelen nem sikerül elkapnod a fejed és szépen pofán ver aminek következtében kicsit hátrébb tántorodsz az ágytól és egy ideig a csillagokat látsz.
A lány oldalra fordítja a fejét és rád néz.:
-Ho-hol vagyok?-kérdezi, majd köhögni kezd.

Xavios

faképnél hagyod Lernunt és a felépítményre sietsz. A lépcsőn már érzed jó felé haladsz amikor felérsz megnyugodva tapasztalod hogy "csak" Lykargoon az. A fapadló térdel kezeit előrenyújtva, körülötte kékes színnel kör alakban rúnák izzanak. Valamit motyog is de nem hasonlít az általad ismert varázsigékre.

Lernun

nagyon hamar rá kell ébredj ez egy kereskedő hajó. Nem úri kisasszonyok karavellája hanem egy olyan lélekvesztő ahol utasok csak elvétve fordulnak elő a matrózokon és a katonákon kívül.
Olyan helyiséget legfeljebb a kapitány kabinját találod ahol van két asztal. Egy íróasztal és egy kör alakú asztal ahol két matróz beszélget éppen.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.20. 11:23

KM esemény [Lorin]:Fogadó
Helyszín:Feruggia- A Kikötő
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Reggel-7.-A Cápák órája
Résztvevők: Liu

Zek elmosolyodik majd eltűnik te pedig elindulsz a fogadóba. csakhamar odaérsz. Közben semmi szokatlan nem történik. Azonban a fogadóban mintha csak most lenne igazán élet.
alig tudsz bemenni akkora a tömeg és mindenki kiabál vagy próbál közelebb sietni a fogadó belseje felé.
Középen egy vékonyka kis ficsúr kiabál.:
-Fogadjanak csak fogadjanak! Önök szerint melyik lesz a győztes? Tharr Démona vagy a Szurkos? Gyerünk csak gyerünk! nem sokat veszíthetnek!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.20. 11:35

KM esemény [Lorin]
Helyszín Abaszisz-Feruggia- Antoh temploma
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-7. a Cápák órája
Résztvevők: Corh Stakarg

Belépsz a hatalmas csarnokba. Kétoldalt padsorok húzódnak. Középen egy zöld színű szőnyeg fut egészen az oltárig. Mellet két oldalt egy egy kicsi árokban víz csörgedezik- nem mintha kint nem lenne elég- valamiért mégis megnyugtatólag hat rád.
A szőnyeg végén az oltár magasodik mely egy márvány lábakon álló hatalmas tálhoz hasonlít leginkább felette kagylódíszes vésetek.Mögötte ugyanaz a kék köpenyes alak áll. Most azonban kicsit szigorúbb az arckifejezése.
-csak ide találtál magadtól is ... nem kellet Qessar segítsége. - szólal meg egy másik ember. A padsorok melletti oldal folyosóról tart feléd mögötte két lándzsás. Öltözéke egyszerű kék földig érő tunika, mellén egy kagyló díszeleg. Kezében járóbot mert kicsit eljárt már felette az idő. A rövidre nyírt kecskeszakáll és a dús szemöldök csak erősíti az elmúlt évek látszatát.
-Örülök hogy sikeresen megérkeztél Maiszter!-nyújtja feléd jobbját.- A nevem Arseneus.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.08.20. 12:19

Bredon

<<Lángőr? Amulett? Ebből sem sok mindent tudtam meg, de... felébredt... FELÉBREDT... Ezt is megéltem. Na most kiderül mit is szól a dologhoz.>>

- Egy hajón van hölgyem, az hogy került ide, az egy kicsit hosszú történet, de ha gondolja elmondhatom- ránézek, várva, hogy mit szól a dologhoz és akarja-e, hogy elmondjam a teljes történetet, közben pedig az arcának szépségében gyönyörködöm, majd aggódva megkérdezem- Hogy érzi magát? Elég sokáig volt eszméletlen.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.20. 12:36

Corh Stakarg

<Ez a hely majdnem olyan megnyugtató, mint amikor a halottakat vizsgálom... Na végre, hogy megtaláltam ezt az idegent.>

-Üdvözlöm. Elnézést a főtéren történtekért, csak nem tudtam, hogy kit kell keressek... Az én nevem Corh Stakarg, de jobban szeretem, ha Corh-nak hívnak.

Kezet fogok a kékruhás idegennel.

<Remélem tud segíteni. Ha már azt is tudja, hogy varázsló vagyok.>
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.08.20. 12:50

(Xavios)

Miután beigazolódik, hogy jól sejtettem ki okozta a mágikus energiák eféle mozgását megnyugszom. Ez azonbannem tart sokáig ugyanis elgondolkodom a Lernun által mondottakról. Ennek az "Érinthetetlen Jegyének" valószínűleg köze van ahhoz a bizonyos "Utashoz". Mivel ezen a téren nem tudok sokat - gyakorlatilag semmit - inkább mással foglalkozom. Szóval Kolbász... Korneas vagy ki immár nem a maga ura. Azt tisztán láttam, hogy az érzelmei felett nem uralkodik. Ha nincs a nyakában a szent jelkép, akkor biztos elvették tőle. A szent jelkép biztos egyfajta védelmet nyújt számára még akkor is, ha nem hasznlja. Mivel a papi mágiához és a szent jelképekhez nem értek ezért ebben nem vagyok olyan biztos. Feltételezem, hogy egy pap még akkor sem veszi le a jelképet ha lefekszik aludni, így csak egy lehetőség maradt: megfosztották tőle. Lehet akkor támadtak rá, míg aludt és elvették tőle, hogy ne tudjon varázslattal védekezni. Az is lehet, hogy sokkal inkább egy élőholt. Beleborzongok a gondolatba, mivel ez a holtak meggyalázása. Nincs benne semmi tisztesség. Ráadásul az efféle sötét mégia használata nem vall másra, minthogy az illető a mágia valóságos függőjévé vált vagy pedig csak ez az út a leginkább járható az ilyen sötét lelkületűek számára. Ilyenkor mindig ezembe jutnak az elővigyázatosságról szóló tanulmányaim. A mágiát tisztelni is kell és csak akkor kell használni ha szükséges különben elemészt bennünket. A könyvek részeltesen leírták mit is takar az "elemészt" szó ebben az esetben és talán azért is tartozott ez az első dolgok közé, melyeket megtanulunk, hogy elrettentsék a tanoncokat a mági meggondolatlan használatától.
Gondolataim elkalandoznak és már nem is törődök a szerencsétlen inkvizítorral és azzal, hogy mi is történhetett vele pontosan. Odasétálok az egyik korláthoz és csak a tengert nézem gondolataimba mélyedve, melyek nem az eddigi eseményekkel és nem is a mágiával kapcsolatosak.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.23. 14:38

(Lernun)

<Na majd találkozok utasokkal valamikor. Addig is hátha van kedvük a matrózoknak kártyázni.>
-Á üdv fiúk. Nincsen kedvetek kártyázni. Egy ilyen unalmas úton örülhet az ember ha nyer valamicskét. Mivel tegnap aki körbevezetett sem értett közösül lehet, hogy ők sem. Ez esetben megpróbálom elmutogatni nekik mit akarok./van 2 fokú jelbeszédem/
Ha belemennek valami népszerű kártyajátékot mutatok meg nekik amit hátha ismernek, ha nem valami egyszerűt tanítok meg nekik./van nálam 1 pakli kártya és 2 fokú szerencsejátékom van/
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.08.24. 22:16

/Liu/

<Hát itt meg mi folyik? Tharr démona? Szurkos? Az meg ki a franc lehet?>-gondolom.

Megszólítom az egyik embert, aki láthatóan érdeklődik a ficsúr mondandója iránt:

-Hé uram, mi folyik itt? És ki az a Szurkos, akire fogadni lehet?

Ha válaszol, meghallgatom, majd megpróbálom átverekedni magam a tömegen, a pultig, és ott valami ebédfélét kérni, bár tartok tőle, hogy most kissebb dolga is nagyobb annál a személyzetnek, mint hogy nekem enni adjanak...
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.05. 6:26

KM esemény [Lorin]:Fogadó
Helyszín:Feruggia- A Kikötő
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Reggel-7.-A Cápák órája
Résztvevők: Liu

-Hogy hogy mi? Nem látott még bogár viadalt? Akkor nézze csak!-mutat maga elé ahol leginkább egy -derékban- széles ember hátát látod.
A tömeg újjong és egyre csak a két nevet kiabálják te közben próbálod magadat árverekedni a tömegen.
//Szerencsepróba//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.05. 6:31

KM esemény [Lorin].:Hajóút
Résztvevők:Xavios, Lernun, Bredon

Bredon

-Hogy érzem ma..magam? Mintha msot rángattak volna ki Tharr feneketlen poklából! Hol vagyok..és hogy kerültem ide? Ugye...ugye nem egy gályán vagyok? Hol vannak a fegyvereim...és leginkább-pattan fel az ágyról közben megremeg és karjaidban köt ki- hol az amulettem?-kérdezi kissé felháborodva.

Lernun

-Kártyázni? Miért ne! Remélem tudsz is... mert különben csúnyán elgatyásodsz!.-vigyorog rád az egyik matróz. A másik csak unottan bámul maga elé.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.09.05. 17:41

(Lernun)

-Már hogyne tudnék? És nem kell félteni nektek gatya nélkül rosszabb lesz dolgozni-vigyorodom el.
-Nos mit játszunk? /Előző reagban már írtam, hogy 2es szerencsejátékom van. /
Miután eldöntöttük mit játszunk megkeverem a lapokat majd osztok. Az első játszmákban felmérem mennyire értenek a kártyához, majd ha látszik rajtuk, hogy akár meg is kopaszthatnak bevetem a kézügyességemet és megpróbálok csalni.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.05. 19:59

Bredon

- Végülis nem csodálom, ahogyan megtaláltunk... Hogyan került ide? Nos öcsémmel épp egy erdőben pihentünk, amikor megjelent egy sólyom és szinte mutatta az utat Önhöz, mi pedig követtük. Egy csata lehetett ott, ahol megtaláltuk és eszméletlen volt, két nyílvesszővel, pedig fel volt szegezve egy fára. Leszedtem onnan és bár nem értek a sérülések orvoslásához, de a vérzést sikerült elállítanom. Én elcipeltem Önt a városig, miközben öcsém előre ment felcserért. Miután beértünk a felcser is ellátta Önt. Ezután visszamentünk a szállásunkra. Másnap reggelig sem ébredt fel, ezért úgy döntöttünk, hogy nem hagyjuk egyedül, ájultan ott és magunkkal hoztuk erre a hajóra, ami egy Ferrugia szigetére tartó kereskedőhajó. A fegyverei? <<Nem rémlik, hogy találtunk volna nála fegyvereket...>> Nem emlékszem rá, hogy elhoztuk-e, de utánna járok. Az amulett? <<Na arról meg pláne semmit nem tudok.>> Sajnálom nem tudom, hol van- mondom neki sajnálkozva és visszasegítem az ágyra- de ígérem ezután is érdeklődöm majd. Ha esetleg megtudhatnám, hogyan nézett ki, akkor könnyebben felismerem, ha megtalálnám. Addig maradjon itt és pihenjen- és már indulok is kifelé a kabinból, de még az ajtóban visszafordulok- Apropó, ha a nevét megtudhatnám, hölgyem... Engem Bredonnak hívnak- még megvárom a választ, aztán tényleg kimegyek.

Megyek és megkeresem Lernunt.
- Van egy igencsak fontos hírem. Felébredt a váratlan hölgyvendégünk. És keresi a fegyvereit és az... amulettjét. Nekem sajnos semmi nem ugrott be arról, hogy mit csináltunk a fegyverekkel. Nem tudod, hogy megtaláltuk-e és elhoztuk-e őket. Illetve, tudsz-e valamit az amulettről?
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.05. 21:48

KM esemény [Lorin].:Kártyázás, nőzés.
Résztvevők: Lernun, Bredon

Lernun

Az északi Három Király játékot választjátok majd miután megkeverted a lapokat osztasz. Az első körben mind a két ellenfeled gyengének már már szánalmasan egyszerű ellenfélnek bizonyul. az egyik még ki is ejti a kezéből az egyik kártyát amit persze mind megmosolyogtok.
Az első két kört te nyered. A tétek még kicsik, 2 réz. Vagyis szereztél 8 rezet.

Bredon

Éppen befejezed a mondandódat amikor a nő szemei elkerekednek, kezeinek szorítása megerősödik karodon és az arcodba kiabál mintha nem is ott lennél.
-Mi...MI AZ HOGY NINCS MEG??? NEEEEEEE!!!...NEEE...EEEM AZ NEM LEHET!!!-Miután kilihegte magát leül az ágyra és nyakát kezdi tapogatni keresve az említett tárgyat.
-Miért? ...-rebegi elhaló hangon közben szemei elkerekednek.- Miért?... mit tettem hogy ez a büntetésem?...neeee-eee-eee...
Zokogni kezd könnyei csak úgy záporoznak. Kezeit arca elé kapja és úgy sír.
Kérdésedre nem kapsz választ ami egyenlőre nem is zavar.
Ha megkeresed öcsédet akkor őt a felépítményben találod éppen két matrózzal kártyázik.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.05. 21:54

KM esemény [Lorin].:Merengő
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Délelőtt nem sokkal
Résztvevők:Xavios,

Hosszasan gondolkozol, erről arról. Jobb dolgod nem lévén a tengert bámulod. gyönyörűnek már már szemkápráztatónak találod a maga végtelenségében.
Ekkor veszi kezdetét valami ismerős érzés ami a gyomrodból indul ki. Hastájékod egy nagy hördüléssel jelzi hogy már reggel óta nem ettél egy falatot se.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.05. 22:02

KM esemény [Lorin]
Helyszín Abaszisz-Feruggia- Antoh temploma
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-7. a Cápák órája
Résztvevők: Corh Stakarg

Arseneus elmosolyodik.
-Nos ez nem a te hibád kedves Dorani barátunk. Mi felkészültünk a fogadásodra a Rúna teremben, de valami hiba folytán a kapu teljesen máshol nyílt meg és szült téged napvilágra.Erről senki sem tehet... valami véletlen csúszhatott a számításainkba. De örülünk hogy itt vagy. Kérlek kövess! Remélem éhes vagy, Lyandra különösen finom falatokat képes készíteni és a kedvedért biztos mindent elkövet majd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.10.04. 19:47-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 37 / 45 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...