• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haláltusa[OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 7 / 10 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Re: Haláltusa[OM-UT]

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.26. 13:34

Krongrtz Zisnulth

<A fenébe, ez nem jött össze. Még az eső is elállt, hogy biztos ne tisztuljon ki a fejem. De már nem látok rémeket. Biztos Angéla főzetében volt valami. Inkább haza megyek és pihenek eggyet.

A magtártól elindulok haza, hogy aludjak egyet, és majd újjúlt erővel, ismét neki látok a "magtárnézéshez"

<csak dőlne már össze, hogy végre ne csak nézzünk mint borjú az újkapura>
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.27. 10:13

KM: [Dreemer],orvosság
Helyszín:Nefrisz-Angéla házában
Időpont: 3680.02.14. Hétfő-Reggel
Résztvevők:Werdon(Lernun)
NJK:Angéla
Időjárás:+24 fok a konyhában, magtár elött +4 és szél

*Hamar előkotrod a kulacsodat és máris tölti belé Angéla anyó az orvosságot ( :?: )*

-Csak itasd meg vele és meglátod rögvest jobban lesz...

*Ezek után kilépsz a falú fő utcájára és pár perc séta után eléred Pistikéjék házát. Ajtaja csukva, bentről egy kétségbe esett anya sírdogálása hallatszik ki... *
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.27. 10:19

KM: [Dreemer],Öz vadászat
Helyszín:Mariska háza-hátsó kert
Résztvevők:Thun(Ruyan)
NJK:-
Időjárás: szabadban 4 fok, erősödő szél, borult ég

<A kis naiv :lol: :uzi: >

*Mariska hátsó kerítésére meredeznek, a falu szagán kívül sok egyebet nem érezhetnek... habár... várjunk csak! A kerítés alatt ásás nyomok vannak, valami róka vagy hasonló teremtmény ásott magának egy lukat a kerítés alatt, most vércsíkok szennyezik azt.. és pulyka tollak hevernek mindenfelé...*

*A leg elrettentőbb fegyvered a libapásztor vessző :) (K2 Fp sebzéssel kb) Másik nálad lévő fegyver a nyúzó késed...nah azzal már tudsz ölni...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.27. 10:23

KM: [Dreemer],Kobrgás
Helyszín:Nefrisz-Angéla házában;magát előtt
Résztvevők:Krongrtz Zisnulth (Wolftern)
Időjárás:magtár elött +4 és szél

*A magtár továbbra is csak ropog, és recseg egyhangúan, de várjunk csak... valami más hang is belekeveredik a ropogásba, mintha vaki kaparna deszkákat, és fűrész hangját hallanád a magtár másik oldala felől...*

//Nem lehetsz még fáradt napali őre vagy a magtárnak, akár összedőlés szélén van akár nem...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.27. 13:01

Krongrtz Zisnulth

//Tudom. De úgy gondolta a karakterem(vagyis én), h ha alszik elmúlnak az illúziók. A magtáron meg nincs mit őrizni... De értettem a célzást. És visszamegyek. :( //

<Na már megint mi lehet az? Ááá, biztos csak egy látomás hangal vegyítve..>

Nem foglalkozok vele és elindulok, haza. Az ágyban csak forgolódok.

<De ez nem lehet, hogy mindig csak képzelődök. Várjunk csak! Megkeresem Werdont, és elhívom őt is a magtárhoz, hogy hallja-e a hangokat? Húh akkor sietnem kell. Remélem Werdon-t gyorsan megtalálom, és a kaparás se múlik el a magtárba.>

Elindulok, Angéla házához. Amennyire csak bírok futok. Előtte minden felszerelésemet, magamhoz veszek. Mikor megtalálom Werdon-t elmondom neki is.

-Az imént a magtárnál jártam, és valami kaparást halottam, és mintha valaki deszkát reszelne. Gyere velem gyors. És sok furcsaságot látok. Az az érzésem, hogy valami bajom van. De Angéla gyógyfőzeteiből nem kérek. Menjünk.

És elindulok vissza a magtár felé

//Tudom, hogy a csűr másik oldala felől jött, de nagyon furcsának találja a macska az "illúziókat". Először, mikor Pistit menekítette, valaki járkált felette, utána, Angéla anyó hátbaszúrta Werdont. Mivel azt írtad, h nem látott, és nem is halott még szörnyekről így nem tudhatja, hogy ez most valóság vagy csak ármány -Egyébként következtethet arra, hogy Angéla valamilyen főzete bódította meg a fejét? //
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.27. 16:24

(Werdon)

Ha találkozom Zisnulthal:
-Hát te aztán jól otthagytál. Mondjuk én sem maradtam volna sokáig annál a flúgosnál. Bocsi, de előbb elviszem Pistinek ezt a löttyöt.
Ezután folytatom utam Pistiék felé.

Ha megérkeztem bekopogok és várok. Ha nem jön senki beszólok:
-Én vagyok az Werdon. Meghoztam Angélától az orvosságot.
Ha ezek után se jön ki senki akkor elindulok hazafelé.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.27. 20:13

KM: [Dreemer],Orvosság
Helyszín:Nefrisz-Angéla házában;magát előtt
Résztvevők:Krongrtz Zisnulth (Wolftern),Werdon(Lernun)
Időjárás:magtár elött +4 és szél

//Félre értesz, a karaktered arra megy amerre szerinte helyes... vagy amerre tud, nem akarok senkire semmit rá kényszeríteni... kivéve ha mágiával megbuherálják...
Szerintem logikus következtetés lenne ha Angéla anyóra gyanakodna...//

*Közösen mentek Pistike anyjának házához a kopogásra hamar feltárul az ajtó. Pistike apja kérdőn tekint rátok. Werdon szavait meghalva, reménykedés lesz úrrá rajta.*

-Jöjjenek beljebb! *Félre áll az útból udvariasan be enged titeket. Majd ha megkapja a gyógyszert a konyhába siet ahol fia és felesége tartózkodik, az alapvető udvariságról is megkeletkezik. Aki követi láthatja hogy a teljes adag orvosságot bele diktálja fiába.*

*Pistike hamar magához tér, szemei kinyílnak arcán még mindig a rettegés nyomai szántanak mér barázdákat.*

*A szülök mélységesen hálásak...*

(Anya)
-Köszönöm hogy megmentették a fiamat! ó hogyan hogyan hálálhatnánk meg ezt a hőstettet? Nincs sok pénzünk de talán elfogadhatnának hat tucat rezet ajándékba.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.27. 20:34

Krongrtz Zisnulth

//Ok vettem//

Werdon kijelentésére válaszolok

-Sajnálom, csak olyat láttam, hogy nem tudtam, mit csináljak... De akkor gyorsan, mert ez nagyon fontos, hogy megmutassam.

És követem Werdont, közben nem beszélgetek csak gondolkodom

<De miért látok rémeket... Elvileg a khálok, jobban bírják, az efféle megmérettetéseket... Na mind egy.>

Mikor odaérünk Pistike házához, gondolataimat elhessegetve, figyelem a történteket, és belépek a házba. És nézem ahogy édesannyja beléerőlteti a löttyöt.

<ÚÚÚ...milyen rossz lehet Pistikének? Nem lennék a helyébe. Vajon mit rakhatott bele Angéla? Netán egy kevéske ganajtúróbogarat, hozzá egy kis földdel? Inkább bele se gondolok.... De ez hatott. Lehet nekem is el kellene mennem és kérnem egy ilyen italt.... Á, inkább majd máskor.

Odafordulok, az anyához, és kicsit sietve válaszolok

-Sehogy nem kell meghálálni. Legalábbis nekem. Már régóta itt élek és szeretnék ehhez a közösséghez is tartozni, még egy ideig. Nekem az a hála, ha nem Szörnyetegként gondolnak rám.

Majd odafordulok Werdonhoz.

-Most már ráérsz? Gyere! Megmutatom, remélem még hallatszódik.

Majd kilépek a házból és várom, hogy jöjjön Werdon is.
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.27. 20:40

(Werdon)

Örülök amikor látom, hogy Pisti jobban van.
<Hát az már igaz, hogy ettől még a halott is magához térne.>
-Ugyan már. Nem jár nekünk ezért semmi. Megtettük amit tudtunk és amit helyesnek találtunk. Engem az érdekelne, hogy mit látott benn Pisti. Psitihez fordulok:
-Miért mentél be a magtárba? És mit láttál odabent?
Intek zisnulthnak, hohy várjon egy kicsit.
<Ő meg hangokat hall. Téynleg nem kelett volna ma felkelni. Az egész falu megbolondult.>
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.27. 20:52

Krongrtz Zisnulth

-Nem akarlak sietetni, de az a baj, hogy azok a hangok akármikor eltűnhetnek. És szerintem utána is megkérdezhetjük erről Pistit.

Ha Werdon továbbra is marad, akkor én is maradok és figyelek, ha nem akkor kimegyek az eredeti terv szerint, majd ha Werdon is ki jött, mutatom az utat.

<Gyerünk, gyerünk, gyerünk. Ne menj el hangocska, maradj addig, amíg meg mutatlak Werdon-nak
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.08.27. 21:00

Thun

<<No, nem látták még a falut? Nem baj most akár kapóra is jöhet. Bár a fegyvereim nélkül elég nehéz lesz. De meg kell próbálnom>>

Mivel veszedelmesebb fegyverem nincs a vadászkésemnél, ezért azt veszem elő és megindulok a szaglászó őzek felé olyan halkan amennyira csak tudok. Majd ha sikerült közel kerülnöm a csapathoz, akkor kiválasztom a legszebb példányt és igyekszem elvágni a torkát, vagy ha ez nem lehetséges, akkor valahogyan megakadályozni abban, hogy elmenjen, például elkapom a lábát.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.29. 9:41

KM: [Dreemer],Orvosság
Helyszín:Nefrisz
Résztvevők:Krongrtz Zisnulth (Wolftern),Werdon(Lernun)
NJK:Pistike, Pistike szülei
Időjárás:szabadban +4 és szél; épületben +20

*A szülök úgy tekintenek rátok mint valami hősökre... hisz azok is vagytok :)*

*Pistike a feltett kérdésre lassan tagoltan a következőket válaszolja:*

-Nagy... Nagyon nagy volt... és ahrapot.. a patkányokat harapta... azok menekültek sikítottak... aztán aztán... meglátott!!!-*Itt elsírja magát fél perc múlva lassan tudja folytatni,sirva*-Elindult felé, magában kacagva.. futottam futottam ahogy bírtam... és egyszer csak előttem ált!a többire már nem emlékszem...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.29. 9:44

KM: [Dreemer],Öz vadászat
Helyszín:Mariska háza-hátsó kert
Résztvevők:Thun(Ruyan)
Időjárás: szabadban 4 fok, erősödő szél, borult ég,eső

*az erdő felől lassan megkerülöd az őzeket, majd megiramodsz feléjük kezedben a nyuzó késsel, az özeknek nincs sok reményük a menekülésre ugy gondolod... az erdő felől támadsz igy csak a falú felé menekülhetnek... vagy előtted kell elcikázniuk...*

//Dobj egy lopakodás próbát :) //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.29. 10:12

(Werdon)

<Te jó ég mi a franc lehet ez? Nem hinném, hogy Pisti fantáziája. Hogy kerülhet ide egy ilyen?>
-Köszi Pisti sokat segítettél. Zisnulthnak:
-Szerintem ezt azonnal el kell mondanunk Livallnak. Ő majd tudni fogja mit kell csinálni.<Remélem.>
Elköszönök a szülőktől és elindulok a nemes lakhelye felé.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.29. 11:05

Krongrtz Zisnulth

<Na igen valami nagyot láttam én is. Hé! És még vérszagot is éreztem. Ez az! Lehet, hogy még sem őrültem meg?>

-Ne aggódj Pisti, akkor nem csak én láttam. Nyugodj meg. Én azt hittem, hogy megőrültem, de megígérem, hogy akármi is az, a végére járok.

Odafordulok Werdonhoz. És vidáman elmondom neki a mondandómat.
-Akkor Pisti igazolta, hogy nem vagyok bolond, szóval nem kell hogy meg mutassam amit hallottam. Amíg Livallhoz el mész, én visszamegyek a magtárhoz, és vigyázok el ne menjen ez a valami. De azért siess!

Elköszönök a szülőktől, és Pistitől, majd elindulok a magtár felé. Mikor odaértem kardomat előveszem, és minden képességemet használom. Körül járom a magtárat, és figyelek.

<Remélem, hogy az a valami, nem embereket, és khálokat eszik. Azt meg még jobban remélem, hogy nem egy gonosz isten szolgálja, akinek erre a falura esett a választása, hogy átkát, terjessze. Bár az emberek, és még a khálok se szívják mások vérét. Vajon mi lehet az?
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 7 / 10 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: Régi Kalandok...