• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Egy piszkos üzlet [Shadowrun 3. kiadás]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
79 hozzászólás • Oldal: 4 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Egy piszkos üzlet [Shadowrun 3. kiadás]

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.03. 5:34

Tinrof Gas

*Miután ki kértem, kifizettem és meg ittam a kávám távozom a középen lévő kávézóból. A kávé mellé kértem egy csomag rágót is. A Jeep felé haladva ki is bontom, és közben megszemlélem, hogy ki milyen járművel fog jönni. Ami biztos Süti a Jeep mellet vár rám Gunman egy széria személyautóval jött. Isabella vele tart. De a csapat ötödik tagja mivel jön velünk?
- A magam részéről mehetünk is.
*Amennyiben senkinek nincs, semmilyen megbeszélni valója akkor beszállok a volán mögé és besorolok az elsőnek indulók mögé. Az ülésre tett dobozt egyelőre át teszem az anyós ülésre. Kivéve, ha süti oda öl le. Az esetben a hátsó ülésre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.08.05. 20:19-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.03. 10:12

Résztvevők: Mindenki

Tinrof Gas

//A kapcsolatod tisztán üzleti, ezért ha hitelben akarsz vásárolni nálla megvan a lehetőség, de akkor a cucc 1.5-ét kell kifizetned majd.//

*Kilépsz a motel szobából, és azonnal „megüt” a forró levegő. Pillanatok alatt elfog az izzadság, hiszen még mikor ide jöttél jobban felöltöztél, mert hűvös volt, de most lehet akár 32 fok is. A kocsihoz mész, és a pénztárcád keresése közben megtalálod az adó vevőidet, amin meglepődsz, és jobb kedvre derít. Majd meg találva a pénztárcádat elmész kávét venni. Két nujent fizetsz a kávéért, és megkóstolva nem kár érte a pénz. Finom friss kávé. Kiérve már látod, hogy a furgonnál ott áll Isabella és Gunman. A kocsid mellet Dink vár rád. Míg végül meglátod, hogy John egy motornál várakozik. Beszálltok a kocsiba, és mivel Gunman indul el elsőnek, utána mentek.

Isabella Swan, Gunman

*Tinrof elmegy kávézni, majd a másik fickó is, Dink is kimegy a szobából. Ti megbeszélitek, hogy együtt mentek, majd ti is kimentek. A forróság majdnem ledönt a lábatokról. Eszméletlen meleg van a benti légkondicionált szobához képest. Isabell, te még eléggé vékonyan öltöztél, így nem izzadsz annyira, de te Gunman eléggé melegen fel vagy öltözve. Odamentek a kékszínű furgonhoz, majd beültök. Itt is elképesztő meleg van. Szerencsére, mint minden autóban, ebben is van légkondi, így azt Gunman bekapcsolja, majd a műszerfal közepén lévő kis monitoron beállítja az útirányt, a plázát. Mire Tinrof megjelent, kezében a kávéjával, a kocsiban már tűrhető lett a levegő. Beindítod az autódat, és elindultok a pláza felé.

Dink Meeker

*Kimész a szobából, és megérzed a forró levegőt. Nem is kell sok idő, és már megjelennek az izzadság cseppek a homlokodon. Odamész a jeephez, és megvárod a tulajdonosát. Közben Gunman, és Isabell is kijön, és a kék furgonhoz mennek. Nemsokára Tinrof is megérkezik, és beültök a kocsiba. Itt is forró a levegő, de a légkondi automatikusan bekapcsolt, ahogy beültetek, és nem kellet sok idő, mire lehűlt kellemesre a levegő. A kék furgon elindul, és ti utána mentek.

John Doe

*Utolsónak maradsz a szobában, de nem sokáig ücsörögsz itt egymagadban. Kimész, és megérzed a forróságot. De ez téged nem zavar. A motoros életednek köszönhetően megszoktad, hogy míg állsz a pirosban, addig éget a nap, majd mikor elindulsz a levegő kellemesen hűvössé válik. Odamész a motorodhoz, és szerencsére nem kell sokat várnod, lassan mindenki útra készen áll. Gunman a kék furgonjával indul el, és így ő lesz ideiglenesen a vezető.

Mindenki

*A fő úton haladva beértek a városba. A forgalom normális, nincs dugó, szerencsére. A fő úton haladtok, hisz így tudtok a leghamarabb a plázához érni. Meg is érkeztetek. A pláza egy „S” alakú épület, és a városközpontjában van. Úgy 8 emeletes lehet. Van benne élményfürdő, wellness, 3dmozi, étterem, bevásárló központ. Tehát igen csak nagy. Bementek a garázsba, melybe egy lefelé lejtő úton lehet megtenni. Egy érzékelő van fent középen, mely a rendszámot leolvassa, és mindannyian tudjátok, majd kifelé menet megint leolvassa, és kiírja az összeget. De bent a pláza területén automatával is lehet fizetni, csak be kell írni a rendszámot. Megérkeztek a –5-ik emeletre. Úgy 100x100 méter lehet az alapterület. Vastag beton oszlopok tartják a plafont. A parkoló közepén található a 10 lift. A fényt fénycsövekhez hasonló cső biztosítja. Most nincs sok autó itt, hisz hétfő van. Ami számotokra fontos lehet, hogy úgy 10 méterenként négyzethálós leosztásban, 360 fokban forgatható kamerák vannak.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.08.04. 9:36

Dink Meeker " Süti "

< hm jók ezek a klüklopszok. De vajon a tulajdonost ne figyeljék vagy figyeljék. >

- Szerintetek az ügyfelünket zavarná, ha felvennék? -
* Majd körül nézek, és oda megyek az ablakhoz, és meg szemlélem a környező épületeket. *
< Miért pont itt találkozunk vele. Bár végűlis mindegy. Remélem, rajta van a neten az épület és nem kell hozzá külön betörnöm valahova, hogy bejussak az irányításba. Vajon hány biztonsági lehet itt. Biztos figyelnek minket. >
* Meg fordulok és meg nézem, hogy figyelnek e minket az egyszemű klüklopszok. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.08.04. 19:22

( Isabella Swann )

* Gunman válasza mosolyt csal az arcomra, majd bólintok felé köszönetképen az udvarias ajtónyitásra és beülök a kocsiba. Cuccaimat az ölembe pakolom. Míg várakozom a többiekre, addig behunyom a szemem és élvezem a hűs levegőt. Szerencsére nem kínlódunk sokat a forgalomban, így hamar odaérünk a plázához. Útközben próbálok a várossal ismerkedni, hisz nem vagyok olyan régóta itt. *
* Leérve a parkolóba kiszállok a kocsiból és körbenézek, így hamar felfedezem a kamerákat. Dink kérdésén elgondolkodom egy pillanatra. *

- Hát én kétlem, hogy ki fog szállni az autóból, pont a kamerák miatt. Legalábbis ha a helyében lennék, minimum sötétített üvegű és páncélozott masszív járművel jönnék, így nem hiszem, hogy megkockáztatja, hogy felvegyék az arcát.

- Másik dolog, szerintem itt nem nagyon kell tartanunk a támadástól. Én inkább az építkezést választanám, mivel ott nincs csapdában a támadó, mint itt a kamerák és az egy ki és bejárat miatt.

- De attól függetlenül nem ártana a kamerákat kezelésbe venni, már amennyiben ez megoldható. Nem hiszem, hogy túl sok autó lesz majd hétfő este lévén a parkolóban, ez talán könnyebbség ránk nézve, de meg kellene figyelni őket.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.08.04. 22:12

/Gunman/

Ahogy leérek a kocsival az 5. szintre, teszek egy kört a liftek körül, csak azután állok meg.
Leállítom a kocsit, majd kiszállok.

-Egyetértek. Itt nem valószínű támadás. Hacsak nincs belső ember, aki az ellenfélnek dolgozik, nem itt fognak próbálkozni.
-Ettől függetlenül nekünk is oda kell figyelnünk, hogy lehetőleg minél kevesebbet mutassunk magunkból a kameráknak.
-direkt nem nézek egyik kamera felé sem, próbálom inkább kicsit lefelé fordítani az arcom.- A legjobb persze, ha valaki meg tudja heckelni a kamerákat, de nekem nincs ilyen jártasságú ismerősöm.

-Ha nincs egyéb javaslat, akkor keressük fel az építkezést!
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.05. 6:02

Tinrof Gas

*Mikor megérkezünk, kényelmesen beparkolok az egyik oszlop mellé közvetlenül a kamera alá. Felteszem a kalapom és kiszállok. A kávém maradékát kortyolgatva csatlakozom a társalgáshoz.
- A jelek szerint mindent megbeszéltük, amit érdemes volt ere felé. Remélem, Süti, a kamerákat kezelésbe tudod venni.
*Megiszom a kávém maradékát egy húzásra.
- Jut eszembe. Majdnem itt is elfelejtettem.
*Megfordulok és visszamegyek az autómhoz. Kiveszem a dobozta az anyós vagy hátsó ülésről, a szerint hol utazott Süti. Utána újra csatlakozom a többiekhez.
- Utólag is mindenkitől elnézést. Egy szer biztosan el fogom hagyni még a saját fejemet is.
*Ki nyitom a dobozt és mindenkinek ki osztok egy vezeték nélküli mikro adó vevőt.
- Nos ha most ép, nincs akkora szükségünk rá, mint este attól még hasznunkra lehet. Valamint el kéne, gondolkodnunk milyen felszerelésre lenne szükségünk, amivel nem rendelkezzük.
*Amennyiben van olyan, aki nem tudja magától megfelelően üzembe helyezni akkor segítek neki.
- Süti, mindennel rendelkezel, amire szükséged van?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.08.06. 11:12-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.08.05. 7:24

(John Doe)

Leparkolok én is és körülnézek, hát eléggé figyelik ezt a terepet a kamerákból ítélve.Leszállok a motorrol és lezárom majd odamegyek a többiekhez.

-Szerintem nem jó ötlet itt parkolni este egyrészt elég mélyen van sokáig tart míg ideérünk, másrészt egy kijárat van ha jól tudom és utánunk sem kell jönniük elég ha megvárják míg kimegyünk.Na nézzük meg az építkezést.

Majd elindulok az egyik lift felé fel a felszínre, hogy körbe tudjuk járni a terepet.Közben azon gondolkodom felhívom az egyik ismerősöm nézze meg mit tud kezdeni a kamerákkal ha még is itt kellene parkolnunk.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.05. 9:00

//Dink Meeker, nincsenek ablakok, mivel a föld alatt vagytok, úgy 10 méterrel. Az ötödik emelet mínuszban értendő.//

*Míg beszélgettek senki nem zaklat titeket. Dink nem veszed észre, hogy figyelnének benneteket. A kamerák be vannak állítva egy bizonyos szögben, és nem mozdulnak. Igazából semmi extrémet nem vesztek észre, ez egy egyszerű parkoló.
Ekkor Tinrof egy dobozzal a kezében jelenik meg, és kiderül, elfeledkezett arról, hogy van nála adó vevő. Mikor kinyitja a dobozt látjátok, hogy egy torokmikrofonból, melyet a nyakra kell ragasztani, egy füldugóból és egy adóvevő modulból áll, melyet övre lehet akasztani, vagy zsebre lehet rakni. Tinrof elmondja, ha nincs semmi vastag beton fal, vagy árnyékoló, akkor úgy 10 mérföldig van a hatósugara.

*John eközben megpróbálod felhívni az ismerősöd, de úgy tűnik a pláza építkezésekor a mérnökök nem foglalkoztak azzal, hogy te itt telefonálni tudjál. Nulla a térerő.

*Gunman úgy látod, még John fel akar menni a plázába körbe nézni. Bár nem tudod pontosan mit akar körbe nézni, hisz az építkezés az nem itt van, esetleg a pláza legfelső szintjéről, ha el lehet látni, talán a darukat, meg a beton elemeket észre lehet venni az építkezésről. Esetleg valami menekülő útvonalat kereshet baj esetére.

* John elindul a lift felé. A parkoló közepén található. Egymás mellett öt, és mögöttük is öt. Megnyomod a gombot, majd kis idő után hallatszik, hogy megérkezett a lift. Kinyílik az ajtaja, és egy kedves női hang hallatszik, amint a szintet mondja be. Miután belépsz, vagy ha ment vele valaki, akkor beléptek, egy 15x15 centis kis monitort láttok. Annak segítségével nem csak a szintet tudjátok meghatározni, hanem beírjátok az üzlet nevét, vagy a játéktermet, és arra az emeletre megy, és még egy kis térképet is mutat, hogy merre kell menni, hogy eljuss oda. Megjelölöd a földszintet, és a az ajtó bezáródik. Hamar fent van, majd kinyílik az ajtó, és a női hang ismét megszólal
:

-0. emelet, földszint. Érezze jól magát.

*Egy hatalmas nagy csarnokféleséget látsz/láttok. Több irányba is lehet menni. Az egyik irányba látjátok a hatalmas üvegfalat, és a fő bejáratot. Mindenfelé üzletek, és automaták. Itt már van némi nyüzsgés, persze nem nagy, de azért érezhető. És ahogy körbe nézel/néztek, pár biztonsági őrt is lehet látni, de a tipikus nyugdíjas kinézetűek. Nagyrészük ember, de egy két metahumán is látható a biztonságiak között.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.08.05. 18:10

( Isabella Swann )

* Hamar túlesnek a parkoló átbeszélésének, és amikor John elindul a lift felé, utána szólok: *

- John, miért is kell odafent a Plázában szétnézni? Itt csak a megbízóval találkozunk, de nem itt lesz maga a találkozó, így nem értem. * nézek utána meglepett arccal. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.05. 20:40

Tinrof Gas

- A jelek szerint John majd későb veszi át az adó vevőjét. Bár tudnám mire kíváncsi a pláza felső szintjein. Mintha nem járt volna ara elégszer. A magam részéről már 6 napomat pazaroltam el itt minimum pedig csak egy hónapja, ha itt vagyok.
*Megvonom a vállam, visszafordulok a többiekhez és fojtatom az dó vevők ki osztását.
- Amúgy négy sáv van rajta. Ebből, legfeljebb ha kettőt fogunk használni. Az akció végén kérem vissza őket.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.08.11. 15:36

Dink Meeker " Süti "

- Szóval meg fogom oldani valahogy, ha még sem tudni fogjátok. De szerintem nem lesz gond, s meg van mindenem. Ami meg nincs azt ilyen rövid idő alatt úgy sem tudnám beszerezni, vagy ha még is ... –
* Elharapom a mondat végétmajd témát váltok. *
- Amúgy szerintem nekünk sem árthat, ha körbe nézünk fent. –
- Várj mis is megyünk Jhon. - * Üvöltöm utána. *
- Köszi, a rádiót, természetesen visszaadom. –
* Majd elindulok a lifthez. Előtte meg állok és meg várom, a többieket majd velük egyűt felmegyek. *
- Mehetünk is. -
* Miután fel értünk körbe nézek kamerák és netes terminálok után, és elkezdem keresni a biztonsági őrök biztonsági szobáját ahol a kamerákat, nézik. *
< Jó kis meló lesz, ha nem megy neten, akkor szerelő leszek és meg oldom másképp, hehe… >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.08.11. 16:00

(John Doe)

-Voltam fenn párszor de nem árt szétnézni milyen védelem van a plázában igaz ez csak egy találkozó de nem szeretem a meglepetéseket a megbízó elég amatőrnek tűnt és ha eljár a szája már itt bajba kerülhetünk.-mondom a többieknek.Majd átveszem az adóvevőt és figyelmesen végighallgatom az instrukciót vele kapcsolatban.Mikor felérünk szétnézek majd tanulmányozom a térképet.Megnézem a parkolószinteket is, esetleg azt hogy hol vannak az őrszobák estleges vészkijáratok a parkolószintről, mikor végeztem ezzel szólok a többieknek.

-Mostmár mehetünk oda ahol a találkozó lesz.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.08.11. 19:44

( Isabella Swann )

* Közben átveszem az adóvevőt, megnézem, hogy hogyan kell használni, ha nem sikerül vele boldogulnom, akkor tanácsot kérek Tinroftól. *

* Mint nézelődő vásárló már jártam a Plázában, így a többiekre hagyom a fenti dolgot, én maradok lent és itt nézek körbe. *

- Menjetek, én maradok és intézem a magam dolgát. Itt az autónál találkozunk.

* Majd megvárom míg felmennek, utána pedig először egy egyszerű asztrális érzékeléssel próbálok információt szerezni az esetleges mágikus dolgokról. *

// Off: Asztrális érzékelés, hozzá auraolvasás aktív szakértelem 5+5 varázslat kockatartalék dobás: 1,1,1,2,3,3,3,5,8,10 //
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.12. 6:02

Tinrof Gas

*Miután végzek az adóvevők kiosztásával, valamint mindet bekapcsoltam az egyes sávon és végig hallgattam a többieket, a dobozt visszateszem a Jeep-be. Bezárom az ajtókat és a riasztót bekapcsolom.
- Akkor próbáljuk ki az adóvevőket.
*Elindulok a lift felé. Az idő közben részben szétszóródott csapatott felkeresem az éterben.
- Próba-próba. Sas szem, egyes jelentkezik. Hal mindenki? Számolás egytől kezdődik most. Egy.

//Szeretném megjegyezni, hogy a munkáim során eddig használt huszadik századi adóvevőknek sem okoz nehézséget a plázában található betonon keresztül jutatni a rádióhullámokat.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.12. 18:39

Tinrof Gas

*Tinrof bele szólsz az adó-vevőbe, hogy letesztelje működik e. Működik, bár Isabellára a frász jön, mert hangosra volt állítva, és majdnem megsüketült a sípoló, zavaró hangtól. Tinrof neked többször is segítened kellett neki a felhelyezésben, úgy látszik ő nem ért egyáltalán az ilyen kütyükhöz. A többiek könnyen felhelyezték az adó-vevőt. Működik az adó-vevő, bár valószínű a vastag betonfal csökkenti a hatótávolságot.

John

*A kapott adó-vevő tökéletesen működik. Körbe nézel, és a térképet is átböngészed, amit a liftben lévő kis monitoron tudsz nézegetni.. Minden emeleten a föld alatt van két ajtó ami egymással szemben lévő falnál van, ez a vészkijárat. Nem más, mint egy lépcső felfelé. A biztonságiak szobáját nem látod, pedig mindenhol köre néztél. Lehet nincs is a parkolóban ilyen. Néha egy, két takarító személyzetet is látsz, amint a munkájukat végzik a parkolóban. Egyébként feljebb azért már több az élet, és több autó is van beparkolva. A parkoló minden emelete ugyan olyan. Fent a pláza területén sem látsz őrszobákat, de vannak személyzeti ajtók, és azon szoktak ki és bejárni a biztonságiak.

Dink Meeker

*Tinrof adó-vevőjét kipróbálod, és elég jó minőség. Szerencsére úgy tűnik a banda nem játékszerekkel van felszerelve. Felérve a pláza területére elkezded a kamerákat, és a internetes helyeket böngészni. Kamerák vannak dögivel. Szinte alig lehet olyan helyet találni, amit egy kamera ne venne fel. Internetes csatlakozási pont után is nézel, és magadban egy mosollyal nyugtázod, hogy egyelőre nem tudod megszámolni olyan sok van. Külön fülkés netezős rész is van. Sajnos a biztonságiak szobáját nem találod meg, csak a személyzeti ajtókat látod.

Tinrof Gas, John, Dink Meeker

*Fent a plázában elég sokat mászkáltok. Bár Tinrof unja, azért nem zavar meg kettőtöket a körbenézegetésben. Jó egy órát itt eltöltöttetek. A tömeg az közepes, és nagy része ember. Viszont azt mind a hárman észre vettétek, hogy pár biztonsági figyel benneteket fent a plázában.

Isabella Swan

*Gunmannal ketten maradtatok lent. Ő igazából már a el akart indulni az építkezésre, de mivel a többiek itt még körbe akarnak nézni, ezért itt lent várakozik. Nem törődsz vele, inkább próbálsz erősen koncentrálni. Lassan látásod kiszélesedik, és már a mások által nem ismert asztrális világot fürkészed. A különbség kettő között annyi, hogy itt érződik a falból, hogy roppant nagy súlyt tart. Semmi különöset nem tapasztalsz. Kicsit körbe járod a szintet a biztonság kedvéért. Az egyik oszlop mellett halvány derengést veszel észre. Közelebb érve fura fullasztó érzés kerít hatalmába, mintha fojtogatnának. Nem fáj, csak kellemetlen. Ekkor rádöbbensz mit látsz. A fura párolgó sötét lilás energia, mely szinte már majdnem eltűnt, egy gyilkosság helye lehet. Bár nem vagy benne biztos, de lehet az áldozatot megfojtották. Ahhoz, hogy esetleg többet megtudjál róla, aura érzékeléssel kell bele tekintened.

Gunman

*A többiek úgy látszik nem hallották meg a mondatodat. Isabellán kívül mind a lifthez mennek, majd el is tűnnek a bezáródó lift ajtó mögött. Az adó-vevő, mit Tinroftól kaptál jól működik, a vastag betonfalak sem árnyékolják le. Várakozol, és látod, hogy Isabella kicsit körbe néz, majd egy oszlop mellett megáll tőled 10-12 lépésre, és a földet bámulja. Egyébként semmi különös nem történik, és a kamerák sem kifejezetten titeket néz.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
79 hozzászólás • Oldal: 4 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza: Régi Kalandok...