• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Egy piszkos üzlet [Shadowrun 3. kiadás]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
79 hozzászólás • Oldal: 2 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Egy piszkos üzlet [Shadowrun 3. kiadás]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.17. 9:53

Résztvevők: Tinrof Gas, Dink Meeker

Tinrof Gas

*Lassan kilenc, és mindjárt ott vagytok a mozinál. A kapcsolatod üzent neked, hogy lenne egy neked való meló. Egy fickót kellene megvédeni, és a lóvé minimum 10.000 nujen, ami akár az összeg többszöröse is lehet. Ha érdekel a meló, a Maron pláza melletti piactéren kell találkoznod egy öltönyös ipsével. Sikerrel jártál. A fickó átlagos magasságú, rövid barna hajú, és sötét kék öltönyben lévő elf. Felvetted, és most melletted ül a kocsidban, egy cím felé haladva. Nem mondott sokat, csak annyit:

„-Felveszünk egy alakot a mozinál, és utána az egyes fő úton haladunk kifelé. Ott még három taggal találkozunk, ők is a munka miatt jöttek. Nem akarom most elmondani a többit, majd ha mindannyian együtt leszünk.”

*Nem nagyon beszélt többet. Míg ide értetek csak az útirányt mondta. Megérkeztek a mozihoz, és az ipse szól ,hogy ott állj meg, és a mozi bejárata elé mutat az út szélére. Egy fickónak integet, kin fekete dzseki és nadrág van. Odamegy hozzátok, majd beszáll hátra.

Dink Meeker

*Metrózol egy kicsit, és sétálgatsz. Nézelődésed közben semmi különöset nem látsz. Ilyen időben a kemény alakok, és zsebesek általában alszanak, hiszen este „dolgoztak”, most pedig pihennek. Ezért pár csinos csajon kívül semmi nem kelti fel a figyelmedet. Megérkezel a mozihoz, és vársz. Nem kell sokat várni, csak meglepetésedre, nem gyalog jön, és nem is egyedül. Egy barna Jeep márkájú terepjáró áll meg melletted, és az ablaka lehúzódva az elf barátod tekint ki rád, majd int feléd, hogy szállj be. Egy picit gondolkodsz, majd beszállsz a kocsiba. A sofőr biztos az egyik testőre lehet, vagy valami hasonló.

Dink Meeker, Tinrof Gas

*Az elf éppen megszólalna, mikor mögöttetek egy securitys autó villant egyet, és a hangos beszélőjen utasítást ad.

-Azonnal hajtson tovább a barna színű jeeppel, mert itt tilos a megállás!

*Tinrof Gas nem akarsz balhét ezért tovább hajtasz, hisz már úgy is itt van a fickó. Elindultok, és haladtok a kettes fő út felé. E közben az elf fickó Dinkhez beszél.

-Egy jó kis munka van kilátásban, és bocsi, hogy így csináltam, de még ma lesz a munka. Egy fickót kell megvédeni, és az alap lóvé 10.000 nujen. Ez változhat, de csak felfelé, a veszélytől függően. De nem akarom most elmondani, még három illetővel találkozunk egy motelnél, és majd ha együtt leszünk, mindent elmondok.

*Ekkor egy hatalmas dugóba keveredtek, és sajnos már nem tudtok letérni. Gas, neked eszedbe is jut amit a rádióban hallottál, hogy még a baleset helyszínelése miatt nagy torlódásra lehet számítani. Sokáig vesztegeltek a dugóban. Közben sokan idegeskednek, szitkozódnak, vagy dudálnak. Mintha ettől gyorsabban haladna a sor. Úgy 1 óra 10 percet vagytok a dugóba. Az elf morcos is, mert 11-re oda kell érni a motelhez, és még messze van. Végre kijuttok belőle, és 10.50-re oda is értek a motelhez. Az egyes fő út kifelé vezető részén van. Az út mellett egy nagyobb parkoló, és egy magasra nyúló vasoszlop táblával, melyen a MOTEL felirat látható. A parkoló túl oldalán egy büféféleség. Szembe állva az épülettel, tőle jobbra egy kis úton lehet behajtani a motelhez. Innen nézve „U” alakú épület, mely egy emeletes, és tele van ajtóval. Szokványos motel. A büfében kell kérni a szoba kulcsát, és ott is kell fizetni. Az „U” alakú épületben már a szobák vannak. Az elf azt mondja, hogy hajtsatok be az „U” alakú parkolóba, és ne a büfé elé. A büfé előtti parkolóban egy teherautó féleség parkol. Behajtva a benti parkolóba, egy-két autót, és egy pihenő motorost láttok.

-A négyes szoba a miénk. -* Mondja az elf. És már ki is szál. A szobaszámozások jobbról haladnak balra, és utána fent folytatódik. Közel van ezért a négyes szoba. Oda mentek az ajtóhoz, és az elf egy kártyával kinyitja, majd bementek.

*Egy ágyat, két széket egy kisebb kerek asztal körül, és egy nyitott ajtót, mely egy fürdőszobába vezet. Egyetlen ablak van, mely az ajtóval szemben van, és az utat látjátok.

//Légy szíves Tinrof Gas, írd le hogy néz ki a karaktered.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.17. 9:56

Résztvevők: William „Gunman” Johnson

*A csajszi nem foglalkozik nagyon veled. Egy kicsit megnéz magának, de ennyi. A kikért kávéjával foglalkozik, és a kilátással. Úgy tűnik, mintha várna valamire. Megunod a tétlenséget, és egy kis terepszemlére mész. Kimész, és körbe kémlelsz. Látod, hogy a számozások jobbról balra haladnak, majd folytatódnak az emeleten. A négyes szoba ezért közel van. ablakot az ajtó felől nem látsz, de miután megkerülted az épületet, látod, hogy a túloldalon vannak az ablakok. Éppen jössz vissza felé, mikor egy harleyvel egy ipse behajt a belső parkolóba. Látod, hogy megáll, majd pihen egy kicsit, és ásványvizet iszik. Vissza mész a büfébe, és kérsz egy üveg vizet, majd látod, hogy kezd beindulni a dolog, mert egy barna jeep márkájú terepjárgány most hajt be a belső parkolóba, és három ipse szál ki belőle, majd be mennek a 4-es számú szobába.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.17. 9:57

Résztvevők: Isabella Swann

*A bent lévő fickó végig mér téged, és egyáltalán nem titkolja ezt, de idővel fel áll ,és kimegy, mászkál egy kicsit. Mikor jön vissza egy harley féle mocival berobog egy fickó a belső udvarra, de őt már tovább nem látod. Ekkor visszatér a büfébe az izmos fickó, és kér egy üveg ásványvizet. És úgy látszik ,lassan vége a várakozásnak, mert egy barna színű terepjáró érkezik. Kiszáll belőle három fickó, és bemennek a négyes szobába.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.17. 9:58

Résztvevők: John Doe

*Beindítod a mocidat, majd szép lassan begurulsz a motel belső parkolójába. Egyedül egy izmos fickó sétál el mögötted, más nem mászkál erre. Megállsz, és körbe nézve látod, hogy az út, ami bevezet ebbe a parkolóba, annak a jobb oldalán lévő ajtóknál kezdődik a számolás. A négyes számú ajtó ezért elég közel van a főúthoz. De nem kell sokáig várnod. Egy barna jeep márkájú terepjáró parkol be, és három fickó szál ki belőle. Az egyik egy öltönyös elf, a másik kettő valószínű a testőre lehet. Oda mennek a négyes szobához, és bemennek. Egy kicsit még vársz, majd 11.00-kor bekopogsz az ajtón.

-Gyere be.- * Hallod a választ a kopogtatásra.

//Légy szíves írd le hogy nézel ki.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.07.17. 13:09

( Isabella Swann )

* Mivel érdekesebb esemény nincs egyenlőre, az idegen köti le a figyelmemet. Majd amikor észreveszem a terepjárót és a 3 fickót, gyorsan felállok, kifizetem a kávét és kimegyek a büféből. Körbenézek, majd elindulok a 4-es szobához. Odaérve bekopogok, majd ha hívnak, belépek. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.07.17. 15:17

(William "Gunman" Johnson)

Miután meglátom, hogy a terepjáróból kiszálló alakok, és a motoros is a 4-esbe mennek, én is oda megyek.

Az ajtón egyet koppantok, majd be is nyitok, nem várok hívásra.
<Elméletileg már várnak rám.>

Az ajtót kinyitva megpróbálok, valami megnyerő képet vágni.

<Mit is mondott Alex, kit keressek? Vagy csak a címet adta meg? Francba az egésszel, soha többet nem iszom.>
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.18. 1:37

Tinrof Gas

//176 cm maga humán. Barna haj, fehér bőrű. Barna bársony nadrág, zakó, elegáns cipő, barna ing (nem kell vasalni mégsem, gyűrődik) valamint egy napszemüveg és egy kalap a kezem benn.//
*Miután felvetem az öltönyként nem zavar hallgatagsága. Még örülök is neki. Az éjszaka nem aludtam. Az utcákat róttam. Nem árt egy kis csend. Szótlanul követem az instrukcióit. A mozinál felvett tagot üdvözlöm. A rendőr felszólítására gondolkodás nélkül engedelmeskedve. – Azért tegyük hozzá feleslegesen szólt rám mivel amúgy is ép indulni készültem- Az út hátra lévő felében továbbra is csendben követem az instrukciókat.
//Rejtet fegyverek: Jelenleg a hónom alatt és az oldalamon három darab Fichetti S.500a van rám erősítve.//
*A dugóban ülve bekapcsolom a rádiót, hogy legalább ne csak a türelmetlen autósok dudáit hallgassuk. A motelhez megérkezve leparkolok. Utolsóként szállok ki. A kesztyűtartómból elő veszem a fehér zaj generátorom és zsebre vágom. A kalapom leveszem a műszer falról és a fejemre teszem. Ezután gondosan bezárom az Jeep-et, bekapcsolom a riasztót és követem az öltöny két.
<… Kíváncsi vagyok a feladatra és, hogy kik lesznek a társaim…>
*A szobába érve bekapcsolom a fehér zaj generátort a zsebemben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.07.18. 18:57-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.07.18. 6:06

John Doe

Miután látom, hogy senki nem követi azokat akik bementek a szobába bekopogok.Majd mikor hallom az invitálást kinyitom az ajtót és belépek.Körbenézek a szobában és felmérem a bennlevőket és a szoba tartalmát.

-Üdv John vagyok a meló miatt jöttem.

//kinézet: 180cm magas hosszú fekete hajú, a szeme kék bőre bronzbarna,tipikus indián, egy barna kabátot visel amin rojtok és csomók lúgnak mindenfelé.Zold nadrág és egy bakancs látható még rajta.A kabát alatt jobb oldalt látszik van nála fegyver.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.18. 8:30

Dink Meeker

* Mikor meg látom a terepjárót kicsit meg lepődök, de oda megyek,biccentek asoförnek, majd gyorsan beszállok. A securytis autora nem figyelek, nagyon. *
- Örülök, hogy szóltál a munkáról. Gondolom hirtelen jött, azért. Akkor majd a motelben. –
* Szűkszavúan válaszolok. *
< Mivel majd úgy is meg beszéljük a dolgokat motelban. Kíváncsi leszek, kit védünk meg és miért lett ilyen sürgős testőröket szereznie. Lehet, hogy elintézték jó néhány testőrét ide fele és kell neki az után pótlás. >
* Az út hátra lévő részében nem szólalok, meg a dugóban gondolataimba merülök és csendben a rádióra ügyet sem veszek. *
< Remélem még lesz időm elhozni a húgomat a suliból, meg haza ugrani a fegyverekért és át kéne rendeznem a fejemben az adat progikat. Bár a mostaniakkal is tudok mit kezdeni, de azért nem ártana, egy alapos összerakás. Azért gondolom, lesz időm mindenre, ha most lesz a meg beszelés, akkor valószínű, hogy lesz pár órám elrendezni a dolgaim. Meg a húgomat. Remélem, el tudok menni majd érte, ha nem akkor majd be szolok a suliba. Most már tényleg veszek egy telot neki. Muszáj lesz, hogy közvetlen érintkezhessek vele. >
* Majd csendesen ki szállok z autóból és követem az öltönyöst be a szóbába. Ott körbe nézek, majd leülök az ágy egyik végébe. A jobb kezemet hátra támasztom enyhén, hogy ha kel és valaki ránk támad, tudjak védekezni, majd várom a többi árny érkezését, enyhe kíváncsisággal az arcomon. De nyugodt vagyok… *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.27. 9:25

Résztvevők: Mindenki

John Doe

*Nem gondolkozol sokáig, amint belépett a három ipse, leszállsz a motorodról, és az ajtóhoz érsz. Bekopogsz, majd hallod amint azt mondja valaki bentről: -lépj be.
Bemész a szobába. A három fickót megnézed magadnak, és közben megszólalsz. A tünde férfi válaszol neked
.

-Jó napot -* Mondja hidegen, inkább megszokott udvariasságból, mintsem kedvességből mondta. – Kérem, foglaljon helyet, ahol tud, még egy kis türelmét kérem, mert várunk még két illetőre.

*Majd az ágyra mutat. Nem mutatkozott be, lehet, ha majd itt lesz mindenki, akkor teszi meg.

*Körbe nézel, és egy átlagos szobát látsz. Asztal, ágy, székek. Egyetlen ajtó van, és a fürdőszobát látod, mert nyitva van. Nem sok időd van körbe nézni, mivel hamar megjön a másik kettő is.

Isabella Swann , William „Gunman” Johnson

*Elindultok mind a ketten az ajtó felé. Nem kellett sok idő, míg rájöttök, hogy a feladatra jött a másik is. Egyszerre értetek az ajtóhoz.

//Itt ha akartatok volna valamit mondani a másiknak, nyugodtan írjátok le.//

*Beléptek a motel szobába, és a négy fickón kívül nem láttok mást. A szoba egyszerű, egy fürdőszoba látható még a szobán kívül. Az egyik illető, ki az öltönyös tündével jött, az ágyon fekszik, míg a másik, ki kalapot visel, a tünde mellett áll.

Tinrof Gas, Dink Meeker

*Tinrof, reménykedve, hogy a fehér zaj generátor elég biztonságot fog nyújtani az esetleges hallgatózókkal szemben, bekapcsolod, és várakozol.

*Dink, te pedig az ágyon üldögélsz, hisz minek álljál, ha ülni is lehet.

*Szerencsére nem kell sokáig várni, mert hamar megérkeznek a többi csapat tagok
.

Mindenki

*Mikor mindannyian elhelyezkedtetek, az öltönyös fickó elsétál a szoba egyik sarkába, úgy, hogy mindannyiótok szembe legyen vele. Majd megszólal. A hangja hideg és tárgyilagos. Egyedül Tinrof, és Dink veszi észre, hogy kicsit feszélyezett.

-Köszönöm, hogy mindannyian eljöttek. Az én nevem az egyszerűség kedvéért legyen Jon. Nem akarok kertelni, a munka nem 100%-ig legális. Bár maguknak csak testőrködés lesz a dolguk, de az ügylet, melyet megbízójuk fog lebonyolítani, mondjuk úgy, hogy nem tartozik senkire. Azért kértem, hogy ilyen hamar jöjjenek, mert ma este lesz az üzlet lebonyolítása, így már ma szükség lesz az önök szakértelmére.
Ma este 21.00-kor fognak találkozni a megbízójukkal, a pláza parkolójában. Méghozzá az ötödik emeleten.

*Mindannyian tudjátok, hogy a pláza alatt van a parkoló, és nem mellette, mint általában szokott lenni, és az ötödik emelet lefelé értendő, a föld alatt.

-Onnan indulnak, és számításaink szerint 21.30-ra meg is érkezünk, ahol már várnak ránk. A hely, ahol az üzletet lebonyolítják, az egy építkezés lesz a 2-es fő út mellett. Biztos tudják, ahol az új bank épül. Gondolom meglepődnek, hogy ilyen sokat elmondok. Nem véletlenül. Azért tudják a helyszint, mert a munkaadónk, nem igazán bízik az üzlettársában, ezért arra kérem önöket, hogy nézzenek körül a helyszínen.
A fizetség a megbeszéltek szerint 10.000 nujen. Ezen felül, ha valami közbe jön, reméljük ilyen nem lesz, és a megbízónk sértetlenül megússza, akkor bonusz jár, mely az alap fizetség háromszorosa pluszban.
Esetleg valakinek van kérdése?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.07.27. 10:47

( Isabella Swann )

* Az ajtónál állva rámosolygok a fickóra. *
- Nocsak, milyen kicsi a világ. * majd bekopogok az ajtón, a hívásra belépek és körbenézek. *

- Jó napot mindenkinek. Isabella vagyok és a munka miatt jöttem. * közben leülök az egyik szabad székre. *

* Szerencsére az öltönyös fickó nem vacakol sokáig, hamar bele is fog a történetbe, melyet figyelmesen végighallgatok. *

< Hm a pláza parkolója? Nagyszerű. Pedig ez még csak a találka. Az építkezés meg hab a tortán. Nem lesz könnyű a dolog az már biztos és tuti hogy zökkenőmentes sem. Rendesen körbe kell néznem a helyszíneken, főleg, hogy nem is vagyok ismerős a városban, így ez még jobban hátráltatja a dolgomat. >

* Megvárom, míg a többiek felteszik a maguk kérdését, nekem ha lesz, majd a legvégén. *

// off: Kinézet:
180 cm magas, vékony testalkatú nagyon fiatal nő. Sötét bordó színű középhosszú haj, barna szem, sötét árnyalatú szemfestékkel kombinált profi smink, napszemüveg a fejtetőn. Fekete szűk rövid ujjú póló, sötétbarna sokzsebes csípőnadrág övvel, fekete sportcipő. Kis hátizsák a háton és kézben egy fekete dzseki. //
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.27. 14:28

Tinrof Gas

*Az érkezőket sorban üdvözlöm. Angolul.
- Jó napot. Szólítson mindenki csak Gas-nak.
*Napszemüvegem takarásában végig szemmel kisérem Isabellat.
<… Hüm… Üdítő színfolt…>
*Zsebre vágom a fejem és helyet foglalok az asztal tetején. Csendben végig hallgatom az öltönyökét.
<…Nos… Nos… Mit is kérdezek?... Ezen még merengek egy kicsit…>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.07.27. 20:20-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.07.27. 17:23

(John Doe)

Megállok a szobában az ablak mellett úgy várom a többieket, akik szerencsére hamarosan jönnek.Figyelmesen végighallgatom a feladatot,majd elgondolkodom.Ha ennyire sűrgős és ennyi pénzt fizet nem lesz egyszerű meló.Márpedig én szeretem ha van időm felkészülni egy feladatra a rohanás nem az én stílusom.

-Nekem lenne egy kérdésem ki választotta a találkahelyet a megbízónk vagy akivel találkozunk.Mert egy építkezés nem tartozik a legjobban védhető helye közzé.Ráadásul a pláza mellett van ahova hamar odaérhetnek a zsaruk.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.07.27. 23:25

(William "Gunman" Johnson)

Az ajtónál a hölgyet előre engedem, majd, ezek szerint utolsónak, belépek a szobába.
Magam mögött be is csukom mindjárt, majd ott ahol vagyok, meg is állok, az ajtó mellett.

Az elhangzottakkal kapcsolatban a következő kérdésem van:
-A nevem Gunman, és az érdekelne, hogy a parkolóból mivel jutunk el a találkahelyre, illetve, ha simán megy az üzlet, akkor onnét hogyan tovább? Vissza a parkolóba, vagy mindenkinek oszolj? Esetleg valami más terv?
Továbbá vész esetére van-e kidolgozva menekülési útvonal, vagy ezt már mi oldjuk meg?
Kapcsolattartás? Nyilván nem célszerű egy kupacban várni a csodát, szükségünk lesz azonos csatornán működő adó-vevőkre.
-Az utolsó témát már inkább a többi vadász felé intézem.

-Ezeken kívül csak az a kérdésem, hogy ki az aki az egészet irányítja? A védett személy nyilván nem lesz olyan helyzetben, hogy koordináljon. Ki fújhatja le az akciót, ki adhat tűzparancsot?

Kinézet: 185 cm magas, széles vállú, kidolgozott izomzatú, 35 év körüli ember férfi.
Haja 2-3 miliméteresre nyírva, de még így is felfedezhető hogy már őszül. Arcát 2 napos borosta borítja. Szeme láthatóan kibernetikus implant. Ruházata: farmer (vagy hasonló) nadrágot visel, valamint kék színű, mintás hosszú ujjú inget, ami alá szürke polót húzott. Lábán alaposan bejáratott bakancs.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.28. 16:49

Dink Meeker " Süti "

* Mikor belépnek, a többiek mindenkit alaposan végig mérek mi is lehet nála, s hogy néz ki. *
< Érdekes emberekkel sodort össze a sors, ahogy nézem egész jól meg fogják oldani az úriember védelmét, nekem asszem annyi feladatom, lesz, hogy meg oldjak egy kis dolgot meg harc esetén be száljak a védelembe. De azt nem tenném olyan szívesen. >
* Végig hallgatom a többieket, majd én is felteszem a kérdésem és utána kíváncsian hallgatom a válaszokat. *
- Bocsánat, ha a szavába vágok. A nevem Süti. Nos, az én kérdésem az lenne, hogy meg oldhatnám, hogy a vendégünk végig zöldet kapjon, amíg oda nem ér?! Meg az, hogy az utcai küklopszok lássanak ezen az adott félórában? Egyébként megnézhetjük, a séta helyét most? -
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
79 hozzászólás • Oldal: 2 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza: Régi Kalandok...