• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 50 / 76 • 1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.29. 21:52

Vipera

Intek Monguznak h ne aggódjon de főleg ne csináljon hülyeséget
Gallainra mosolygok
-Amíg alkohol problémáim voltak én is mindent túlreagáltam.
Visztek a börtönbe megkínozni? Miért nem ölsz meg itt és most? Figyelmeztetlek, ha az ellenségeddé teszel nagyon megbánod.
A másik megoldás h Dreinára hallgatsz és végig gondolod szövetségesként mennyi hasznomad veszed. Az egyetlen épkézláb ötlet asszonykád elintézésére tőlem származik és egyenlőre még van kedvem segíteni neked. Bár egyre kevésbé kedvellek, a feladat érdekes. Tehát hogy döntesz?
Hóhérosdit játszunk és kockáztatod az irhád itt és most, vagy hajlandó vagy megadni a KÉRT információkat és a kellő tiszteletet mindannyiunknak? Kalandozók vagyunk, nem jöttment zsoldosok vagy katonák.

Ha a katonák közrefognak nem állok ellen egész addig amíg nem akarnak lefogni vagy nem taszigálnak, lökdösnek.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.30. 8:31

Leisan de La'erten

Gallain szavára meglepődik. Nem is meglepődik inkább kicsit megszeppen. Arcáról az öröm maradék jele is eltűnik. Kezében megremeg a kupa és csak azért nem vágja Gallainnak mert sajnálja a benne lévő lőrét.
<<Én...én....én MEGÖLÖM!!! Még hogy ÉN keményfejű!!!>>Kezében megremeg a kupa az arcát látványosan elönti a düh.Tesz egy lépést Gallain felé.

Aztán megpillantja Dreina papját aki valamit tesz Gallainnal.Ez kicsit kijózanítótag hat rá is.
<<...Ha megölöm ezt az "Urat" akkor el is felejtkezhetem arról hogy, Úrnőm kegyében járjak.Ha ő azt akarná hogy megmutassam ennek az embernek a magamét akkor nem így sodorja az utamba. >>
Hosszasan gondolkodik ezen aztán továbbra is nyugtalanul elfordítja a tekintetét a Várúrról és keres valami ablakot lőrést vagy akármit amin keresztül kiláthat ebből az istenverte kőrakásból.
Aztán "gyönyörködik" a látványban. Miután kigyönyörködte magát és kissé lehiggadt oda lép a titkárhoz és közli vele.:
- Mindenről tudni akarunk ami a várban történik .Érti? Mindenről!
Közben kíváncsian várja mit csinál Vipera.
<<Nem szólok bele. Nem az én dolgom. Bár ha harcolni kell akkor nem tudom hova is tegyem magam...Ó Arel! Mégis bele kell szólnom.>>
-Vipera hagyd ezt abba. Ősszene veresd magad nem akarunk balhét!-üzeni Viperának szellemnyelven.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.30. 8:44

//Amit mondtam elmondtam közbevágva a társalgásuknak,Gallain és Vipera között állok //

*Gallain utasításaira kissé meglepődök és próbálom menteni a menthetőt*
-Nagyuram kérlek ne szánd magad ilyen döntésre .
-A társam nagyon fontos részét képezi a társaságnak és nélküle alighanem a tervem se sikerülne..
-Helyette is elnézést kérek ó nagytiszteletű Gallain és kegyelmedet kérem
-Legyen az én szabadságom és életem a záloga annak hogy ez nem fog előfordulni még egyszer!!
-És azt hiszem Vipera is készen áll hogy lerójja bocsánatkérését előtted!!
-De mentségére legyen szólva életét születésétől fogva nemesek keserítették ,elvették családját,vagyonát,életét,így nem csoda ha nem tud különbséget tenni holmi gaz nemesi sarjak és az olyan nemes lelkű és igazságos vezetők közt mint amilyen te is vagy nagyuram.
-Kérlek nézd el ezt neki és a marakodás helyett inkább azon tőrjük a fejünket hogy minnél hamarabb megszabadítsük fejedet élősködő vendégeidtől!!!!!
-Hisz ezért vagyunk itt és nem azért hogy hatalmunkat fitogtassuk!!
-Tudjuk hogy eggyetlen szavaddal véget vethetnél életünknek ,de több lennél az által??
-Viszont ön is tudja nagyon jól hisz van annyira bölcs hogy felismerje a Nagyság legfőbb erénye a kegyelem !
-Nagyúr két napot kérek tőled és magadban bosszantó vendégek nélkül élvezheted tovább palotád gyönyörű környezetét!!
-De kérlek legyünk nyiltak és egyenesek egymáshoz!! Hisz ezen áll és bukik minden!!
-Kérlek nagyúr fontold meg amit mondtam és meglátod minden jól alakul majd!!

//(-Barátom higgadtság ..mindennek eljön az ideje...)Szólok szellemnyelven Viperához//

*Ezután érdeklődve figyelem Gallain reakcióját,de lopva az őrök mozdulatait is figyelem.*

/off : Hőmérséklet csökkentés/növelés Mennyi pszi pont/celsius? //
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.30. 10:59

Erior

<<Gallain egy kicsit pipa lett. Még szerencse, hogy nem rám, nekem még találkoznom kell vele más ügyben is. Figyelnem kell, nehogy felhúzzam én is véletlenül.>>

Gallain hangos kirohanására sem reagálok, csak csendben állok. Leisan sajnálattal nézem.
<<Nem igazán érdekel, hogy Vipera börtönbe kerül-e. Főleg, hogy miután közölte vele Gallain, hogy leküldi hűsölni, aztán is tovább szidta. A lényeg, hogy mire szükség lesz rá kiengedjék. Leisan éppen részegre issza magát, akárcsak Gallain. A két vezető, micsoda párhuzam... Monguz próbálja menteni a menthetőt, őt értem meg a legjobban. A többiek hozzám hasonlóan próbálnak nem tengelyt akasztani Gallainnal. Remélem nekik is sikerül.>>

Viperának nem indulok a segítségére, csak várom, hogy mi lesz vele.

Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.30. 11:02

Tala Mörök " Lupin "

* Az ajtóban állva szemlélem végig az eseményeket és keserű düh önti el szívem, hogy senki még csak rám sem hederít. *
< Legyen barátom ám, legyen. De ezt a várost darabokra szedem úgy ahogy eddig senki. A térképről kell egy másolatott csinálnom. >
* Ekkor tekintetem végig hordozom és meg figyelem partnereim. *
< Ahogy észrevettem Revo sem kedveli, de Vipera és Monguz sincsenek oda érte. Ők szinte biztosan tökéletes partnerek lesznek abban, hogy tegyük el láb alól Gallain feleségét és őt magát is. Hihetetlen. Szívességet kér tőlünk szívességért és ezek után úgy bánik velünk, mint valami ostoba katonákkal, pedig tudhatná, hogy a kalandorok, mindenre képesek. Nem azért éltem túl az utcákat, hogy egy ilyen ember bábja legyek. De látom az ital a gyengéd barátom. Remélem meg tartod ezt a jó szokásod barátom. >
* Majd csendesen figyelem az ajtó mellet, az eseményeket, mi lesz az egész vége. *
< S mint az én klánom nagytiszteletűje mondta „Az ellenségem ellensége a barátom. „
Nos, ebben az esetben Gallain az ellenségem, tehát barátkozzunk a követetekkel. S közben ők is az ellenségeim így Gallainnal is barátkozom, De itt úgy tűnik, csak a jelenlegi csapat társaim lehetnek barátim. Nagy kalamajka lesz itt és nekem kel ki jönnöm, belőle a legjobban. >
- Nagyúr mielőtt távoznál, kérlek, szólj néhány emberednek, hogy szükségünk van a vár pontos tervrajzára s az őrségváltások pontos idő pontjáról, hogy a feleséged pénze téged gyarapítson nagyúr. –
* Majd kicsit előre hajolok, de csak éppen hogy. S fejemmel is előre bolintok alázatott mutatva, majd fel egyenesedek és rá nézek egyenesen a semébe. Arc vonásaim kemények és kiolvashatatlanok, de mégis komolyak. Testem nyugodt. A hangom pedig higgadt és senem hangos senem halk. Komolyságot tükröz. *
< Lássa csak, hogy tisztelem, s jobban, mint ő minket. >
* Majd várom csendben a válaszát, bármi is légyen az. *
// Akkor szólalok, meg mikor Vipera sorsa már le van zárva, s mielött Gallain távozna. //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.30. 20:30

Revo

*Az eseményeken csak pislogok. Még Gallain részeg megnyilvánulását is csak nagy nehezen tudtam elereszteni a fülem mellet.
<…Csak így tovább nagyuram… Előbb utóbb bővül az ellenségeid száma… És ez közel sem olyan ostoba, mint a nejed, hogy nyíltan torzsalkodjon…>
*Vipera megnyilvánulásán csak döbbenten álok és tátogok. Öntudatlanul is magam elé suttogva szólalok meg.
Önmagam, Aszisz, Szinte hangtalanul
- Hát mégse jártattam feleslegesen a számat eddig. Mégis csak eljutott az agyukig. Már akinek. Igaz én nem voltam ennyire nyers. Nem mintha nem járnék én is elégé közel egy hasonló kirohanáshozz.
*Döbbenetemből ébredve hallgatom tovább többieket. Valamint Gallaint.
<… Nem irigylem a vár lelkészét… Elégé kiborító lehet egy ilyen… „Vezér”… Lelki nyugalmára felügyelni… Én már rág megöltem volna…>
*A beszélgetés maradék felén majdnem lenevetem magam, de azért megzabolázom magam és csak egy kurta mosolyra méltatom a már-már komikus jelenetet.
<… Egy szavam sem lehet… Én is ehhez hasonló szavakat használtam… És egy cseppet sem voltam kevésbé behízelgőbb… Igaz a többiek szájából elégé szokatlan…>
Gallain Erv
- Nagyuram elhiszem, hogy szeretne példát statuálni. De kérem, legalább halassza akkora mikor nem lesz olyan feltűnő a hiánya. Valamint vegye figyelembe, hogy mi nem vagyunk hozzá edződve a helyi szokásokhoz. Barátunk meg csak hangot adott zavarának. És ezért nem érdemel nyilvános megszégyenítést.
<… Vajon miért igyekszik itt mindenki annyira elásni magát a másik előtt… Mondjuk én se fogom vissza magam…>
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.30. 22:10

KM: [Dreemer],Megbeszélés-Nagy vita
Helyszín: A puszta - Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota-Lovag terem
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 12 óra vége felé
Résztvevők:Minden JK (kivéve Sargasét)
NJK:Galalin, Gallin katonái;Gallain bizalmasai;Az örség

*Gallain emberei is megdöbbenek uruk viselkedésén és nyers szavain.Akik bírnak akárcsak minimális ember ismerettel is, kőnyű szerrel leolvashatják a mély megdöbbenést és kétségbe esést arcukról. A nagyúr végighallgatja Dreego szavait majd pár mondattal rendelkezik kezek felől:*

-Követeim, a továbbiakban a titkárom, Dreina felkentje és a vár kapitánya segítségükre lesz mindenben! A kapitány úr majd a várral kapcsolatban megadja a szükséges tájékoztatást, Dreina fölkentje a jógi és pénzügyi dolgokat rendezi, titkárom pedig minden egyebet! Amíg nem javul meg a modoruk addig így lesz helyénvaló!

*Az örök körbe vették Viperát ezek után elkezdik elkísérni kifelé, ha vipera nem tartaná a lépést kezükkel taszítanak rajta egyet. Még Vipera előtt Gallain távozik, mit sem törődve az utána zajló eseményekkel....*

//Ha vipera ellen akar állni az intézkedésnek írja meg szándékát ha nem akkor://

*Békésen elkísérik a folyósokon át egyre csak lefelé és lefelé.... a börtön irányába...*

*Ezek után nemsokkal, egy pohár bor társaságában Lesian elkezd nézelődni a lőrésen, látja az alant elterülő nyüzsgő várost ami felett sötét borús fellegek gyülekeznek, ez mellesleg roppant különös dolog... eben az időben nem volt eddig semmi jele esőnek, mik vannak! A fellegek színe lassan vérvörösre vált... mintha a fellegek közt szörnyek fejei bukkannának föl... ki lesújtani készek a városra... aztán pár pillanat múlva a tünemény szerte foszlik a fellegek nyom nélkül tűnnek el... Felteszem ezek után Arel papja nem azt teszi amit eredetileg tervezett.*

*Dreego szavai süket fülekre találnak Gallainál... ahogy vipera szavai is, gallain mitsem törődik immár veletek...*

//Jó látni hogy ennyire felélénkültetek :twisted: bár kétlem hogy a ki írásnak maradéktalanul meg tudok majd felelni a fennálló körülmények közt...//

Sargas valószínűleg le lesz távolítva a kalandból, mert nem reagál nagyon hosszú ideje....//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.31. 6:15

Vipera

Nem állok ellen és követem a lépést, jókedvűen intek a többieknek és ballagok a katonákkal de a mozdulataimból egyértelművé teszem h ha hozzámérnek bántani fogom őket.

Pszivel üzenem Monguznak

-Ne aggódj, minden rendben, majd jelentkezem.

Megjegyzem az útvonalunkat ha kell pszivel.
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.31. 7:00

Rayamancor /Monguz/

*Viperát elvezetik az a féreg Gallain meg le se szarta a mondókámat pedig csontig benyaltam neki!!!Legszívesebben most rögtön szemen szúrnám de nem tehetem bár adott eggy jó okot rá hogy meggyűlőljem!!Láthatóan majd elönt a düh amit rángatózó szemeim egyből elárulnak!

Gorwick
-hogy eggy cápa rágná ki a beleidet te szerencsétlen nyomorult ,csak találkozzunk még egyszer kibelezlek a rohadt vendégeiddel eggyütt ..

*Miután ezt elmondtam köpök eggy jó turhásat Gallain után majd vissza fordulok a többiekhez*

//-Nem hagylak cserben!! Gallain pedig meg fogja bánni garantáltan// üzenek vissza Viperának..
*Majd leülök eggy székre és csendes meditálásba kezdek hogy visszanyerjem pszipontjaim.*
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.31. 7:40

KM: [Dreemer],Úton a hüvösbe :( :evil:
Helyszín:Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota-Börtön
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra eleje felé
Résztvevők:Vipera (con Claudiusz)
NJK:Az őrség, börtön örök és börtön lakok

*A katonák le kisérnek a pincébe, a kazamaták mélyén húzódó börtönbe. Utad könnyen megjegyzed nem kell elméd erejére támaszkodnod. A börtön bejárata vas ajtókkal van elzárva a katonák szavaira feltárulnak ezek. Végül a börtönben egy központi hosszú sötét folyosón vezetnek végig. Bal szélen egy koszos rácsos cellába belöknek. Miután rád zárták az ajtót realizálodik benned hogy nem vagy egyedül a cellában.... Valami hatalmas szörnyeteg rejtőzik a zárka mélyén! Legalább három méter magas, szemei rád merednek... csak görnyedve fér el az árnyak között! A lény csendesen mered rád semmit nem tesz...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.31. 11:42

Erior

<<Úgy látom a "Nagyúr" emberei is ledöbbentek. Erre azért biztosan nem számítottak. De Gallain tehet az egészről. Nem kellett volna annyit innia. Mostmár mindegy. Legalább elmegy, igaz Viperát is viteti a börtönbe.>>

Amikor elmegy megkönnyebbülök, hogy én megúsztam ordibálás nélkül.
<<Azért a méltóságot meg kell őrizni.>>

Megkérdezem a többieket:
- Most mitcsináljunk? Eddig nem épp úgy alakultak a dolgok ahogyan terveztük.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.31. 13:39

Rayamancor /Monguz/

*Egy kis meditálás után már sokkal higgadtabban folytatom mondandómat a jelenlévőknek,hangom nyugodt de határozott föl alá sétálok a teremben és közben pipázom.*

-Majd én megmondom mi lessz..
-A kedves tanácsnok úr és a tisztelt várkapitány elindul hogy megszerezze a térképeket és információkat mi addig itt megvárjuk őket ,utánna pedig kíséretükkel szépen elmegyünk a fogadóba és majd ott kiterveljük a dolgot már van eggy jópár használható ötletem..
-Gallain nagyúr pedig ha kijózanodott és még úgy találja hogy szüksége van ránk a fogadóban megtalál..
-És kérem önöket világosítsák föl urukat arról hogy nem ígért nekünk semmit ,puszta szívességből segítünk neki ,ha esetleg úgy gondolja honorálna minket akkor talán megengedheti magának ezt a stílust !!!! Amíg ezt nem teszi addig jobban jár ha tisztel minket és nem csak azután döbben rá tévedésére mikor már késő!! Ezt értsék úgy ahogy akarják!!
-Minden esetre szükségünk van térképekre a titkos járatokat is feltüntetve rajta,a kincstár őreinek tartózkodási helyére,a váltások időpontjára, a kincs állagára és pontos helyére ,a vendégek névsorára és szállásuk bejelölésére,a minél kevesebb áldozat érdekében a környező őrjáratok áthelyezésére , és eggy pár órára míg Gallain felesége távol van..
Végül ami a legfontosabb hatalmas diszkrécióra..
ÓÓÓÓÓÓó...esetleg ha tudnának keríteni eggy egggy portrét pár kedves vendégükről és mellé eggy készlet arcfestéket,műbajszokat és parókákat azthiszem megkérdőjelezhetetlenné tudnánk varázsolni a tolvaj kilétét !!
-Uraim ha megkérhetem önöket induljanak itt megvárjuk önöket ,előre is köszönöm!!!!!!

*Majd a többiek felé fordulok*

-Van eggy pár jó ötletem viszont viperára is szükség lessz ,bár nem hiszem hogy aggódnunk kellene miatta!!
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.31. 15:29

Leisan de La'erten

A jelenés után döbbenten mered az égre majd kicsit hátra hőköl a lőréstől.
-Őőő...izé...-mondaná közben mutogat az ablakra.-őőőőő.
-Asszem...túl sokat ittam... vagy ti is látjátok azokat az izéket ott fenn???-mondja végül.
Megvárja társai reakcióját de azért sejti hogy valami nincs rendjén és ez nem csak a bortól van. Kíváncsi rá azért mit mondanak.
Miután Monguz lezavarta mondandóját.:
-szerintem pedig mielőtt ők elmennek kutakodni előbb...vigyenek ki innen! Nem bírom tovább megőrülök! Nem elég hogy, el kell viselnem a kiállhatatlan nagyurat-ami önmagában nem is volna sok- de ezt nem bírom tovább! Urak-fordul A dreina pap és a másik felé- van a várnak parkja? Megmutatnák merre találom...találjuk.
<<Asszem nem mondom el nekik mit láttam még ha lehet nem is az alkohol okozza.>>
-Izé...Monguz. Amúgy nincs igazad megbocsáss. A nagyúr ajánlott ellenszolgáltatást mindegyikőnknek ebben biztos vagyok különben nem lennénk itt. Mellesleg a többi ötletedet támogatom hogy menjünk a fogadóba de ha lehet a parkban várjuk meg míg Ők visszatérnek a térképekkel meg ami kell.
<<Csak tudnám minek is nyájaskodom itt velük! Elvileg én vagyok a küldöttség feje és itt bent én szívok a legjobban! Na gyerünk kifelé innen mielőtt rám dőlnek ezek a falak!!!>>
-Akarom mondani.: A küldöttség látogatását teszi a parkban!
Nem túl határozott léptekkel megindul a kijárat felé.Közben valahová visszateszi a kupát.
-Uraim mutatnák az utat?
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.31. 16:13

Vipera

-Te mi vagy? És miért vagy itt? kérdezem könnyed stílusban de azért felkészülök a harcra
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.31. 18:06

Erior

(Pyar, mindenki)
- Akkor kiszabadítjuk Viperát? Vagy megvárjuk míg kijön magától, esetleg kiengedik? A fogadóba felőlem indulhatunk. Kicsit kezd elegem lenni a helyből. Talán Gallain stílusa miatt, talán más miatt, de biztosan jobban érezném magam, ha kinnt lennénk.

<<A csapatunk feje kicsit túlzásba vitte az ivást. Nem tud kinyögni egy értelmes mondatot és amit siekrül is neki az is hülyeség. Na jó úgy tűnik csak valami baja volt, mostmár beszélni is tud. Csak megint téved...>>

(Pyar, Leisan)
- Tévedsz, ugyanis nem mindenki kapott ígéretet valamilyen jutalomra. Én például nem. Csak szívességből vagyok itt, de már megbántam.

Leisan kimenekülésének valamennyire örülök, mert én is szeretném már kiszellőztetni a fejem, így egyből utánna indulok.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 50 / 76 • 1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...