• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ösvények, csapások

Mély tárnák, mithrill ragyogása...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
199 hozzászólás • Oldal: 13 / 14 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Re: Ösvények, csapások

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.25. 7:21

helyszínen töltött idő: 1.nap

Arvid vagyok üdvözöllek mi nálunk, úgy látom a tapasztalatszerzés elég nehéz formáját választottad egyből belecsöppentél a dolgok közepébe.Ami a ti számotokra a fa az a mi számunkra a kő, amit ti meg tudtok tenni a fákkal és a természettel azt mi megtudjuk tenni a kövekkel és az ércekkel-válaszolja Torinnak.Közben befejezi a sebesültek ellátását.Mikor visszatér Csupasz megnézi az ő sebét is és bekötözi.Majd mikor végzett elindul a halott ork felé.Körbenéz a teremben átkutatja azt majd elmormol egy mágiát és koncentrál.Mikor végez eléggé gondterhelt arcot vág és visszatér hozzátok és a többi törpéhez.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 269
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.25. 7:27

A túlélőket összeszedik és beviszik a házba kihallgatni a törpék nagy része kinn marad és a halottakat szedi össze kutatja át mint te.Átnézed őket fegyverek találsz amivel harcoltak és mindegyiknél 5 aranyat hajszálpontosan.Azokat kutatod át akik a bozótban voltak.Egyetlen embernél nem találsz pénzt csa a felszerelést viszont rajta egy érdekes tetoválást veszel észre.Egy sárkányfej amit egy bilincs fog körbe.A tetoválás körül még enyhe bőrpír jelzi nemrég készülhetett.Közben Lindalen odaér melléfd és emosolyodik.

-Üdv rég láttalak.Örülök hogy hazatértél.Merre jártál eddig?
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.07.25. 14:03

(Ahham)

- Sétáltam egyet.. - morgom magam elé, egyenlőre nagyon leköt a felfedezésem. - Láttál már ilyet? - mutatom a lánynak a tetoválást.

Aztán megunva a halott bámulását, felállok és Lindalen felé fordulok. Hazzá lépek, felkapom és megpörgetem.

- Te jány! Már megint a sűrűjébe mi? Azért örülök, hogy látlak, de apád szétrúgja a hátsódat, ha megtudja, hogy megint zűrös helyeken járkálsz...

- Szedjük össze a hullákat, ezt itt pedig mutassuk meg Brognarnak. - mutatok a tetovált hullára.
- Ami pénz meg volt náluk, az mehet az oltárra...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.07.25. 19:17

/Csupasz/

Amíg a pap bemegy a barlangba, addig elmegyek az erdőben hagyott hátizsákomért, amit egy fára akasztottam fel.

Ha visszaértem, és ő is visszajött, akkor megkérdezem:
-Találtál valami fontosat? Mitől halt meg?

-Mi legyen a következő lépés?
-ezt már Gwendintől kérdezem.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.07.26. 2:22

~ Furcsa nép az már biztos ahogy az is hogy lelkes és erős is mint a mienk. Jó helyet választottam ,hogy talnulhassak a külvilágról némileg..~

-Az már biztos, hogy csak úgy beestem a közepébe de némi megviseltség is van ezzel, hisz az utóbbi 60 évet csupán könyvek mozgatásával töltöttem..

válaszolok majd mikor újból mindenki vissza ér énis érdeklődve várom a kérdés feleletét amit imént Csupasz tett fel.
Vita mors, veni vado. Absum accedo axientas!
Harcot tanult míg egy harcos élt. Többet olvasott mint egy bölcs míg él.
Ép: 10
Fp: 20
Torin
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 52
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.27. 7:44

Gwendin ránéz Csupaszra majd a pap felé int fejével hogy ő tudja.A pap közben megáll előttetek és beszélni kezd.

-Nos Csupasz és Torin azt hizsem meg kell osztanom veletek a sejtéseim.Ezek az orkok nem véletlenül voltak itt ez valaha egy szent hely volt ahol áldozatokat mutattak be egy lénynek akit az istenüknek hittek.Ez a lény egy fekete sárkány volt a gonoszok leggonoszabbika.Mikor mi idejöttünk már csak a kultusz maradványait taléltuk.Valakik bebörtönözték ezt a lényt és nekünk csak az őrzése maradt.Ezzel az áldozattal meggyengítették a börtönét.Mostanában több ilyen támadás történt de időbe került mire rájöttünk a céljaikra.Segítenetek kellene.Csak ti tudjátok megállítani a legenda szerint.A legenda azt mondja a szőrnyűség megállításához 3 ember kell egy aki itt született és itt is él, egy aki helyi mégis idegen.Csupasz te itt születtél mégis idegen vagy hisz számodra minden dolog újdonság.És kell egy idegen aki nem hisz a kövek erejében.Ez lenne Torin aki elfként a fákat és a természetet tiszteli a köveket élettelen dolognak tartja.Elindultak már hárman ezen az úton és nektek csatlakoznotok kellene hozzájuk én el tudlak juttatni titeket oda.Jutalmat nem tudok felajánlani ez a ti döntésetek, de sok ártatlan élet múlhat rajta.

Majd elhallgat és várja a kérdéseiteket az esetleges döntéseteket.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.27. 7:49

Az apám ugy tudja a városban vagyok és gyógyfüveket árulok amíg valaki fel nem világosítja ennek ellenkezőjéről.Bár aki felvilágosítaná azt is seggberúgja miért nem szólt hamarabb neki.Amit nem tud az nem fáj neki-mondja mosolyogva Lindalen.

Összeszeded az aranyakat találsz olyan 50 aranyat a halottaknál ami viszont feltűnik az arany eléggé régi még a korát sem tudod megmondani és a hátulján ugyanazt a jelet látod mint a fickó tetoválása.MEgmutatod Brognarnak aki a fejét vakarja ennek láttán majd elővesz egy öklömnyi drágakövet leül elé és elkezd koncentrálni.Hamarosan egy kaput látsz nyílni amin egyetlen törpe lép át.Sötét csuhát visel és eléggé öregnek látszik.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.07.27. 21:11

Végighallgatom Arvid ot majd elgondolkozom.

-Legendák, mítoszok, mit csak az ember hisz annak mi jól tudjuk mit is tud egy igazi sárkány. Míg csak erőm engedi és lábam nem roskad össze erőtlenségtől, míg karom elbírja kardom súját addig segítek nektek. Meg úgy sincs jobb dolgom...

kezdem mint egy nagy lelkes harcos ki csak a harc éltet majd elpoénkodva fejezem be mondandómat. Kardom hátamra rakom majd ahogy zokásom egyenesen, kihúzzva állok és várom Csupasz mit sól eme új utazáshoz.
Vita mors, veni vado. Absum accedo axientas!
Harcot tanult míg egy harcos élt. Többet olvasott mint egy bölcs míg él.
Ép: 10
Fp: 20
Torin
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 52
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.07.27. 23:03

/Csupasz/

-Évekig arról álmodoztam, hogy hazatérek a családomhoz. Reményem sem volt erre, most mégis ezen a földön állok, talán csak pár mérföldre tőlök. Azonban hiába minden eddigi erőfeszítésem, ha az a förtelem elpusztítja az otthonom. Meg kell hát állítani,és ha a legenda így szól, hát bízunk benne, hogy helyesen értelmeztük. Gyerünk! -válaszolom.

<Ennél többet nem tehetek, de kevesebbet sem.>-gondolom.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.07.28. 21:41

(Ahham)

Kissé elkerekedett szemmel bámulom a Nagyszakállú Vént. Talán még Ősatyának is elmehetne?
Igen csak tejfelesszájúnak érzem magam, mikor ilyen tapasztalt Öreggel hoz össze az élet.
Óvakodom megszólítani, egyszerűen csak térdethajtok neki. Nem is kelek fel addig, míg a jelenlétével megtisztel minket. Remélem a többi társamnak is van annyi gógyija, hogy tiszteleg az Öreg előtt...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.29. 9:21

Rendben köszönöm előre is a segítségeteket, tehát van egy várrom ami évezredekkel ezelőtt épült és amikor mi ideértünk már le volt rombolva.Közülünk többen jártak ott ám senki nem talált semmit kivéve a véneket akik nem beszéltek soha arról amit ott találtak.Megtiltották hogy mi törpék oda belépjünk és mi ezt be is tartottuk igaz közben a tiltás ból babona lett,de ez az útobbi erősebb minden tiltásnál.Ám most elérkezett az idő hogy megszüntessük ezt a fenyegetést ami a fejünk fölött függ Le kell jutnotok a sárkány szoráig és melléhelyezni ezt a drágakövet a többit mi intézzük.Mi sajnos nem mehetünk le emiatt van rátok szükség.A leendő társaitok már ott vannak és várnak titeket
-mondja majd átad egy zacskót benne egy öklömnyi fekete színű kövel.Ezutén letérdel és elkezd imádkozni egy kapu jelenik meg a sziklafalban ami mögött egy dombot láttok és annak a tetején három törpe beszélget.

// a reagot a hegyek völgyek felszini települések topikba kérném
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.29. 9:47

Miután megjelent az öreg mindenki tiszteletteljesen fejet hajt.Az öreg is megvizsgálja a halottakat majd a náluk lévő pénzt is.Majd int hogy mindenki menjen közelebb hozzá.

-Nos ezek itt zsoldosok a céljuk Drughazyspor a fekete sárkány kiszabadítása, amit most itt elmondok soha senki nem tudhat róla.A sárkány evezredekkel ezelőtt lett bebörtönözve azt nem tudjuk ki tette csak azt hogy így találtuk és mi vigyázunk rá börtönében.Ezek az alakok a kiszabadításán munkálkodnak.Van egy tárgy egy csatabárd amivel össze lehet törni a börtöne zárópecsétjét, mivel ezt a tárgyat megsemmisíteni nem lehet így öt részre törtük és elrejtettük ebből négyet már megszereztek.A feladatotok az lenne hogy szerezzétek meg az ötödiket és tartsátok fel azokat akik meg akarják szerezni.Más társaitok már elindultak hogy elpusztítsák a sárkányt.Nekik kell időt nyernünk az ötödik darab őrzésével.Ezt egy régi elhagyott bányában találjátok mélyen a föld alatt, tele csapdákkal és szörnyekkel.Mivel nem én vagyok a parancsnokígy parancsot nem adhatok önként jelentkezéses alapon megy ha vállaljátok odajuttatlak titeket, ha nem akkor mindent elfelejtettek amit mondtam és járőröztök tovább.

Szavai befejeztével várakozóan néz rátok ki vállalja a dolgot.Egy pár pillanat múlva Brognar előlép és látva ezt társai sorban felsorakoznak mellé.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.07.29. 21:32

(Ahham)

- Kadalra! Azt ne higyjétek, hogy engem kihagyhattok a dologból! - mordulok fel látva a tömeges jelentkezést.
- A kalapácsomra esküszöm, életem árán is megakadályozom az ötödik darab ellopását.

- Egyébként hogy néz ki egy sárkány? - kérdezem kis gondolkodás után. Nem hallottam még olyan törpéről, aki látott volna élő sárkányt.

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.31. 8:38

Te is beállsz a jelentezők sorába és látod senki nem akar itt maradni.A sárkányra vonatkozó kérdésedre élénk hümmögés és fejvakarás a válasz.Egyedül Madred szólal meg.

-Én sem sokat tudok róluk az apám egyik könyvében olvastam.Annyit tudok hogy valami hatalmas gyíkféle, vagy tízszer akkora mint a hegyi óriás.Több fajta létezik belőle vannak bennük jó sárkányok és gonoszak.A fekete a gonoszok legonoszabbika mindent és mindenkit elpusztít ha lehetősége van.És bár hál istennek még sohasem láttunk egyet sem nem is szeretném ha felkelne.

-Minél nagyobb annál nagyobbat esik-mondja vigyorogva Brognar.

-Nos akkor tegyünk itt rendet és pihenjetek, holnap reggel eljuttatlak titeket a barlang elé ahova be kell mennetek.Addig is van még egy kis elintéznivalóm-mondja a pap majd megfordul és eltűnik úgy ahogyan érkezett.

III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.07.31. 22:15

(Ahham)

- Minnél nagyobb, annál nagyobbat esik, mi? Törpe kell ám ahhoz, hogy egy akkora gyík elessen! - bokszolom vállba Brognart.
- No mutass valami pihenőhelyet és ehetnénk is valamit. Azért boldogabb lennék, ha kicsivel többet is tudnék arról, hogy mit is kell majd annál a barlangnál tennünk... - morgom magam elé, mikozben Brognart és Lindalent méregetem. Aztán elvigyorodom.
- Menjünk enni, addig titeket meg összeadlak, ha már itt vagyok...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
199 hozzászólás • Oldal: 13 / 14 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14