• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Minden ami Alcara városában történik

A kalózok, orgyilkosok, és gyönyörű nők városa. Kalózfészekből lett gorviki kolónia.

Moderátorok: Zsoldoskapitány, Admin

Hozzászólás küldése
165 hozzászólás • Oldal: 3 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11

Re: Minden ami Alcara városában történik

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.08.14. 16:47

(Zanazan)

-Valóban? Szerintem Sophie tudja, merre járunk, ugye? -nézek társnőmre - Az előbb számoltál valamit, nem? És magabiztos is vagy...
"Még az is, aki igazából nem...Azt beszélik, egy lépésnyi területre több utcai csata és fegyvermenniség jut, mit Erionban...És hogy itt majd mindenki a fenekébe dugva is gyilokot tart...Ez valami vicc lehet."
-Valaki megmondaná nekem, hogy mért kellett ilyen messzire jönnünk? Ez a hely irtó messze esik Eriontól!-jajdulok fel, aztán Nabilhoz hajolok:
-Te, emlékszel még, milyen kárörvendőn néztek rád a kikötőben? Kétszer is rákérdeztek, nem tévedtél-e el, mert itt dzsadot reggeliznek az orgyilkos kurafik... Sophie, mit jelent az a kurafi?
Minden szövegelésem ellenére jól érzem magam. Viszonyom -pardon, kapcsolatom- Nabillal töretlen, bár bizonyos pozitúráról még nem sikerült leszoktatnom, és gyakran fáj a hajam... :lol: Én maradtam szégyellősnek, és ha Sophie kérdez huncut nézéssel, ég a pofám, pedig még semmit se mondtam neki. Legtöbbször nem is megyek bele intim részletekbe, balladai homállyal nyilatkozom, max abba nem, hogyan lehet gyermekáldás ellen védekezni.
Drin érdekes figura. Nem derült ki világosan, mivel is foglalkozik, de a szeme se áll jól a fickónak, pozitív értelemben. Sose tud egy helyben megmaradni, és párszor láttam, mazsolázza Sophie fenekét, meg egyéb domborulatait. Hozzánk csapódott utitársként, és meglepő, de partot érve se lécelt le. Csak nem négyen bandázunk ezután?

//Halál tudja, mit keres itt a karim -azaz mi vitte rá a hármas lelkét, hogy ide vergődjön-, HM segítséget kérek :) No meg akkor gondolom semmi se lett a Fal razziájából.//
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.08.14. 20:01

_________________________________________________________________________________
JK: Drin (tolvaj) és Zanazan (alidari harcos)
Esemény: Bemesélés a területre
Helyszín: Alcara kikötője
Időpont: napközben
A helyszínen eltöltött játékidő: 1. nap
________________________________________________________________________________

(Drin)
Az aszisz kapitány –Halfejűnek hívták a háta mögött – egész megkedvelt a hajóút során, és felajánlja neked, hogy szolgálj a hajóján, de ezt –szép élet a tengerészeké- de visszautasítod. Főleg, hogy a hajóúton megismerted Sophiet, aki üzletet ajánlott neked: meg kell találni egy férfit az Alcarai mocsokban és ehhez kellőképp nagy gyakorlattal rendelkező anyaszomorítót keres. Nem is érted miért nézi ki belőled az ilyesmit.
-Kell nekem valaki, aki szót ért az itteni népséggel: csalók, besurranók, gyilkosok, stricik és csempészek. Nemigen ismerem a dörgést a helyi késdobálókban és kell nekem valaki aki ismeri a játékaikat. Ha megtaláltuk és segítesz benne, 20 aranyat kapsz. Ennél többet nem adhatok.

(Drin és Zana)
Sophie kérésére vagytok Alcarában.
-Keresek valakit. –mondta pár hete. –Az illető Alcarában tartózkodik valahol és életbevágóan fontos, hogy megtaláljam…a családomért, a bosszúmért. Ha megtalálnám végre…befűthetnék azoknak akik miatt hazát és vallást cseréltem.
-Nem utcai téma. –Keressünk szállást. –Meghalok végre egy ágyért ami nem ringatózik alattam, és végre normális kaját ehetek, már ha ebben a szarfészekben van ilyesmi.
-Vigyázzatok a hátatokra. Ezt a szemétdombot amit városnak neveznek, gorviki kalózok alapították, ma sem több egy bűntanyánál csak nagyobb. Főleg száműzött gorvikiak lakják, ővék itt minden. No persze a szemét nem válogat a nációk között, az itteni kalózhajókon vannak pyarroni és gorviki trógerek is békés egyetértésben fosztogatva a vizeket. A közrend mint olyan abban merül ki, hogy elég erőt tudsz-e mutatni, hogy ne belezzenek ki az erszényedért az első utcasarkon., no meg hogy melyik helyi fontos ember a pártfogód.
-Mi most szabad prédák vagyunk szóval csak a fegyvereinkben, meg Arelben bízhatunk. Csoda ha úgy találunk magunknak valami szállást, hogy nem akarnak majd kifosztani közben minket…

Nabil a hátizsákját rendezgeti.

-Majd én megyek hátul.

(Off: Kérlek benneteket, az aláírásba linkeljétek már bele a karilapot. Nagyban könnyítené a dolgomat. Kösz.)
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 341
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.08.14. 20:22

(Drin)

- Ugyan, a legjobb amit tehetnek, hogy megpróbálnak kifosztani, mert akkor csúfot űzhetünk belőlük, és hamar olyan klánvezérrel kerülhetünk kapcsolatba, aki tudja ki hányszor és milyet pisál.
<Húsz arany? Nem nézem még most sem ki belőled ezt a szép pénzt, de ha nincs tele a zsebed, legyen szép a feneked! :D >
Részéről nem fontos a szállás milyensége.
- Ne a legpuccosabb helyet válasszuk, adjunk egy kis esélyt a helyieknek a barátkozásra. Forgalmas, és nem sok luxus, ez a jelszó. Azért ágy legyen, Sophie kérésére.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.08.14. 20:56

(Zanazan)

Nagyot sóhajtok, megvakarom a fejem:
-Én abszolúte nem vagyok otthonosan mozgó ilyen környezetben és azt se tudom pontosan, milyen viselkedés és modor lenne a megfelelő. Szent szar, nem semmi helyre kellett lejönnünk azért a szemétért!-morgom.
-Vezess, bennfentesnek tűnsz-célzok vagányságára Drinnek.
"Utálok préda lenni. Nem erre képeztek ki, és négy ismeretlen arcú, gyanakodva forgolódó beszari vonzani fogja a veteránok szemeit no meg pengéit. Kezdhetek készülni a kavarásra."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.08.15. 6:59

_________________________________________________________________________________
JK: Wolftern (ereni lovag)
Esemény: A fogadónál
Helyszín: Smaragd Oázis
________________________________________________________________________________

A szoba -helyesebben kajüt- bérlet egyáltalán nem drága. 4 réz egy éjszakára, a sör 3 egy kriglivel.

Viszont mint a vércse a földből kibűvó pockot, úgy figyeli néhány rosszarcú figura, mikor az erszényedből kiszámolod a pénzt. A lovagi vértezet drága holmi, többre számítanak onnan, ahonnét a rezek jöttek.

-A fürdő a hajófenékben van uram. A szolgálólány majd megmutatja. -int egy hosszú fekete hajú teremtés felé a söntéspult túloldalán.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.08.15. 7:15

Esemény: Alcara utcáin

-Oh nem. -tiltakozik Sophie- akit keresünk nem szemét. Egy kiszolgált hadfi az illető, a corma-dinai háborúk hőse. Bátorság érdemrend, lovagi cím, a kiránynő személyesen tüntette ki Biborszívvel, az Egyháztól pedig elnyerte a Hit Védelmezője címet. ...Gondolom furdalja az oldaladat, hogy egy hős mit keres itt....-somolyog Sophie, de nem beszél tovább.

Nabil nagyot füttyent:

-Azt ne mondd, hogy itt telepedett le!

-De igen, bizony ám! -bologat a bajvívó lány mosolyogva

-Itt? -képed el Nabil- Ki az a kretén aki itt akar élni!? Tudtommal a shadoniak utálják egymást a gorvikiakkal nem? Legfőképpen Corma Dina miatt.

(Zanazan)
A város mocskos és piszkos -legalábbis a kikötő mindenképpen- gyakorlatilag fegyveres banditák -mert azokat az arcokat amiket láttál aligha gondolhatod másnak- sétálnak az utcán, némelyikük alaposan megméreget és be is szólnak valamit.

Nabil láthatólag ért valamit gorvikiul, mert handzsárt ránt és indulna levágni a bandát.

A tengerészek megállnak és rövid pengéket rántanak, de egyenlőre nem támadnak.

Sophi Nabil karját fogja:

-Arelre! hagyd már! Ha minden baromnak aki nekem beszólt az életem folyamán karddal ugranék, tömeggyilkos lennék! ...Hagyd már a francba, itt minden utcasarkon be fognak szólogatni a pasik Nabi! Ez egy ilyen környék mégis mi a francot vártál!?

(Drin)
A környező sikátorokban neszezés támad. A helyi hullarablók már készülnek a terített asztalhoz...hátha lesz kit kifosztani.

A tengerészek összehúzott szemmel méregetnek titeket, de egyenlőre nem támadnak.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.15. 10:28

wolftern

<Na lám ti is megjelentetek. Ez nem tartott sokáig. Kellett emlegetnem.> beszélgetek magammal, mikor meglátom a rosszarcú figurákat. <Gondoltam, hogy lesz még bajom ma. Na majd elbánok veletek is, ha botor módon az erszényemet akarjátok. De addig is megtisztálkodok és pihenek eggyet.>

Kifizetem a kért árat, a szobáért és a sörért. Palástomat a balkaromra terítem. Pajzsomat felveszem, majd követem a lányt.

<Hmm? Szép teremtés.>

A nőt csak követem. Közben figyelek. Főleg arra, hogy azok a "vércsék" nem-e követnek. Mikor odaértünk a fürdő helyiséghez, kardomat kiveszem a tokjából és a közelemben helyezem el.

-Még egy kérdés. Törölközőt és a szobámat hol találom?

Megvárom, hogy válaszoljon, majd ha elment ruhámtól megszabadulva lefürdök. Mikor végeztem, a felszerelésemet megtisztítom.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.08.15. 13:05

(Zanazan)

Sophie kiegészítése őszintén meglepett. A pöcegödör kincsét keressük? :P Nabilhoz lépek,füléhez hajolok:
-Hagyd már! Nem kell meghallani, amit mondanak. Amúgy se értettem, de nem is izgat, mit böfögött. Engem nem érdekel minden jöttment szövegelése, a véleményük nekem nulla. Nincs igazuk, és ha ilyen csíraságtól lesz nagy az arcuk, az az ő szegénységi bizonyítékuk! Ne keveredjünk zűrbe az első baromarcú bandával. Le vannak ejtve, nem vagyunk bénák, ha nem megyünk ölre velük, nekem nem ők szablyák a mércét. Különbek vagyunk...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.08.15. 13:30

(Drin)

- Ugyan, én jó fiú vagyok. :) - védi ki a "benfentességet", nehogy tűúl feltűnő legyen.
<Szóval egy hős? Rosszabb eset. Biztos egy szép szoknya után jött ide.>
Nabil egy kicsit túlreagálja a vendégszeretetet. Aszisz nyelven próbálkozik, hátha mégsincsenek olyan vérmes kedvükben:
- Nyugi, félreértette.- céloz Nabilra- Nem aszondom, tényleg jó a szemetek, de keressetek olyan nőt aki nem foglalt, ő drága. - utal Zanára.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.08.17. 7:19

Esemény: Alcara utcáin

A matrózok a kardjaikat markolászva durrogva elvonulnak. Vagy nem akarnak most komolyabb csetepatéba keveredni, vagy sietnek valahová. Nabil is megnyugszik úgy ahogy.

-Hát jó. -mondja mikor a két nő győzködi és elteszi a handzsárt. -Keressünk valamilyen szállást mihamarább...-mondja miközben a válla felett hátra-hátra sandít.

Továbbindultok szállást keresve.

(Drin és Zana dobjatok annyi k10-zel amennyi az érzékelése 10 feletti része.
Teszt: 6k10 = 7+5+10+9+5+8 [44] )
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.08.17. 7:24

A szolgálólány elmosolyodik.

-Törölközőt talál odabent és szappant is a fürdőben. A szobája a középfedélzet 4. ajtaja balkéz felől. -mondja, majd meghajol és elmegy.

A fürdő a hajó egykori rakterében lett kialakítva. Egy gőzölgő fadázsa áll ott melette öltözködőasztal, szappan és vászontörölközők.
A kerek kajütablakokból sárga fénypászmák vetülnek a herlységbe.
Más nincs itt, egyedül vagy a fürdőben.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.17. 8:01

Wolftern

Odamegyek egy törölközőért és szappanért, majd lefürdöm. Fürdés után megtisztítom a felszerelésem. Mikor végeztem elindulok megkeresni a szobámat.

<Középfedélzet... 4.ajataja. Ez mind nagyon szép és jó, de merre van a középfedélzet?>

Elindulok valamerre. Ha találok egy szimpatikusabb embert, akkor megkérdem merre található a középfedélzet. Ha nem akkor csak járkálok a hajóban.

-Jó napot. Megtudná mondani, hogy a középfedélzet merre található?
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.08.17. 21:02

(Zanazan)

Lassan kifújom a levegőt. Jobb a békesség, mint az első kanyarban adni a nagy arcot.

// 2k10 = 7+10 [17] //
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.08.17. 21:09

(Drin)

Biztatóan a matrózok felé bólint.
- Látjátok elmennek. Nem is olyan rossz ez a hely. Menjünk szállás után, én is szeretnék egy ágyat, Sophival együtt.
<Mármint ugyanazt, bár ha nem érti a célzást... :D >

//5k10 = 10+8+6+3+9 [36]//
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.08.18. 7:26

A szolgálólányt még a folyosón találod, mikor felmossa azt.

-Merre található a középfedélzet!? -felkacag és gorvikiul mond valamit- Jaj...micsoda vitéz...maga nem valami nagy tengerjáró ugye? -na jöjjön odakísérem.

A középfedélzet a hasában van, a vízszint fölött.

A szolgálólány kinyitja az ajtót ami egy nem túl nagy kabinszobácskába nyílik. Egy ágy, szekrény, mosdóták, kis étkezőasztal és egy szék.
A kajütablak nyitva, hogy szellőzzön.

-Ha szüksége van valamire hívja Adorát. -Ez a nevem. -meghajol és elmegy.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
165 hozzászólás • Oldal: 3 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11

Vissza: Alcara