• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 45 / 76 • 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.05. 14:47

KM: [Dreemer],A nagy bevonulás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez nagyon közel
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 11 óra felé
Résztvevők:Minden JK (kivéve Sargasét)
NJK:Galalin és kisérete, Marafisz és kísérete,Ansin, Reyna

*Gallain és csapata érdeklődve nézi Vipera ténykedését, láthatóan szórakoztatónak találják...*

*Mikor megszületik a határozat az indulásról, Galalin elkezdi sorba rendezni a bevonulókat. Természetesen minden követ saját lovat kap! A követség vezetője mellette fog léptetni, az egyéb kísérők mögöttük, míg a szolgálok a menet végén.*

*Miután sikerült a menetoszlopot felállítani, megindultok lépésben Nirmajéba.*

*Órányi lovaglás után Nirmaje falai közt tudhatjátok magatokat, ez idő alatt Reyna nem tér magához, Ansin elviszi fogadójába. A Nirmaje nyüzsgő utcáin kényelmesen végigbaktattok, a lakosok arcáról mély tisztelet olvasható le. Hamar eléritek a palota negyed falát és kapuzatát, amin túl megpillantjátok a gyémánt palotát.*

*A gyémánt a palota rengeteg toronnyal büszkélkedhet. Nagy alapterületű építmény, külön fallal leválasztott udvara van. Az udvarban egy barack és egy istálló kapott helyett.
A palota tőszomszédságában Kyel kolostor zordon falain magasodnak.*

*A palota udvarán koszos képű istállós fiuk fogadnak titeket, elvezetik lovaitokat. A palota lépcsős bejáratában egy 40-es évei körül járó erv asszony tűnik föl, szúrós tekintetével szinte nyársra tűzi Gallaint.*
(Erv)
-Merre voltál? Miért nem jöttél hamarabb haza? Nekem kellett egyedül foglalkoznom minden kis semmiséggel! Tudhatnád hogy rokonaim vannak itt!

*A nő dühös kirohanását Gallain végtelen türelemmel viseli el, majd ugyanilyen nyugodtan válaszol is:*
(Erv, majd Pyar)
-Követurak engedjék meg hogy bemutassam feleségemet: Essenor Victoriát, Erenböl.
*Közben felétek fordul, és kacsint egyet. Vajon ezzel mit akart tudatni veletek? :) *
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.05. 15:58

Erior

Leisannak:
- Szerintem te leszel a mi nagy és hatalmas mágihasználónk.

<<Jó érzés látni ezt a nagy tiszteletet, ami a lakók arcáról leolvasható. Monguz is tanulhatna belőle... ezt is közölhetném vele, de ma már nem szívózok vele, elég volt ennyi is. Hát ez lenne a gyémántpalota. Lesz itt dolgom bőven. Meg is van a felesége. Mostmár értem miért ne kíméljük őt se. Talán el is kéne kezdenünk.>>

(Erv)
- Asszonyom, a férje a követségünk elé jött- kezdem mindeféle köszönés nélkül, kissé megróvó hangon- ezért nem ért rá. Arra eseteleg nem is gondolt, hogy fontosabb dologa volt, mint mindenféle apró kis semmiséggel törődjön? Ahogyan hallom Ön is eltudta intézni egyedül.

<<Jó kis kezdés, de hát ez a dolgunk>>
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.05. 17:29

KM: [Dreemer],A nagy bevonulás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez nagyon közel
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 11 óra felé
NJK:Galalin és kisérete, Marafisz és kísérete,Ansin, Reyna

*Victoria láthatóan nem esik kétségbe Ruyan mélységes kedvességén.:*

-Megmondaná a becses nevét? Másrészt milyen alapon szol bele a családi ügyekbe? Egyáltalán ki maga?
*Végigtekint a díszes kíséreten, szeme megakad Arel fölkentjén...*
-Miféle kolduscsapat ez meg? Csak nem újabb tetves zsoldosok?

*hangjában nem kevés fölényes hangszín csillan meg...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.05. 19:06

Erior

//A játékban Eriornak hívnak ;)//

- Erior a becses nevem, asszonyom. Olyan alapon szólok bele, hogy Ön elénk terítette a családi ügyeit, tehát majdhogynem beavatott. Ilyen alapon szólok bele. Ha én nem akarom hogy beszéljenek valamiről a vendégek, akkor nem mondom el előttük.
- Miféle kolduscsapat ez???- kérdezem felháborodva- Asszonyom egészen Lar- Dor-ból jöttünk idáig, hogy tárgyaljunk a férjével. Erre maga egyszerűen kolduscsapatnak minősít minket, aztán meg tetves zsoldosoknak- odafordulok Gallainhoz- Uram, menjünk tovább nem vagyok hajlandó tovább hallgatni a feleségét- gőgősen hátatfordítok a nőnek és ha indulunk követem Gallaint
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.05. 20:03

Leisan de La'erten

Útközben Gallaint faggatja Lar-Dorról. Valamint elrejti szimbólumát. Aztán mielőtt még bemennének kijelenti.:
-Engem hívjatok a továbbiakban...őőőő.... Elteranas cirn Loregard nagyúrnak.
Az út további részében visszaimádkozza manapontjait (ha korábban nem sikerült volna) és mikor beérnek a városba próbál úgy ülni lován mint egy igazi nemes. Vagyis szinte figyelemre sem méltatja a köznépet és mereven előre tekint, alkalomadtán oldalvást is vet egy gyors pillantást. Fajtálabélieket, Arelitákat, netán Elfeket keres.

A palotában
A fenti viselkedést itt is folytatja.
-Várj!-kiállt kimérten és szigorúan Eriorhoz, majd le se szállva a lovárol közelbb intí őt magához.
-Tolmácsold neki amit mondok-súgja Eriornak- ha már én vagyok a nagy és becses varázshasználótok akkor nem állok le ezzel beszélni.-vigyorodik el úgy hogy, a nő ne lássa.
- Tehát, Nem állt szándékunkban megsérteni férjét ezért elfogadtuk a meghívását. Természetesen elmehetünk egy fogadóba, valószínűleg kényelmesebb lenne mint ez a minekis nevezte? Palota? nos élvezhetjük egy fogadó kényelmét is ha önnek fontosabbak a családi problémái mint egy jól kezdődő diplomácia-üzleti kapcsolat Nirmaje és a Pyarroni nagytanács között.-súgja ismét halkan.
Miközben Erior tolmácsol, kiegyenesesve karját átvetve a ló nyergében a nő szemébe néz, mereven. Várja a hatást.
<<Ereni!...Ereni!!! azok... bár a szövetséghez tartoznak nagyon nem szeretik az elfeket... és a korcsokat se. Mint amilyen én vagyok>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.05. 20:51

Erior

<<Nocsak, akkor most nemes vagyok, vagy tolmács? De ezt nem itt kéne már megbeszélni. Végülis egyik nem zárja ki a másikat.>>

Leisan kérésére elmondom a nőnek azt amit mond nekem a "varázslónk" ervül, de előtte közlöm vele, hogy csak a vezetőnk utasítására vagyok hajlandó újra hozzá beszélni. Mindezt ha lehet még nagyobb gőggel, mint az eddigieket. Amint befejeztem a fordítást nem is mondok neki többet, egyből "Elteranas nagyúr" felé fordulok és megkérdezem:
- Egyéb amit tolmácsolni kéne a hölgynek?
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.05. 21:13

Leisan de La'erten

Egy sok százszór pegyakorolt csuklómozdulatal int nemet Eriornak jelezve hogy nem kiván töb szót szólni.Közben tekintetét le sem veszi a nőről. Nem az alakját figyeli nem hanmm aszemébe bámul mintha keresne ott valamit. Kcsit ridegen érzésmentes arccal.Ami nemis esik nehezére léén egy Ereniről van szó...
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.05. 22:39

Vipera

Mongúznak
Volt a fogadóban néhány csinos lány, azokat szúrkáld ha ezen túl leszünk. A fej... szónál felpattanok - Te ökör, ezek a hegyes fülűek még a tücsökfingását is meghallják az erdő másik felén. Jégcsap nem tud segíteni már kérdeztem. Azt mondja a fogadóban kellett volna szólni neki de én úgy emlékszem már ott is mondtam neki, mindegy. Nincs. A hurokhoz értesz? Az is csendes eszköz.
Tudod mit, ahogy emlékszem soha életemben nem volt még jobb barátom mondom vigyorogva ami a koccintás után hangos hahotázásba torkollik.

Feltételezem testőrként nem a szolgára vigyázok ezért valahol a menet közepén helyezkedem el. Kerestem valami hosszú kevésbé szakadt köpenyt és azt viselem, az alá rejtem a második kardot.

A házsártos asszonyt én is jól megnézem és úgy, hogy ő is hallja de mintha nem akarnám hogy hallja hátrafordulok a többiek felé -Na ezért nem fogok én soha megnősülni.

//KM! Tp? Szint? Mikor? Hogyan?//
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.05. 23:08

KM: [Dreemer],A nagy bevonulás-A kezdet :!:
Helyszín: A puszta - Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 12 óra felé
NJK:Galalin és kisérete, Marafisz és kísérete,Essenor Victoria ("A" hárpia)

*Gallain útközben beszél Lardorrol Lesiannak. Elmondja hogy valami tó partján van, térkapu köti össze Pyaronnal. Rengeteg nagy tudású varázsló van ott, akik a pyaron varázstudóinak nagyját tanítják. Mint minden varázsló ők is biztosan gögösek... és riválisai az Északi Doraniaknak.*

*Eriornak sebtében válaszol:*
(Erv)
-Zsoldosok is szoktak tárgyalni vele, sőt szinte csak azok, semmi rangban hozzá méltó!

*Érezhetően megsértődött a viselkedésedtől, ez csak jobban felingerelte...
haragja tetőfokára hág mikor Lesian megszólal:*
(Erv)
-Micsodaaaa! Gallain ugye nem akarod hogy ez a pimasz szutykos hegyes fülű a palotában szálljon meg? Még csak az kéne... tőlem akár Shadonbol is jöhetne, akkor is akasztani való féreg lenne!

*Gallain cékla vörös lesz a dühtől!*
-Victoria kedvesem, most azonnal felmész a szobádba! Holnapra készen legyen az új asztalterítő a követuraknak szükségük lesz rá! Nincs vesztegetni való időd!
*Maga hangsúlyozás olyan hogy még a lovak is hátrálnak egy lépést, Gallinból süt a vas akarat és hatalom tudata. Felesége elsiet szó nélkül szitkokat magában elmormogva...*

//Ha végeztetek akkor a palotában a következők történnek://

*A palota termein át valóságos labirintuson keresztül vezet Galalin titeket Valahol a második szinten egy előkelő lovagterembe nyit be. útközben csak ennyit mond:*

(Pyar, Erv)
-Bemutatom a legmagasabb rangú vendégeket!

*A lovagterem szélein fekete és ezüst szín köpönyeges alakok foglalnak helyet, elmélyülten vitáznak ki tudja mi mindenről ervül. Az ajtó nyílására mindannyian felkapják a fejüket. Gallain előre lép és a következőeket mondja:*

(Erv, Pyar)
-Kedves vendégeim, bemutatom önöknek Lar-Dor rendkívüli követségét akik üzleti ügyben érkeztek, akár csak önök is. Az urak nemrég jöttek térkapun keresztül... ó de majd el felejtettem-felétek fordul, arcán kaján vigyor- ezennel bemutatom önöknek Doran követségét.

//az első reakciók után folytatom a leírást...//
//Ha valaki valamit alaposan megfigyel vagy megnéz akkor utaljon rá és részletesebben leírom a dolgokat//

//Szintlépés szabályok OM-UT szerint:
1.Tapasztalati szint: 0-2
2. Tapasztalati szint: 3-6
3. Tapasztalati szint: 7-11
viewtopic.php?f=107&t=184
2.Hsz a forrása az idézetnek//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.06. 6:36

Vipera

Jégcsap minek álcázta magát?

//Köszönöm//
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.06. 7:31

Revo
//Nyugodtan megvárhatnátok, míg reagálok a kérdésekre.//
Leisan Pyr
- Te vagy a csapat névleges vezetője. Lar-Dori Magiszter, tanító vagy legalábbis az iskola végzet diákja. Jelenleg meg követ északon. Főleg jó minőségű drágaköveket keresel, amiket a tanács és te is Pyaron hasznára fel tudtok használni. Tiszta és szabályos szerkezet, a mágikus erők befogadására. Emellett te vagy a leg gőgseb a csapatban.
*Ezzel végezve oda megyek a ruhák közt válogató Monguzhoz. Nyugodtan és csendesen beszélek hozzá.
- Pyaronban nincs rabszolgaság, ahogyan a Kettős Hold országaiban sincs. Valamint ha már szolga vagy kérlek ne egy földön futó zsellért játsszál. Nem illek a követségbe. Te egy lakáj vagy, néz is ki úgy.
*Szembe fordulok Mongúzzal. Hideg rezzenéstelen arccal tekintek rá. Valamint bemutatom neki milyen is, amikor a tekintetével a humán öl, temet és örök kárhozatra veti a szerencsétlen áldozatott. Hanghordozáson nyugodt, halk, de végig érződik rajta, hogy az elhangzottak meg felebez hetetlenek és ellenvetésről még csak hallani sem akarok.
- A városban kerüld a fölösleges fecsegést. Maximum a rokonok szolgáinak az életét teszed tönkre. Nagyobb részt csendben vagy és engedelmeskedsz a színjáték során kapott utasításoknak, főleg amit tőlem kaptál. Ha jól játszod a szereped és az ügyes bajos dolgaid diszkréten intézed még a végén jóban is lehetünk.
*Monguztól választ nem várva hátat fordítok neki és lovam hoz, megyek. Elrendezem a felszerelésem és átöltözök. Régi ruhám a táskámba teszem. Kalapom és jó minőségű utazó köpenyem elől hagyom. Nincs, miért másikat hordjak helyettük.
//Karakter leírás: Átlagos testalkatú ezüstszín rövidre nyírt haj, kék szemű enyhén hegyes fülekkel. Bársony nadrág, mellény, arany szegéjes selyem ing, köpeny, kalap a fejen. Pecsétgyűrű a kezemen. Övén hat erszény. Nyereg mögött egy háti táska, oldaltáska a nyereghez kötve. Fegyverek: Rövid kard tokban az oldalamon. Számszeríj hozzá egy teli tegez. Tegez a nyereghez erősítve, számszeríj egyelőre a kezemben.//
*Örömmel veszem, mikor elkezdjük a felsorakozást. Beállok a helyemre a menetben. Útközben végig a környezettem figyelem. A városba beérve igyekszem minden fontos pontot megjegyezni, hogy később gond nélkül közlekedhessek. A váron is a ki és bejutási pontokat keresem, a falak menyire megmászhatóak és honnan lehet könnyen és feltűnés nélkül távozni vagy „gyors távozásra bírni valakit”. Az udvaron már épp készültem betölteni szerepem mikor Galain felesége és utána Leisa valamint Erior is előttem szólal meg. Pislogok és köpni, nyelni nem tudok egy darabig. Ezt még tetézi a párbeszéd felet tanúsított megrökönyödésem.
<… Ennyire talán nem kéne előre rohanni… Gallain most vagy tényleg dühös vagy nagyon jól és szívesen játssza a maga szerepét… Vajon a felesége is benne van…?... Jut eszembe… Úgy fest, Gallain a feleségének rokonai van kibukva ennyire… Viszont, ha gond nélkül leteremti, most akkor miért küldi… Áh… Mindegy… Eddig sem értetem miért ennyire körülményes… Ezután sem fogom megérteni…>
*Döbbenetemből ocsúdva látom amint Gallain felesége sértődötten bevonul a kastélyba. Rá ébredve, hogy eddig nem végeztem a dolgom gyorsan előre ügetek.
Mongúz Pyr
- Gondoskodj a lovakról. Ügyelj rá, hogy semmi bajuk ne legyen és csomagok ott maradjanak míg nem jövök dönteni a sorsukról.
*Tovább ügetek a csapat élére. Leszökkenek a lovamról. Az udvaron várakozó lovászoknak intek jöjjenek közeleb.
Pyr
- Szolgák. Vigyétek a lovakat az istállóba. Legyen meg minden kényelmük és a csomagokat gyűjtsétek össze. Míg nem jövök dönteni a csomagok felől ő neki engedelmeskedtek.
*Itt Monguz felé intek. Amennyiben nem értették volna, elismétlem Ervül is. Ezek után oda megyek Leisan-hoz.
- Valamiben a segítségére lehetek uraim?
*Amennyiben igen és módomban ál teljesítem. Ha olyan, amit utasításban ki adhatok Gallain szolgáinak ki is adom parancsba.
*A kapun belépve utasítom az első szolgát, aki az utamba kerül, hogy hozzon frissítőt. Terembe lépve, érdeklődve szemlélem az ott egybe gyűlteket. Szemlélődésemből Gallain mondata pörölycsapásként ébreszt. Lassan elő lépek. Gallainal szemben meg állapodom és viszonzom a mosolyát.

Erv
- Ők lenének a "tisztelt" vendégek?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.07.06. 21:47-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.06. 9:07

Leisan de La'erten

Anő mondandójára akárhogy is próbálkozik egyre haragosabb arculatot ölt fel. Erősebben szorítja akantárt hogy keze kivörösödik, ajkait résnyire szorítja össze. Aztán mikopr Gallain elzavarja kicsit megnyugszik.
<<Ezt.. élvezet lesz kcisinálni!!! Bár ... talán nem nekem kéne. Na mindegy majd ráküldjük a szolgákat! Még szép.. ha én vagyoka vezető szóba nem állok egy ilyen ...ERENIVEL!!!>>
Revo kérdésére
/Elf/
-Igen fojsd meg ezt a nőt mielőtt én teszem meg!-sziszegi elfül, remélve hogy Revo megérti.
<<Hegyesfülü féreg!...Ezt még nagyon meg fogod bánni ...hölgyem.>>
A lovagtrembe érve kicst feláll a szőr a hátán.
<<Utálom az ilyen zárt heyeket!...Utálom.>>
Aztán mikor meghalja hogy a követek Doranból jöttek kicsit meglepődik aztán magában a pokol lehető legmélyebb bugyrába küldi Gallaint!.
<<Ó ez remek... vagyis ők igazi varázslók? Nekem má elegem van ebből! Node Doranról már hallotam... nem is sok rosszat. Hogy is hívták azt az embert...félelfet? Hm...varázsló de nem jut eszembe a teljes neve. No mindegy beérik ennyivel is.>>
Megvárja míga többiek is teszik dolgukat és majd csak aztán kezd bele a szövegébe.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.06. 10:06

Erior

<<Még csak most jöttünk meg, de a feleségét máris sikerült felhúznunk. Ha még időnk is lesz... Előre sajnálom szegényt. A vendégekről még nem tudunk semmit, de remélem velük se lesz nehezebb dolgunk. Bár őket kell jobban idegesíteni, gondolom Gallain felesége nem fogja elhagyni a palotát.>>

Mikor Gallain megindul követem,a terembe merev arccal lépek be. Igencsak megdöbbenek a dorani küldöttség hallatán, de azért megpróbálom az arcukat, ruhájukat, viselkedésüket figyelni, amiből kiderülhet számomra, hogy tényleg doraniak-e. Ha köszönnek nekem visszaköszönök a pyarroni kultúrában használatos üdvözlőgesztusokkal.

<<Dorani küldöttség? Most vagy Gallain szórakozik velünk is és van egy másik csapat is, akik doraniakat játszanak, vagy tényleg doraniak és tényleg üzleti ügyben érkeztek, vagy pedig ők a vendégek, akiket el kell zaavrnunk, akik mellesleg doraniak. Így már nem lesz oly egysezrű a dolog. Azért ezt közölhette volna Gallain előre is, egy kicsit legalább fel tudtunk volna készülni.>>
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.07. 10:46

Rayamancor /Monguz/

Viperának
-Mindeggy ha nincs hát nincs .....induljunk Barátom

*Errior mondokájára csak eggy izmos turhás köpettel válaszolok .....majd tovább folytatom az öltözködést Revonak is csak eggyí szúrós tekintettel válaszolok ,majd elkezdem kissé rendbe szedni magam ebből gondolhatja elfogadtam a mondandóját..Úton Nirmaye felé csendesen utazom próbálom kitisztítani a gondolataim és innen csak a célra öszpontosítani.
Mikor elérjük a palotát csendben halgatom végig a többiek társalgását Gallain feleségével s ha mindennek vége úgy teszek ahogy revo kért összefogom a lovakat és az istállósfiúkkal bevezetem őket az istállóba,nem nyergelem le őket és az istálósoknak sem engedem hogy ezt tegyék, a csomagokat eggy kupacba teszem eggy szénaboglya mellé. ...persze egyfolytában páztázom az udvart és próbálom megjegyezni mi merre van ..esetleg megfigyelni az őrséget .Nem beszélgetek senkivel csak lehuppanok a szénabogjára és figyelem atörténéseket ...Ramierájim a nagy hátizsákomban rogyba csavarva ,melletem vannak még is olyan védtelennek érzem magam nélkülük...megvárom míg értem küldenek addig meg próbálom megfigyeli a környéket.*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.07. 14:26

KM: [Dreemer],A nagy bevonulás-A kezdet :!:
Helyszín: A puszta - Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota-Lovag terem
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 12 óra felé
NJK:Galalin, a vár népe, Essenor Victoria ("A" hárpia)

//Vipera: Reyna Elena papnőnek adta ki magát, és úgy tudod a házába vitte Ansin//

*Menetben Nirmajéban:*

*Az útvonal egyszerű, a fő utca egyenesen átszeli a várost, a Keleti kaputól a Nyugati kapuig. A főutra a város közepén csatlakozik egy másik széles ut amej elipszist képez a város közepén. Ebből az ellipszis indul el a palotába vezető széles út ami egyenesen a palota negyed bejáratáig visz. Természetesen a főutakhoz számtalan kisebb utca csatlakozik a sikátorokkal szabdalt városban.*

*Gyémántpalota Bejáratánál:*

*Revo utasításaira a szolgálok elkezdenek gondoskodni a lovakról, Dreego szorgosan teszi a dolgát. Mindezek közben Arel fölkentje Victoirárol véleményt nyilvánít. Ami mellet Gallain nem megy el szotlanul:*
(Elf)
-Valóban egy nőstény ördög... jó látni hogy így felbosszantottátok, most már nyugatabb lesz az álmom *közben mosolyog*

*Revo parancsára pár kupával egy szolgáló tűnik fel, amiben frissítő van.*
*Gyémántpalota Lovagterem(Dreego nincs itt!):*

*A Dorani vendégek lassan kivonulnak a lovag teremből. Láthatóan gondterheltek és Gallain bejelentése meglepetésként érte őket, érezhetően dühvel viseltetnek irányotokba...*

Miután kivonultak Gallain bezárja az ajtót, ami át érkeztetek és hangosan elkiáltja magát:*

(Erv)
-Fulborg! hozz 8 belső testőrt, és a titkáromat, várkapitányomat!

*Kisvártatva felnyílik a terem 3 bejárata közül a szemben lévő. Azon hat félvértes fiatal katona lépdel be, felszerelésük kiválónak tűnik, láthatóan a vért viseletében gyakorlottak. Kezükön pajzsot hordanak. Feltűnésük után Gallain parancsokat ad:*

(Erv)
-Esztaben, Gert főbejárathoz őrködni.
-Ferg, Benjamin az oldalbejárathoz őrködni.
-Sesg ikrek, a hátsó bejáratot őrizetek.
-Claruk, Vastörö harci gyakorlatozzatok a terem közepén, csapjatok kellemesen nagy zajt, de azért halljuk egymás szavát.

*A katonák telejésítik a parancsokat, 6 katona a kijelölt ajtókon távozik. A fennmaradó két katona pedig elkezd vívni hosszú kardokkal, melyeket a falról akasztott le.

Gallain elégedetten széttekint, majd megszólít titeket:*

(Erv, Pyar)
-A Doraniak nagyon kellemetlen vendégek, nem csak ők azok akik miatt kell a segítségetek. A feleségemet nyugodtan bosszantsátok, megérdemli. Gyűlöli az elfeket, ha tehetné kitiltaná őket a városból.
A Doraniakról direkt nem szóltam eddig, féltem különben nem vállaljátok el a feladatot. *ekkor körbe tekint* Majd el felejtettem nyugodton üljetek le és igyatok egyetek kedvetekre.

*A falak melleti asztaloknál élelem és különböző italok várnak rátok. eddig a Doraniak eltakarták őket... Gallain továbbra is állva marad.*

-Nos a további tervek, körbevezetlek titeket a palotában egy óra múlva. Közben lesz lehetőségetek érvényesülni... Próbálok majd szállást keresni, ez nem fog menni emiatt a Nagy Kaszás Fogadóban fogtok szállást kapni. Reyna is ott lesz. Majd segít nektek eligazodni a városban. Addig is ki kellene találni hogyan hogyan tovább...

*Tekintete Lesianra vándorol.*
(Elf)
-Remélem nem esik önnek rosszul a palota belsejében lenni, a legtöbb elf nem szereti az efféle helyeket...

//A helyszín további leírására akkor kerül sor ha szétnéztek....//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.07.07. 14:32-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 45 / 76 • 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...