• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 30 / 45 • 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.25. 18:31

KM esemény [Lorin]:Ébredés
Helyszín:Feruggia- A Kikötő
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Reggel
Résztvevők: Liu

Miután minden óvintézkedést elvégeztél a szobában nyugodtan hajtod fejed álomra. Szinte azonnal el is alszol mihelyst belebújtál ágyadba. Az egész napos rémálom után meg is érdemled.
Álmodban visszatársz ifjú korodba, egy kellemes emlék a kolostor dereng fel előtted. Majd látod egy néhány ismerősödet is. Aztán amilyen hamar jött olyan hamar véget is ér.
Másnap reggel kipihenten ébredsz a szobádban. Odakintről a város reggeli zaja és némi ételillat szagát hozza be a szél.
Kinyújtóztatod tagjaidat majd felkelsz.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.07.25. 19:02

/Liu/

Felkelek, és ellenőrzöm, hogy minden rendben van-e a szobában.
Ha megszáradt a ruhám, akkor felveszem, ha nem, akkor előveszem a váltás ruhámat.
Ezután lemegyek reggelizni.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.25. 19:24

(Xavios)

Miután magamhoz tértem leülök és nem túl mély meditációba révülve elvégzem napi mentális gyakorlataimat, mely sosem tart tovább öt percnél, majd kitisztult elmével ellenőrzöm, hogy hátizsákom a helyén van-e. Remélem még ma találkozok egy pyarroni magister-rel, aki el is viszi a könyveket biztonságos helyre. Megmosom arcom és karjaim, kilépek szobámból és kulcsra zárom az ajtót, majd lesietek az ivóba, hogy megkeressem Shovilanékat. Csak annyit mondtak, hogy kora hajnal indulunk. Vagy késő hajnal? Fontos a pontosság. Jobb lesz ha megkeresem őket. Szerintem nemsokára indulnunk kell.

//off: Lorin. Hányszor írjam még le a reagjaimban, hogy a könyvek a hátizsákomban vannak! A koponyaminta nem csillog a napfényben, mivel mikor ellenőrzöm, hogy ott van-e nem veszem ki a táskából.//
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.25. 19:44

Bredon

<<Rég aludtam ilyen rosszul. Nem jó ez így. De a lány mellé csak nem feküdhettem. Sajnos még nem ébredt fel.>>

- Köszönöm az ébresztést- kiáltom ki

Odamegyek hozzá és óvatosan megrázom, hátha csak alszik és felébred. Aztán ha felkelt, ha nem megmosakszom, majd beengfedem Lernunt a szobámba.

- Na mit akarsz?- kérdezem tőle
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.25. 19:58

(Lernun)

-Jó reggelt neked is. Látom jól aludtál. Na hogy van a sebesült?

Ha magához tért:
-Á jó reggelt kegyednek is. Remélem nem érte semmi kényelmetlenség. A sólymának köszönheti az életét ő vezetett magához. Elnézést, hogy illetlen vagyok, de sajnos nekünk ma tovább kell állnunk. Feruggiára utazunk, de szívesen vennénk ha velünktartana persze ha Önnek is megfelel.

Ha nem:
-Meg kéne próbálni felébreszteni, mert ha nem kel fel hamarosan kénytelen lesz velünkjönni.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.26. 17:42

KM esemény [Lorin].:Korai ébredés
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Kora reggel
Résztvevők: Bredon, Xavios, Lerun

Lernun, Bredon
Akárhogy is próbáljátok felkelteni a nőt nem sikerül. Továbbra is szuszog ott az ágyon.
Lentről ínycsiklandozó ízek szállnak felétek és az ajtón egy belép valaki.
-Na mi van? siethetnétek is! Nemsokára kifut a hajónk... én nem szeretném lekésni.-Sirvaj megáll a szobátok közepén majd szemre vételezi a nőt.
-Nocsak, nocsak. Látom kitettél magadért komám-veregeti meg a bárd vállát- így elfáradt a kicsike az este folyamán?

Xavios
Gyorsan elvégzed reggeli gyakorlataidat.ahogy azonban felegyenesedsz egy furcsa dolgot vélsz felfedezni. Noha az ajtón este elhúztad a reteszt most egy centire nyitva van. Nem érted miért. világosan emlékszel hogy te még nem nyitottad ki.
//Jó akk nem nézed meg...tőlem aztán. De csak tudd legelőször valami titkos rejtekhelyről magyaráztál. bocs ha kavartam.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.26. 17:49

KM esemény [Lorin]:Reggeli

gyorsan magadra öltöd ruháidat majd lesietsz a tavernába. Bár a hely elég kicsi és igazából választék sem felelne meg egy nemes gyomrának elég sokan reggeliznek itt.
Mikor leérsz a görnyedt hátú kis szemüveges fogadós elmondja neked miből választhatsz. reggelire van hal, tojás, szalonna, köretnek kenyér de ha kell csinál hozzá burgonyát. Az italok közül sem túl nagy a kínálat. Bor, víz, tej és nagy meglepetésedre tea.
Az asztalok többségénél már ülnek ám van hely a pultnál is ha nagyon akarsz biztos találsz egy üres asztalt.
A fogadó társasága elég színes. Vannak itt tengerészek (ők többségben) de ahogy elnézed itt van két városőr is. Ők is reggelijüket fogyasztják.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.07.27. 0:17

/Liu/

-Pompás! -mondom a fogadósnak.
-Akkor teát kérek, és tojást kenyérrel.

Ezután keresek egy olyan helyet, ahonnét a városőröket és a bejáratot is szemmel tarthatom.
Itt várom meg a reggelimet, amit azonnal kifizetek, majd komótosan elfogyasztok.

A reggeliután visszamegyek a szobámba, és nekiállok a szokásos napi meditációs gyakorlatoknak.
Ha végeztem ezzel, akkor némi testedzés következik: Lepakolok minden felesleges cuccot magamról, csak a ruhám marad rajtam, és lemegyek a kikötő felé a tengerhez.

Itt félmeztelenre vetkőzök és nekiállok edzeni. Bemelegítés, formagyakorlatok, erősítés, a végén levezetésként futás.
Úgy tervezem ezzel kb. délig el leszek.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.27. 11:29

KM esemény [Lorin]:Reggeli

Helyet foglalsz az egyik ablak melletti asztalnál ami nincs messze a bejárattól. Pár perc várakozás után meg is jelenik az egyik pincér , kezében a levesestányérnyi tojással mellette cipóval és egy kancsó teával amihez van pohár is. Leteszi eléd majd megkérdezi hogy kérsz-e még valamit. Ha nem akkor elkér 4 rezet a reggeliért aztán jó étvágyat kíván és visszatér a dolgaihoz.
A tojás nagyon finom a kenyér pedig puha de a tea nem épp a legkiválóbb. Valószínűleg azért mert túl sok benne a víz és kevés benne a tea. De hamar megbarátkozol vele hiszen ha szomjas az ember bármit megiszik. És az első korty után elég frissítőnek is találod.
Éppen végzel a vacsorával amikor kintről hirtelen nagy moraj támad és pár vasalt csizma hangját hallod majd a kicsapódó ajtót. Három talpig vasban lévő alak lép az ivóba és egybőla két katonához sietnek.
Az egyik egy nagydarab valószínűleg rangidős vigyázzban megáll és jelentést tesz.
-Uram tisztelettel! Egy újabb holtestet találtunk a kiköt...
-Elhallgass!-rivall rá az egyik majd feláll és kifelé parancsolja az értetlenkedő katonát.
A fogadó eddig csendes közege újra belejön a beszélgetése és amint hallod leginkább ekörül forog a téma.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.27. 11:41

(Lernun)

-Na akkor mégis elsz új útitársunk. Remélem a hajóúton majd magához tér.
Sirvajnak:
-Üdv Sirvaj. A kicsikét tegnap találtuk az erdőben egy csomó hulla között. Csoda, hogy túlélte. Felcser már látta, de kénytelenek vagyunk magunkkal vinni, mert itt nem hagyhatjuk-mondom mosolyogva.
Bredonnak:
-Na akkor ha elkészültél vigyük le, reggelizzünk aztán indulás.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.27. 15:20

Bredon

- Nem ébred... Kár. Jó lett volna, ha magától jön velünk, nem pedig azért mert mi visszük. De nem tehetünk mást, azt hiszem.

- Jó reggelt!- mondom Sirvajnak- Sajnos mint ahogy Lernun is mondta, nem miattam van ilyen állapotban- közben szomorkásan rámosolygok
<<Afenébe is Lernun! Miért kell neked előttem megszólalni? Nem kellett volna Sirvajnak megtudnia a teljes igazat. Például az ő verziója is maradhatott volna. Nekem tetszett...>>

- Pillanat, csak összeszedem a cuccomat, aztán mehetünk reggelizni- válaszolok öcsémnek, közben elkezdem összepakolni azon dolgaimat, amik nem a táskámban vannak.

Miután elkészültem ezzel lemegyek reggelizni.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.27. 17:01

(Xavios)

Egy pillanatra megállok. Ez nem úgy van, ahogy hagytam. A reteszt teljesen betolom gyorsan odalépek a hátizsákomhoz és kiveszem belőle a könyveket. Vetek egy pillantást a hátizsák tartalmára, hogy nem tűnt-e el belőle valami, majd gyorsan átlapozom a könyveket, hogy nem hiányzik-e belőle egy lap. Miután ezzel megvagyok visszateszem a könyveket a hátizsákba és gyorsan körbetekintek szobámban. Változás nyomait keresem. Ellenőrzöm a szoba minden egyes pontját. Az ablakokat is.

//off: eleinte a könyveket valóban egy titkos rejtekhelyen tartottam, majd inkább átpakoltam őket a táskámba és a hátizsákom beraktam a rejtekhelybe. :D //
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.27. 17:38

(Lernun)

Mikor Bredon elindul kifelé:
-Khm. Őt se hagyd itt. Már egész jól áll neked ha cipeled. Magától nem fog lemenni.
Mikor leérünk rendelek a pultostól egy könnyű reggelit(rrántotta, cipó, tej ha lehet) és ráérősen nekikezdek.
<Úgysem fut ki nélkülünk. Remélem.>

/Xavios elmondanád végre milyen titkos rejtekhely lehet egy fogadószobában? Egy meglazult deszka vagy egy repedés a falban? De ha erre én rájöttem egy tolvaj simán megtalálná a cuccaid :twisted: /
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.27. 18:27

Bredon

- Már ne is haragudj öcsém, de azt hiszem, hogy a reggelihez nem kéne levinni. Szerinted hova tegyük? Egy székre és majd tartod, nehogy leesen róla? Szerintem sokkal egyszerűbb, ha addig itthagyjuk a szobában míg befejezzük az evést.

Mivel ebből nem engedek és úgysem fogom levinni a lányt, <<vidd le te, ha annyira akarod>> ezért bezárom az ajtót és Lernunnal tartok a reggeli kikérésében és elfogyasztásában.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.27. 20:16

KM esemény [Lorin].:Korai ébredés
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Kora reggel
Résztvevők: Bredon, Xavios, Lerun

Lementek a tavernába és leültök egy asztalhoz. A nőt magatokkal cipelitek és leteszitek egy székre. eleinte kicsit érdekesen néz rátok Melissa de aztán mint ahogy tegnap sem ma sem kérdezősködik. Felveszi a rendelést és alig pár perc múlva ki is hozza a kért ételeket italokat.A reggeliért elkér tőletek fejenként 4 rezet. Furcsamód Sirvajtól nem kér semmit.
Jó izűen falatoztok amikor beállít a szinte hajáttépő Gifar.:?
-Ti mi a fészkes fenét csináltok? A hajó tíz perc múlva kifut.!!! Siessetek Galradzsa szerelmére! Nem érünk rá!!!-Ekkor lép be a fogadóba Lykargoon is.
- Ugyan már Gifar barátom!Minek sietteted őket? Hiszen mondtam már , így is hamarabb ott leszünk mint vártad, no persze ha nem egy ilyen szakadt lélekvesztőn utaznánk akkor még hamarabb.Furcsa mód Lykargoon már útra készen van, kezében egy táska hátán valami legalább egy láb hosszú nyeles szerszám.
Ezután a kék köpenyes a pulthoz sétál majd kisvártatva vissza hozzátok kezében egy csésze feketelevessel amit szürcsölve elkezd inni.
-Ez meg ki?-kérdezi a nőre nézve.
Közben Gifar elviharzik valahová de még vissza rivall rátok mondván az idő pénz és siessetek!

Xavios
Az ajtót bezárod aztán megnézed a könyveket. Mindkettő sértetlen és megvan benne minden amit kívülről látni engednek. Ellenben mikor ki akarod nyitnia torz fejest akkor mintha kicsit elbizonytalanodnál. Biztos ki akarod nyitni? Eddig még nem tetted meg.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 30 / 45 • 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...