• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Egy piszkos üzlet [Shadowrun 3. kiadás]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
79 hozzászólás • Oldal: 3 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Egy piszkos üzlet [Shadowrun 3. kiadás]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.28. 17:02

Résztvevők: Mindenki

*Míg a kérdéseket teszitek fel, kezditek érezni, hogy kint a nap sugarai forró levegővé változtatják a reggeli hűvös időt. A szoba légkondija halk zörejjel bekapcsolódik, így egyelőre ti nem érzitek az egyre csak emelkedő kinti hőmérsékletet.
Az öltönyös tünde, „Jon”, nem igazán foglalkozik a légkondi bekapcsolódsával, inkább a kérdéseitekre próbál válaszolni
.

-A helyszint a megbízó üzlettársa választotta. Nem árulhatom el, hogy ki az üzlettárs, de annyit elmondhatok, hogy üzleti kapcsolatban áll az építkezéssel.
A parkolóból a megbízó páncélozott limuzinnal fog a találkozó helyre menni. Ha akarnak a limuzinban kísérik el, vagy akár saját járgánnyal. Még az is rendben van, ha páran már a találkahely közelében várnak. Ha minden simán megy, akkor visszatérnek a megbízóval a parkolóba, és ott megkapják a fizetségüket kézpénzben. Mivel a munkaadóm, nem ért az ilyen dolgokhoz, ezért az önök feladata lesz az esetleges problémáknál menekülő útvonalat kitalálni. Bármi is történik a mai napig, kapnak egy telefonszámot, amin elérhetnek. Sajnos nem tudok rendelkezésükre bocsátani adó-vevőt, de ha maguk tudnak szerezni, a megbízó azt pluszba kifizeti. Szerintem, nem kell feltűnést kelteni a zöld hullámmal, de esetleg menekülés útvonalnak jó ötlet.
El kell mondanom, mint nekem is, és munkaadómnak is, ez az első ilyen típusú üzleti lebonyolítás. Ezt azért mondom, mert a maguk kezében lesz a biztonságunk, esetleg a legrosszabb esetben az életünk is, és ezt csakis pozitívan tudom mondani az önök részéről. Ezért szeretném megkérni önöket, hogy a legjobb tudásuk szerint cselekedjenek, és nyitottak vagyunk bizonyos biztonsági dolgok változtatásán is, ha feltétlenül szükségesnek találják.

*A beszéd eleje nyers, és tárgyilagos, mint mindig ha egy küldönc, vagy megbízott munkát ad, de amikor arról beszél, hogy ez az első ilyen üzleti lebonyolításuk, egy kicsit megváltozik a hangneme. Lágyabb, és barátiasabb. Tinrof és Dink, ti még egy kis zavart is láttok a tünde arcán. Régebben sokat foglalkoztatok tárgyalás lebonyolításával, és tuti, hogy a fickónak tényleg ez az első ilyen jellegű munkája, kicsit mintha még tartana is tőle.
A tünde kérdően rátok néz, de nem mond semmit. Egy kicsit még vár, hátha valakinek még eszébe jut valami
.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.28. 17:33

Dink Meeker

< Érdekes, úgy tűnik, fel kell készülnünk bizonyos dolgokra. Remélem, nem jön semmi közbe. Ha a barátom ideges, akkor biztosan nagyon fontos. Minden esetre utána nézek ennek az építkezésnek. >
- Rendben van akkor, ha gond lenne, akkor el tudom intézni a zöld utat mindenhová. A városi klüpklopszokat is elintézném, amikor menekülni kell, így nyugodtabban lehet menekülni és a meg bízónkat is meg óvja a kellemetlen magyarkodásoktól. A többi dolgot a társaimra bíznám. Mivel úgy látom, jobban értenek hozzá. –
< Úgy tűnik lesz időm elugrani a húgomért, de jó. >
- Egyébként szerintem kellene nekünk egy térkép. Amiről meg tervezhetünk mindent. Szerintem mindenki menjen, haza szedje össze, ami kell neki és találkozzunk valami csendes helyen. Akár nálam. -
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.07.28. 18:10

( Isabella Swann )

< Vagy szánalmasan naiv az ipse, vagy nagyon jó színész. Hm, lássuk mit engedsz nekem megmutatni. >

* Auraolvasás segítségével megpróbálok minél többet kideríteni róla. *

// off: Auraolvasás: 5, varázslás kockatartalék: 5
Dobás: 3, 3, 3, 3, 3, 4, 4, 5, 5, 17 //

* Amint befejeztem a vizsgálódást én is kifejtem véleményemet. *

- Nos, engedelmükkel én is elmondanám észrevételeimet. Először is Jon minden információt átadott szerintem, amit elmondhatott. A többi a mi feladatunk, lévén ez a dolgunk, ezért fizetnek minket. Másodszor, szerintem először meg kellene nézni a Pláza parkolóját, az útvonalat és a tényleges találka helyszínét és környékét, majd valahol összeülni megbeszélni a közös stratégiát a látottak és térkép segítségével, és a legvégén kellene mindenkinek hazamennie és a megfelelő felszerelést összeszedni. Csak azért, mert a felesleges felszerelés hátráltat minket, esetleg még bajba is juthatunk miatta.

* Majd csendben megvárom a reakciójukat. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.28. 19:57

Tinrof Gas

*Figyelmesen hallgatom a többieket és az öltöny két. A hőmérséklet emelkedése rá vesz arra, hogy tekintetemmel megkeressem a lég kondi kapcsolóját majd miközben a figyelmen Jon-é bekapcsolom a klímát.
<…Nos … Most már jobb…>
*Mi után végeztem ezzel visszaülök az asztal tetejére.
- Nos, akkor mindent tudunk, ami a feladat elvégzéséhez tudnunk kell. Adó- vevőt tudok szerezni csak megfelelő fedezetre lenne szükségem. Az útvonal megtekintésére fel tudom ajánlani járművem. Engem viszont érdekelne, hogy kik őrzik az építkezést? Mivel a parkolót és az útvonalat még gond nélkül megnézzük. Viszont jelenleg nincs kedvem biztonságiakkal fogócskázni. A kérdés persze tárgytalan, ha a megbeszélés helyét távolabbról is be lehet látni.
<… Unalmas hétköznapok… Vajon megkérdezem, hogy számlát kérnek vagy rá ér majd később?...>
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.07.28. 22:36

(Gunman)

-Egyetértek hölgyem. A felesleges felszerelés csak hátráltató tényező, viszont a terep felmérése során kiderülhet, hogy extra felszerelésre van szükség, amire álltalában nem is gondol az ember.
A terepbejáráshoz, ha nem lenne elég Mr. Gas járműve, akkor az enyém is rendelkezésre áll.
-mondom.

-Mr. Gas, akkor javaslom 6 db zártláncú adó-vevő beszerzését, hogy szükség esetén a védett személynek is jelezhessünk.

-Ön velünk tart a kis sétánkon?
-kérdem Jont.

Ha nincs több kérdés, akkor elteszem/felírom/megjegyzem az ipse telefonszámát, és kifelé indulok, hogy még most megejtsük a terepbejárást.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.07.29. 10:44

(John Doe)

Mivel a kérdésemre válaszoltak így meghallgatom mit mond a többiekére jelenleg nincs több kérdésem.Látszik rajta hogy ez az első tárgyalása, úgyhogy lehet nem árt nem félvállról venni a dolgokat.Mert ha nem ért hozzá fel sem tudja fogni mik történhetnek egy találkozón.Mivel nekem motorom van így csatlakozom majd valakihez az egyik kocsiban este de előtte megnézzük a helyszínt.Megnézem magamnak a társaimat is kitől mire lehet számítani.És hallgatom a Jon válaszát.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.30. 15:48

Résztvevők: Mindenki

//Tinrof Gas, a légkondi magától kapcsolódott be, és nem kell külön bekapcsolni.//

*Az öltönyös tünde csendben hallgatja, a neki, és egymásnak szánt mondandótokat. Nem szól közbe. Gunman kérdésére csak megrázza a fejét.

-Nem nem köszönöm, a terep munka nem az én asztalom. -* Ekkor megszólal a telefonja. Előveszi, és megnézi. Valami üzenet félét kaphatott. Párszor megnyomja a telefon billentyűjét, majd zsebre vágja. * - Sajnálom hölgyem, és uraim, de dolgom van. Nyugodtan itt maradhatnak még, és megbeszélhetik a szükségeseket. A szoba holnap reggelig ki van fizetve. Deenk, te tudod a számomat, ha valami gond van, kérlek csörgess meg.
Nos uraim, szép jó napot.

*És ezzel szépen kilép a szobából, de mielőtt elmenne, az ajtó nyitása közben megfordul.

-Ja, el is felejtettem mondani, hogy este a pláza parkolójában én nem leszek ott. De a megbízó tudni fog magukról. Viszlát.

*És kilép az ajtón, majd becsukja azt. Öten maradtatok a szobában.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.07.30. 17:21

/Gunman/

-Oké, szerintem menjünk el megnézni, mind a parkolót, mint az építkezést.

Ezzel fel is állok, és én is az ajtó felé indulok.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.30. 18:21

Dink Meeker " Süti "

- rendben van Jhon. –
* A második meg szólalására csak bólintok. Miután kiment és „ Guman „ végig mondta beszédét és felállt én is meg szólalok. *
- Szerintem is mehetünk, de útközben szerezünk egy város térképet. Szerintem a parkolót nézzük meg először. Ja, igen valaki elvinne az autóján? –
* Majd felállok és harmadiknak vagy másodiknak lépek ki az utcára és indulok ahhoz az autóhoz, ami elvisz. Feltéve, ha a többiek is menni akarnak… *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.30. 20:54

Tinrof Gas

//Nos, akkor ez esetben a lég kondis rész tárgytalan.//
- A rádióval kapcsolatban meglátom, mit tehetek. De előre szólok nincs elég nujenem 6 adóvevőre. Igyekszem utólagos rendezést megbeszélni, de nem ígérek előre semmit.
*A beszélgetés maradék felét csendben hallgatom végig.
- Süti mivel ide velem jött nyugodj meg továbbra is én fuvarozom.
//A kapcsolatom menyire hajlik az utólagos anyagi rendezésre az eddigi ismeretségünk alapján?//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.07.31. 8:17

(John Doe)

-Mielőtt felszerelést veszünk mérjük fel a terepet meglátjuk mi kellhet.Ne vigyünk magunkkal felesleges cuccot.Nem biztos túl előnyős ha hatan hatfelé állunk majd lehet kettesével kell lennünk és akkor elég 3 adóvevő.Meglátjuk mit mutat a parkoló.Most motorral vagyok viszont este lehet nem ártana kocsival menni minimum egyel de inkább kettővel
-mondom a többieknek és követem őket az utcára ha elindulnak akkor a plázához.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.31. 16:25

//Off: Elnézést kérek, az aura olvasás eredményét el felejtettem leírni.//

Isabella Swann

*Belemerülsz a koncentrációba. Próbálsz minél jobban a tekinteteddel átlényegülni az asztrális világba, de csak annyira, hogy „Jon” auráját meglásd. Szerencsére ura vagy képességeidnek. Az aurája egyáltalán nem mutat semmiféle kemény lelket. Ha nem lenne a kapcsolatotok, akkor lazán hétköznapi cégrabszolgának néznéd. Most is ideges, és kellemetlenül érzi magát, mintha soha nem csinált volna még ilyet. Úgy látszik igazat mondott. Egyébként normális az aurája. Nincs benne szennyezett terület, tehát nem beteg, és gonoszság is távol áll tőle. Ez azt jelenti, hogy megbízható. Viszont némi hidegséget érzel belőle, melyet az ügyvédek mondhatnak magukénak.
Kirévedsz a koncentrációból. Ekkor a fickó fel áll, és elmegy
.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.07.31. 17:30

( Isabella Swann )

* Miután választ kaptam az auraolvasásból is a kérdéseimre, és úgy nagyjából megbeszéltük, mi legyen a következő lépés, én is felállok és követem a többieket kifelé a szobából. Gunman mellé csapódom és megszólalok. *

- Ha nem veszi tolakodásnak, én magával utaznék az autójában.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.01. 20:04

Tinrof Gas

- A jelek szerint akkor mindent megbeszéltük, ami egyelőre fontos lehet. A másik autó ügyében nem tudok sokat segíteni nekem csak egy Jeep-em van. Akkor induljuk, nézzük végig az útvonalat.
<… Kéne egy csésze kávé meg egy rágó… Hova tettem a tárcám…?...>
- Még mielőtt elindulunk, iszok egy csésze kávát. Kérem, várjanak meg.
*Elindulok ki. A Jeep-hez érve a fehér zaj generátort elteszem a kesztyűtartóba. Elkezdem keresni a tárcám. Kutakodás közben az ülés alatt egy kis dobozban megtalálom az adó vevőim.
Hangosan felnevetek. – HA-HA-HA
- Még a végén egyszer a fejemet fogom elhagyni. Ezt, hogy mondom el a többieknek?!
*Közvetlenül mellőle elő veszem a tárcám az ülés alól. A dobozt az ülésre teszem. Bezárom az ajtót, utána megyek, iszok egy csésze feketekávét.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.08.03. 5:07-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.08.02. 12:06

/Gunman/

Isabella kérdésére válaszolva:
-Ezért ajánlottam fel a lehetőséget. Meg persze titkon bíztam benne, hogy kegyed velem tart.- elmosolyodok,és kinyitom az ajtót a hölgynek.

A többieknek:
-Még egy hely van a kocsimban, ha valaki igényt tart rá.

Akár jön valaki, akár nem, a furgonhoz megyek, és kinyitom.

*A kocsi egy klasszikus furgon, aminek zárt a hátulja, és elöl három férőhelyes. A raktér oldalán tolóajtó van, hátul kétszárnyú ajtó. Kék színű, és nem éppen új, de azért jó állapotú. Az utastér majdnem üres, a tükörre akasztva egy citromos illatosító lóg, a kesztyűtartó le van nyitva, így már az ablakon bezézve is látszik, hogy üres.*

Mivel Mr Gas jelezte, hogy mégkávézni akar, a kocsinál megvárom amíg végez, és vele együtt indulok csak el.

A várakozás közben megiszom a vizemet.

/Ha van valamilyen navigációs berendezés a kocsimban, akkor megnézem/beállítom az uticélt./
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva