• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hegyek,völgyek,felszíni települések

Mély tárnák, mithrill ragyogása...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
82 hozzászólás • Oldal: 3 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Hegyek,völgyek,felszíni települések

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.08.02. 13:03

/Csupasz/

-Csatlakozom Torinhoz. Mögöttem is hosszú út áll, ráadásul egy fertály órája még keményen verekedtünk. Előbb orkokkal, majd valami kutyaféle szörnyekkel.- mondom a törpéknek.

-Megértem, ha számotokra kellemetlen volt az elmúlt időszak, ezért én egy rövidebb pihenőt javaslok. 3 vagy 4 óra talán elegendő lesz,és akkor tovább indulhatunk.

Ezután én is keresek egy helyet, ahol reményeim szerint pihenhetek kicsit.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.08.03. 12:34

/Hronin/

-Végül is mi se sokat aludtunk. S nézzétek el, ha sietni akarok, de a szüleim keresem és egy elveszett gyereket... Korán van még a verekedéshez
-Majd mi figyeljük a romot és a környéket onnan ahol az éjjel voltunk... Nah menjünk vissza a kedvenc bokrainkhoz...
Vissza megyek a bokrokhoz és elhelyezkedem az egyik bokor tövében úgy hogy jól láthassam a környéket majd miután eldöntöttük, hogy ki kezd pihenni térek...
Üdv.:SH
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 145
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.08.04. 8:07

____________________________________________________________________________________________
JK: Torin ( Terra "Torin" Tynna),Anovik con Giovichi (Csupasz / Tovar Drubak),Shaidar Haran ( Hronin Naudag)
Helyszín: Tarin hegyek között
Időpont:reggel
helyszínen töltött idő: 2.nap
____________________________________________________________________________________________

Visszamentek immár mind az öten a dombra az ideiglenes táborhelyre, Arda vállalja az őrséget. így a többiek lefekszenek egy kicsit aludni.Az alvás hamar véget ér bár így is hat órát aludtatok mikor felkeltek.Mindenki kipihente magát és semmi nem zavart meg titeket.Arra keltek hogy Loopa és Arda épp a reggelit készítik és azon vitatkoztak mit tegyenek bele.A reggeli hamarosan elkészül és mindenki tud enni belőle.A reggeli fényben látjátok a romot magatok előtt, egy gyenge szellő fujdogál éppen de azon kívül tökéletes csend uralkodik.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 269
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.08.04. 22:28

/Csupasz/

A pihenés, és a reggeli erővel tölt el.

Gyors mozdulatokkal összepakolom a nem túl gazdag felszerelésemet. Fegyvereimet rendbe teszem: ellenőrzöm az íj idegét, fáját, és a szekerce nyelét, fejét.

-Én készen állok az indulásra, ha ti készen vagytok!-mondom a társaimnak.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.08.05. 11:41

/Hronin/

Reggeli után én is összeszedem a dolgaim, és át nézem a fegyvereim. Majd nem akasztom vissza a hátamra kétkezes csatabárdom inkább kézben tartom

-Részemről én is kész vagyok.
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.08.08. 20:55

/Terra/

Amit kiszemeltem magamnak fát estét azol ülve töltöttem. vicces ülve aludni de kényelmes. Igazán othonosan éreztem magamat. Leugrom a fáról és a fa tövébe támasztott kardomat újra hátamra veszem, ílypuskám pedig olalamhoz erősítem tegezével egyetemben.

-Részemről is indulhatunk.

majd ha többiek útnak indulnk követem őket szép nyugodtan.
Vita mors, veni vado. Absum accedo axientas!
Harcot tanult míg egy harcos élt. Többet olvasott mint egy bölcs míg él.
Ép: 10
Fp: 20
Torin
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 52
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.08.09. 10:56

/Hronin/

-Szerintem nézzünk körül a romok között hátha ott van a lejárat...
Megindulok a romok felé
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.08.10. 7:50

JK: Torin ( Terra "Torin" Tynna),Anovik con Giovichi (Csupasz / Tovar Drubak),Shaidar Haran (Hronin Naudag)

Összeszeditek a cuccaitoka és elindultok a rom felé.A reggeli nap fénye bevilágitja a romot, ahogy közeledtek felé látjátok már a falakat amelyeket eléggé megviselt az idő.Valaha árok lehetett az épület körül de már víz nincs benne csak bokrok és gaz.A felvonóhíd rég elkorhadt már és az ajtót egy vasrács zárja le.De mellette a fal egy része beomlott így akadálytalanul bejuttok az udvarra.Benn az udvart törmelék borítja a bennlévő szállások és lakóépületek összedőltek és vastagon borít mindent a por.Egy helyet kivéve egy szökőkút áll az udvar közepén egy díszesen faragott sárkányszoborral.Valaha a szoborből folyhatott a víz.A szökőkút körül tiszta a kő mintha takarítanák.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.08.10. 10:26

Szépen haladunk hát a kastály felé. Külsője tükrözi belső területeit is, már rág nem használatos. Még othon olvastam pár könyvet arról, hogy más népek kastélyt emeltek nagyszerűségük, hatalmuk tükrözése miatt de még most látok először kastélyt, ha lehet ezt még annak hívni.
Belépve körbenézek, bár mindenhol nyoma sincs életnek a szökőkútnál viszont mintha lenne. Tényleg élne itt egy sárkány ? És ha igen miért bújdosik a romok közt ?

-Nemtudom ti hogy vagytok vele törpök de én szinte biztosra veszem itt van sárkány. Nem vészjóslásnak de nem tudok más lényt mondani aki ilyen tisztaságot, hagy és csak egy ponton más nyomok nélkül.
Torin
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.08.10. 12:41

/Hronin/

<van benne valami amit a tünde mond. akkor azért mondta a szellem hogy bekel vinnünk őket a sárkány termébe...>
-Egen.. Sajnos lehet van itt egy túlméretezett gyík... Mert a szellem is mondta, hogy be kell jutnunk a sárkány termébe. Azt reméltem, hogy csak helyneve az... Végülis majd meglátjuk...
Körbenézek a romok között hátha találok valami nyomot, hogy mégis hol lehetne bejutni esetleg van-e rejtett ajtó...
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.08.13. 6:04

JK: Torin ( Terra "Torin" Tynna),Anovik con Giovichi (Csupasz / Tovar Drubak),Shaidar Haran (Hronin Naudag)
___________________________________________________________________________________________

Körbejárjátok az udvart mindenütt por és törmelék itt ott a gaz is felütötte a fejét.A talajpn csak a ti nyomaitok látszanak,úgy néz ki jóideje nem járt errefelé senki sem.Láttok még pár épületet, mikor ezekbe benéztek mindütt hasonló látvény fogad titeket.A tetejük beszakadt a tartúgerendákbúl már csak darabok hevernek a törmelékben a többi elkorhadt.A falaik ugyan még állnak de azok sem túl biztatóak.Majd visszatértek a kúthoz ami tiszta és nem fog rajta az idő.Ahogy átvizsgáljátok itt ott vörös foltokat láttok benne és ha jobban megnézitek a kút beremén egy szöveg fut körbe ugyanazt leírva.Meglepetésetekre el tudjátok olvasni.Ennyi a felirat:

A jóság és az önfeláldozás utat nyit.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.08.14. 17:07

/Csupasz/

-Ez egy fejtörő lesz4 Ha rájövünk, mit jelent, gondolom közelebb jutunk a gyíkunkhoz.-mondom a többieknek.

-Hm. Jóság, és önfeláldozás. Hisz bármelyikünk feláldozná, akár az életét is a jó ügyért, de nem hiszem, hogy ez erre utalna. Lássuk csak azokat a vörös foltokat! Nem vér az ott véletlenül?

Közelebb hajolok az egyik folthoz, és úgy nézegetem. Ha kicsit is csillog, vagy nedvesnek tűnik, akkor belemártom az egyik ujjam, és úgy is szemügyre veszem, megszagolom.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.08.14. 19:27

/Hronin/

-Bah! Mit szolnál hozzá ha szétverném a kutat, jó is mert gyorsabban eljutunk a gyíkunkhoz és önfeláldozó is mert fárasztó egy ilyet szétverni...
Kicsit mosolyog a tréfáján, majd hozzá teszi
-Én nem vagyok valami jó az ilyenekben, de ha gonosz van ezen az ajtón túl, hogy jutott be? Mármint ha jóság és önfeláldozás kell ahhoz, hogy kinyíljon, akkor azt legkevésbé egy sárkányból nézném ki.
Azért biztos ami biztos körbe szaglászom a kutat és megnézem mit néz annyira Csupasz
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.08.15. 0:11

A kút szövege meglep némileg majd ahogy egyik társam szemlélget vörös anyag maradványt hangosan kezdek elmélkedni.

-Sok időt, sőt éveket töltöttem kultúrák tanulmányozásával is bár nem sokat olvastam erről az ágról de több kultúra áldozatkánt vért nyújt át az istenített vagy éppen dicsőített tárgynak, élő lénynek. Bár mivel a kútba nem áldozás tiszta megjelenítése van és a kút pár foltot kivéve tiszta ápolásra utal és hogy fojton tele volt esetleg valamivel. Nem vagyok benne biztos de megkell próbálni.

ezzel egy nyilat veszek ki a tegezből és tenyeremet a kút felé tartva tenyérrel lefelé fordítva a nyíl hegyét tenyerembe nyomva tartom és megvágom miközben a következő szavakat mondom:

-Jó célom van, áldozom vérem eme cél győzelmének érdekében.

ha beválik örülök ha nem bambán bámulok mint borjú az újkapura.
Torin
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.08.15. 8:08

___________________________________________________________________________________________

Csupasz belenyúl a zvörös foltba ami meglepő módon nem száradt meg holott jó rég nem járt erre senki.Az ujját az orrához emeli és megszagolja a folyadékot ami rajta van, enyhén édeskés szagot érez.Hronin ötletével egyedül marad a kút szétverésével kapcsolaban, hiszen ha ilyen egyszerű lenne már rég megtették volna mások is.Torin odaálla kút felé a nyílvesszővel és elődja a szöveget de semmi sem történik, így meredten bámul maga elé nemigazán érti mi történt.Arda csendben vakarja a fejét nem tudja mi van, Loopa viszont válaszol a felvetett kérdésre.

-A sárkányok mondjuk ez például gonosz így két módon juthattak ide be akinek külcsa volt értelemszerűen és azok akik megfeletek a követelménynek ami a kútra van írva.De az is lehet a sárkány ide lett bebörtönözve és így zárták le a bejáratot.Hiszen aki kiszabadíthatja az mind gonosz és a gonoszok bizonyos dolgokat nem tudtak megtenni és így ez a legjobb zár.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
82 hozzászólás • Oldal: 3 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza: Tarin