• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 54 / 76 • 1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.08.18. 15:35

Malor Dein

Elvörösödve lefektetem a földre ami az eredeti szándékom is lett volna

-Nem sikerült elkapnom, rendesen-mondom pironkodva

felegyenesedem, és várom a következményeket
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.08.19. 8:01

Rayamancor /Monguz/

*Egy szót sem szólok csak némán követem vezetőnket és próbálok mindent rendesen megfigyelni ,a torony falait közelebbről ismegnézem kíváncsi vagyok mennyire tűnik mászhatónak.
Megfigyelem a kék ruhás őrt is fegyvereket keresek rajta és megpróbálom azt is felmérni mennyire páncélozott a ruhája.
A torony tetején elém táruló látványt mélyen az elmémbe vésem /pszi/ és eggy pár perc nézelődés után megpróbálom megkeresni a legrövidebb menekülő útvonalat !!
Mindezt szótlanul szemlélődve teszem!!

//off//: örülök hogy minden rendben !! bár Dreemer kissé félreérthető voltál nem igazán volt reményteljes a szabadságbejelentésed!! De az a lényeg hogy folyt-köv :D
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.19. 10:02

KM: [Dreemer],Különös dolgok
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó-folyósok
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra eleje felé
Résztvevők: Malor Dein(Sher Dolan)
NJK:Reyna,Lasura,Edgár :)

*Szavaidra megkad a nő, láthatóan elgondolkodik valamin...*

-Szólíts Lasurának, Edgar a szakács majd gondoskodik Reynárol, ez nála gyakori. Addig is felvezetlek a szobádba... nem én vagyok az aki az ilyesmi miatt büntetni szokott, az maga Reyna...

*a Folyosó jobb kéz felöli leghátsó ajtaja feltárul és sietve lépdekl a folyosóra... egy .. zombi! Nem a legendákból megszokott szokásos szakadt rhában van, ezen a zombin szakácsköpönyeg van, a fejébe húzva szakács kalap. Kezein kesztyű, arcán vágások és a szemek hiánya, bőre üszkös, és enyhe dögszagot áraszt magából. Az egész teremtmény majd 2 méter magas.*

-Remek már mégis jött Edgár, tudod mi a dolgod.. addig felkísérem a vendéget...

*Lasura a folyosó végében lévő lépcsőn keresztül elkezd felfelé kísérni az emeletre.Eközben Edgár felnyalábolja Reynát és elindul a konyha irányába.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.19. 10:09

KM: [Dreemer],Várnézés
Helyszín: A puszta - Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 13 óra közepe felé
Résztvevők:Minden JK (kivéve Viperát,Malor Deint)
NJK:Gallin katonái;Gallain titkára

*A torny falait csak belülről tudod megvizsgálni, egyenlőre... ami meglepő hogy nehezen de mászhatóak (kb -40% mászás).*

*Az őrnél hószú kard és rövid kard párost látsz továbbá pár dárda van a falnak támasztva. A hosszú kardon különös jelsorozatot látsz, lehet mágikus erejű?*

*a menekülés a várból az udvara egyértelműen valamelyik ablakon keresztül valósítható meg a leg gyorsabban. A másik lehetőség ha nagyon hamar eljutsz a gerinc folyósora és azon át a vár központi részébe onnét lehet leghamarabb a kapuhoz eljutni.*

//aki jelen vannak nyugodtan beszélgessenek szerintem... nem tudom mikor lesznek a többiek...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.08.19. 10:33

Malor Dein

-Köszönöm

Utánaindulok

<Egy zombi, lassan már nem lepődök meg semmin. Patadobogás a házban, kámfort játszó személyzet, ájuldozós fogadósnő, zombi... Mi jöhet még? Igen furcsa egy helyre keveredtem, az Ő akaratából.>
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.08.19. 19:01

Erior

<<Végre elindulunk. Bár nem hiszem, hogy sok hasznomat vennék a többiek a nézelődésben. Nem szoktam azon gondolkodni, hogyan kell egy idegen helyre bejutni, aztán ki. Soha életemben nem csináltam még ilyet... És pont most kezdjem el? Ráadásul emiatt nem tudok teljesen azzal foglalkozni, ami miatt idejöttem. De msotmár benne vagyok, úgyhogy muszály végigcsinálni.>>

A titkárt csendben követem, azért nézelődök, ha már megyünk. Figyelem, hogy milyen gyakran találozunk emberekkel a folyosón, megnézem én is a kékruhás őrt és a toronyból megnézem a kilátást.

Revó felvetésén kapok, hisz nekem sincs sok kedvem maradni:
- Mivel nekem is elegem van a helyből, így mehetünk a fogadóba...
<<...ahol végre tudok pihenni egy kicsit és álmomban talán megint találkozom a sárkánnyal.>>
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.19. 19:35

Revo

Pyr, Halkan, Mindenki
- Jó. Egy szavazat a rendezzük gondolataink egy kupa bór mellet. Ha valaki szeretne, valamit elintézni még itt bent jó lenne, most mert lassacskán itt lenne az ideje rendezni a soraink. Mivel szerintem egy kicsit szétzilálódtunk.
*Követem a titkárt és közben csendben szemlélem a környezetem.
- A kérdés csak azt hogyan tegyük hitelesé a távozásunk. Csak egyszerűen csendben távozunk vagy lármázunk még egy kicsit?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.08.21. 13:21

Leisan de La'erten

-Nekem édes mindegy! Bár lehet kedvem lenne megtépkedni egy kicsit az úrnő haját aztán szétrúgni egy két ereni kékvérű fejét!-válaszolja hosszas halgatás után ál-rangjához nem éppen illőn.
ismét hosszas hallgatás után Revohoz forul.
-Ha nem akarod hogy tényleg ezt tegyem akkor jobb lesz ha nemidebent állítasz minket csatarendbe! Elegem van ebből a várból és az urából is! Mellesleg... meg lehet itt fulladni!
Tovább nem méltatja magyarázatra szokatlan viselkedését, dühösen járkál fel allá a folyosón. homlokán elmélyülnek a ráncok aztán elkiálltja magát.
- MENJÜNK!
<<Remélem ez elég nagy zaj lesz Revo barátom...és azt is hogy mihamarabb megpattanunk innen>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.22. 9:03

Revo

*Mélyen meghajolok Leisan felé
Pyr Halkan Leisan
- Nem akartam én senkit sem csatarendbe állítani. Mindössze leszögeztem, hogy Gallain sikeresen összezavart minket, aránylag tanácstalanok vagyunk és még sorainkat is megritkította. Mindenkép le kéne ülni egy nyugodt helyen és átgondolni, hogyan is tovább. Az eszembe sem jutott, hogy azt itt tegyük.
*Még egy meghajlás.
- Ahogy akarod.
Pyr Mindenki
- A jelek szerint nem vagyunk alkalmasak jelenleg jelentősebb színészi mutatványokra. Akkor menyünk el csendben. Majd holnap hőbörgünk a méltatlan bánásmód miatt. Mindenkinek meg felel ez vagy szeretne még valaki még valamit elintézni vagy valakinek az orra alá borsot törni?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.24. 10:57

KM: [Dreemer],Különös dolgok
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó-folyósok
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra eleje felé
Résztvevők: Malor Dein(Sher Dolan)
NJK:Reyna,Lasura,Edgár :)

*A folyós lépcsőjén fölvezet, fent egy folyosóra értek ki, mindkét oldalt számozott ajtók sorakoznak, összesen 13 szóba található az emeleten :) Természetesen a 13. szobát kapod meg, semmi különös nincsen benne.. ágy, szekrények, éjeli tál, és nem is nagy de neked megfelel. Matracon tudsz aludni és a falak egységesen feketére vannak mázolva... mintha egy koporsóban lenél. Ezt az érzetet a szóba ajtaja csak tovább erősíti kívülről érkezve egy koporsó fedelére emlékeztetett... a szoba száma aranyozva volt felírva, a z ajtó mintázata egy koporsó alakját adta ki... Egyáltalán te tudsz majd itt aludni?*

*Lasura kezével körbe mutat a szobán majd megszólal:*

-Remél megfelel uraságodnak, a szobáink nagy része már ki van adva... sajnos ez a szóba pont a konyha felett van, igy ha éjszaka főznek az uraság érezheti a készülő étel illatát.

*Most hogy tekinteted a nőre meeld.. biztosra veszem eszedbe ötlik.. [nekem eszembe ötlene] ...micsóda nő ez! (13 szépség legalább!) és most kettesben vagyok vele a szobában... ráadásul a tekintetével majd fel fal...

-Esetleg segíthetek még valamit?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.24. 11:16

KM: [Dreemer],Fogadó felé
Helyszín:Nirmaje-Útazó negyed-NAGY KASZÁS FOGADÓ
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 13 óra vég felé
Résztvevők:Minden Követ (kivéve Viperát)
NJK:-

*A titkár tudomásul veszi szándékotokat és meghajlik előtte, udvariasan elkísér titeket a palota kapujáig ahol a kíséretetek vár reátok. Galalin félelmet nem igen ismerő elit katonái által közrefogva megteszitek a rövidke (kb 10 perc) utat a NAGY KASZÁS FOGADÓ-hoz.*

*A fogadó maga a Keleti falhoz közel található, a kaputól nem messze.Cégérén egy fekete csuklyás alak látható amint csontváz kezében egy nagy kaszát markol. Kétnyelvű díszes Aranyozott felirat hirdeti a homlokzaton a fogadó nevét Erv és Pyar nyelven.*

*Belépve a Lábszár és koponya kopogtatóval büszkélkedő kétszárnyú vasalt feketére mázolt fa ajtón egy nagy helységbe értek. Az egész épületről elmondható hogy kívül belül feketére van mázolva. A helység maga 14 lépés hosszú és 20 lépés széles. A bejárattal szemben három ajtót láttok a szemközti falon az egyik ajtó nyitva. A bútorok és asztalok, falak bizonyos részeit fehér lepedővel takarták le gondos kezek. Fehér lepedőkkel van letakarva maga a söntés pult is, a mellette álló székekkel együtt... A helység közepén szabad helyet hagynak az asztalok egy kék színű lepellel letakart 1m szer 2,5 m széles asztal körül. A fogadó telejsen üres, se csapos se pincér nincs sehol. Ellenben a nyitott ajtó felől hangok szűrödnek ki felétek, valaki valami nehéz dolgot cipelhet azon túl...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.24. 12:08

KM: [Dreemer],Különös álom ( :?: )
Helyszín:Nirmaje
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat
Résztvevők:Omar(Anovik con Giovichi)
NJK:Arany sárkány

*A napod eddig úgy telt mint eddig, de most.. hirtelen minden előjel nélkül... megváltozik minden! Egy erdőségben állsz, egy tisztáson. Előtted pedig egy gigászi arany pikkejes sárkány hatalmasodik... A sárkány valami megmagyarázhatatlan módon megszólal... és te érted!*

-Ne rémülj meg, ez csupán egy állom, magam is csak egy álom vagyok. Azért vagy itt hogy figyelmeztesselek! Nagy veszély leselkedik rád is és mindenkire aki most Nirmaje városában van! Tennetek kell valamit! A vészt meg kell előzni! Nem szabad hogy a káosz legyen a rend helyett az úr!
-Egyedül viszont kevés leszek.. egymagamban kevés... ezelőtt még bírtam... akarsz segíteni nekem, és magadon?

//SENKI NE RAKJA BE A ZÁRT KALANDOK-KARAKTEREK TOPICKBA A KARAKTERÉT, AMIRE MOST MÁR MÓD VAN!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.08.24. 13:42

Malor Dein

<lerakom a homimat az ágy mellé>

-hát nem is tudom...

<szemébe nézek>

-Ha olyan finom illatok lesznek, mint ammennyire te szép vagy biztos nem fog zavarni

<kacsintok egyet és elmosolyodom>
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.08.25. 8:49

Erior

<<Nem éppen egy bizalomgerjesztő hely. De annyira rossz csak nem lehet, ha ide küldött minket Gallain. Senki nincs itt? Hát ez is fura, ahogyan az egész hely.>>

Körülnézek, s tekintettemmel embereket keresek, hátha találok egyet, aztán a többiek arcáról próbálom leolvasni a véleményüket. Ha ezután sem jelent meg senki, odaszólok a többieknek:
- Fura egy hely, nem igaz? Idejövünk erre sehol senki- majd kissé megemelem a hangom, hátha valaki meghallja a fogadóban- Így fogadni egy követséget- mondom méltatlankodva.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.08.25. 15:56

/Omar/

<Segíteni? Én?>-gondolom.
<Hát persze! Miben segítsek? Mi az hogy nekünk kell tennünk valamit? Kik az érintettek ebben?>
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva