• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 4 / 200 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 200

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.08.27. 10:02

Már belinkeltem egyszer, úgy tűnik nem figyelsz eléggé a Tavernában folyó hírekre :)
http://www.fonyoditibor.hu/index.php?1131,0
Erről beszélünk Lorinnal.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.08.27. 10:06

Cadoras!
Mi az hogy nem figyelek?
Hiszen épp azért mondtam!
:D
Magamtól enmtalálok ilyeneket csak hát láttam hoyg nem lett belőlle nagy téma ezért felvetettem még egyszer.:D

Am jó sokat tudsz gépezni, ahoz képest hogy azt mondtad egy két hónapig nem leszel :P. Ennek csak örülünk persze. Remélel egyszer majd még mielőtt haza jönnél bele is vágsz vmibe :D
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.08.27. 10:20

Ehh, ez van, ha nem használok megszólítást...
Gon Gosep Romualdnak szólt az előző reag.
De úgy tűnik te sem figyelsz, mert már megírtam, miért tudok ennyit netezni :wink:
Azt hittem legalább Tiert megvéded, ha már az előző reagomban szidtam :D
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.27. 10:44

Üdv!

Wolftern

Ha minden jól megy, akkor a hét végén formát ölt a már játszható Colosseum. Onnantól lehet jelentkezni a helyszínre. (A tömegnyomor esetén még nem tudom hogy lesz eldöntve ki milyen sorrendben jut lehetőséghez.) Ez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel elbírálás, egyeztetés után jövő hétvégére már megbeszélhetünk egy-két harcot a jelentkezőkkel. (Én a 2-es lehetőséget preferálom, tehát a gép közelében lézengve sok reagváltás a fórumon. Természetesen a másik két levezetési módot is viszem. Csak ha lehet az első "bemutató" harcot szeretném ebben a formában megpróbálni.)

Lorin

Nem erőszak és biztos lesznek sokan, de sztem egyszer próbáld ki az Arénát. :wink: Valszeg özön tápos cucc és +7 szint nélkül kissé érdekesebb lesz a harc, mint 8.TSZ-en mágikus cuccokkal zombit aprítani. 8) :D

Cadoras

Ha nem eszel angol kaját, mert nem visz rá a lélek, akkor mit eszel? :) Csak sörön se lehet a végtelenségig élni. :lol:
A magus animációs filmet érdeklődéssel várom én is. Főként, hogy a szereplők hogy fognak kinézni. 8)
A netezésre nem azt írtad a múltkor, hogy uncsitesó épp boltban, élettársa épp főz? Ezek szerint azóta se főtt meg a két nappal ezelőtti ebéd? :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.08.27. 10:57

Quator:

A kaja legfőképpen a mikróban melegített cuccokból, hideg kajákból, meg némi szenilitáson alapuló főzésből áll :)
És most ügyintézés van, eddig aludtak, szal most megint enyém a net, bár megint csak néha van, egyébként gyakran megszakad hosszabb időre. :?
Alkohol tartalmút meg nem iszom, csak vizet (ásványi beütésűt illetve csapból származót), meg tündért (lefordítva angolra: Sprite :lol: )
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2008.08.27. 11:05

Quator ar Zaraquer írta:(A tömegnyomor esetén még nem tudom hogy lesz eldöntve ki milyen sorrendben jut lehetőséghez.)

Nyilvános várólista? A várólista első egy-két[-három?] tagjánál a játék várható kezdése? És ha nem kezd időben, akkor a következő?

Téblábol szerencsétlen gladiátor az aréna előtt, vagy épp tűkön űl összeszoruló gyomorral, majd az Arénamester kiszól: Wrok, Tergun! Készüljetek!
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.27. 11:10

Cadoras

Szerencsétlen angol tündérek szénsavas és átlátszó vérét szívod?!? :lol:
A Wod lehet megvenné az ötletet: "Vampire: the Sprite Drinkers" :D

Egyébként uncsitesódék délben kelnek? :o Ők miből is élnek? Altató-kísérletekben önkéntesek? :)

EDIT: Sajna nem jelezte az új hozzászólást.

Iymer

Ez jónak tűnik. Valami várólistás, jelentkezős topic lesz. :wink: Köszönöm!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.08.27. 11:18

Quator:

Fúúúú, erre nem is gondoltam! Ez a Sprite Drinkers eléggé brutáluis horrorjáték lenne :D
Unokatesóm pékségben éjszakás műszakban dolgozik, élettársa most még nem rendelkezik melóval.
Holnap holnapután megyek krikettre mosogatni ünneplőben :D
Ha ez így folytatódik, hogy ennyire kell örülnöm még a két napos alkalmi melónak is, akkor talán jobb lenne elmenni 4-es körzetbe McDonaldsba. :?
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.27. 11:22

Cadoras

A szerzői jogokat felezzük, ha a WoD ráharap. :wink: :D

Egyébként szerintem lesz jobb meló is csak kicsit lassan indul be a dolog. Addig meg megy a krikett. Hátha véletlenül összefutsz valami nagyon gazdag, nagyon egyke csajszival... 8) :) Persze a film-forgatókönyv ötlet szerzői díját is felezzük, ha a tucatstory-t ismét megveszi valami filmgyár. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.08.27. 11:26

Quator:
Egyenlőre 20%-ot ajánlok, tovább nem igazán mennék :P
A konyhán egy nagyon gazdag, nagyon szingli csajjal (az egyke testvérnélküliséget jelent)? :lol: Ez lenne az évszázad tréfája! :D
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.27. 11:30

Cadoras

Rendben megadom a 20%-odat. :P :lol:

Az egyke a szinglit jelentené csak ezt a szót nem akartam elsőre használni. :) A tréfa meg... Darton útjai kifürkészhetetlenek... 8) Sok boldogságot így előre is, ha egy ilyen csajszi tényleg betévedne a krikettkonyhára! :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kék Herceg » 2008.08.27. 11:42

Üdv Ismét

Quator

Akkor, ha lehetne, jelentkeznék is. De mivel hamarosan kevesebbet leszek, ezért ismét csak figyelek, és ha van lehetőség akkor lecsapok, és beszállok egy kis harcra. :D Szóval jövő hétvégén nagyra nyílt szemekkel nézem az oldalt.

Egyébként, mivel OM-en vagyunk én is jó ötletnek tartok, itt (az arénába) egy példa játékot a DICE gombal. De ez csak az én véleményem.

ÁÁÁ... :oops: upsz véletlen ezer az userrel írtam. Ezt Wolfternként akartam írni. :?

Ja és még egy: A filmet nagyon várom, és én is remélem, hogy nem lesz elszúrva, mert bár vannak jó filmjeink, sőt ami azt illeti elég jók, de a magyarok, szerintem, nem a Fantasy-ban jeleskednek.
Egy jó katona nem azt kérdi az ellenségről hányan vannak, hanem hogy hol? - spártai szállóige
Kék Herceg
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 330
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.08.27. 12:57

Quator!

Azt hiszem egy másik szerzői jog folytán már megbeszéltük, hogy ha 20%ot ajánlok, az azt jelenti, hogy enyém a 80%a :wink:

Darton útjai valóban kifürkészhetetlenek... egy olyan kép birtokába kerültem, mely illene Cadorashoz - elvégre ez nem csak név, hanem egy volt karakteremhez fűződő legenda 8) -erre nincs a gépen olyan képszerkesztő program, amivel normálisan beállíthatnám avatáromnak.
Quator, ha valahogyan sikerülne elküldenem (ami közel sem biztos), segítenél?
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.27. 13:41

Cadoras

A kép alakításában szívesen segítek, de sajna csak otthon tudok majd foglalkozni vele érdemben.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.08.27. 13:47

Quator:
A képet elküldtem az email címedre. Gabriel már most mogorván néz amiért le akarom cserélni :lol:
Ráérsz foglalkozni vele, már annak is örülök, ha otthon foglalkozol vele, nem várom el, hogy ne otthon csináld :D
A McDonaldson pedig egyre jobban gondolkozom. Affene, tényleg jó lenne egy biztos munkahely...
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 4 / 200 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 200

Vissza: Archívált Fórumok