• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 26 / 45 • 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.05. 20:37

KM esemény [Lorin]: Az értelmetlen kérdések ideje...
Helyszín:Eatira- Az utcákon
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-Este
Résztvevők: Lernun, Bredon

-Nos hááát...-kezdi nem létező kecskeszakállat vakargatva Kerchan.
-Lássuk csak, sürgősségi riasztás, szekérbérlés, kiálhatalan modor, harc... sérülés...sőt! súlyos sérülés, visszajutás, sebesültek és saját sebesüléseimn ellátása valamint az öszvér eledele és a veszélyességi pótlék. Az ösze annyi... hogy 8 ezüst és egy korsó sör cserébe hogy elkisérlek a fogadóba.- aljas vigyorral az arcán tartja feléd markát.

Miután leszámoltad az ezüstöket megindul veletek a fogadó felé, a szekéren természetesen, a lányt felraktátok hátulra.
Lassan döcögve haladtok végig a részint hiányos macskaköveken. A város kihaltnak tűnik. Helneként egy elsuranu árny vagy egy nyivákoló macska.éhány házban még van némi világosság de töbnyire ilyenkor már nyugovóra tértek az emberek.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.05. 20:58

(Lernun)

Szépen leszurkolom a 8 ezüstöt.
<Többre számítottam. ez egész jó ár. Mondjuk egy paraszt simán elélne belőle vagy 3 évig :D >
-Egy ilyen nap után még két sörre is meghívnálak.

Útközben van egy kis időm átgondolni a történteket így hogy nem fáj annyira a lábam.
<Nos van egy csapatunk aki se szó se beszéd letámad. Valószínűleg a felcser miatt mert minket nem ismertek addig a nőre akit találtunk arra pedig rákérdeztem és a csuklyás azt mondta nem ő. Apropó a csuklyás. Valószínűleg ottvolt a robbanásnál azért égett le a fél arca. Pfúj. De milyen védőizé lehet körülöttem, hogy nem tudott megsebezni. És mi van az Érinthetetlen jegyével. Az a nyilvessző eléggé megérintette a lábam. Ja és az az alak valyon hova tűnhetett aki útjára küldte miután Krechan lesavazta? Egy csomó megválaszolatlan kérdés. A védőizéről majd megkérdem Xaviost hátha tud róla valamit. még iszunk egy-két sört aztán el kéne temnnünk magunkat holnapra, mert nem lenne jó ma lerészegedni. Vagyis jó lenne csak lekésnénk a hajót. És még egy napot nem bírnék ki ebben a koszfészekben.>

Ezután Bredonnak:
-A csajjal mi legyen? ha nem tér magához szerintem vigyük magunkkal. Nem hinném hogy a kapitány kifogásolná.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.05. 21:06

Bredon

<<8 ezüst??? Nem pofátlan ez fickó egy kicsit? Lehet, hogy neki köszönhetjük az életünket, de azért elkérni 8 ezüstöt... És milyen indokkal. Veszélyességi pótlék, ilyen alapon ne is éljen, mert az is veszélyes. Harc, akkor is harcolt volna ha mi nem vagyunk ott. Csak küzdött volna az életéért. Öszvér eledele, ha nem állt volna a szekér előtt akkor nem evett volna? Na jó a kiállhatalan modort el tudom képzelni, de akkor is 8 ezüst? Az egy kisebb vagyon. Legfeljebb 2 ezüstöt adnék neki...>>

Igyekszem nem kimutatni a bennem dúló felháborodást, de nem nagyon sikerül. Szólni viszont nem szólok semmit, nehogy megint harcolnia kelljen szegénynek. Ki fizetné ki neki? Közben Lernun arcát fürkészem, hogy mi a véleménye a dologról.

- Szerintem fel kéne ébrednie, mielőtt indulunk- mondom halvány kis mosollyal- nem lenne jó ha magunkkal cipelnénk akarata ellenére. De ha nem ébred fel tényleg el kell vinnünk. Magára csak nem hagyhatjuk eszméletlenül.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.06. 13:37

(Xavios)

Mikor az idegen megropogtatja ujjait már sejtem, hogy készül valamire. Méghozzá a verekedésre. Tudván, hogy nem vagyok jó verekedésben, de elmém csiszolt, a varázslás mellett döntök. Inkább használok mágiát. Mentségemre szolgáljon, hogy önvédelemből teszem. Szerintem nem igazán védi elméjét külső behatások ellen. És még részeg is. Kezdek ideges lenni és ilyenkor gondolataim gyorsan cikáznak. Ahogy minden eddigi varázslatnál, most is hasonlóan cselekszem. Kiürítem elmém és összpontosítok. Mágikus szavakkal és jelekkel rejtett erőket hozok mozgásba. A varázslat mintázatát egyetlen pillanat alatt megformálom és mikor elégedett vagyok vele, célt adok neki. Ez a cél az előttem épp támadásba lendülő férfi testét mozgató mentális központ. A végjelet megadván elmémben tárolt mágikus energia egy részét plántálom bele, majd szabadjára engedem, hogy lebénítsa ellenfelem egy időre.
//A varázslat: Bénultság (Bénítás, mozgásközpontra ható mentálmágia) rááldozott manapontok: 4, erősség:2 (2MP/E), időtartam: 1 kör, varázslás ideje: 1 szegmens//
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.06. 14:42

KM esemény [Lorin]:Kellemes kikapcsolódás alvás előtt.
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Résztvevők: Mindenki

Villámgyorsan rajzolod fel a rúnákat a levegőbe és ugyanilyen sebeséggel mondod el a varázsszavakat is. Szellemujjaiddal megpróbálsz belmarkolni az áldozat testét mozgató erők közpenjába, ám valami nem stimmel. Hiába elméd ereje, a mágiád nem bizonyul elég erősnek az áldozatod elméj egyszerűen legyűri. Meglepettségedben leblokkolsz kicsit. Eközben a ficsúr pár szót sziszeg.
- Na most megkapod te villámhajigáló!
Jobbja közben feléd lendül, és el si talál. Az ütés az arcodon és és olyan erős hogy el is terít a földön. Vérző ajkakkal próbálsz felkecmeregni a földről. Közben nyíllik az ajtó. Valamint a ficsúr közelebb lép hozzád és vigyorogva, röhögve ingerelni kezd.

Lernun, Bredon

-Rendben barátom szavadon foglak!-mondja a boszorkánymester mielőtt még elérnétek az ivót. bentről alig hallani valamit, egy ksi csörömpölés és egy alhaló női sikoly. Valamin pár ember kiabálása. Tipikus kocsmazajok. aztán mikor beléptek kcisit meglepődtök. Xavios a földön fekszik előtte pedig egy harmincas évei közepén járó enyhén borostás férfi aki vigyorogva röhögve fitogtatja hogy ő milyen erős.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.06. 15:10

Bredon

Mivel látom, hogy Xavios nincs túl jó pozícióban, odalépek hozzá és felsegítem, közben pedig a másik alakhoz intézem nyugodt és halk szavaimat:
- Mi baja van a társammal? Nincs elég kocsmatöltelék akin gyakorolhatna?

Utánna odasúgom Xaviosnak:
- Mi történt veled? Nem vagy az a kifejezetten kocsmában üldögélős, verekedős típus. És most mégis így találunk...
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.06. 16:50

(Xavios)

Mi a fene? Nem számítottam arra, hogy egy ilyen részeg ember le tudna gyűrni bármilyen mentális támadást, azt pedig nem nézném ki blőle, hogy pajzsot építettek volna elméje köré. Nem védheti pajzs az elméjét, hiszen elértem a mozgásközpontját. Ez csak egy átlagos ember. Hogy... Az ütéstől magamhoz térek és egyből reagálok. Ismét varázslába kezdek. Hagyjuk az anyagtalan részét. Támadom a testét. Varázslatommal ezúttal a tűz erejét hívom segítségül. Mint az előző, ez a varázslat is gyorsan elkészül. Mikor meglátom, hogy Bredon felbukkan és segítségemre siet rájövök, hogy nem lenne jó, ha őt is elérné a varázslat hatása, ezért úgy hozom létre, hogy a félelf ne sérüljön. Ettől nem fog annyira megsérülni az a részeg ember, de megkapja a magáét.
//Őstűz csóva; Őstűz (őselem) teremtése, rááldozott manapontok: 6, erősség: 2 (3MP/E), varázslás ideje: 1 szegmens/E (2 szegmens) + csóva (formázás mozaik), rááldozott manapontok: 2 (1MP/az elem E-je), varázslás ideje: 1 szegmens, időtartam: 1 kör; összes rááldozott manapont: 8, időtartam: 1 kör, varázslás ideje: 3 szegmens//
//off: Az őstűz az ÚTK szerint is annyit sebez, mint az ETK szerint? Amúgy a pasas teljesen részeg és ilyen állapotban az akaratereje is alacsonyabb, nem?//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Khaltaros Orm Dhesal 2008.07.07. 18:45-kor.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.06. 18:43

(Lernun)

Nos én amikor ezt meglátom elindulok a pult felé. Aztán ha elég közel érek az alak mögé előveszem a tőröm és a markolattal leütöm. Ha nem megy egyből ököllel is besegítek. Aztán ha ez megvan a lehető legtermészetesebb hangon a csaposhölgynek:
-Három korsó sört kérek.

<Szerintem hamarabb odaérek, mint hogy Xaviosnak kitisztuljon a feje és elvégezze a varázslatot, de ha nem értelemszerűen nem ezt teszem. Ha mégsem lennék gyorsabb:>

Mikor látom, hogy Xavios tüze telibekapja az alakot fejcsóválva odamegyek én is hozzá.
-Felesleges volt felhívni magadra a figyelmet simán lecsaptam volna. Te kis hulligán-vigyorodom el.
Aztán ha ez megvan a lehető legtermészetesebb hangon a csaposhölgynek:
-Három korsó sört kérek.

Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.06. 21:09

Sholivanék megindulnak hogy a kuruzsló segítségére siessenek azomban egy dolgot figyelmen kivúl hagynak. Pontosabban négyet. A ficsúr barátait konkrátan akik féloldalt állnak a verekedés helyszínének és szurkolnak ujjonganak fújjolnak. Mikor látjáka két belépőt egy percre odanéznek - a kis sunyi szélen tovább is - aztán tovább szurkolnak a társuknak. Mikor megindultok ők is reagálnak és elétek állnak. el sem jutottok a varászlóig mikor a legnagyobb -egy borotvált fekű izmos de nállatok egy fejjel alacsonyabb alak- rátok kiállt.
-Mi kéne?- Most nincs kiszolgálás!- hárman állnak veletek szemben, mindegyikőjüknél láttok fegyvereket, de ezekhez nem nyúltak eddig.
Xavios feláll közben nagy nehezen feldolgozza az ütés miatta elszenvedett sokkokat. Az alak pedig most épp a nőt molesztálja- vagyis udvariasan megvárja míg ellnefele felkell- aztán ismét feléd fordul. Ekkor azomban már a Kuruzsló sem gyengécske játékszerekkel próbálkozik. Egy kezéből eltörő hatalmas tűzcsóvával átrepíti az emberkét a fél teremen aki kényelmesen rázuhan az egyiik asztalra és félbe is töri azt. A negyedik társa mellé siet a másik három továbbra is Sholivanékat felügyeli.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.06. 21:22

(Lernun)

-Nos úgy látom a nagy erőfitogtatásnak vége. Lehet oszolni. Vagy maradni egykét betört orrért, de szerintem Xavios is adna még egy-két repülésleckét. Hosszú napunk volt. Nincs kedvem verekedéssel befejeznni, de nem vagyok semmi jónak elrontója.
<Mondjuk mi is a bajom? Egy kicsit fáj a bal lában, de egy kocsmai verekedésben semmit nem kell szaladgálni. Nem is lenne ellenemre megdolgozni azért a sörért. Légyszives kössetek belém.>
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.06. 21:25

Bredon

- Az kéne, hogy az ott- mutatok az alakra, aki Xaviossal kötekszik- éppen a társunkat piszkálja. Ezért megkérlek szépen, hogy engedj oda- eddig jutok el, amikor a mágiaforgató bedurvul- Na fiúk, ezért kellett volna odaengedni. Akkor ez nem történt volna meg. De hát ez van- mondom és színlelt közönnyel elfordulok, majd el is sétálok tőlük és nézem, hogy Xaviossal mi lesz. Ha segítségre szorul, akkor segíteni fogok neki, ezt elhatároztam, ezért nem túl feltűnően a kezembe veszek egy dobótőrt.

<<Remélem nem kell megverekedni ezekkel. Nincs túl sok erőm hozzá...>>
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.07. 14:00

(Xavios)

Egy pillanatra elégedetség tölt el, de gyorsan elszáll és a helyét bűntudat veszi át.A mestereimnek igazuk volt. Egyes tulajdonságaim tényleg nagy bajba sodorhatnak. Főleg fene nagy büszkeségem és még annál is nagyobb makacsságom. Milyen ostoba is vagyok, hogy így elragadtatom magam. Pedig kedvesebb is lehettem volna és most nem lenne ez. Azonban nem hagyom, hogy figyelmem akár egy pillanatra is lankadjon. Shovilanék útját álló emberek felé fordulok.
- Illetlen dolog másokat feltartani! Megkérhetnélek benneteket, hogy legyetek szívesek és engedjétek tovább a társaimat?! - szólok oda nekik. Közben észreveszem, hogy elmémben tárolt mágikus enegiáknak már közel a felét elhasználtam. Remélem a részeg társai mind felém fordulnak. Addig Shovilanéknak lenne idejük cselekedni. Még alig kezdődött el és már alig várom, hogy vége is legyen ennek az egésznek.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.16. 10:46

Xavios kis bemutatóját követően kicsit meghökkenve néz a három alak. Elég bizonytalannak néznek körbe aztán mikor látják hogy a bárd a székek között fekszik még jobban elbizonytalanodnak. Sholivanékkal nem is nagyon foglalkoznak de amikor a varázsló hozzájuk szól görcsös remegéssel küszködve kinyögnek pár szót.
-I....I-igen...máris- ezzel gyorsan összekaparják félig eszméletlen társukat aki eközben furcsán nyögdécselni kezd.
-Mi... mi ez? Hol vagyok?...He?... ááá a hajam![/color]- mintha valami álomból riadt volna fel kicsit komásan néz maga elé. Aztán társai közre fogják, pontosabban a válluk ráveszik és megindulnak az emelet irányába. Közben a pult mögül a kislányos arcú cselédlány siet elő és pár ember segítségével elpakolja az asztal maradványait.

Sholivanék
Még mielőtt a varázsló egy szót is intézhetne hozzátok a hát mögül egy nő tűnik fel. Egzotikus szépségére mindketten felfigyeltek //leirást olvastátok ugye?// majd egy ideig mosolyog Xaviosra (aki neki háttal van) aztán elfordul mikor Mellisa lejön a lépcsőn

Mindenki
-Szervusz nővérem- köszönti a fiatalabb lány a drága holmikba öltözött nővérét. Közben arcon csókolják egymást. látjátok a kapcsolatuk valószínűleg nem hétköznapi hanem legalább testvéri.
-Látom itt sem állt meg az élet- mutat a bárdra.- ki volt ez a faragatlan ficsúr?Még szerencse hogy itt volt ez a daliás vándor... aki olyan módon ért a szavakhoz hogy ismeri azokat is amik hatalmat rejtenek.-közben megfordul és közelebb lép Xavioshoz.
//Xavios te ezt csak hallod!//

Xavios
Kicsit még érzed a bizsergést az ujjaid végén mikor odafordulsz a többi alakhoz. A hatáson nem lepődsz meg. Tisztában vagy vele hogy hat a mágia a hétköznapi emberekre. Félnek tőlle.
A nő beszéde kicsit megnyugtat és valamennyire jól is esik. Legalább tudod hogy nem ok nélkül fedted fel az álcádat.

Mindenki
A nő még közelebb siklik majd átkarolja a kuruzslót. és halkan pár szót súgja a fülébe.
-Hogyan tudnám én ezt neked meghálálni vándor?-hangjában némi ingerlő szándék és egy kis huncutságot hallotok.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.16. 11:16

Bredon

<<Ez a Xavios... Tényleg meg tudja lepni a félelfet. Ennek mi értelme volt? eddig takargatja, hogy kicsoda is ő, most meg egyszerre leleplezi magát egy ilyen ficsúr miatt. Vagy a nő miatt? Akár az is lehet. Bár akkor jobban megértem. Gyönyörű ez a nő, is. Erről jut eszembe, én is találkoztam eggyel, csak ő még nem ébredt fel. Biztonságba kéne helyezni.>>
//A sebesült lány kinn van még a szekéren? Ha igen://
Kimegyek a szekérhez és leemelem róla a törékeny testet, majd felviszem a szobámba és az ágyamra fektetem. Megnézem hogy van. <<Remélem hamar rendben fog jönni.>> Kifelé menet az ajtót bezárom, nehogy valaki be tudjon jönni. Csak ezután megyek vissza a többiekhez. Odalépek a varázslóhoz:
- Rég láttalak ilyennek Xavios. Mi ütött beléd?- majd a válaszra még figyelve az oldalához simuló nőhöz fordulok- Jó estét hölgyem. Talán már értem mi üthetett belé. Egy ilyen szépségért én is sok mindent megtennék- mondom mosolyogva, már-már el is feledkezve a varázslóról.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.16. 11:19

KM esemény [Lorin]:A távozó galeon
Helyszín:Feruggia- A Kikötő
Résztvevők: Liu

Trel. Fiatal alig több mint egy tucat nyarat látott csirkefogó. Vagy ahogy ti neveztétek Kisfiú. Bár fiatal kora ellenére roppant eszes volt és kezei is gyorsak voltak, tőreit pedig mindig halálos pontossággal dobált a a céltábla közepébe. Mindig csak vigyorgott, mintha vigyorogva jött volna a világra. Legelőször két napja láttad szomorkásnak, ekkor még te sem tudtál semmit. Aztán pedig már felesleges volt megtudnod bármit is. A Társaság ismervén téged, nélküled látott neki becstelen ügyleteinek. Mire észbe kaptál már benne voltatok. Nyakik benne. Az első nap semmis nem történt. Aztán mikor előkerült Rounar a déli Vashajlító Rounar már mindenki félt. Hogyne féltek volna? Hiszen Rounar bár gyakran ivott ennyire még sosem vesztette el a fejét. Aztán este felé még ketten... és végül az Ifjúhölgy is. Neki volta legcsúnyább halála. Kezeit összetörték, szemeibe tűket szúrtak, és végül kegyesen felvágták ereit. ekkor döntött úgy a sokat látott Félszemű -aki a társaság vezetője volt- hogy visszaviszi amit ellopott. délkörnyékén ment el, és alig egy órája tért vissza. Nem csak a kicsi dobozka nélkül, hanem az azt szorongató jobbja nélkül is. Bár sebeit elláttátok, nem bírta sokáig a sebláz hamar legyőzte és azóta már választott istenével Dartonnal kártyázik. Legalábbis szerinted.
Most pedig, mikor már a csillagok is feljöttek végre biztonságban érzed magad. Trel a távozó hajon, talán ismét mosolyog? Talán. Mindenesetre örülsz legalább őt és Liandrát sikerült elküldened innen. Bár egymagad nem szeretnél szembenézni ezzel de ha minden jól ment nem is kell. Hiszen a Félszemű már elintézte a dolgot.Te pedig egyenlőre csak várni tudsz.
Bár elgondolkoztál azon amit tegnap láttál. Vagyis inkább akit. A furcsa tetovált alak magányosan járkált az utcán, alakja messzi származásra vallott. Vágott szemek, egyenesszálú kontyba fogott haj, feszes mégsem túl vastag izmok, egyenes alak. Hátán pedig egy... kard. Hosszú markolata, és ébenfából készült tokja csak a te szemeid előtt fedi fel valódi mivoltját. Egy távoli helyen készült, nemes mester keze munkája. Bár hasonlít rá mégsem egy ...Slan kard. Az alak téged észre sem vett vagy ha igen akkor sem mutatta jelét.
Még nézed ahogy a Galleon fedélzetén a két barátoddal vitorlát bont majd eltűnik azután elgondolkozol mihez is kezdhetnél.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 26 / 45 • 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...