• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haláltusa[OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 5 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10

Re: Haláltusa[OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.15. 9:43

(Werdon)

<Hát mégis sikerült neki. Hát az biztos, hogy mostantól más sezmmel fognak nézni Zisnulthra.>
Odamegyek én is és elismerően nézek rá:
-Jól vagy?
Majd miután látom, hogy Pisti még nem tért magához:
-Ne aggódjatok. Szaladok Angéláért neki biztos van valami csodaszere.
Futva teszem meg a távot, majd bedörömbölök és bekiabálok:
-Angéla gyere gyorsan! A magtár majdnem összedőlt és Pisti odabent ragadt. Zisnulth kihozta, de nem fest valami jól.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.15. 10:02

Krongrtz Zisnulth

Csak nézem a gyermeket és közben gondolkozom.

<De ki lehetett az? Biztos nem a falusiak közül valaki. Nem értem. Épp eszű ember miért menne be egy összedőlni készülő raktárba? Ha tolvaj lenne... Á ők biztosan nem. Okosabbak annál, hogy egy ilyen épületbe bemerészkedjenek.>

-Hát nem tudom, hogy jól vagyok-e. Menjünk egy arréb és elmondom miért.

Ha Werdon elindul Angéláért követem és közben elmondom neki a bajomat.

-Nem láttál senki mást a raktárba? Mikor először kijöttem akkor is mintha éreztem volna valakit, de akkor úgy gondoltam, hogy biztos csak az ijedségtől. Másodjára mikor bementünk Pistiért lábnyomokat láttam, amit a gerenda leszakadása teljesen eltűntetett, és te már nem láthattad. Most mikor kihoztam Pistit biztos vagyok benne, hogy valaki van, vagy volt bent, még Pistin és rajtam kívül.

<Ilyen még nem történt velem. Soha nem kételkedtem magamban. De most...>
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.15. 10:13

KM: [Dreemer],Gyermek ébresztés
Helyszín:Nefrisz-Összedölés szélén álló Magtárelött
Időpont: 3680.02.14. Hétfő-Reggel
Résztvevők:Krongrtz Zisnulth (Wolftern);Werdon(Lernun)
NJK:Pistike, Falú népe
Időjárás: +4 fok; felhős égbolt; erősen szeles idő...; eső :twisted:

//Megjegyzem minden kedves játékos nézze meg a fejlécet.. van hogy nem írom át, de a benne szereplő időjárási körülményeket létszíves vegyétek figyelembe...//

*Pisitkét anyja sietve beviszi a házukba, a falu népe a tetők alól és a portáról lesi az eseményeket. Tekintetükben reménytelenség tükröződik, felér egy katasztrófával ha a magtár összedől.. a buzát nem nagyon tudnátok hol elraktározni az eső meg tönkre tenné...*

*A felázott úton, rohantok Angéla házához. Útközben beszélgettek...*
//Ezt nyugodttan játsszátok ki ettől függetlenül leírom mi vár titeket Angéla házánál. csak a két helyet és időt ne keverjétek össze az út nektek kb 4 perc ennyi időtök van beszélgetni//

*Angéla háza csukva, ajtaján kopogtatva csa annyit váalszol:*

-Mingyárt mindjárt megyek türelem mindjárt meglesz az ellenszer.. csak elfejtettem melyikbe raktam...

//Remélem nem gond hogy egy horror játék elején a humornak is adok :) //
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.15. 10:33

/Ugyan. Addig sem halunk meg :D /

<Ez az eső most nekem egész jól jött. Majdnem teljesen kijózanodtam. De a búzának ne fog jót tenni. Valamivel le kéne tenni. Még valakit a raktárban? Valami buli volt odabent vagy miért megy mindenki oda? Különös.>
-Nem,nem láttam senkit. Remélem nem még egy falusi. Viszont akkor ki? Hát ha ez a vacak összedől, majd kiderül. Pistit amúgy merre találtad meg? És szerinted, hogyan kéne megóvni a búzát az esőtől?
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.15. 10:50

Krongrtz Zisnulth

//Nekem rendben van. :D //

<Héy emberek! Nem csak bámulni kéne. Valamit tehtnétek a magtárunkért... Áh ez az átkozott eső nem tesz jót nekem. A bundám büdős, és ázott lesz. Nekem is be kellene állnom valahová.>

-Érdekes. Hát ezt remélem én is. Ha még egy falusi akkor nagy bajban van és mi meg magasról teszünk rá. De egy falusi miért menne be egy összedőlni készülő magtárba? Ti emberek nagyon furcsák vagytok. Már azt se értem, hogy Pisti miért maradt bent ilyen sokáig. Egy véka búzárért biztosan nem. De mikor bementem Pistiért egy sarokba volt összegörnyedve. Arcán a félelem és az ijedtség volt látható. Mondjuk ez érthető, de annyira megvolt ijedve, hogy mikor a karomba vettem, még én is beleremegtem az ijedtségébe... Egyébként a vacak, nem biztos, hogy jó lesz ha összedől. Nem értem a falusiakat, idáig is csak épp, hogy állt az a magtár. Annyian vagyunk, és még se tudtuk néhány valamire való rönkkel kitámasztani. Most meg mindenki meg van ijedve. Ezek után én se tudom, hogyan védhetnénk meg a búzát... De engem jelenleg az aggaszt, hogy ki lehet bent. Biztos, hogy egy ember. De miért?

Ha odaértünk keresek valami beállót és beállok, hogy ne ázzak el.

<Ne siessen asszony. Pisti jól van, mi is jól vagyunk, a magtárnak meg úgy is mindegy. Szóval csak nyugodtan... Legalábbis addig amíg az eső eláll. Utálom a vizet.>
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.08.15. 13:13

Thun

<<Hát ez egyre jobb! Nem elég, hogy kifogtam a falu egyetlen ronda özvegyét, még ráadásul a pulykái elé is kell másznom. Fantasztikus. Hogy lehettem ekkora balek? De inkább gyorsan el kéne tűnni innen>>

Mikor észreveszem, hogy az ablakon besűvít a szél bezárom kívülről, nehogy felébressze Mariskát. Aztán gyorsan körülnézek merre menjek ahhoz, hogy kijussak a hátsó udvarról, illetve egy botot, vagy valami hozz hasonló fegyverszerűséget is keresek a tekintetemmel. Ha találok felkapom és már indulok is abba az irányba, ahol a kijáratot sejtem.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.16. 18:38

KM: [Dreemer],Angéla anyó és a bűvös másnaposság elleni szer... :twisted: //igyál csak fiacskám//
Helyszín:Nefrisz-Angéla háza előtt
NJK:Angéla
Időjárás: +4 fok; felhős égbolt; erősen szeles idő...; eső :twisted:

//KB még 1 percetek van csevegni...//

*Angéla hangja örömell telve bentről felhangzik:*

-Megvan a másnaposság elleni szer! Werdon hol vagy? Jaj nagy istenek hát elfelejtettelek be engedni titeket? Hogy lehetek ilyen udvariatlan?

*Pár pillanat mulva feltárul a ház ajtaja és az őreg Angéla feltűnik az ajtóban, kezében egy kis pohárka benne valami zöld egyáltalán nem bizalom keltő... valamivel. Biztosra vehető az a másnaposság elleni csodaszer... végigmér titeket.*

-Ti csurom vizesek vagytok... gyertek beljebb a végén még meg fogtok fázni!

//mit tesztek?//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.16. 19:18

(Werdon)

<Haza kéne menni, lefeküdni, és átaludni ezt az átkozott napot. Ó remek. Na ezt a löttyöt most hogy tüntessem el?>
Elveszem a poharat, majd az invitálásra gyorsan besietek. Gondolom Angéla utoljára marad becsukni az ajtót. Addig próbálok keresni valami virágot vagy valamit ahova kiönthetem a Negront és ha találok meg is teszem.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.16. 19:53

Krongrtz Zisnulth

<Na végre! Eszébe jutott valakinek, hogy akár meg is fázhatunk.>

-Werdon! Nem úgy volt, hogy csak Pistinek megyünk gyógyszerért?

Mikor az öregaszzony ajtótnyit meg várom, hogy Werdon bemenjen, majd belépek.

-Angéla asszony, mennyi idő, amíg talál gyógyszert Pistinek? Mert a raktár akármikor összedőlhet, és segítenünk kell, a gabona újra raktározását megoldani.

<Nem tudom miért aggódom annyira. Ahogy elnézem rajtam kívül a többi falusinak, ez nem fontos.>
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.17. 9:11

(Werdon)

-De igen, ezt már régebben kértem<én hülye>. Ma már voltam itt. Angéla tudnál Pistinek keresni valamit? A magtárban talált rá Zisnulth, akkor nagyon meg volt rémülve, mire kiértek meg elájult.
<Fú ha a gyógyszert elvittük le kéne valahogy lépni. Nincs kedvem ekkora esőben a búzával foglalkozni. Haza kéne menni és inni egy jó forró teát.>
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.17. 11:03

KM: [Dreemer],Az udvar
Helyszín:Mariska háza-hátsó kert
Időpont: 3680.02.14. Hétfő-Reggel-korán
Résztvevők:Thun(Ruyan)
NJK: Mariska a ronda férjvadász, mérges pujkák!
Időjárás: szabadban 5 fok, erősödő szél, borult ég

*Ahogy körbe nézel a következők realizálódnak benned: Megközelítőleg egy 30 lépésszer 18 lépés alapú területen állsz, mögötted mintegy 30 lépés hosszan a ház fala húzódik, Veled szemben a majd két méter magas deszka kerítés. Jobbra és balra az 1 méter magas fa palánk, ami a pulykákat hivatott itt tartani. Mindkét oldalon reteszel zárható ajtó van az ajtókon.Tehát vagy jóbbra vagy balra mehetsz Esetleg vissza a házba valamejik ablakon a ház falán lévő 3 ablak közül...
Fegyverek vagy anak alklamas tárgyak: hát van egy seprü a veled szemeben lévő pusjak olnak támasztva.. ez a legközelebi szerszám ezen kivül balkéz felé lévő ajtónak egy kis köteg libapásztorok által hasznlt vesző van amivel a házi állatokat jól lehet terelgetni.
Feltehetőleg egy szerszámos láda van a kerítésen túl bal kéz felé.*

*Jelen pillanatban a pujkák etetö tálján álsz.. ami megérkezésedkor megzörrent... ez nem jó, mert a legtöbb háziállat ennek zajára rögtön előszokott kerülni... hisz etetés van... joggal nézhetnének tehát téged a regelinek :) A pujka ol körül rengeteg tollat látsz, lehet nemrég meglett valamelyik kopasztva :) *
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.17. 11:10

KM: [Dreemer],Angéla anyó házában // végre meleg van //
Helyszín:Nefrisz-Angéla háza előtt
Időjárás: +4 fok; +16 fok a házban; felhős égbolt; erősen szeles idő...; eső :twisted:

*Angéla anyó kitárja teljesen az ajtót és félre áll az útból beljebb tessékel titeket. Az előszobában rengeteg virágot tart nem jelent gondot véletlenül megöntözni az egyiket... Szegény Zisnult ismét szembesül azal hogy nem az ö méretére tervezték ezt a házat, kénytelen kucorogni a belmagasság 1 méter 90 cm körüli, azt a kis helyet tovább rombolja a számtalan lelógó száradó virág... amiket egyfolytában kerülgetnie kell.*

-Biztosan agyon fáztok, várjatok csak fözök egy kis gyógyteát... közben mondjátok el mi történt Pistikével egészen pontosan... és hogy néz ki mi van vele?

-útána nagyon hamar meglesz a gyógyszer...

*Azzal mindenkit átterel a konyhába a hol valóban meleg van (20 fok körüli hőmérséklet), valami ismeretlen dolgot főz éppen, ami mellesleg meglehetősen büdös...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.17. 11:19

(Werdon)

<Na ezt megúsztam. Csak nehogy a gyógytea is olyan finom legyen, mint a Negron.>
Miután gyorsan kiittam egy kicsit rá is játszok:
-Pfúj.. Hát inkább a másnaposság, mint ez a vacak. Ebből akár mérget is lehetne csinálni. Ha ezt tudom... Az a gyógytea hátha elveszi az ízét. Pistiről Zisnulth többet tud hiszem ő mentette ki.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.17. 19:36

Krongrtz Zisnulth

<Ez jó hír. Tea. Rendben. Amúgy is megszomjaztam az esőtől. Ajaj ez a ház elég kicsi.>

Megyek a konyhába és közben vigyázok arra, nehogy megfejejek valamit, vagy leverjek .

-Egy tea jól esne. Egyébként csak azért kérdeztem, hogy mikor, mert a gabona gyorsan elfog ázni ilyen esőben... Pistiről annyit tudok mondani, hogy az édesanyja beküldte egy kis búzáért a magtárba. Aztán meg nem jött ki. Mikor megtaláltam, nagyon megvolt ijedve. Gondolom a félelemtől. Mozdulni se bírt, de szerintem még most se. Naggyjából ennyi, ami történt szegénnyel.

Ha találok valami helyet ahova leülhetek, akkor gyors elfoglalom.
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.17. 20:07

KM: [Dreemer],Angéla anyó házában
Helyszín:Nefrisz-Angéla házában
Időjárás:+24 fok a konyhában

//wow nem apróztátok el... egy nap ennyit írni :) //

*Szeretett khálunk a konyha asztal mellet 3 széket pillant meg rögtön le is ül... végre nem kell görnyedeznie.*

*Angéla közben elkezd vizet forralni és valami sárga színű lötyött alkot... amiben fura dolgok úszkálnak... igen az egy bogár láb az meg egy giliszta darab.. hmm ez aztán a fehérje dús tea :) van benne még valami levél is.. amúgy az ize édeskés és kellemes aki iszik belül hamar átmelegszik, és még rágni való is marad a szájában :) Az anyóka is élvezettel ropogtatja saját főztjét.*

-Ez érdekes valamitől ezek szerint megrémült... hmm lásuk csak.. mi kelhet ide... meg is van.. már tudom várjatok csak ez hamar elő fog kerülni....

*Sietve elkezd kotorászni különböző növényeket kezd össze gyűjtögetni. Közben magában nővények neveit motyogja...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 5 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10

Vissza: Régi Kalandok...