• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haláltusa[OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 2 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10

Re: Haláltusa[OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.14. 10:32

KM: [Dreemer], A magtár... kívülről
Helyszín:Nefrisz-Magtár és környéke
Időpont: 3680.02.14. Hétfő-Reggel
Résztvevők:Werdon (Lernun)
NJK: A falu éber népe
Időjárás: +6 fok; felhős égbolt

*A falusiak már sietnek a ropogó épület felé, mindenki zaklatott, kívülről nem látszik semmi érdekes...*

*Megközelítőleg tucatnyi ember jött megnézni mi történik itt, különbségében férfiak.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.14. 12:31

(Werdon)

<Dőlj össze és üsd agyon a patkányokat. :D Legalább történik valami errefelé. Mondjuk, ha ez összedől újat kell építenünk. Ami fárasztóbb mint a patkánycsapda készítése.>
Mikor megérkezem tisztes távolságból körbejárom az épületet, majd odamegyek valakihez:
-Nem kellene ezt valakinek őriznie? Vagy ha igen merre lehet?
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.14. 14:00

Krongrtz Zisnulth

<Pff lehet hogy szerencsém van. Remélem>

Keresek rajta valami fogást. Ha találtam, megemelem, és ha ki is férek, az ajtón, akkor kimegyek. Kilépve öröm fog el. Arréb megyek az épülettől, hogy ha véletlen mégis összedől, akkor se legyek a közelében.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wolftern 2008.07.16. 21:06-kor.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.16. 18:50

Résztvevők:Werdon (Lernun)

*Erval, a kőműves aki melletted áll sietve válaszol:*

-De hol van Zisnult? most ö van szolgálatban! *aggodalmas tekintettel nézi a ropogó építményt, ahonnan újabb hatalmas roppanás hallatszik...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.16. 18:54

KM: [Dreemer], Menekülés a romok közt( :?: )
Helyszín:Nefrisz-Magtár
Résztvevők:Krongrtz Zisnulth (Wolftern)
NJK: Patkányok :roll: ; és még ki vagy inkább mi???

*Miközben sietve fogást keresel a gerendán tisztán lépteket hallasz a hátad mögül, valami nagy testű élőlény lépteit, érzed is a szagát, enyhén csípős vanília illatot áraszt magából, a illatba némi vérszag is keveredik...*

*Mindeközben sikerült fogást találni a gerendán egyetlen határozott mozdulattal kirántottad az útból, erőlködésedre válaszul hatalmasat roppant az egész építmény. Most már szabad az út kifelé! Valaki viszont van még bent!*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.16. 19:45

Krongrtz Zisnulth

<Úgy tudtam nincs bent rajtam kívül senki, hacsak nem valami szellem>

A gerendát megemelve, egy gyors hátranézést teszek, majd ha valamilyen szörny, akkor a gerendát ledobom, és megpróbálok kimenni az ingadozó épületből. Ha valaki ismerős, netán egy ember, akkor a deszkát megtartva, próbálok segíteni rajta is.

Kilépve, gyors megrázom magam, majd arréb lépek az épülettől, nehogy rámomoljon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wolftern 2008.07.16. 21:07-kor.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.16. 19:51

KM: [Dreemer], Menekülés a romok közt( :?: )
Helyszín:Nefrisz-Magtár
Résztvevők:Krongrtz Zisnulth (Wolftern)
NJK: Patkányok :roll: ; és még ki vagy inkább mi???

*Sietve hátra pillantasz, mögötted csak az üres poros földet látod, amin vércseppek és lábnyomok sorakoznak (a vércsepped a lábnyomok körül), a lábnyomok feléd vetettnek, és 2 lépésre álltak meg mögötted... megmernél esküdni mikor be jöttél ezek még nem voltak itt... szörnyet azt nem látsz semerre.*

Edit:

*A lábnyomok a magtár mélye felé vezetnek... neked mint őrzőnek ugye valami olyasmi lenne a dolgod hogy vigyázzál a magtárra márpedig valaki a magtár mélye felé sétálgatott... a lábnyomok mérete alapján nem lehet valami, négytestű az illető, és a lábnyomok teljesen emberiek. Bár nem vagy nagy nyomolvasó.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.16. 20:02

Krongrtz Zisnulth

<Ugye az lenne a dolgom, hogy megvédjem? De egy összeomlásban lévő épületből nem hinném, hogy akárki eltudna menekülni. Ha meg egy tolvaj akkor, most ráfázott, mint én a barátokkal> :twisted:

Ezzel a gondolattal kilépkedek a magtárból, olyan távolságra amit úgy ítélek, hogy nem ártalmas rám nézve. Majd figyelek, hogy nem-e szalad valaki ki, a raktárból
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Wolftern 2008.07.16. 21:33-kor.
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.16. 20:11

Résztvevők:Werdon (Lernun), Krongrtz Zisnulth (Wolftern)

*Kilépve a magtárból látod hogy a falúból sokan majd tucatnyian összegyűltek a látványosságra. Werod is köztük van... akinek mit is kellet volna csinálnia... á igen patkány csapdákat telepíteni...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.16. 20:18

(Werdon)

-Á, nem hinném, hogy Zisnultnak bármi baja lenne. Simán túlélné, ha ez a vacak rádőlne. Annyi esze meg van, hogy ne menjen be ha látja, hogy épp kezd összedőlni . Szerintem csak elment könnyíteni magán.
Majd elképedve amikor kijön:
-Hát te meg mit kerestél odabent? Nem láttad, hogy mindjárt összedől?
<Na úgy látom nem lesz szükség patkánycsapdákra :D >
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.16. 20:50

Krongrtz Zisnulth

<Na mivan, itt mindenki az én megmentésemre jött? 8) Áhh nem hinném, biztos hallották a csűr zörgésének hangját.>

Távolabb lépkedek, és még mindig figyelem, hogy nem-e távozik valaki sietve a csűrből. Úgy látom nem távozik senki, akkor visszafordulok a tömeg felé, és meg akad a szemem Werdonon

<Hmm? Ez szép, még ő kérdezi, hogy mit keresek bent.> :shock:

Szokásos hangomon megszólalok, és közbe a szemébe nézek.

-Véletlen a te munkádat ellenőriztem, amit elfelejtettél tegnap este. És szegény öreg, egész éjjszaka kergette a patkányokat.
Amúgy köszi jól vagyok. Tényleg mi ez a nagy csődület itt?

Majd megfordulok, és én is azt csinálom, mint a többi falusi. Nézem hogy hogyan dől össze a magtár. :twisted:

<Hát igen a feladatomat elvégeztem, elvégre nem tűnt el a búza, csak egy kicsit betemette az épület. Bár tudnám mi volt az ami mögöttem volt és oly hirtelen eltűnt? Na majd az újjáépítésnél biztos meglesz. De addig a többieknek nem szólok, hátha az érzékeim csaptak be. :mrgreen: >
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.16. 21:43

*A magtár továbbra is stabilan áll. újabb és újabb falusaik érkeznek...*

//Nyugodtan fojtassátok a beszélgetést amíg távol vagyok...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.16. 22:12

Krongrtz Zisnulth

<Na mi lesz már? Dőlj össze, hogy mehessek további dolgomra.>

Miközben várom az épület összeomlását. Odaállok Werdon mellé, és a vállára teszem a mancsom.

-Tudod, megígértem Estebannak, hogy beszélek veled. Hol voltál tegnap este? Tudod mennyire fontos ez a búza a falunak. És ha nem jár erre Esteban, akkor akár a tolvajok el is hordhatták volna reggelre.

<Vajon mit válaszol erre? Remélem nem valami falusi lányt fűzött, szolgálat alatt, mert így örökké rám és Estebanra fog maradni a falu betevőjének őrzése>
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.17. 8:24

(Werdon)

-Jó munkához idő kell. A patkányok meg egy éjszaka alatt az én részemnél nem ehettek többet. A többiek a látványosságért jönne. Nem mindennap dől össze a magtárunk.
Egyébként is ha ez most összedől feleslegesen csináltam volna meg a csapdákat. Ha meg nem pár óra múlva meglesznek. Ha Estaben pedig tegnap este nem jár erre tényleg elhordták volna a búzát, mert valószínűleg ő volt az ügyeletes őr. Nekem csak a csapdákat kell helyreraknom, nem vagyok beosztva a magtár őrzéséhez. <Szerencsére.>
<Na te magtár dőlj össze vagy ne, de ne sokáig várass, kezdek unatkozni.>
Még 5 percet várok aztán ha nem történik semmi elindulok a házunk felé.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.26. 13:54

KM: [Dreemer], Elveszett gyermek :(

*A magtár továbbra is áll, és baljósan csendeben recseg. Jelét nem adja hogy össze kívánna dőlni. A falusiak kíváncsian várják a fejleményeket továbbra is. Amazok nem váratnak magukra sokáig, a falu távoli szegletéből feltűnik egy futva érkező nő, Teréz mama. Kissé koros de jóravaló asszon legendás az almás süteménye.*

-A fiam Pisti, nem láttátok! Még hajnalban ki jött! Buzáért küldtem a magtárba!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 2 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10

Vissza: Régi Kalandok...