• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 57 / 76 • 1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.02. 15:21

Erior

Mikor Lasura meghozza az ételt
(erv)
- Köszönöm! Már nagyon kellett ez nekünk- mondom és belekanalazok a levesbe

Revo kérdésére miszerint tudunk-e más nyelvet:
(pyar)
- Sajnos nem ismerem, csak a pyarroni közöst és az ervet. Így nem hiszem, hogy tudnánk olyan nyelven beszélni, amit nem értenek meg ők is. Viszont úgy tűnik, hogy a személyzet nem fog zavarni.

//Nem tudom hol vannak a többiek, de majdcsak megjönnek :)//
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.02. 15:58

KM: [Dreemer],A döntés...
Helyszín:Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra közepe felé
Résztvevők: Malor Dein(Sher Dolan)
NJK:Reyna, A vár őrei, Essenor Victoira

*A három fős társaság egyre beljebb lépdel...*
(Erv)
-Kérlek, most kell dönteni, jó ha tudod a Xin-Lin-Kim követők megölése nem számít bűnténynek. Itt az a szokás amint kiderül valakiről hogy közéjük tartozik azon mód helyben megölik. Nem ok nélkül cselekszik mindenki így, ezért kimondottan jó lenne ha tudnám segíteni fogsz vagy sem... igazán nem szeretnélek sürgetni de nincs sok időd.Amint elmennek valamelyik folyosóra utánuk megyek, vagy megyünk... nos akkor?

*A kicsiny csapat egyre közelebb ér hozzátok... Reyna arcára egy pillanatra az aggodalom ül ki aztán valami kis fény csillan a szemében. A kis csapat emeltetek fog elmenni.*

(Erv, suttogva)
-Fel fog ismerni! Ne értsd félre...

*Azzal rád veti magát, mint ahogy egy szerelemes kiéhezett nő vetné magát kedvesére. Lágyan megcsókol( :oops: :love: Ne feledd egy gyönyörű nőről van szó!), és elfordítja arcát hogy nagyrészt takarjad. Az alakok egymás közt halkan beszélgetve elmennek mellettetek, majd egy közeli folyosóra lépnek. Amint belépnek a folyosóra Reyna eltávolodik tőled, utánuk pillant majd rád, azzal a most mi legyen nézéssel.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.02. 17:02

Malor Dein

<öööö...>

A látszat kedvéért, (de csak is azért :wink: ) átölelem és visszacsókolom

-Én most azért jottem ide, hogy megvédjem önt. Ha harca kerül a sor meg is teszem. A harc közben meg bármi lehetséges. :wink: <---ez ingame is megy

< Azé se fogok először támadni, max megelőző támadásom lesz , de az már nem az én kezdtem kategória :lol: >
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.02. 19:27

Leisan de La'erten

A húsleves gondolatára kicsit elborzong.
<<Vajon az mi a túró? Olyan leves amit húsból csinálnak? Fúj... Nem vetem meg az állatokat. Ha én vadásztam le őket! De amúgy? Hogy néz az ki úrnőm szemében ha sokat eszek olyan állatokból amiket egész életükben fogságban tartottak csak azért hogy valami úri lakomán elfogyasszák őket??? :? :? :? ... Inkább eszek gyümölcsöt.>>

(Csak akkor ha loval jöttünk)
Ezen hatalmas dilemmán gondolkodva meg hallja hogy be akarják zárni az ajtót erre Lasura elé siet.
- Kisasszony várna egy percet!- ezzel kisiet a lovához leakasztja íját és tegezét majd besiet velük. Mikor visszatér Lasurának már kész is a magyarázattal.
-Úgy hallottam látogatásunkkal egy időbe esik egy íjjászverseny. Tudna nekem segíteni? Érdekelne hogy mikor lesz pontosan? Odahaza én is hódolok ennek a szép és hasznos sportnak gondoltam talán végre itt az ideje hogy fontos teendőink mellet időt szakítsak eme hóbortomnak is.
Ezután letámasztja valahová a számára gyönyörű fegyvert és a míves tegezt.

(egyébként)
Türelmetlenül várja hogy, előkerüljön a leves, nem azért mert éhes hanem mert soha sem látott még ilyet. A nyelvi kérdésre válaszol.:
- Lossere ta nomes ellen...(Elf .: Az őseim nyelvén...)
Erv.:
- De jártas vagyok az Ereniek -a szót erősen megnyomva- nyelvében is!.
A kari egyébiránt mikor nem tüntetem fel külön akkor a Pyarroni Közös nyelvet használja.

A levest először csak kóstolgatja majd ha ízletesnek találja csendesen eszeget.

//Mi??? rám vártok? A fenne... na szal én most ritán vok itthon időben ezért ritkán gépnél. de mostmár talán lenyugszik a helyzet és lesz időm irni. Bocsi mindenkitől. KM van hús a levesbe? :D //
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.02. 22:58

KM: [Dreemer],Folyosó
NJK:Reyna, A nemesek, Xin-Lim-Kim követő

-Rendben gyerünk...

*Légies könnyedséggel csendben megiramodik a folyosó szája felé. Lopva bekukkant, majd feléd fordul.*

(Erv halkan)
-Van szélen van az emberünk, öt hátulról leszórom aztán ártalmatlanná teszem a középsőt mágiával, neked a jobboldali jut... Ne feledd a Baloldalit minden áron első ütésből megkel ölni... ha ez nem sikerül akkor könnyen lehet hogy végünk!

*válaszra nem várva hang nélkül elörefut, kezében tör villan, a folyosó bal szélén fut elötre. Pár lépés után eléri áldozatát , egyetlen gyors mozdulat sor és máris zsákként döl össze a jobb oldali alak. Ebben a pillanatban Dartonért kiállt a meglepett nemesek csak felé fordulnak mikor a középsöre mutat, az magatehetetlenül görcsöktől rángatózva elterül. Annyi lélekjelenlét van a jobboldali nemesben hogy nemes mivű rapirját előrántsa.
Reyna tőrével összeszurkálja a baloldali testet. A kérdés az ezidő alatt mit teszel?*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.02. 23:02

KM: [Dreemer],NAGY találkozás... után
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra vége felé
Résztvevők: Pyaroni követek (Vipera kivételével)
NJK: Lasura

-Igen a következő héten lesz a verseny kedden délelőtt napkeltekor kezdődik.

*A húsleves finom mondhatni mennyei a szakács kiváló munkát végzett! És igen van benne hús!*

//Nem tudom hol van Vipera és Dreego... nélkülük túl nagy a nyugi... valaki csinálhatna valami balhét :) //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.09.02. 23:11

Revo

Pyr Mindenki Mikor már magunk vagyunk.
- Akkor ennyit erről. Marad akkor a Pyaroni. Ezen a nyelven mégis kevesebben beszélnek ere felé.
*Minden kanál levest kiélvezve fogyasztom a vacsorám. Már nagyon éhes voltam.
<… A tanácskozásunk után Lasurától kérnem kell majd valami szilárdabb ételt is… Az a sajt nagyon jól hangzott… Még ha csak én gondoltam rá ő meg nem…>
- Akkor először is összegeznünk kéne mit is tudunk. Talán szedjük pontokba:
Egy
Az istenek háta mögött vagyunk egy gyémánt bánya mellé épült erőd városban, ami kicsiny hazám bármelyik részének éköve lehetne, valamit a kettős hold országaiban sem vallana szégyent, mint végvár.
Kettő
Csapatunk egy része rokona valamilyen hibbant részeges elf mágusnak, aki ide repítet minket, de már kedve nem volt hozzá hogy visszaküldjön. E helyet a szomszédjára Gallain nagyúr Varázslójára bíz minket. Kíséretünk maga Gallain nagyúr, aki közli, hogy varázslója nem ér rá. Valamint kérne egy szívességet mágusa segítségéért. Megfelelő egyéb jutatás mellet természetesen.
Három
Csapatunk másik fele környékbeli. Tekintettel ara, hogy őket nem egy tér ugró varázs repítette ide. Fogalmunk sincs mik a céljaik. Engem mondjuk nem is érdekel.
Négy
A környéken garázdálkodik egy igen ellenséges népség. Harcosaik fanatikusak és nem kizárt, hogy harci drogokat használnak. Már ami az éjszakai támadás során szerzet tapasztalatok sejtetni engedtetnek. E miatt nem szívesen csámborognék erre felé védelem nélkül. A város védőit és vadászait még meg se említettem.
Öt
Egy bizonyos Lar-Dor nevezetű, hej, küldöttségét játsszuk, mint Pyaroni követek. Több-kevesebb sikerrel.
Hat
A várban tartózkodik Doran küldöttsége. Gallain velük sikeresen a frászt hozta rám, legalább is. A magam részéről fogalmam sincs, miért vannak itt. Valószínű, azért ami a mi fedő sztorink. A gyémántok miatt.
Hét
Csapatunk egyik tagja jelenleg tömlöcben éjszakázik Gallain urunk hirtelen haragúsága, hiúsága, nemesi léte és nem kevésbé iszákos természet véget.
Nyolc
Ara kértek fel minket, hogy távolítsunk el néhány úri ficsúrt a palotából. Ráadás a feleség lehetetlené tétele valamit egy elit csapat távozásra bírása.
Kilenc
A feleség bosszantását és a válogatott harcosokból álló csapat elzavarását a feleség magán vagyonának elrablásával kívánjuk megoldani. Ami amúgy egyszerűbb lenne, ha nem kéne követeket játszva a szem előtt lenni és idegesíteni a hárpia rokonait. Ezzel mi hamarabbi távozásra bírni őket.
Tíz
Itt ülünk az ebben a Kaszás fogadóban, ami felújításra vár. Nincs istállója, és mi valami hadi terv félét próbálunk kitalálni, hogy minél tovább maradjunk életben és minél jobban jöjjünk ki a helyzetből. Mindezt fáradtan, összezavarodva és elégé tanácstalanul egy idegen környezetben, ami igen alapos felfedezésre vár, ha szeretnénk sikeresen végre hajtani a vállalt feladatokat.

*Felhajtom kupám tartalmát egy szuszra. Kicsit már kezdtem ki száradni az egy szuszra felmondott összefoglalóm hatására.
- Van amit ki hagytam volna talán?

//Még meglátjuk, mit tehetünk ez érdekében. Amúgy fogalmam sincs, mi van velük. Jelentetek be mostanság szabadságot vagy távollétet?//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.09.02. 23:32

/Omar/

Kissé megzavarodok a hallotaktól.
Megrázom a fejem, és körülnézek.

/Van még itt rajtam kívül valaki? Kukták, más szakácsok, vagy a személyzet más tagjai?/

Ha nincs ott senki, akkor letesze a kést, és elmegyek egy pohár vízért.
Ha lenne még itt valaki, akkor hasonlóképp teszek, de felén indulok, hogy ellenőrizzem, mit csinál,és közben figyelem, hogy észre vett-e rajtam valamit.

A báránnyal hamar végezni akarok, beirdalom, megkenem fűszerekkel, és beteszem a kemencébe sülni.

Azután kerítek valakit, aki időnként ránéz, hogy oda ne égjen, majd leoldom a kötényemet, és elindulok a városba.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.03. 6:09

Sher Dolan

Kivonom a kardjaimat,és loholok utána

Miután megkezdődik a harc a jobb oldali és Reyna közé állok védelmezőn. Ha támadni akar megpróbálom megelőzni és lecsapni, ha elszalad akkor Reyna mágiájára bízom

kezdő dobás k10 = []
támadódobás 100 = [0]
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.03. 6:09

1k10 = 3 [3]
1k100 = 54 [54]
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.03. 6:17

Ja és a sebzés:

jobb kéz 1k6 = 3 [3] +

Balkéz
kezdő 1k10 = 10 [10]
Támadó 1k100 = 42 [42]

bal kéz 1k6 = 1 [1] +
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.03. 17:36

Erior

Leisant érdeklődve figyelem, mikor kimegy, aztán vissaztér íjjal és nyilakkal a kezében
<<Méghogy ért a mágiához. Akkor minek az neki?>>

Revot csendben végighallgatom, majd miután befejezte megszólalok
(pyar, Revo)
- Nem hiszem, hogy kihagytál volna valamit. Legalábbis nekem nem tűnt fel. Viszont eszembe jutott valami, arról amit mondtál. Mégpedig arról, hogyha nem kéne szem előtt lennünk. Szerintem ezt megoldhatnánk, úgy hogy a csapat két részre válna és egyik rész játzsaná tovább a szerepét, a másik pedig el tudná tüntetni az asszonyka vagyonát. Én például elvállalnám, hogy továbbra is követ maradok, mert a másik feladatban nem sok hasznomat vennétek. Nos mi a véleményetek?- nézek széjjel kérdőn, a többiek arcát fürkészve.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.03. 18:08

KM: [Dreemer],Készülödés
Helyszín:Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota-Konyha
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat-13 óra vége felé
Résztvevők:Omar(Anovik con Giovichi)
NJK:vár népe

*Hamar végzel a báránnyal az üres helységben, a kukták most pihennek. Kérésedre persze munkába állnak.*

*Kötényed nélkül kényelmes tempóban elindulsz a palota negyedbe lépsz ki a palotából és innét merre visz az utad?*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.03. 18:12

KM: [Dreemer],Folyosó
NJK:Reyna, A nemesek, Xin-Lim-Kim követő

*Gyorsan cselekszel megelőzve ellenfeledet, pengéid suhogva szelik át a levegőt. A nemes védelme elhanyagolható, a döbbenet és meglepetés ereje miatt semmi ellenállásra nem képes.*

*Pengéiddel a bal és jobb kezét sebzed meg.Ezzel gyakorlatilag harcképtelenné válik. Sorsa a kezedben van....*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.03. 18:49

Malor Dein

Ránézek Reynára:

-Az öné, azt csinál vele amit akar.

Félreállok
Naim Akra Doran