• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 32 / 45 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.28. 16:48

(Lernun)
Várok pár percet.
Ha kijönne:
-Igyekezz, nem érünk rá. Pár perc múlva már a tengeren kéne lennünk.
Miután leértünk mindenkinek:
-Nos aki nem ismerné ő Xavios, tipikus koránkelő. Akkor indulhatunk.
Ha látom, hogy a töbiek is szedelőzködnek elindulok kifelé a fogadóból.

Ha nem jönne ki:
Ha nem, hát nem mondattal elindulok lefelé a lépcsőn.
Mindenkinek odalent:
-Bekiabáltam, bekopogtam vártam, nem jött. Indulhatunk. Szerintem szeret úszni. Vagy tegnap úgy belejött a varázsolgatásba, hogy mára is tartogat valamit. Ki tudja?
Ha látom, hogy a töbiek is szedelőzködnek elindulok kifelé a fogadóból.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lernun 2008.07.28. 16:55-kor.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.28. 16:52

KM esemény [Lorin]
Helyszín Abaszisz-Feruggia-Főtér-Tanácsháza
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-7. a Cápák órája
Résztvevők: Corh Stakarg

Croinn felegyenesedik majd mélyen aszemedbe néz.
- Hát nem emlékszel? bár olyan régen volt hogyan is emlékezhetnél. Shadon. Egy szép tavaszi reggelen. Apád és a társa valamint te voltatok a vendégeink. Apáink jó barátok voltak. Bár én vagy kétszer ha láttalak de már akkor tudtam hogy viszed valamire. Persze ekkor még én is kis suhanc voltam csupán.- vigyorodik el.Amit mond igaz, valóban ismertétek az apját aki Domvik papja volt és utatok során számtalanszor volt segítségetekre. Őt valóban nem láttad sokszor talán innen a bizonytalanság.
-Mikor megtudtam Dorani barátainktól hogy immár beavatott lettél nem haboztam hogy idekéresselek. Pontosabban, mivel úgyis küldtek volna valakit, inkább veled szeretnék együtt működni. Tudod vannak itt páran akik nem nézik jó szemmel a birodalom efféle ügyködéseit.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.28. 17:09

Corh Stakarg

<Valami rémlik, de még mindig nem emlékszem jól.>

Figyelmesen végig hallgatom, az ismerősömet

-Köszönöm, hogy rám gondoltál, de miért is szeretnéd, ha segítenék? Pontosabban úgy értem, hogy miben segítsek? És mondhatnál valamit azokról az alakokról is, akik nem nézik jól szemmel a birodalom ügyködéseit.

<Úgy látom még is csak jó helyre kerültem. De ahogy elnézem, ez egy politikai viszály, amibe Dorannak is bele kell szólnia.>
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.28. 17:20

KM esemény [Lorin]
Helyszín Abaszisz-Feruggia-Főtér-Tanácsháza

-Mostanában elég sok furcsa dolog történik a városban. A tanács tehetetlen a Mantecisek készülnek valamire ez már biztos de hogy hozzájuk köthetnénk a gyilkosságokat abban nem tudunk egyeségre jutni. Elmondom elölről az egészet. Lassan 3 napja minden reggel előkerül egy hulla aminek a szíve hiányzik és a legjobb boszorkánymesterek sem képesek rábírni hogy elárulják hogyan haltak meg.Persze nem mintha bővelkednénk mágia tudókban.És erre ide küldenek egy egész flottányi Toroni hajót! egyenlőre velük még nem tárgyaltunk. délután készül a tanács egy pár emberből álló fogadóbizottságot indítani hozzájuk. Mikor behajóztak csak kikötési engedélyt kértek a közeli viharra hivatkozva. A dolog tehát egyre bonyolultabb. És ezért kértünk téged. Nekromanta vagy mint látom. Örülnék ha megvizsgálnád az egyik hullát, hátha te tudsz vele kezdni valamit.-közben megkerüli hatalmas tölgyfa íróasztalát és téged is hellyel kínál.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.28. 17:43

Corh Stakarg

-Köszönöm.

Az asztallal szemben lévő széken foglalok egy helyet. Botomat az asztalnak támasztom, úgy hogy ne legyek illetlen.

<Ez nagyon érdekes. Szívtelen hullák? Ha valakinek emberszívre van szüksége miért teszi nyílvánosan? Vagy ha az emberre akkor miért, haggyja, hogy elvigyék? A flottáról beszélt Alyr Arkhon is.>

-Hát szívesen megvizsgálok egy holttestet, de nem mondhatok semmit biztosra.
Ha lehetne minnél hamarabb vigyél el a tetemhez, mert minden percel egyre kevesebbet tudhatunk meg a dologról.
Ha végeztem a holttest vizsgálatával, akkor a helyet is megmutathatod, ahol találtátok.
A hullák általában férfiak vagy nők? Ha jól számolom akkor három holttestünk van ez idáig.

<És még mennyi lesz? Nem jó ez így még egy órája se vagyok itt, de már több következtetést vontam le egy óra alatt, mint az elmult napokban.>

Mikor felkér a vizsgálatra mosolygok, majd a fásult arcomat visszaveszem és úgy folytatom a beszédemet
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.07.28. 20:53

Namiel C'yvass

*Hosszú hosszú hajóút után végre szárazföldet pillant meg a távolban.*

<Végre. Végre valahára vége ennek az istenverte hajóútnak. Egy egész emberéletnek tünt mire ideértam.>

*Megfordulva mikor meglátja a hatalmas krakkát, elhülve nézi hatalmas méreteit. Az a hajó, amivel ő jött sem volt kicsi, de ez túltett rajta. Vitorláit figyelve rosszallóan néz vissza rá*

<Toron.> - sercint egyet a fedélzet padlójára - <Vérszomjas kutyák. Remáltem hogy nem futok itt bele ezekbe, bár amilyen szerencsémvan, egy egész rendházzal találkozok majd.>

*Amíg el nem érik a szárazföldet visszavonúl a kapinjába és ott várja meg a kikötést.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.28. 22:53

KM esemény [Lorin]
Helyszín Abaszisz-Feruggia-Főtér-Tanácsháza/Az Őrzők Palotája

Croinn feláll az asztal mellől közben homlokát dörzsölgeti.
-Mind férfi volt eddig. És igen három hullát találtunk de az első kettőt már elhamvasztották a Darton templomban.Gyere utánam egy canocével elmegyünk ahhoz amelyiket ma találtuk.
Amilyen gyorsan jöttél olyan gyorsan távozol is a szobából.
Kimentek a teremből majd az épületből is és kint egy faragásokkal díszített aprócska hajóba szálltok.A nagyúr megadja az irányt majd a hajós bólint egyet majd elrúgja a hajót a parttól. szinte azonnal mögétek kerül két másik canoce rajtuk mellvértes alakokkal.
Hamar eljutottok a kért helyre közben a vendéglátód a város nevezetességéről a gőzfürdőről regél csodákat és győzköd hogy egyszer el kell menned oda.
Aztán kikötöttök egy szögletes két bástyával rendelkező épület előtt.
- Az Őrzők Palotája, legalábbis ezt jelenti a kyr név amit ott olvashatsz.-mutat a bejárat fölé- ide jöttünk. A hely jobban hasonlít erődre semmint palotára de lévén katonák használják így megérted.Bent egy doh szagú pincébe kísérnek majd kertelés nélkül egy hűvös mellékágába terelnek ahol a holttest található. Leső ránézésre megállapítod hogy nem hazudtak, a holtestnek tényleg hiányzik a szíve amit valami roppant éles szerszámmal vágtak ki.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.28. 23:01

KM esemény [Lorin]:Kikötés
Helyszín: Abaszisz-Feruggia-Kikötő-Keleti dokk
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Reggel-7. A cápák órája
Résztvevők: Namiel C’vyrass

Alig pár perccel később ki köt a hajótok és az utasok megkezdik a kiszállást. hamarosan te is minden csomagoddal együtt lekerülsz az átkos lélekvesztőről.
A kikötő keleti dokkjában vagy. Egyre jobban dühítenek a hátérben lévő hatalmas felhők, a gondolat hatására hogy eláznál megborzongsz kicsit.
Ahogy körbe nézel körülötted a kikötő folytatja eddigi életét. Ki és bepakolnak hordárok rohangálnak.
Jó pár szárazföldi úton is elindulhatsz a város belseje felé de vannak itt révészek is akik aprócska canocéjukkal ajánlanak szolgálatot.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.29. 8:19

Corh Stakarg

<azt hittem véletlenszerűen gyilkol, az a valaki.>

Botomat a kezembe veszem és követem a nagyurat. Útközben nem kérdezősködök, csak figyelem hova megyünk.

-Köszönöm a meghívást, de nekem nincs időm gőzfürdőt venni. A nekromanciában, igen fontos felfedezéseket teszek.
Válaszolom, mikor megpróbál meggyőzni a gőzfürdőről. Közben megnézem a két vértes alakot, és hogy nem-e követnek rajtuk kívül mások is. Mikor odaértünk közelebb megyek a holttesthez, és elkezdem vizsgálni.

-Na akkor lássuk csak.

Különleges nekromanta képességeimet szeretném használni.

//0-1 óra között: az életerõ még frissen jelen van, mint energia szabadon
felhasználható a nekromanta számára, a lentebb leírt módszerekkel. A varázsló
azt is érzékeli ha valaki más már felhasználta azt, és meg tudja állapítani ki
milyen hatású varázslatra(magát a varázslat nevét nem tudja) és azt milyen
fokon(pl. boszorkánymester, életerõcsapolással megölt embereket, akkor
megállapítja a kasztját, a varázslat hatását, és a BM hozzávetõleges szintjét)
-24 óráig érzi az életerõt és azt hogy nemrégiben szabadult fel, de már
felhasználni nem tudja.Azt is meg tudja mondani hogy természetes halállal,vagy
erõszakossal szabadították e fel,illetve hogy mágikus vagy “hagyományos”
módon(pl kard által).
-1 hétig képes érzékelni azt hogy az életerõ milyen formában távozott, gyorsan, azonnali halál vagy lassan, pl kínzás által .
-1 hónapig képes érzékelni hogy az adott területen tömeges haláleset történt//
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.29. 12:34

(Xavios)

Rendkívül furcsának találom, hogy a lapok teljesen üresek. A félelf siettető dörömbölésére nem is figyelvén a könyv hátulján lévő betűket próbálom elolvasni, hátha mégis felismerem, hogy milyen nyelven íródott. Lehet, hogy ez nem is az a könyv, amit elhoztam... tehát lehetséges, hogy elvitték az igazit és ezt rakták ide, hogy ne tűnjön fel a hiánya. Ideges vagyok. Csak arra tudok gondolni, hogy ez nem az a könyv, amit elhoztam a toronyból és az igazi most másvalakinél van. Az is lehet, hogy elrejtették az írást mágiával... és a mágia kisugárzását is elrejthették. Remélem így van. Hirtelen eszembe jut, hogy hogyan találtam meg a könyveket a torony hatalmas könyvtárában. Sok könyv kissé sárgán fénylett, kivéve azt a kettőt, amit elhoztam. A Magica Calevonyan zölden ragyogott, a másik pedig lilán. Nem volt annyira feltűnő, de ha tüzetesebben megnézné valaki, biztos látná... bár én manalátó vagyok, ahogy mestereim mondták. Lehet, hogy csak a hozzám hasonlóak látnák ezt. Mivel az energiák "látványához" hozzászoktam és nem zavarja többi érzékem nem is szoktam különösebben figyelni rá, csak a rendkívül feltűnőekre. Lehet eddig ezért nem vettem észre, mert nem is figyeltem rá. Megvizsgálom a könyvet, hogy most is olyan furcsán ragyog-e és a másik kötetet is ellenőrzöm. Igyekszem sietni, hogy ne várakoztassam meg a félelfet.
- Mindjárt megyek, csak összeszedem a holmiaimat. Csak pár pillanat. - kiáltok ki. Miután vetettem egy pillantást mind a két könyvre elteszem őket, majd hátizsákom gondosan lezárva felkapom és kisietek. - Elnézéseteket kérem késésemért. - mondom társaimnak odalent. - Csak napi mentális gyakorlataimat végeztem. Tudjátok nem csak a harcosoknak kell edzeniük, de a varázslóknak is ha formában akarnak lenni... mármint mentálisan.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.29. 15:10

KM esemény [Lorin].:Reggeli
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Kora reggel
Résztvevők:Xavios, Lernun, Bredon

Xavios
Erősen koncentrálsz majd kirajzolódik előtted a mágikus háló ami beborítja könyeket. Az egyik sárgás fehér fénnyel míg a másik lilán izzik fel előtted. Immár megbizonyosodtál arról hogy nem hamisítványok.
Leérve egy asztal körül pillantod meg társaidat, körükben Lykargoonal és Sirvajjal valamint az egyik széken egy alélt lánnyal. A lány veled egykorú vagy talán fiatalabb lehet.

Mindenki
-Nos akkor indulhatnánk is.- áll fel Lykargoon majd az ajtó felé indul. Hátán most pillanthatjátok meg először a furcsa nyeles szerszámot aminek közepébe egy kékesen csillogó drágakövet ültettek.Valami bot féleség lehet a végén egy kicsi háromszög alakú éles pengével.
Xavios számára az egész bot furcsán kékesen dereng. Lernunnak pedig a drágakő nyeri el tetszését.
Elindultok a kijárat felé.
-Ővele mi lesz?-kérdezi Sirvaj még mielőtt kiérnétek az ajtón, a lányra mutat.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.29. 15:45

KM esemény [Lorin]

Közelebbről szemügyre veszed a hullát. Olyan harmincas éveiben járó jó felépítésű férfiú volt.A halál okaként egyedül a szív eltávolítását, véled legalábbis így ránézésre.
Aztán előhívod rejtett érzékeidet és megvizsgálod azokkal is. Amit megállapítasz egyből hogy ne mágia ölte meg hanem valami hideg fém. De ugyanakkor valami homályos eddig ismeretlen érzést tapasztalsz. Valamiféleképpen mégis köze van a Nekromanciához. Valamit csináltak vele, amit egyenlőre nem értesz de biztos vagy benne.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.29. 15:54

Bredon

<<Mi lesz, mi lesz... mindenki csak ezzel jön. Hát visszuk magunkkal természetesen.>>
- Visszük magunkkal, itt csak nem hagyhatjuk- válaszolok Sirvajnak- bár tudom, elég feltűnő lesz, de nem érdekel- ezzel felemelem a lányt és a többiekre nézek:
- Indulhatunk!- aztán ha mennek megyek én is velük.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.29. 21:03

Corh Stakarg

<Vajon ki tehetett ilyet? És minek tette. Mire jó egy szív?>

Mikor befejeztem a holttest, vizsgálatát, odafordulok Croinnhoz
-Úgy látom, nem tévedtek a doraniak. Valami nem stimmel a halálával kapcsolatban. A szívét kivágták valamilyen, fémeszközzel. Lehet kés, illetve kard is vagy akármilyen más eszköz, ami fémből készült. De, az biztos, hogy nem varázslatba halt bele. Egyenlőre ennél többet nem tudok, én se megállapítani. Még egy kérdés. Ahogy elnézem ezt az embert ,nem egy átlagos paraszt volt. Ki volt ő, és mit csinált? Most hogy itt végeztem, megmutatnád, a helyet ahol találtátok.

<Pfú bár Alyr azt mondta, hogy a feladat rám vár, mégse tudom, mit csináljak. Nem találkoztam még ehez hasonló érzéssel. Végül is az idő megold mindent. >

Ránézek a barátomra, és várom a válaszát. Ha mutatja merre találták, a holttestet, követem
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.30. 11:02

KM esemény [Lorin]

Croinn elgondolkozik kicsit majd megszólal.:
-Fogalmunk sincs.Legjobb tudomásunk szerint egy egyszerű kereskedő aki gyakran megfordult a kikötőben. Ott is találtuk meg. Egy horgonyra volt rákötve.Nem sokat lehetett vízben.Nem hiszem hogy hasznodra lenne a hely de a gondolod akkor elvisznek oda a katonáim.

Ha továbbra is el akarsz menni akkor a nemes elbúcsúzik és elmegy téged pedig a kapitány bekísér egy canocéba és elvisz a kikötőbe.
A kikötő egy hatalmas partszakaszt átölelő hely ahol rengeteg a raktár és amint látod nagyon nagy a forgalom.A kikötő bejárata mellet 7 hatalmas karakka horgonyzik rajtuk Toron felség jelvényeivel és vitorláikon egy-egy ágaskodó oroszlánnal. A kapitány megállítja a csónakot majd kiszálltak és balra indultok végig az egyik nagyobb utcán. Időközben elkezd szemerkélni az eső.
Hamar odaértek a helyhez ahol még most is két lándzsás vigyázza a rendet és a hely érintetlenségét. Azonban egyből látod semmi nyomot nem találhatsz amit általános érzékszerveiddel érzékelhetnél, az eső hamar elmossa a nyomokat és amúgy sem sok minden hagytak hátra azok akik kivágták a férfi szívét.
-Tessék ez a hely ahol megtaláltuk, pontosabban az mutat a mólón mellett álló hajó horgonyára- azon volt elég groteszk módon rákötözve és a vízbe dobva.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 32 / 45 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...