• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 5 / 200 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 200

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.27. 17:29

Cadoras

A képet méretre vágtam és visszaküldtem postafordultával e-mailben. Sajna én nem tudom beállítani a te profilodba. Nomeg kérdés jó részét végtam-e ki.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.08.27. 17:41

Köszönöm, Quator!
Azonban itt egy kis bibi: "A feltöltés visszautasításra került, mivel a feltöltött állomány egy esetleges támadás hordozója lehet." -ezt eddig semelyik kepfeltoltes.hu-s képemnél nem említette.
Fura
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.27. 17:57

Cadoras

Nincs mit.

Ez a képfeltöltés dolog strange. :? Most én is feltöltöttem és nekem simán felnyomta nem jelzett semmi gondot. Lehet uncsitesód vírustenyésztő? 8)

Kicsit más: Colosseum

Most nézem, hogy egy napja raktam fel a négy közleményt és már több, mint 120-szor lett megtekintve. :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.08.27. 19:30

No igen, elég strange dolgok történnek itt ennél a gépnél :?
A colosseumról meg annyit, hogy igen népszerű, pedig sokszor ráklikkeltem Ordanra és Doranra, hogy olvasgassam - de úgy tűnik sosem éri utol majd :lol:

Más: jártam az ingyenes könyvtárban, s meg kell mondjam igen nagy csalódás volt.
Az, hogy ingyen van, nem kompenzálja a választék hatalmas hiányát, ráadásul semmiféle rendszer nem áll fenn. Egyszerűen betömörítették a romantikát a fikcióba, a horrort a romantikába, az akciót a drámába, egy szóval borzalmas :shock:
Egy jó könyv nem sok, annyit sem találtam.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.27. 19:35

Én csak örülök, ha érdeklődés mutatkozik a Colosseum iránt, mert ez azt jelenti egyrészt az ötlet meghallgatásra talált, másrészt érdemben tehetek valamit a fórumos szórakozásért és szórakoztatásért.

A könyvtárakra csak annyit, hogy így más érthetőbb miért ingyenes... a jókat már szétlopták, a rosszakat meg úgyis mindenki csak visszadobja a polcra minek rendezgessék. 8) :P
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.27. 20:05

Quator
ugye jól vágtam le, hogy te viszed az Arénamestert, ha igen megnéznéd a pmeid. Csak azért mert már írtam, hogy jelentkeznék :wink: Egyébként nem zavarna , mert hétvégén nem leszek, de ha várólista lesz gondoltam hamar szólok, hogy mire visszajövök játszhassak :D
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.27. 20:08

Lernun

Megnézem a pm-eit Gladiusnak, de a pm-es láda eltömődés és a nem nézés elkerülése végett létre lett hozva egy kiemelt topic a Colosseumban pontosan azért, hogy nyíltan követhető legyen a jelentkezési sorrend és ott egyszerűbb a megbeszélés is. Így kérlek oda írj majd.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.27. 20:10

Ok későn vettem észre bocsi :o Küldtem oda is jelentkezést.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.08.27. 20:29

Quator: Hát, igen, ez a szomorú valóság a könyvtárral kapcs. Bár még csak egyet néztem, s a bérlet 10 különböző könyvtárra érvényes.
A Colosseum pedig jó ötlet volt. Úgy látom sokakat izgat. Ahogy néztem szépen alakulgat.
Bár én konkrétan a harctérre lettem volna kíváncsi, erre minden másról olvashatok, csak arról nem :lol:
Kiképzés is folyni fog? Úgy értem lehetne egy épp tanuló karakterrel kezdeni, aki később kerülne az arénába? Valószínütlen, hogy ilyennel indulok, csak ötletet szeretnék adni másoknak...
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.27. 21:14

Cadoras

Akkor még van 9 lehetőséged, hogy kellemesen csalódj az angol kulturális színvonalban. :)
Egyébként a harc helyszínéről azért nem olvashatsz még, mert az egyes harcokra külön topicok lesznek nyitva, ahol le lesz írva a helyszín is. :wink:
Kiképzésen még nem gondolkdotam egyenlőre elég a már "kifejlett" példányokat csirkeaprólékká zúzni. 8) :lol: (Persze ez csak vicc és nem lesznek lemészárolva a karakterek. :angyi:)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2008.08.27. 21:34

Quator ar Zaraquer írta: (Persze ez csak vicc és nem lesznek lemészárolva a karakterek. :angyi:)

Miért nem? Szex kizárólag zokniban? Most őszintén, az arénabeli harcnak nem az a lényege, hogy az egyik ott marad (sokszor akár halva)? Heroikusabb a küzdelem, katarzis, miegymás. Nem hiszem, hogy a nyíltban játszó karakterek esetén probléma lenne, vagy a kráni pap hirtelen elkezd stigmatizálódni a nyílt helyszínen?

<esetleg>
Valaki itt javasolta korábban, hogy inasként kezdene, aztán felapríttatná magát. A karakter fejlesztése, mint olyan, szerintem viszont jó ötlet. Pl. indulna első szinten egy rövid kard - pajzs felállással egy karakter, aztán a győzelmekért kapott aranyakból vásárolna magának gladiátorvértet, dobólándzsát, sisakot, et cetera, et cetera.
</esetleg>
Iymer Senton barát - Manifesztáció
Iymer cwa Takeda - Testvérviszály

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Altemor an Sibassin » 2008.08.27. 21:47

Ez szerintem nem rossz ötlet, de egyelőre talán jobb leszm ha egy ideig hagyjuk futni rendesen a Colosseumot, megnézzük, hogy megy-e rendesen, izgalmas-e, stb. aztán lehet majd feljleszteni tovább.
Tisztelettel: Altemor an Sibassin, Artemor an Sibassin fia, Vinidius Artemora egyenes ági leszármazottja, az Emlékezés Tornyának főmagisztere, egyben a dorani Nagytanács elnöke

<<DORAN>>
Altemor an Sibassin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 232
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.28. 4:55

Üdv!

Iymer

A karakterek meghalhatnak elég könnyen az arénában, ha nem vigyáznak magukra. Ha minden jól megy lesz izgalom. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy arra kéne utazni, hogy bitosan így is legyen. :) Pont ezért a küzdelmek nem kimondott élet-halál alapon folynak egyenlőre, hanem amíg az egyik fél harcképtelen nem lesz. Persze ha ez úgy következik be, hogy meghal egy jól sikerült csapástól az így járt. Nomeg majd itt lehet szerepe a közönségnek, hogy merre mutat az ujjuj éljen vagy haljon a vesztes. :P Node midnez kiderül a pőróbajárat alatt. Utána pedig indulhat a tovább fejlesztés, bővítés.

A kezdősködés meg adott. Alkot az ember egy 1.TSZ-es gladit csak ide és aztán a harcokban szerzett TP-vel szintet lépve Kp-ból fejlesztgeti a fegyverarzenáljának használatát a bedobott aranyakból meg "vesz" magának vértet, fegyvert.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.08.28. 8:15

Sziasztok!

Egy gyors kérdés. A lovagkardnál a sebzés erőbónusza mennyitől számít. Elnézést csak sok helyen játszok és már keverem mert erre túl sok háziszabály van.

Üdv

Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére