Arra is figyelj, hogy felmerült az oldal vezetői között -nem tudom, ezt a kérdés azóta hogyan változott-, hogy a nyílt rendszert átgenerálják UTK-ra az OM-UT helyett. Így ha nem ismered, lehet, hogy érdemes azzal a könyvvel is ismerkedni
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Laejj: Mielőtt nekilátnál kidolgozni a karaktert, vedd fel a HM-el a kapcsolatot, hogy lehetséges-e, vagy ajánlott-e az általad elképzelt karakterkoncepció, valamint ajánlatos beleolvasni a Necropoliszba, hogy képet alkothass a helyszínről. Nyugodtan írj PM-et Abdul al Sahrednek a részletekről
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Meridian: Az "Alkotásaink" címszó szerintem arra utal, hogy éljük ki a tehetségünket Már ha van valamicske Szerintem mások alkotásait nem illő beszúrni, akár jogszabály által tűrt, akár nem.
Node látom vannak új játékosok, hátha ők megtisztelnek majd valamivel minket (Ezt nyugodtan vehetitek ajánlatnak! )
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Kíváncsi vagyok, hogy mit lopott a Görn Sigur gyerek egyébként, aki végleges ban-t kapott? Helyszínleírásokat? Csak mert ezekhez az ETK-ból, a Szürkecsuklyások oldaláról, meg csomó egyéb heylről is hozzáférhet; -regények függelékéből például. Vagy zárt kalandok szövegét?
Hát mostmár erre én is kíváncsi vagyok mi volt az.
Castor igazad van hogy ezeket megtalálhatja de onnan neki kell megcsinálni a leírást.Ha te írsz valamit az a tied és nem lehet másolni csak ha megengedik.Én is mielőtt más kalandját mesélem megkérdezem használhatom-e.Mert elvileg nem én vagyok a szerző hanem aki írta.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Magyarul le akarta másolni az oldalt és ez viszont tényleg jogvédett.Mert nem saját ötlet és nem kért engedélyt.Mondjuk a kérdéssor nincs benne egyik könyvben sem és szerzői jg illeti meg a készítőjét.Így már érthető köszönöm.Bár egy valamit soha nem fogok megérteni miért nem lehet elkérni én kértem másoktól jópár dolgot és soha nem mondták azt hogy nem.Oldalt másolni mi értelme az eredeti mindig jobb és a másolatban nincs semmi egyéni ami megfogja az embert szerintem.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Con Larrodan írta:Az előtörténet megírásánál összeállított kérdéssorral kezdeném, és bőven van még.
Bővebben: A fórum szabályzatának teljes tartalma - szóról szóra egyezve. Nyílt-Zárt játék sémája, szerkezete. Ezen játéklehetőségek szabályzatának leírása, a rövidítések és azok magyarázatai (KM, HM, ZK, stb.) Kimondottan a Nekropolisz teljes leírása - bár nem tudom, hogy Adbul miből dolgozott és az szó szerint van-e kimásolva, de azon az oldalon csak ctrl+c/ctrl+v-vel volt megjelenítve... És amit Con is említett, az egész előtörténetre vonatkozó kérdéssor teljesen.
Asszem ennyi csupán...
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.