• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 48 / 76 • 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.16. 22:32

Vipera

Sajnos nem biztos de talán Gallain fogadóterme felől majd magam is a jelzett irányba indulok.

Visszamegyek a többiekhez, elégedett arccal -Még épp időben érkeztem, mondom. Avassatok be, lemaradtam valamiről? Egyébként ezt a sikoltozást ti is hallottátok?
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.17. 12:30

Rayamancor /Monguz/

*Mikor értem küldetnek kissé megkönnyebbülök ,eggy utolsó szúrós pillantást vetek leendő áldozatomra majd sebtében hátamra kanyarintom hátizsákom ,majd még mielőtt a lány után sietnék a holmikat a lovak alá pakolom majd odalépek az eggyik istállós fiúhoz és eggy egész ezüstpénzt nyomok a markába majd ujjaimmal szemem felé bökve próbálom megértettni vele hogy vigyázzon a csomagokra ,ezután eggy másik pénzt mutogatva előtte ,próbálom megértettni vele hogyha visszajövök és minden rendben megkapja azt is.
Ezek után a lány után sietek és követem sebes léptekkel,mindeközbenn próbálom megjegyezni az útvonalat és megfigyellni mindent ami mellett elhaladunk.*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.17. 12:49

Rayamancor /Monguz/

//már odabenn//

*Mikor belépek és megpillantom a többieket nagyot sóhajtok majd megszólalok*

-Pyar
-Azt hittem már sosem küldöttök értem.
-Na? Mire jutottatok? Nagyurak!!
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.17. 16:10

Leisan de La'erten

- Nekem s tetszik a bál ötlete bár táncolni nem tudok majd leülök valahová és szépen csendben...-huncut vigyor- azt teszem amihez Reyna szerint nagyon jól kellene értenem! Vagyis-kicsit halkabban- elcsavarom az ifjú Ereni família hölgyeinek fejét és aztán ...:D- a vigyor az arcán már fülig ér. Ismét kortyol a kupából.

- Bizony ezek a nők! Csak a baj van velük!-vigyorog Gallainra mintha átérezné a gondját.- Akkor ezek szerint több dolgunk is van. Haza zavarni az Erenieket, felbosszantani Victoriát, és rivális ként szolgálni a Doraniaknak. Hát ez bizony komoly ügy.

Mikor bejön Vipera
-Mi? Milyen kiáltást?- Egyből leteszi a kupát és Vipera elé siet.

Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.17. 16:29

Vipera

-A budin ültem mikor azt hittem valaki sikít, de aztán jött egy őr és kérdezte én is hallottam-e. Lehet, hogy valaki épp a lotyójával szórakozik, de az az igazság, hogy nem annak tűnt.
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.18. 0:02

Erior

<<Legalább mostmár tudjuk ki mit csinál itt és nekünk mit kell csinálni. Úgy érzem a legnehezebb feladat a doraniakkal való lebukás nélküli összeveszés lesz. A bál nem rossz ötlet, csak nem hiszem, hogy sok mindent tudnék ott csinálni. Díszes ruhákban nem fogok parádézni, táncolni nem nagyon tudok én se, Leisanhoz hasonlóan, sőt nőket elcsábítgatni sem fogok. De ha a többieknek jó... >>

(Pyarr, Gallainnak)
- Nem hiszem, hogy lehetetlen lenne. Legfeljebb nehéz fealadat. De igyekszünk képességeinkhez méltóan teljesíteni.
<<Remélem a többiek nem haragszanak meg amiatt, hogy a nevükben is szóltam>>

(Pyarr,Viperának)
- Én nem hallottam semmiféle sikoltozást.

(Pyarr, Monguznak és Viperának)
- Nos, eddig a következők derültek ki. Minél jobban fel kell bosszantani Gallain nagyúr feleségét és annak családját, valamilyen úton-módon elköltetni a feleségtől a pénzét, hogy ne tudjon magán hadsereget toborozni zsoldosokból. Erre a célra Gallain nagyúr egy bál rendezését javasolta. Illetve jelenlétünkkel ösztönzőleg kell hatnunk a doraniakra, ugyanakkor meggyűlöltetni magunk velük annyira, hogy békén hagyjanak. Röviden ennyiről maradtatok le.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.18. 0:56

Revo

<… Még engem vádol, hogy nem értek a helyi viszonyokat… Nem mondom van bőr a képén… Az arcáról meg le rí, hogy még ő érzi magát hősnek amiért türelmes velem szemben…>
*Végig hallgatom Gallaint és a többieket.
Erv Gallain
- Nagyuram méltatlanul vádol azzal, hogy nem ismerem a helyi viszonyokat mivel tegnap reggelig még közel-s távol nem jártam. Sőt egy egészem más világ útjait tapostam. Nehéz egyik pillanatról a másikra egy új szemlélethez alkalmazkodni. Dolgomat meg aztán nem segíti uraságom mivel, hogy mostanáig nem mondott nekünk semmit. Amit meg most osztott meg velünk az sem sokkal több. Ép hogy elég a megbízatás teljesítésére. Ráadásul így is rendkívül rá vagyunk, hagyatkozva rejtet képességeinkre. „Mindezt csak tetézi, hogy a hozzánk hasonló pórok sosem tudják követni az ilyen furmányos nemesi logikát. Nekünk valahogy túl bonyolult és rettenően élet idegen .”
*Az utolsó mondatot csak alig halható gúnnyal a hangomban ejtettem ki. A legtöbb szemlélődő úgy halja, hogy hangom végig rideg és tárgyilagos. Főleg az ital befolyásolása lat állóknak nem tűnik fel.
Pyr Mindenki
- Ha meg még szeretné, összeszedet csapat benyomását kelteni amondó vagyok lásunk hozzá a mi napi programhoz. Amondó vagyok, mára csak maradjunk a várnézésnél és egy esti bemutatkozó vacsoránál. A többi gondra meg alszunk még egyet. És remélhetően idő közben nagyurunk méltónak talál minket néhány információ morzsára.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.18. 6:08

Tala Mörök " Lupin "

< Teljesen egyet értek Revoval. Bár nem értem miért használ két nyelvet. Egy nyelven is közölhette volna a mondandóját. Főleg mivel a fele csapat nem tud Ervül, s tudtommal egy csapat vagyunk, na, mindegy. >
- Nekem tetszik a városnézős ötlet, legalább meg nézzük, s nem unatkozunk. Egyébként, ha kérhetném, mindenki beszéljen, közösül, mert azt mindenki meg érti. Feltéve, ha egy csapat vagyunk és tudtommal igen. –
* A mondat második felénél Revora nézek, higgadt és bizalomgerjesztő arccal. *
< Királyság belülről meg nézhetem a palotát és meg figyelhetem, érdekességeit anélkül, hogy bárki beszólna érte. Majd el kezdem memorizálni, ha úton leszünk. >
- Remélem a vári séta, vagy palota, vagy mi ez. Szóval a sétának remélem mindenki őrül. Egyébként intézhetnénk úgy a sétát, hogy találkozzunk a Lar-Dori küldöttség egy két tagjával, vagy az egésszel. Na meg a feleségét, se hagyjuk, ki a látogatok listájáról. -
* Hangom nyugodt és kíváncsiságtól feszült. Arcom még mindig enyhén mosolygós és bizalomgerjesztő. *
< Jó kis móka lesz, hehe. Meg a többi is nagyon jól fogok itt szórakozni. Már csak a táplálékot kell meg oldanom és el leszek itt, de még, hogy… >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.18. 8:05

Leisan de La'erten

<<Mi vaaaa??? Itt senkit sem érdekel hogy odakint valaki sikoltozik??? :shock: HA nem jön senki akkor megyek egyedül! NA jó mivel "egy csapat vagyunk" ezért meg kérdezem őket.>>

- Itt tényleg senkit nem érdekel hogy odakint valaki sikoltozik???!!!-kérdezi kicsit emelkedett hangerővel úgy hogy hangja bezengi az egész termet.Kicsit meg is lepődik magán aztán ha mindenki csendbe van és ráfigyelnek.:
-Ha senkit sem érdekel akkor egyedül járok utána!-mondja.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.18. 19:18

Revo

*Leisan felé fordulok. Enyhe értetlenség tükröződik az arcomon.
- Lehet, hogy velem van a gond, de mégis miért érdekelne. Nem kel minden körülmények között az elejtett sikolyok mögött valami baljós eseményt látni. Lehet, hogy csak Gallain felesége dühöng valahol.
*Megvonom a vállam.
- Megassz tán. Itt van egy teljes helyőrség. Házi káplár és egyéb vajákosok. Nem hinném, hogy a vendégeknek kéne e miatt szaladgálnia a várban.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.19. 13:48

Leisan de La'erten

Arcvonásai kicsit megkeményednek Revo hanyag válaszán, egy két végtelennek tetsző pillanatig gondolkozik majd válaszol ezúttal ősei nyelvén és halkan.
-Se'arte ne esse leath! /Becsületem ennél többet ér/!
Aztán viperához fordul, ismét a Pyarroni nyelvet használva.:
-Merről hallottad a sikolyt?
<<Ezeknek ennyire semmitmondó ha valaki sikoltozik??? Egy dolog hogyitt az egész vár... de én attól még nem érzem magam biztonságban...kőfalak...hatalmas termek...vasveretes ajtók... a hideg kiráz akárhová nézek! Bárhol lennék szívesen csak itt ne kellene lennem! Arel segíts...>>
Közben ismét keres egy kupát és tölt magának, aztán egy húzásra felhajtja. Megvárja válaszát majd az ajtó felé lép.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.19. 19:04

Vipera

Leisanra nézek, lesajnáló tekintettel.
-Nem. Nem érdekel, hogy melyik nemes paráználkodik a lotyójával vagy melyik elkényeztetett szobalány ejti el a tollseprüjét de még ha valakit épp vernek, az se érdekel. Az árnyékszéken ültem, valahonnan a folyosókról jött a hang alig hallhatóan, lehetett akár a vár másik felében is sőt még az utcán is.

-Na jó! Miért nem lopjuk el egyszerűen az asszony pénézét és verjük meg ha így utálod?
kérdezem Gallaintól
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.21. 11:55

Rayamancor /Monguz/

*Amint látom éppen eggy heves beszélgetés közepébe csöppentem..ide oda kapkodom a fejem hogy felfogjam miről is szól a vita ,nem szólok bele de láthatóan engem is hidegen hagy a rejtélyes sikoltozás története viszont eggy dolog nagyon is zavar már vagy két órája rá se gyújtottam ,így vipera mellé lépek vállára teszem a kezem és megszólítom.*

Pyar
-Tee! Barátocskám!! csakugyan add már vissza eggy röpke körre a pipám ....már sállik a tüdőm vagy két órája hogy nem gyújtottam rá.
-Amúgy mi ez a nagy lármázás itt?
-Már kívülről azt hittem ti itt tivornyázgattok míg én a lóganét szagolom!
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.21. 12:00

Rayamancor /Monguz/

*Majd Vipera utolsó szavaira felcsillan a szemem*

-Te !! Tudod mekkora ötletet mondtál? Én elvállalom !!!!!
-Ellopjuk a pénzt ,és kiterveljük hogy valaki másra terelődjön a gyanu ,valaki olyanra akiről még csak nem is feltételezné..
-Mindehhez annyit kell tennünk hogy az ellopott szajrét elrejtjük valamelyik rokon szobájában és már is áll a bál!!!!

*Öröm ujjongásomban verek eggy tockost Viperának *

-Te eggy zseni vagy!!!!

*Majd érdeklődő tekintettel fordulok Gallain felé hogy lássam a reakcióját!!!*
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.23. 8:29

Vipera

Monguz aktivitása némiképp idegesít és a fintorgásommal ebből nem is csinálok titkot. Kénytelen kelletlen visszaadom neki a pipát és az asztalhoz telepedek, iszok egy kis vizet. Várom Gallain vagy Leisan reakcióját.

//Nem tudjátok mikor jön vissza Dreemer?//
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 48 / 76 • 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...